North Reading

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο North Reading (MA)

Ενσωματώθηκε ως ανεξάρτητη πόλη στη δεκαετία του 1850, το North Reading έχει μια ιστορία ευρωπαϊκών οικισμών που χρονολογούνται δύο αιώνες πριν.

Το αξιοσέβαστο σπίτι συναντήσεων 200 ετών στο ιστορικό κέντρο είναι το τρίτο σε αυτήν την τοποθεσία και βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο ενός αξιοπρεπούς κοινού που περιβάλλεται από ιστορικά κτίρια.

Το κορυφαίο πάρκο του North Reading είναι ένας άλλος τέλειος χώρος, που βρίσκεται στη σκιερή όχθη του ποταμού Ίπσουιτς με τη σκιά των δέντρων.

Στο κέντρο μπορείτε να επικοινωνήσετε με επιχειρήσεις που βρίσκονται στη σκηνή εδώ και δεκαετίες, ενώ υπάρχουν πολλά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση, σε γήπεδα μίνι γκολφ, μια εσωτερική παιδική χαρά για κάτω των 10 ετών και μια πίστα καρτ.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Longmeadow (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Town Common

North Reading Town CommonΠηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY 3.0
North Reading Town Common

Ο πυρήνας του North Reading βρίσκεται στο Town Common, σε ένα τριγωνικό οικόπεδο και με κλίση προς τα νότια από το Third Meeting House (1829), χτισμένο σε στυλ Ελληνικής Αναγέννησης.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά κτίρια που συμβάλλουν στην ιστορική συνοικία του North Reading Center Village.

Το παλαιότερο, στην ανατολική πλευρά, είναι το Reverend Daniel Putnam House (1730), για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω, και μερικές άλλες ωραίες κατασκευές είναι το McLean House (1818) και η Γαλλική Βιβλιοθήκη Flint σε στιλ δεύτερης αυτοκρατορίας από 1875.

Στους πρόποδες της πλαγιάς υπάρχει ένα περίπτερο και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αυτόν τον χώρο υπάρχουν μερικές τοπικές επιχειρήσεις που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, όπως το Hornet’s Nest Sub Shop και το Ryers Store, ένα εξοχικό κατάστημα.

2. Harold Parker State Forest

Harold Parker State ForestΠηγή: Adam Gladstone / shutterstock
Harold Parker State Forest

Το North Reading βρίσκεται στη νότια πλευρά ενός τοπίου 3.320 στρεμμάτων με λιμνούλες, βάλτους και δασώδεις κυματιστούς λόφους γεμάτους με ακανόνιστες παγετώνες και βραχώδεις εκβολές.

Οι τεράστιες συστάδες μαλακών δέντρων του Harold Parker State Forest φυτεύτηκαν τη δεκαετία του 1910, ως μία από τις πρώτες αποκτήσεις γης της πολιτείας για χάρη της αναδάσωσης.

Θεωρητικά, θα μπορούσατε να περάσετε μέρες διασχίζοντας αυτά τα δάση – το δίκτυο φτάνει τα 35 μίλια και περιλαμβάνει ένα τμήμα του 230 μιλίων Bay Circuit Trail.

Μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα βουνού στη North Shore μπορούν να γίνουν, ειδικά στο Yellow Diamond Trail, που περιστρέφεται γύρω από το Salem Pond και έχει πρόσβαση από την Middleton Rd.

Το κάμπινγκ εδώ έχει 89 τοποθεσίες και συνδέεται με μια απομονωμένη παραλία στο Frye Pond, ένα από τα 11 μεγάλα υδάτινα σώματα στο δάσος.

3. Πάρκο του ποταμού Ipswich

ΠάρκοΠηγή: Madhourse / shutterstock
Πάρκο

Το North Reading είναι δικαίως περήφανο για αυτό το εξαιρετικό κοινοτικό πάρκο, το οποίο διαμορφώθηκε στη νότια όχθη του ποταμού Ipswich τη δεκαετία του 1990.

Ως τόπος πραγματικής φυσικής λαμπρότητας, το Ipswich River Park μπορεί να είναι ένα μέρος για να κάνετε έναν ήσυχο περίπατο κατά μήκος του μονοπατιού που αγκαλιάζει την όχθη του ποταμού στη βόρεια πλευρά, με επένδυση από παγκάκια, αν θέλετε να μείνετε για λίγο.

Το Ipswich River Park είναι επίσης ένα ζωντανό κέντρο για ενεργό αναψυχή, προικισμένο με ανέσεις για μπέιζμπολ junior, softball, τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χόκεϊ δρόμου, πατινάζ και πέταλα.

Υπάρχει ένα περίπτερο εποχικών εκπτώσεων, εκτενείς εγκαταστάσεις για πικνίκ και ένα κιόσκι, που διαμορφώνει το σκηνικό για τη σειρά BBQ & Entertainment του North Reading, τα βράδια της Τετάρτης, τέλη Ιουνίου έως τέλη Ιουλίου.

4. Clarke Park/Martins Pond

Clarke Park - Martins PondΠηγή: Martins Pond / Facebook
Clarke Park – Martins Pond

Μια από τις πιο όμορφες φυσικές σκηνές στο North Reading είναι αυτή η μεγάλη λίμνη 89 στρεμμάτων, που τροφοδοτείται από τον ποταμό Skug και αποστραγγίζεται από τον Martins Brook, έναν παραπόταμο του ποταμού Ipswich.

Οι δασώδεις ανατολικές και δυτικές όχθες της λίμνης είναι γεμάτες με σπίτια και υπάρχουν εκτοξεύσεις σκαφών εδώ και στις δύο πλευρές, στο 89 Traveled Way και στο 65 Lakeside Boulevard.

Σε μια μικρή καρτέλα της νότιας ακτής βρίσκεται το Clarke Park, το οποίο έχει μια παραλία που δεν ήταν ανοιχτή για κολύμπι όταν γράψαμε αυτό το άρθρο.

Παρόλα αυτά, είναι ένα γραφικό μέρος για να κατέβεις στο νερό, συνοδευόμενο από αποβάθρα, προστατευμένο χώρο για πικνίκ, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο βόλεϊ στην άμμο και παιδική χαρά.

5. Γήπεδο γκολφ Hillview

ΓκολφΠηγή: photoinnovation / shutterstock
Γκολφ

Τα τελευταία χρόνια, αυτό το μάθημα ημερήσιας χρέωσης, που ανήκει στη North Reading, έχει περάσει από μια σειρά βελτιώσεων, ανακαινίζοντας τα μπλουζάκια, τα πράσινα και τις περιοχές προσγείωσης δίαυλων.

Το Hillview Golf Course απέχει 5773 γιάρδες από τις συμβουλές και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ της δυνατότητας παιχνιδιού για νεότερους παίκτες και της δυσκολίας να αξιοποιήσουν το καλύτερο από τους πιο καταξιωμένους παίκτες του γκολφ.

Η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας, και αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη πρόκληση εδώ είναι να βάλεις και να κάνεις τις πλάνα προσέγγισης να κολλήσουν στα γρήγορα πράσινα.

Το μάθημα είναι επίσης γνωστό για την προσιτή τιμή του, με μόλις 47 $ για 18 τρύπες τα Σαββατοκύριακα, και υπάρχει μια σειρά οδήγησης με μεγάλο κουβά που κοστίζει 12 $ όταν συντάξαμε αυτήν τη λίστα.

6. Ο αιδεσιμότατος Daniel Putnam House

Ο αιδεσιμότατος Daniel Putnam HouseΠηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY 3.0
Ο αιδεσιμότατος Daniel Putnam House

Η North Reading Historical and Antiquarian Society έχει την έδρα της σε αυτήν την αποικιακή κατοικία που στέκεται στην ανατολική πλευρά του Town Common για περισσότερα από 300 χρόνια.

Το σπίτι χτίστηκε ειδικά για να πείσει έναν πάστορα να εγκατασταθεί στην ενορία. Ο αιδεσιμότατος Daniel Putnam (1696-1759) υπηρέτησε εδώ από το 1720 έως ότου πέθανε, και ως μέρος της συμφωνίας του είχε 20 στρέμματα γης, δύο από τα οποία περιβάλλουν το σπίτι μέχρι σήμερα.

Επίσης στο ακίνητο βρίσκεται το West Village School House (1845), ένα σχολείο ενός δωματίου που μεταφέρθηκε σε αυτήν την τοποθεσία τη δεκαετία του 1980. Μπορείτε να επισκεφθείτε το σπίτι του Reverend Daniel Putnam House κατά τη διάρκεια ανοιχτών ημερών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

7. BFM Driving & Mini Golf

Μίνι γκολφΠηγή: Andrey Armyagov / shutterstock
Μίνι γκολφ

Εάν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας ή αναζητάτε μια οικογενειακή δραστηριότητα, υπάρχει μια συνδυασμένη αυτονομία οδήγησης και ένα γήπεδο μίνι γκολφ στη διεύθυνση 327 Main Street στα βορειοδυτικά του Reading.

Το γήπεδο μίνι γκολφ 18 οπών στο BFM βρίσκεται ανάμεσα σε βραχόκηπους, που κατοικούνται από μοντέλα ζώων. Οι ίδιες οι τρύπες είναι διασκεδαστικές για τα παιδιά, αλλά και χωρίς παράξενα εμπόδια, έτσι οι σοβαροί παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους.

Εν τω μεταξύ, το εύρος οδήγησης έχει 28 σταθμούς χτυπήματος, πρόσφατα τοποθετημένα χαλάκια, μπάλες Pinnacle και Top Flite, διάφορους στόχους για να διαλέξετε και φωτισμό για παιχνίδι μετά το σκοτάδι.

8. The Big Dipper Ice Cream Stand

ΠαγωτόΠηγή: THP Creative / shutterstock
Παγωτό

Οι οικογένειες που παίζουν μίνι γκολφ στο BFM μπορούν να το ακολουθήσουν με μια παγωμένη λιχουδιά σε αυτό το περίπτερο παγωτού δίπλα.

Μπορείτε να περπατήσετε εδώ από το πάρκινγκ και υπάρχει μια ομάδα τραπεζιών για πικνίκ μπροστά. Εκτός από το να σερβίρει παγωτό γαλακτοκομικών υψηλής ποιότητας, το Big Dipper καλύπτει μια ποικιλία διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων με νόστιμες επιλογές vegan, χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη και μη γαλακτοκομικά.

Υπάρχουν περίπου 40 γεύσεις σκληρού παγωτού, από φρυγανισμένη καρύδα μέχρι τσιπ τσοκ μέντας, καθώς και παγωμένο γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, μια επιλογή από σερμπέτ και σορμπέ και απαλό σερβίρισμα, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας δελεάσει.

9. Hornet’s Nest Sub Shop

Hornet's Nest Sub ShopΠηγή: The Hornets Nest Sub Shop / Facebook
Hornet’s Nest Sub Shop

Λίγα βήματα από το Town Common θα φτάσετε σε ένα κατάστημα σάντουιτς που λειτουργεί για περισσότερο από μισό αιώνα και δεν χρησιμοποιεί ποτέ συντομεύσεις.

Το Hornet’s Nest Sub Shop άνοιξε για πρώτη φορά το 1972 και γρήγορα έκανε όνομα για τα υποκατάστημά του για μπριζόλες τυριού. Αυτά εξακολουθούν να είναι το αστέρι του μενού και, όπως συμβαίνει με όλα τα υπότιτλα μπριζόλας που πωλούνται στο κατάστημα, παρασκευάζονται μόνο με τα καλύτερα φιλέτα βοείου κρέατος.

Η μπριζόλα ξυρίζεται με το χέρι καθημερινά και δεν καταψύχεται και δεν κόβεται εκ των προτέρων, ενώ το ψωμί είναι επίσης φρεσκοψημένο και το κρέας για τα γαλοπούλα ψήνεται στο φούρνο επιτόπου. Ένα άλλο που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η πίτσα, η οποία είναι ιταλικού τύπου λεπτή κρούστα, με μια ζύμη ριχτή στο χέρι και ψημένη στο σπίτι.

10. Κατάστημα Ryers

Κατάστημα RyersΠηγή: Ryer’s Country Store / Facebook
Κατάστημα Ryers

Στο νοτιοδυτικό άκρο του Town Green βρίσκεται ένα παλιό εξοχικό κατάστημα που ιδρύθηκε πριν από το 1912.

Το Ryers Store διαθέτει deli, hot bar, salad bar, φρέσκα ψημένα ψωμιά, ζεστά και κρύα σάντουιτς, φρέσκο ​​καφέ Pierce Brothers, Richardson’s Ice Cream, μεγάλη ποικιλία από μπίρες και κρασί, γκουρμέ σπεσιαλιτέ παντοπωλείου και μια ποικιλία από καραμέλες .

Ένα μοναδικό δυνατό σημείο εδώ είναι η γκάμα μαριναρισμένων κρεάτων της ίδιας της Ryer, ενώ ο κατάλογος των ειδικών σάντουιτς φτιάχνεται με premium κοψίματα Dietz & Watson.

Οι ημερήσιες προσφορές δημοσιεύονται στον ιστότοπο του καταστήματος και υπάρχει πάντα ένα σετ από φρέσκες ζεστές σούπες, που σερβίρονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

11. Ταβέρνα Damon

Ταβέρνα DamonΠηγή: Daderot / Wikimedia | CC0
Ταβέρνα Damon

Ακριβώς νότια του Reverend Daniel Putnam House στην ανατολική πλευρά του Town Common βρίσκεται ένα άλλο κτίριο που ανήκει στην North Reading Historical and Antiquarian Society.

Η ταβέρνα Damon χτίστηκε το 1817 για τον Λοχαγό Ντέιβιντ Ντέιμον, βετεράνο του Επαναστατικού Πολέμου.

Κατά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα, αυτό το πανδοχείο 21 δωματίων ήταν στάση ανάπαυσης στις διαδρομές Boston-Haverhill και Salem-Lowell, αλλά χρησίμευε και ως τοπικό ταχυδρομείο.

Στη δεκαετία του 1830, ο περιοδεύων καλλιτέχνης Ρούφους Πόρτερ (1792-1884) ζωγράφισε τοιχογραφίες ποιμενικών σκηνών στους σοβατισμένους τοίχους της αίθουσας χορού, οι οποίες είναι μερικές από τις λίγες γύρω από τη Νέα Αγγλία που έχουν διατηρηθεί.

Αργότερα, στις αρχές του 20ου αιώνα, ο πρώτος τηλεφωνικός πίνακας διανομής του North Reading βρισκόταν εδώ και στο κτίριο στεγαζόταν η δημόσια βιβλιοθήκη από τη δεκαετία του 1950 έως τη δεκαετία του 1980.

12. Reading Town Forest

ΠεζοπορίαΠηγή: Song_about_summer / shutterstock
Πεζοπορία

Η νοτιοδυτική γωνία της πόλης εφάπτεται σε μια φιλόξενη έκταση 290 στρεμμάτων προστατευόμενης γης κατά μήκος του ποταμού Ίπσουιτς.

Το Reading Town Forest δημιουργήθηκε το 1930, όταν φυτεύτηκαν ανείπωτα αειθαλή δέντρα σε αυτόν τον ιστότοπο από οργανισμούς όπως οι Πρόσκοποι, το Girl Scouts, το Massachusetts Forestry Association και το 4-H Club.

Αυτό είναι ένα ποικίλο τοπίο με υγροτόπους, έναν παγετώνα σχηματισμένο esker, λιβάδια και αυτές τις μεγάλες συστάδες πεύκων.

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά καμμένα μονοπάτια, που σας οδηγούν σε μια παράκαμψη πάνω από το ποτάμι, σε μια κορυφογραμμή πεύκου και σε ένα τμήμα του πεζόδρομου. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι το Old Council Ring, ένας κύκλος από πεύκα, διαμέτρου 100 ποδιών, που φυτεύτηκε το 1930 ως σύμβολο ενότητας.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Northborough (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

13. Κ1 Ταχύτητα

Πήγαινε KartΠηγή: Yuliya Yesina / shutterstock
Πήγαινε Kart

Το υποκατάστημα της Βοστώνης αυτής της εθνικής αλυσίδας εσωτερικών πίστων καρτ είναι λίγα λεπτά μακριά στο Wilmington. Το K1 Speed ​​άνοιξε εδώ το 2015 και διαθέτει δύο απαιτητικές πίστες και έναν στόλο ηλεκτρικών καρτ υψηλής απόδοσης.

Διαφορετικά από τα καρτ αερίου με κινητήρες χλοοκοπτικού, αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον μηχανήματα έχουν μέγιστη ροπή από μηδέν σ.α.λ., ικανή να επιταχύνει από τις γωνίες σαν βλήμα.

Ο απλούστερος τρόπος για να μπείτε στην πίστα είναι με ένα πακέτο Arrive & Drive και μετά από κάθε αγώνα θα λαμβάνετε ένα φύλλο αποτελεσμάτων, αναλύοντας τους χρόνους σας έναντι των αναβατών από αυτήν τη συνεδρία και την προηγούμενη εβδομάδα ή μήνα.

Το K1 Speed ​​είναι προετοιμασμένο για εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικά πάρτι και διαθέτει ένα καφέ για σνακ και ποτά, μαζί με μια στοά με τραπέζια μπιλιάρδου και air hockey.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο East Longmeadow (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

14. Η φουσκωτή παιδική χαρά της Cowabunga

Bounce HouseΠηγή: Zurijeta / shutterstock
Bounce House

Έμπνευση για γονείς με παιδιά ηλικίας δέκα ετών και κάτω, υπάρχει ένα εσωτερικό φουσκωτό πάρκο στο εμπορικό κέντρο Atlantic Plaza στο North Reading.

Πιο ασφαλές από ένα πάρκο τραμπολίνο, η φουσκωτή παιδική χαρά του Cowabunga είναι ένας μικρός κόσμος φουσκωτών αξιοθέατων για μια ή δύο ώρες υψηλής ενέργειας αναπήδησης, αναρρίχησης και ολίσθησης.

Υπάρχουν ανοιχτές περιοχές αναπήδησης, γιγάντιες τσουλήθρες, όλων των ειδών τα φουσκωτά εμπόδια και μια τεράστια δομή αναρρίχησης εξοπλισμένη με εκτοξευτές σφαιρών αφρού.

Ο παιδότοπος είναι ιδανικός προορισμός για πάρτι γενεθλίων, είτε θέλετε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο τμήμα για ένα ιδιωτικό πάρτι είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον δημόσιο χώρο φτιάχνοντάς το μόνος σου.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Σουόνσι (ΜΑ)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

15. Shriners Auditorium

Έκθεση αντίκεςΠηγή: BearFotos / shutterstock
Έκθεση αντίκες

Άνοιξε το 1977, αυτή η ευρύχωρη εγκατάσταση εκδηλώσεων στη γραμμή της πόλης North Reading/Wilmington χτίστηκε από τους Aleppo Shriners με έδρα τη Βοστώνη ως το αρχηγείο τους και εξακολουθεί να ανήκει στην αδελφότητα σήμερα.

Το Shriners Auditorium έχει σχεδόν 40.000 πόδια εκθεσιακού χώρου στην αρένα, η οποία έχει διοργανώσει μια τεράστια ποικιλία εκδηλώσεων τα τελευταία 45+ χρόνια, από συνέδρια, παραστάσεις αντίκες, συμπόσια και συναυλίες μέχρι πάλη, μικτές πολεμικές τέχνες και πυγμαχία.

Ένα ορόσημο στο ημερολόγιο είναι το ετήσιο Shriners Circus τον Απρίλιο, το οποίο χρονολογείται από το 1951 και είναι γνωστό για τους εναέριους, τους χορευτές, τους κασκαντέρ που αψηφούν το θάνατο με μοτοσικλέτες και τους διάσημους κλόουν του Χαλεπίου.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια