Κρουαζιέρες σε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι από την Costa Cruise

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι από την Costa Cruise

Σύνταξη: tourismtoday.gr
Η Costa Cruises ανακοίνωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρας στη Μεσόγειο για το καλοκαίρι του 2021, με τέσσερα πλοία. Δύο κρουαζιερόπλοια της θα ταξιδέψουν στην Ανατολική Μεσόγειο και δύο στη Δυτική Μεσόγειο με επιβίβαση σε 13 λιμάνια.
Οι κρουαζιέρες επισκέπτονται λιμάνια στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελλάδα.
Οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa θα αναχωρήσει στις 16 Μαΐου από την Τεργέστη και την επόμενη μέρα από το Μπάρι, για ελληνικούς προορισμούς. Σε Κέρκυρα, Πειραιά (Αθήνα), Μύκονο και Κατάκολο.
Σε ελληνικά λιμάνια θα δέσει και το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa.Από τις 26 Ιουνίου, προσφέρει εβδομαδιαίο δρομολόγιο για Βενετία, Κατάκολο, Κέρκυρα, Μπάρι και Μύκονο (διανυκτέρευση στο νησί).

Οι κρουαζιέρες στην Δυτική Μεσόγειο
Τα δύο νεότερα πλοία της Costa Cruises  θα λειτουργούν στη Δυτική Μεσόγειο.

Το Costa Smeralda από την 1η Μαΐου θα πραγματοποιεί μίνι κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων ημερών, καθώς και ταξίδια διάρκειας μιας εβδομάδας σε ιταλικά λιμάνια.
Το Costa Firenze θα αναχωρήσει με την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Ιουλίου, με ένα ιταλικό δρομολόγιο. Από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, θα προσφέρει ταξίδια με δρομολόγιο Σαβόνα, Σιβιταβέτσια, Νάπολη, Ιμπιζα, Βαρκελώνη και Μασσαλία.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Κρουαζιέρες σε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι από την Costa Cruise.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>