15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Longmeadow (MA)

Στην ανατολική όχθη του ποταμού Κονέκτικατ, αυτό το πλούσιο προάστιο του Σπρίνγκφιλντ εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 17ου αιώνα.

Μέχρι το 1894, το Longmeadow ήταν ένα με το East Longmeadow, και η πόλη ήταν διάσημη για τα λατομεία ψαμμίτη της, παράγοντας το υλικό για μεγάλα έργα όπως το Smithsonian Institution Building (1855).

Το Town Green, που διατηρείται ως ιστορική συνοικία των ΗΠΑ, είναι ένα πρωτότυπο κεντρικό κοινό, που οριοθετείται από εντυπωσιακά παλιά σπίτια και εξακολουθεί να αποτελεί μέρος για δημόσιες συγκεντρώσεις όπως το Long Meddowe Fall Festival.

Το Downtown Springfield βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Longmeadow και η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη από δύο καλοκαιρινές αγορές αγροτών, το κομψό Forest Park και το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της περιοχής στο Six Flags New England.

αεροπορικά εισιτήρια για όλους –TicketsWe

1. Ιστορική περιοχή Longmeadow (Town Green)

Πρώτη Εκκλησία του ΧριστούΠηγή: Dougtone / Flickr | CC BY-SA
Πρώτη Εκκλησία του Χριστού

Αν έπρεπε να απεικονίσετε μια σκηνή για να επισημάνετε μια ευκατάστατη πόλη της Νέας Αγγλίας, μπορεί να μοιάζει πολύ με το διακεκριμένο Town Green του Longmeadow.

Με προσανατολισμό από βορρά προς νότο, αυτός ο καταπράσινος χώρος βρίσκεται σε μια μεγάλη αμμώδη κορυφογραμμή, περίπου ένα μίλι ανατολικά του ποταμού Κονέκτικατ.

Στα πλάγια υπάρχουν εντυπωσιακά δείγματα αρχιτεκτονικής του 18ου και 19ου αιώνα και η προεδρεύουσα Πρώτη Εκκλησία του Χριστού, η οποία χρονολογείται από το 1768 και υποστηρίζεται από την Olde Burying Yarde, με ταφόπλακες από τον 17ο αιώνα (περισσότερα παρακάτω).

Όλα αυτά ήταν ο πυρήνας του Longmeadow για περισσότερα από 300 χρόνια, και το παλαιότερο σπίτι που υπάρχει ακόμα είναι του 1725.

Το μόνο εμπορικό κτήριο σε ολόκληρη την περιοχή είναι το Old Country Store (776 Longmeadow St), που αναπτύχθηκε το 1805 και άνοιξε ως The Spa on Green κατά τη στιγμή της συγγραφής.

2. Δασικό Πάρκο

Δασικό ΠάρκοΠηγή: Wirestock Creators / shutterstock
Δασικό Πάρκο

Το Longmeadow μοιράζεται ένα όριο με αυτό το εκτεταμένο βικτοριανό πάρκο, το οποίο διαμορφώθηκε τη δεκαετία του 1880 σε ψηλό έδαφος με θέα στον ποταμό Κονέκτικατ.

Με έκταση 735 στρεμμάτων, το Forest Park είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα της χώρας, και εκτός από μια μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων αναψυχής, διαθέτει επίσης ευχάριστες φυσικές περιοχές για παθητικές δραστηριότητες.

Στη νότια πλευρά, κοντά στο Longmeadow, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στις απόκρημνες όχθες του Pecousic Brook, το οποίο διασχίζεται από γοητευτικές παλιές πεζογέφυρες.

Αλλού υπάρχουν γραφικά παρατηρητήρια, κήποι με λουλούδια, κήποι με νερό και μια αγορά αγροτών που λειτουργεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Την περίοδο των γιορτών μπορείτε να έρθετε για το Bright Lights στο Forest Park, ένα μονοπάτι οδήγησης δύο μιλίων με εγκαταστάσεις φωτισμού υψηλής τεχνολογίας, που συχνά αποτίουν φόρο τιμής στον ιθαγενή του Σπρίνγκφιλντ, τον Dr. Seuss.

3. Fannie Stebbins Memorial Wildlife Refuge

Καταφύγιο άγριας ζωής Fannie Stebbins MemorialΠηγή: Rusty Clark ~ 100K Photos / Flickr | CC BY
Καταφύγιο άγριας ζωής Fannie Stebbins Memorial

Το καταφύγιο προστατεύει περισσότερα από 330 στρέμματα όμορφης και ποικιλόμορφης πρόσοψης κατά μήκος της όχθης του ποταμού Κονέκτικατ στο Longmeadow.

Δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950, το Fannie Stebbins Memorial Wildlife Refuge περιέχει ένα τμήμα της πλημμυρικής πεδιάδας γνωστής ως Longmeadow Flats, που αποτελείται από δάση, λιβάδια και έλη, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει ποικίλα ενδιαιτήματα για την ορνιθοπανίδα.

Στη δεκαετία του 2010, μια μεγάλη έκταση του ακινήτου μεταφέρθηκε στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Silvio O. Conte, το οποίο έχει εγκαταστήσει ερμηνευτικούς πίνακες που περιγράφουν τα πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας, από λάχανο λάχανο έως μεγάλους ερωδιούς, που ευδοκιμούν στην πλημμυρική πεδιάδα.

4. Ζωολογικός κήπος στο Forest Park και Εκπαιδευτικό Κέντρο

Ζωολογικός κήπος στο Forest ParkΠηγή: Andriy Tyshchenko / shutterstock
Ζωολογικός κήπος στο Forest Park

Το κορυφαίο αξιοθέατο του Forest Park όλο το χρόνο είναι ένας ζωολογικός κήπος που λειτουργεί από το 1894. Διοικούμενος από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο Zoo in Forest Park φιλοξενεί περισσότερα από 200 ιθαγενή και εξωτικά ζώα και συνεργάζεται με αποκαταστάτες άγριας ζωής σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Για μια σύντομη περίληψη των πολλών διαφορετικών ειδών στον ζωολογικό κήπο, υπάρχουν αρκτικές αλεπούδες, λεοπαρδάλεις, ξυλόλυκοι, αλεπούδες fennec, λεμούριοι με ουρά, μαυρόχειρες αράχνες μαϊμούδες, πύθωνες, βόες, αξολότλ, αμερικανικοί αλιγάτορες και μια ποικιλία από κακάτου και μακάου.

Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει επίσης έναν αχυρώνα, με χαριτωμένες οικόσιτες ράτσες όπως μικροσκοπικά γαϊδούρια, γουρούνια με κοιλιά, πυγμαίους κατσίκες, μικροσκοπικά άλογα, λάμα, αλπακά και πρόβατα νταλ.

Στις χειμερινές και καλοκαιρινές σχολικές διακοπές υπάρχει κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών που είναι περίεργα για την άγρια ​​ζωή και τον φυσικό κόσμο.

5. Longmeadow Historical Society

Longmeadow Historical SocietyΠηγή: Longmeadow Historical Society / Facebook
Longmeadow Historical Society

Η τοπική ιστορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1899 και διατηρεί το Μουσείο Storrs House, ένα υπέροχο αποικιακό σπίτι που χτίστηκε το 1786 και βλέπει στο Town Green.

Κάθε δωμάτιο αυτού του κτηρίου έχει επιπλωθεί για να αντικατοπτρίζει μια διαφορετική περίοδο ή πτυχή της ιστορίας του Longmeadow.

Διασχίζοντας αυτήν την κατοικία, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έπιπλα, υφάσματα, ρούχα, πίνακες ζωγραφικής, αποκόμματα εφημερίδων, επίσημα έγγραφα, διακοσμητικές τέχνες και άλλα αναμνηστικά εκατοντάδων ετών.

Πρόσφατα εκθέματα μελέτησαν περιοχές, εθνική και διεθνή ιστορία από την οπτική γωνία αυτής της μικρής πόλης νότια του Σπρίνγκφιλντ, μαζί με την ιστορία πίσω από τη διάσπαση του Longmeadow από το βιομηχανικό αδελφό του East Longmeadow το 1894.

6. The Olde Burying Yarde

The Olde Burying YardeΠηγή: Longmeadow Historical Society / Facebook
The Olde Burying Yarde

Για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία του πρώιμου Longmeadow, υπάρχουν πολλά να μάθουν στο αρχικό νεκροταφείο της πόλης.

Αυτό είναι ένα τμήμα του νεκροταφείου Longmeadow πίσω από την Πρώτη Εκκλησία του Χριστού, έξω από το Town Green, όπου ο παλαιότερος δείκτης χρονολογείται στο 1682.

Ξεκινώντας από το δυτικό άκρο δίπλα στην Williams St, η Longmeadow Historical Society δημιούργησε μια περιήγηση με τα πόδια στην Olde Burying Yarde που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό της.

Ονομάζοντας κάθε πέτρα, αυτός ο οδηγός εμβαθύνει σε πλούσιες λεπτομέρειες, ερμηνεύοντας επιγραφές και συμβολισμούς για μια ζωντανή εικόνα της ζωής και του θανάτου στο Longmeadow τον 17ο και τον 18ο αιώνα.

7. Περιοχή Διατήρησης Μπροστά στο Ποτάμι

ΚαγιάκΠηγή: G-Stock Studio / shutterstock
Καγιάκ

Ένα άλλο δημόσιο μέρος στο Longmeadow όπου μπορείτε να φτάσετε στην όχθη του ποταμού Κονέκτικατ είναι αυτή η προστατευόμενη περιοχή στην πόλη Anthony Road δίπλα στο Pioneer Valley Yacht Club.

Με 300 πόδια γαλήνιας χλοοτάπητας ακτογραμμής στη σκιά των ώριμων δέντρων, η Περιοχή Προστασίας του Riverfront είναι κάπου για να σταματήσετε και να απολαύσετε τη θέα, η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγευτική αργά την ημέρα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κανό ή καγιάκ εδώ, ή απλά να ετοιμάσετε μια κουβέρτα και να κάνετε ένα ήσυχο πικνίκ κάτω από τα δέντρα μια ηλιόλουστη μέρα.

8. Alex’s Bagel Shop

BagelsΠηγή: littlenySTOCK / shutterstock
Bagels

Απέναντι από το Laurel Park στη διαδρομή 5 βρίσκεται ένα αγαπημένο και μακροχρόνιο ανεξάρτητο κατάστημα κουλούρια, το οποίο μετακόμισε σε αυτήν την τοποθεσία το 2018.

Το Alex’s Bagel Shop κατέληξε εδώ αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Big Y, τους ζήτησε να εγκαταλείψουν τις παλιές τους εγκαταστάσεις.

Αυτό προκάλεσε μια έκρηξη αγάπης, με περισσότερα από 1.000 άτομα να υπογράφουν μια αναφορά ζητώντας από το σούπερ μάρκετ να εγγυηθεί την επιβίωση του καταστήματος και να μην το εξαναγκάσει να βγει από την πόλη.

Μερικές γενιές έχουν μεγαλώσει με τα Alex’s Bagels, τα οποία είναι βραστά και ψημένα φρέσκα, και κυκλοφορούν στις τυπικές ποικιλίες, όπως «όλα», σουσάμι, παπαρούνα, κρεμμύδι, κύμινο και σταφίδα. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος κατάλογος γεύσεων τυριού κρέμα, όλα σε δοχεία των 8 ουγκιών.

9. Σπρίνγκφιλντ

Σπρίνγκφιλντ, ΜασαχουσέτηΠηγή: Sean Pavone / shutterstock
Σπρίνγκφιλντ, Μασαχουσέτη

Στους αξιοπρεπείς οικιστικούς δρόμους του Longmeadow είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι υπάρχει μια δυναμική πόλη λίγα λεπτά μακριά.

Το Σπρίνγκφιλντ είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Μασαχουσέτη και ο τόπος όπου ιδρύθηκε το πρώτο στρατιωτικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου εφευρέθηκε το άθλημα του μπάσκετ και όπου γεννήθηκε το 1904 ο πολύτιμος συγγραφέας παιδιών Dr. Seuss (Theodor Seuss Geisel).

Όντας στον περίφημο Διάδρομο της Γνώσης, με 30+ ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Σπρίνγκφιλντ θα έπρεπε να έχει μερικά υπέροχα μουσεία.

Πολλά από αυτά συγκεντρώνονται στο The Quadrangle, όπου μπορείτε να αναλογιστείτε την ιμπρεσιονιστική τέχνη, να επισκεφθείτε το πρώτο πλανητάριο της χώρας, να θαυμάσετε την κατασκευή από όλο τον κόσμο και να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον Δρ. Seuss.

Το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame βρίσκεται σε μια γιγάντια ασημένια σφαίρα στην προκυμαία και το Springfield Armory είναι ένας εθνικός ιστορικός χώρος, με μια από τις μεγαλύτερες συλλογές πυροβόλων όπλων στον κόσμο.

10. Enfield Regional Farmers’ Market

ΑγοράΠηγή: Valmedia / shutterstock
Αγορά

Ένας λόγος για να κάνετε μια σύντομη μετάβαση στην πολιτειακή γραμμή στο Enfield, CT, είναι να περιηγηθείτε σε αυτήν την πολυσύχναστη αγορά αγροτών, που προσφέρει δεκάδες πωλητές κάθε εβδομάδα.

Μια κυριακάτικη εκδήλωση, η Enfield Regional Farmers’ Market στήνεται στο Town Green από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο και τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί στο εμπορικό κέντρο Enfield Square με μια εσωτερική αγορά που λειτουργεί μέχρι την τελευταία Κυριακή πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η επιλογή αλλάζει ανάλογα με τις εποχές και περιλαμβάνει φρέσκα προϊόντα από κοντινές φάρμες, κρέατα που τρέφονται με χόρτο, αυγά, μέλι, βότανα, αρτοσκευάσματα, φρέσκο ​​καβουρδισμένο καφέ, λιχουδιές για κατοικίδια και άφθονους πωλητές χειροτεχνίας.

Υπάρχει πάντα ζωντανή μουσική, καθώς και μια χούφτα φορτηγά για φαγητό, όπως η πίτσα με ξύλα και οι πιερογιές.

Βερολίνο | Τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

11. Greenwood Park

ΠισίναΠηγή: Elena Yakusheva / shutterstock
Πισίνα

Ακριβώς στη γραμμή MA/CT στο Longmeadow υπάρχει ένα πάρκο που είναι προσανατολισμένο στην ενεργό αναψυχή. Για τους γονείς, το αποκορύφωμα στο Greenwood Park είναι η τεράστια Molly’s Playground, μια από τις καλύτερες στην περιοχή.

Αυτό έχει ξεχωριστά τμήματα για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, με ένα συναρπαστικό παιδότοπο για νήπια και μικρά παιδιά, με σήραγγες και γέφυρες ανακίνησης και πιο απαιτητικό εξοπλισμό για τα μεγαλύτερα παιδιά.

Υπάρχει επίσης μια πισίνα στο Greenwood Park, ανοιχτή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του σχολείου, καθώς και γήπεδα πολλαπλών χρήσεων, γήπεδα τένις και ένα κτίριο πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα των παιδιών και τις κατασκηνώσεις.

Πού να μείνετε στο Door County το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

12. The Longmeadow Shops

ΨώνιαΠηγή: LDprod / shutterstock
Ψώνια

Το πιο κοντινό κλειστό εμπορικό κέντρο στο Longmeadow είναι το Enfield Square Mall, λιγότερο από δέκα λεπτά προς τα νότια. Πολύ πιο κοντά, μια εντελώς πιο ήρεμη εμπειρία αγορών μπορείτε να έχετε στο The Longmeadow Shops, ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο σχεδιασμένο σαν ένα παλιό χωριό της Νέας Αγγλίας.

Σε ένα συνεχόμενο πεζοδρόμιο με βιτρίνες από τούβλα βρίσκονται εθνικοί και διεθνείς λιανοπωλητές όπως οι Gap, J. Jill, Francesca’s, J. Crew Factory, Fleet Feet και Ann Taylor.

Στο μεταξύ, με πολλά υπαίθρια καθίσματα, υπάρχουν μέρη για φαγητό για σούσι, ιταλικά, ντελικατέσεν και πολυτελή μπιφτέκια (Max Burger), με ένα Starbucks για καλό μέτρο.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο North Reading (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

13. Long Meddowe Fall Festival

Ζωντανή μουσικήΠηγή: mRGB / shutterstock

Τώρα με χορηγία και οργάνωση από την American Legion Post 175 της πόλης, αυτό το μακροχρόνιο φεστιβάλ ήταν παλαιότερα γνωστό ως Long Meddowe Days και διεξάγεται για περισσότερα από 40 χρόνια.

Σε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στις αρχές Οκτωβρίου, η παραδοσιακή τοποθεσία του φεστιβάλ είναι το Town Green, όπου θα βρείτε ένα μεγάλο δρομάκι από πωλητές χειροτεχνίας, τέχνης και τροφίμων κάθε είδους.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε νεότερα μέλη της οικογένειας, καθώς και σε μουσικούς, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σε μια έκθεση αυτοκινήτου.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο East Longmeadow (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κέιπ Τάουν | Ταξιδιωτικός οδηγός(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

14. Six Flags Νέα Αγγλία

Έξι Σημαίες Νέα ΑγγλίαΠηγή: James Kirkikis / shutterstock
Έξι Σημαίες Νέα Αγγλία
Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Sky scanner

Το μεγαλύτερο θεματικό και υδάτινο πάρκο στη Νέα Αγγλία είναι ακριβώς το πλάτος του ποταμού Κονέκτικατ από το Longmeadow, αν και θα χρειαστεί να κάνετε μια παράκαμψη στο Σπρίνγκφιλντ για να φτάσετε εκεί οδικώς.

Σε έκταση 235 στρεμμάτων, το Six Flags New England είναι το παλαιότερο πάρκο στην αλυσίδα, που προσελκύει όσους αναζητούν διασκέδαση ήδη από το 1870, όταν υπήρχε ένα πικνίκ άλσος στην όχθη του ποταμού.

Από αυτές τις ευγενικές καταβολές, το πάρκο έχει εξελιχθεί σε μια Μέκκα για υψηλές συγκινήσεις, με πρωτοποριακές βόλτες με θέμα την DC όπως οι Harley Quinn Spinsanity, Superman The Ride, Batman: The Dark Knight και The Joker 4D Free Fly Coaster.

Το Six Flags New England διαθέτει επίσης τρεις ειδικούς χώρους για παιδιά και το τεράστιο υδάτινο πάρκο Hurricane Harbor, με 30+ τσουλήθρες και πισίνα κυμάτων 500.000 γαλονιών.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Seekonk(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

15. Max Burger

ΜπέργκερΠηγή: neil langan / shutterstock
Μπέργκερ

Ένα εστιατόριο με φήμη που ξεπερνά κατά πολύ το Longmeadow, το Max Burger – μέρος μιας αλυσίδας δύο – είναι ένα υπερυψωμένο μπιφτέκι με πολλά από τα χαρακτηριστικά μιας γαστρονομικής παμπ.

Αυτό σημαίνει ένα μενού με εποχικά κοκτέιλ και μια λίστα μπύρας που περιλαμβάνει εισαγόμενες βελγικές μπίρες και τοπικές craft μπίρες. Το Max Burger απευθύνεται σε άτομα με φυτικές δίαιτες, προσφέροντας ένα μπιφτέκι λαχανικών, αλλά και ένα Impossible burger.

Στο ίδιο θέμα, οι πατάτες γλυκοπατάτας είναι μερικές από τις καλύτερες. Ως αρχή, το γλειφιτζούρι με ζαχαρωμένο μπέικον με γλάσο μηλίτη μήλου είναι ασυνήθιστο και το κύριο που πρέπει να δοκιμάσετε για τους κρεατοφάγους είναι το Road Less Truffled, με γραβιέρα και απόλαυση μαύρης τρούφας.