10 καλύτερες μπότες πεζοπορίας για άνδρες και γυναίκες το 2023

Η πεζοπορία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τα καλύτερα της φύσης. Αλλά αν πρόκειται να ακολουθήσετε εκπληκτικά μονοπάτια, τότε θα χρειαστείτε ποιοτικές μπότες πεζοπορίας. Υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα στην αγορά και μια ποικιλία από κατηγορίες μπότες, οπότε μάλλον αναρωτιέστε, «ποιες είναι οι καλύτερες μπότες πεζοπορίας»; Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από το είδος της πεζοπορίας που προτιμάτε και κατά τη διάρκεια της εποχής. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε νέες μπότες πεζοπορίας καθώς και ποιες μπότες πεζοπορίας είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτερες στην αγορά.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων μπότες πεζοπορίας

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες μπότες για πεζοπορία. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε καλές μπότες πεζοπορίας

Αυτά είναι τα κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι μπότες πεζοπορίας.

1. Βάρος

ένα. Βαρέων βαρών

Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι το όνομα του παιχνιδιού όταν πρόκειται για μπότες βαρέων βαρών. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισημάνετε είναι ότι εάν πρόκειται να πάρετε βαριές μπότες, τότε πρέπει να φροντίσετε να τις σπάσετε πριν ξεκινήσετε το μονοπάτι. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν σχεδίαση από πλήρες δέρμα και είναι κατασκευασμένα για δύσκολα και βραχώδη μονοπάτια. Αποτελούν επίσης μια ιδανική επιλογή για πεζοπόρους που ταξιδεύουν με πορτ μπεμπέ ή σακίδια πεζοπορίας με εξαιρετικά βαριά. Τα περισσότερα είναι ιδανικά για πεζοπορία στη βροχή ή το χιόνι, αλλά δεν είναι ιδανικά σε υψηλότερες θερμοκρασίες. 

σι. Μεσαίου βάρους

Οι μεσαίες μπότες είναι ένα χαρούμενο μέσο για τους περισσότερους πεζοπόρους, επειδή προσφέρουν ποιοτική υποστήριξη, αλλά δεν σας βαραίνουν. Η ποιότητα του υλικού, η κατασκευή και η ακαμψία είναι γενικά καλύτερες για μπότες μεσαίου βάρους παρά για ελαφριές μπότες. 

ντο. Πυγμάχος ελαφρού βάρους

Αυτές οι μπότες είναι ελαφριές και εύκαμπτες, αλλά δεν είναι τόσο άκαμπτες ή ανθεκτικές όσο οι βαρύτερες αντίστοιχές τους. Εάν οι τυπικές πεζοπορίες σας είναι σύντομες εκδρομές με σακίδιο ή μεγαλύτερες ημερήσιες πεζοπορίες, τότε οι ελαφριές μπότες μπορεί να είναι αρκετές. Οι ελαφριές μπότες συνήθως κατασκευάζονται με νάιλον και πλέγμα με μείγμα δέρματος και συνοδεύονται από λιγότερο ακριβές αδιάβροχες επενδύσεις. 

2. Τύπος ενδιάμεσης σόλας

Η ενδιάμεση σόλα σας είναι σημαντική γιατί προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από αιχμηρά ή σκληρά αντικείμενα που μπορεί να πατήσετε, ενώ λειτουργεί και ως αμορτισέρ.

ένα. Αφρός EVA

Αυτό το ελαφρύ και απαλό υλικό βρίσκεται κυρίως σε μπότες πεζοπορίας που είναι μεσαίου ή ελαφρού βάρους. Ο αφρός EVA είναι αρκετά μαλακός, αλλά δεν προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεται σε μια μπότα πεζοπορίας. Ως μαλακός αφρός, έχει επίσης μεγαλύτερη τάση να διασπάται με την πάροδο του χρόνου.

σι. Πολυουρεθάνη (PU)

Η PU είναι η πιο ανθεκτική ενδιάμεση σόλα και θα προστατεύσει τα πόδια σας από σοβαρό χτύπημα. Εάν η υποστήριξη είναι αυτό που χρειάζεστε ενώ αντιμετωπίζετε δύσκολες πεζοπορίες, η PU είναι ο καλύτερος τρόπος, παρόλο που μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερα χρήματα. Τα καλά νέα είναι ότι οι ενδιάμεσες σόλες από PU διατηρούν το σχήμα τους περισσότερο από τις ενδιάμεσες σόλες από αφρό EVA. 

3. Κορδόνια

Τα κορδόνια αντικαθίστανται εύκολα, αλλά το σύστημα κορδονιών μπορεί να κάνει ή να σπάσει την εφαρμογή της μπότας. Πριν αγοράσετε μια μπότα, βεβαιωθείτε ότι το σύστημα κορδονιών δεν έχει τάση να χαλαρώνει. Εάν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να βρεθείτε με φουσκάλες ή καυτά σημεία και θα καταλήξετε να σταματάτε συχνά για να προσαρμόσετε τα κορδόνια σας.

4. Δυνατότητα αναπνοής

Η αναπνοή είναι εξαιρετική αν κάνετε συχνά πεζοπορία σε ζεστά, ξηρά κλίματα. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι θέλετε πάντα οι μπότες σας να αναπνέουν, αναθεωρήστε εάν θα κάνετε συχνά πεζοπορία σε κρύο ή υγρό καιρό. Μια αδιάβροχη μπότα θα αναπνέει λιγότερο, αλλά θα κρατήσει τα πόδια σας πιο ζεστά.

5. Ανώτερο Υλικό

Το επάνω υλικό θα καθορίσει τη διαπνοή, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στο νερό της μπότας. Τα πιο κοινά υλικά στο επάνω μέρος είναι:

ένα. Ολόσωμο δέρμα

Το πλήρες δέρμα χρησιμοποιείται συνήθως για σκληρές και αδιάβροχες μπότες βαρέων βαρών. Δεν θα αναπνέουν ή δεν θα είναι ελαφριές, αλλά οι μπότες που κατασκευάζονται με πλήρες δέρμα πρέπει να διαρκούν περισσότερο από τον πιο ελαφρύ ανταγωνισμό. Λάβετε υπόψη ότι το δέρμα θα απαιτήσει λίγη προσοχή για τη συντήρησή του.

σι. Δέρμα Nubuck και Suede

Η κατασκευή είναι πιο λεπτή, ελαφρύτερη και όχι τόσο ανθεκτική όσο το ολόσωμο δέρμα. Ωστόσο, είναι πιο εύκαμπτο, αναπνεύσιμο και ανθεκτικό στα γρατσουνίσματα. 

ντο. Συνθετικό νάιλον και πλέγμα

Αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως σε μπότες αρχαρίων ή μεσαίου επιπέδου και δεν είναι πολύ ανθεκτικά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα. Είναι υπέροχα αν θέλετε να χάσετε βάρος ή αν χρειάζεστε μπότες που αναπνέουν πραγματικά. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι το συνθετικό νάιλον και το πλέγμα μπορούν να απορροφήσουν την υγρασία πιο γρήγορα από μια μπότα από πλήρες δέρμα.

6. Ευελιξία

Όσο πιο ευέλικτη είναι η μπότα, τόσο λιγότερο υποστηρικτική θα είναι. Οι εύκαμπτες μπότες είναι καλές για εύκολες ημερήσιες πεζοπορίες, αλλά θα μετανιώσετε που έχετε μια εύκαμπτη μπότα σε δύσκολο έδαφος ή εάν ταξιδεύετε με ένα βαρύ σακίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι λιγότερο εύκαμπτες μπότες θα προσφέρουν πρόσθετη στήριξη γύρω από τους αστραγάλους σας καθώς και θα μειώσουν την κούραση των γάμπων σας. 

7. Στεγανοποίηση

Πολλές μπότες πεζοπορίας είναι αδιάβροχες. Συνήθως είναι αδιάβροχα λόγω μιας μποτίνας στο εξωτερικό ύφασμα. Οι αδιάβροχες μπότες είναι σχεδόν πάντα μια καλή ιδέα. Εάν κάνετε πεζοπορία με κρύο καιρό, χειμερινούς μήνες ή εποχές στους ώμους, χρησιμοποιήστε αδιάβροχες μπότες. Εάν οι περισσότερες από τις πεζοπορίες σας γίνονται σε ξηρά, ζεστά κλίματα, μπορείτε να σκεφτείτε να ξεχάσετε τη στεγανοποίηση και να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές μπότες πεζοπορίας, επειδή είναι πολύ πιθανό οι μπότες σας να στεγνώσουν γρήγορα και η αδιαβροχοποίηση θα προκαλέσει υπερθέρμανση των ποδιών σας.

Κριτικές για τις καλύτερες μπότες πεζοπορίας

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες μπότες για πεζοπορία στην αγορά σήμερα.

Salomon X Ultra 3 Mid GTX

Μπότες πεζοπορίας Salomon X Ultra 3 Mid GTX

Κατηγορία: Ελαφρύ
Βάρος: 1 λίβρα 15,6 oz.
Αδιάβροχο: Ναι

Ο λόγος που θεωρούνται οι καλύτερες ελαφριές μπότες πεζοπορίας είναι ότι οι Salomon X Ultra 3 Mid GTX προσφέρουν την άνεση των παπουτσιών τρεξίματος ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε ακόμη και το πιο σκληρό έδαφος. Θα είστε περισσότερο από έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις βρεγμένες κοίτες ποταμών και τις ολισθηρές πλαγιές χάρη στο υψηλής πρόσφυσης λάστιχο Contagrip® και το σχέδιο ωτίδας που διοχετεύει το νερό μακριά από τα πόδια σας. Διαθέτουν ελαστικά καπάκια και προστατευτικά από λάσπη, ώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να προστατεύονται από τα στελέχη σε ρίζες και βράχους. Οι ενδιάμεσες σόλες είναι κατασκευασμένες από χυτευμένο με έγχυση αφρό EVA για να βοηθήσουν στη στήριξη της φτέρνας και στην προστασία των ποδιών. Με υποστήριξη και ανθεκτικότητα μαζί με άνεση και μαξιλάρι, οι μπότες Salomon X Ultra 3 Mid GTX προσφέρουν ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων όσον αφορά την άνεση και την ανθεκτικότητα.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Merrell Moab 2 Mid

Merrell Moab 2 Mid Hiking Boots

Κατηγορία: Ελαφρύ
Βάρος: 2 λίβρες 4 ουγκιές.
Αδιάβροχο: Ναι

Υπάρχει λόγος που το Moab σημαίνει «Mother-of-All-Boots». Το δέρμα τα κάνει ανθεκτικά, αλλά είναι το επίπεδο άνεσης που κάνει πραγματικά τους ανθρώπους να τα αγαπούν. Αυτές οι μπότες προσφέρουν περιγράμματα ποδιών με στήριγμα φτέρνας και ζωνιακή καμάρα, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τις καλύτερες πεζοπορίες σας χωρίς να σας αποσπά η ταλαιπωρία στα πόδια. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από διχτυωτό δέρμα και δέρμα σουέντ, και έχει ακόμη και καουτσούκ για να προστατεύει τα δάχτυλα των ποδιών σας. Οι μπότες Merrell Moab 2 Mid Waterproof προσφέρουν μαξιλάρια αέρα που βοηθούν στην αύξηση της σταθερότητας και στην απορρόφηση των κραδασμών. Το ζευγάρι ζυγίζει δύο λίβρες τέσσερις ουγγιές και είναι αρκετά ποιοτικό για να αντιμετωπίσει τις σκληρές πεζοπορίες χωρίς να σας βαρύνει.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Salomon Quest 4D 3 GTX

Μπότες πεζοπορίας Salomon Quest 4D 3 GTX

Κατηγορία: Μεσαία
Βάρος: 2 λίβρες. 13,8 oz.
Αδιάβροχο: Ναι

Ακόμα κι αν σκοπεύετε σε μια μακρά πεζοπορία με μια αγέλη βαρημένη με τη σκηνή και τον εξοπλισμό κατασκήνωσης, οι μπότες Salomon Quest 4D 3 GTX θα φροντίσουν να φτάσετε στο κάμπινγκ σας με στεγνά και άνετα πόδια. Η τεχνολογία προσθέτει επιπλέον υποστήριξη και βοηθά στη μείωση της κόπωσης. Οι γλώσσες έχουν ένα περίγραμμα στο εσωτερικό και απλώνονται ομαλά για να μειώσουν την πίεση της δαντέλας, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία και τη βρωμιά έξω. Η κάμψη του μπροστινού ποδιού αυξάνεται χάρη στη νέα σχεδίαση 4D Advanced Chassis και τα πατώματα είναι εξαιρετικά στην απορρόφηση των κραδασμών. Αυτές οι μπότες είναι ακόμη εξοπλισμένες με αντιμικροβιακή θεραπεία που μειώνει την οσμή. Όταν πρόκειται για τις καλύτερες ανδρικές μπότες πεζοπορίας, οι μπότες Salomon Quest 4D 3 GTX είναι πάντα μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Low Renegade GTX Mid

Μπότες πεζοπορίας Lowa Renegade GTX Mid Hiking

Κατηγορία: Μεσαία
Βάρος: 2 λίβρες. 7 ουγκιές.
Αδιάβροχο: Ναι

Με ένα ζευγάρι που ζυγίζει μόνο δύο κιλά επτά ουγγιές, οι μπότες Lowa Renegade GTX Mid είναι μια σταθερή αδιάβροχη επιλογή που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τα πάντα, από μια ημερήσια πεζοπορία στο Grand Canyon έως ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο στο Big Sur. Οι επενδύσεις GORE-TEX® αναπνέουν και μπορούν να κρατήσουν τα πόδια σας στεγνά καθώς περπατάτε σε ρηχούς κολπίσκους ή λακκούβες. Το επάνω μέρος από δέρμα nubuck απωθεί το νερό και έχει νάιλον ιμάντες αστραγάλου για ευελιξία και άνεση. Ανεξάρτητα από το έδαφος στο οποίο κάνετε πεζοπορία, οι εξωτερικές σόλες από καουτσούκ Vibram® Evo προσφέρουν εντυπωσιακή πρόσφυση. Μέλος του 2018 Editors’ Choice 25th Anniversary Hall of Fame από το περιοδικό Backpacker, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας στην αγορά.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Keen Targhee III Μέσ

Mid Hiking Boots Keen Targhee III

Κατηγορία: Ελαφρύ
Βάρος: 2 λίβρες. 2,8 oz.
Αδιάβροχο: Ναι

Αυτό το αναβαθμισμένο μοντέλο έχει εξασφαλίσει τη θέση του ανάμεσα στις καλύτερες μπότες για πεζοπορία. Οι μπότες Keen Targhee III Mid Waterproof είναι σκληρές και ανθεκτικές ενώ είναι και άνετες. Τα πατώματα EVA βοηθούν στην απορρόφηση των βημάτων σας και είναι επίσης αφαιρούμενα. Οι ασπίδες λάσπης βοηθούν στην ανθεκτικότητα και την προστασία, ενώ οι αδιάβροχες αναπνέουσες μεμβράνες KEEN.DRY™ βοηθούν στην αποβολή του ιδρώτα και κρατούν τα πόδια σας στεγνά. Το σύστημα σύλληψης φτέρνας προάγει τη σταθερότητα και οι ωτίδες 4 mm διαθέτουν εξαιρετική πρόσφυση υψηλής πρόσφυσης. Με βάρος λίγο περισσότερο από δύο κιλά, θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας τις μπότες Keen Targhee III Mid Waterproof στο μονοπάτι.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Timberland White Ledge Mid

Μπότες πεζοπορίας Timberland White Ledge

Κατηγορία: Ελαφρύ
Βάρος: 2 λίβρες. 4 ουγκιές.
Αδιάβροχο: Ναι

Ανάμεσα στις καλύτερες δερμάτινες μπότες πεζοπορίας που είναι διαθέσιμες, οι μπότες Timberland White Ledge Mid Waterproof θα κρατήσουν τα πόδια σας προστατευμένα όπου κι αν κάνετε πεζοπορία. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από premium ολόσωμο δέρμα που προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση. Η κατασκευή είναι αδιάβροχη και σφραγισμένη με ραφή για να διατηρεί τα πόδια σας στεγνά καθώς περνάτε μέσα από ρυάκια ή κατά τη διάρκεια καταιγίδων και το υλικό δαντέλας είναι ανθεκτικό στη σκουριά. Οι εξωτερικές σόλες από καουτσούκ έχουν ωτίδες πολλαπλών κατευθύνσεων και στο εσωτερικό το πέλμα είναι κατασκευασμένο από αφρό EVA διπλής πυκνότητας. Το μοντέλο Timberland White Ledge Mid Waterproof έχει ακόμη και μια γυναικεία έκδοση που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες γυναικείες μπότες πεζοπορίας, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να έχει ένα ζευγάρι από αυτές τις καταπληκτικές μπότες.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Λεκανοπέδιο Αγίου Ηλία GTX

Μπότες πεζοπορίας Vasque St. Elias GTX

Κατηγορία: Μεσαία
Βάρος: 2 λίβρες. 15 ουγκιές.
Αδιάβροχο: Ναι

Αυτά είναι ένα άλλο μοντέλο που επαινείται ως οι καλύτερες μπότες πεζοπορίας τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Οι μπότες Vasque St. Elias GTX είναι στιβαρές και ανθεκτικές για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα πάντα, από το Great Ocean Walk της Αυστραλίας έως την έρημο της Αλάσκας. Το δερμάτινο επάνω μέρος συνδυάζεται με τις αδιάβροχες μεμβράνες GORE-TEX® για να κρατούν τα πόδια σας άνετα ακόμα και σε βρεγμένες συνθήκες. Οι εξωτερικές σόλες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμη και το πιο δύσκολο ή ολισθηρό έδαφος. Αν ψάχνετε για τις καλύτερες μπότες για πεζοπορία στο χιόνι, φροντίστε να σκεφτείτε τις μπότες Vasque St. Elias GTX.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Columbia Newton Ridge Plus II

Μπότες πεζοπορίας Columbia Newton Ridge Plus II

Κατηγορία: Ελαφρύ
Βάρος: 2 λίβρες. 0 ουγκιά.
Αδιάβροχο: Ναι

Οι καλές μπότες πεζοπορίας είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά μόλις δείτε τις αδιάβροχες μπότες Columbia Newton Ridge Plus II, η αναζήτησή σας θα τελειώσει. Αυτές οι ελαφριές μπότες πεζοπορίας είναι επικαλυμμένες με δέρμα και έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικές, προστατευτικές, κομψές και άνετες. Η στεγανοποιημένη κατασκευή είναι αδιάβροχη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για πεζοπορία μέσα σε λακκούβες, κολπίσκους ή βροχή. Η εξωτερική σόλα Omni-Grip™ είναι εντυπωσιακά σφιχτή και θα σας επιτρέψει να περπατήσετε σε αμέτρητα μίλια από χαλίκι, ρίζες, βράχους και πολλά άλλα. Οι ενδιάμεσες σόλες είναι κατασκευασμένες από Techlite™ που θα σας προσφέρει εκτεταμένη άνεση και κορυφαία αντικραδασμική προστασία. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας που επιλέξατε τις αδιάβροχες μπότες Columbia Newton Ridge Plus II.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Talus Trek Mid UltraDry Basin

Talus Trek Mid UltraDry Basin

Κατηγορία: Ελαφρύ/μεσαίο
Βάρος: 2 λίβρες. 8 ουγγιές.
Αδιάβροχο: Ναι

Ποτέ ξανά δεν χρειάζεται να αμφισβητήσετε τις μπότες σας σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι μπότες Vasque Talus Trek Mid UltraDry, που κατατάσσονται ως μία από τις καλύτερες χειμερινές μπότες πεζοπορίας, μπορούν να κρατήσουν τα πόδια σας στεγνά και άνετα σε υγρές συνθήκες. Αυτές οι μπότες είναι σχεδιασμένες για μινιμαλιστικές και ημερήσιες πεζοπορίες. Η αναπνοή βελτιώνεται χάρη στα διχτυωτά πάνελ στο επάνω μέρος. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη βροχή ή τις λακκούβες χάρη στο αδιάβροχο δερμάτινο επάνω μέρος από nubuck και τις αδιάβροχες και αναπνέουσες μεμβράνες UltraDry. Το στέλεχος TPU και η ενδιάμεση σόλα EBA προστατεύουν τα πόδια σας από ανώμαλο έδαφος και μειώνουν την πιθανότητα συστροφής αστραγάλων και γονάτων. Οι βραχώδεις πλάκες και τα λασπωμένα μονοπάτια είναι θέματα του παρελθόντος όταν φοράτε μπότες Vasque Talus Trek Mid UltraDry.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Scarpa Zodiac Plus GTX

Μπότες πεζοπορίας Scarpa Zodiac Plus GTX

Κατηγορία: Μεσαία
Βάρος: 2 λίβρες. 6,4 oz.
Αδιάβροχο: Ναι

Το μοντέλο Scarpa Zodiac Plus GTX είναι ένα από τα καλύτερα μποτάκια πεζοπορίας για άνδρες που απολαμβάνουν πεζοπορίες με μέτριο έδαφος. Αυτές οι μπότες προσφέρουν εφαρμογή χαμηλού προφίλ με αναπνεύσιμη και αδιάβροχη προστασία. Διαθέτουν κατασκευή Sock-Fit™ που προσφέρει άνετη εφαρμογή και το ασύμμετρο σύστημα δαντέλας σημαίνει ότι η εφαρμογή θα είναι επίσης ακριβής. Το βάρος και η απόδοση βελτιστοποιούνται χάρη στις ενδιάμεσες σόλες EVA τριπλής πυκνότητας. Αυτές είναι υπέροχες μπότες για boulder-hop και scramble, επειδή οι σόλες Vibram® Drumlin σάς προσφέρουν εντυπωσιακές δυνατότητες πρόσφυσης και μπορντούρας. Αν σας ενδιαφέρουν τα γρήγορα και ελαφριά ταξίδια, χρησιμοποιήστε τις μπότες Scarpa Zodiac Plus GTX.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Οι μπότες πεζοπορίας είναι μια εξαιρετική επένδυση που μπορεί να κάνει ή να χαλάσει την άνεση των ποδιών σας στο μονοπάτι. Μια καλή μπότα πεζοπορίας θα σας επιτρέψει να κυριαρχήσετε στο σκληρό έδαφος, διατηρώντας τα πόδια σας άνετα και στεγνά. Όταν φτάσετε στο μονοπάτι, θα είστε ευγνώμονες που επιλέξατε υψηλής ποιότητας μπότες πεζοπορίας.

Διαβάστε επίσης :“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιθυμίες ανά κατηγορία ταξιδιωτών

Οι 10 καλύτερες σκηνές οροφής για το 2023

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους TicketsWeSky scanner

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια