15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Westwood

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Westwood

Στη δυτική πλευρά των Blue Hills, το Westwood είναι μια καταπράσινη προαστιακή πόλη που αποσχίστηκε από τον γείτονά της, Dedham, στα τέλη του 19ου αιώνα.

Για μια κοινότητα 16.000 κατοίκων, το Westwood είναι απλωμένο σε μια μεγάλη περιοχή, με πολλή γη που προορίζεται για διατήρηση.

Μια μεγάλη κράτηση διαχειρίζεται το ιδιωτικό Hale, που ανήκει σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με ρίζες στις αρχές του 20ου αιώνα ως κράτηση προσκοπικής.

Το Hale έχει μια μεγάλη έκταση από δάση και λίμνες για καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και προγράμματα, αλλά είναι επίσης ανοιχτό στο κοινό για αναψυχή με χαμηλό αντίκτυπο.

Σε μια εύπορη γωνιά της Greater Boston, υπάρχουν πολυτελή εμπορικά καταστήματα στο Westwood και το Dedham, καθώς και μια σειρά από παλιά κτήματα και αγροκτήματα που έχουν μετατραπεί σε καταφύγια με κομψούς κήπους, ζώα φυλής και άφθονα ωδικά πτηνά το καλοκαίρι.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Northborough (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Χέιλ

ΥγιήςΠηγή: chipmunk_1 / Flickr | CC BY-SA
Υγιής

Με εκπαιδευτικά προγράμματα όλο το χρόνο και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, ο Hale είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με περισσότερα από 1.100 στρέμματα φυσικής γης στο Westwood και το γειτονικό Dover.

Το καλοκαίρι πρόκειται για μια ημερήσια κατασκήνωση διαπιστευμένη από την ACA, που προσφέρει τυπικές δραστηριότητες κατασκήνωσης για μια σειρά ηλικιακών ομάδων.

Το κοινό είναι ελεύθερο να χρησιμοποιήσει αυτή τη γη για παθητική αναψυχή, όπως πεζοπορία, ποδηλασία βουνού και ιππασία, κατά μήκος περίπου 20 μιλίων μονοπατιών.

Αυτά τα μονοπάτια σας περνούν από τέσσερα υδάτινα σώματα, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής λίμνης Noanet. Περισσότερες δραστηριότητες, όπως κολύμπι, ενοικίαση σκαφών και κάμπινγκ είναι διαθέσιμες εάν συμμετέχετε στα διάφορα οικογενειακά προγράμματα του Hale.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Easthampton (MA)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Buckmaster Pond

Buckmaster PondΠηγή: Rebecca McNamara / shutterstock
Buckmaster Pond

Σχηματισμένο από το λιωμένο νερό των παγετώνων στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, το Buckmaster Pond είναι ένα ελκυστικό φωτιστικό στο αστικό τοπίο του Westwood.

Η λίμνη πήρε το όνομά της από έναν John Buckmaster, έναν πρώιμο άποικο στην περιοχή που πέθανε στα μέσα του 18ου αιώνα.

Στα αμέσως μεταπολεμικά χρόνια υπήρχε στη δυτική ακτή ένας λάκκος με χαλίκια, ο οποίος επέκτεινε τη λίμνη κατά αρκετά στρέμματα.

Μπορείτε να βγείτε στην ακτή σε τρία πάρκα, στα νοτιοανατολικά, νοτιοδυτικά και βόρεια, με γκαζόν, εξοπλισμό παιχνιδιού, δάση και παγκάκια.

Υπάρχει μια εκτόξευση σκαφών εδώ στο Buckmaster Maple Norwood Conservation Property (358 Pond St), και μερικά από τα είδη ψαριών που αλιεύονται στη λίμνη είναι λαβράκι, αλυσοπρίλα, καστανή πέστροφα και γατόψαρο.

3. Ημέρα Westwood

Ζωγραφική προσώπουΠηγή: Elena Sherengovskaya / shutterstock
Ζωγραφική προσώπου

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η πόλη συγκεντρώνεται για δύο ημέρες ψυχαγωγίας και οικογενειακών δραστηριοτήτων για να γιορτάσει την επέτειο του Westwood.

Το Westwood Day που πραγματοποιείται στο γυμνάσιο Westwood είναι ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για τις τοπικές επιχειρήσεις, με ένα χωριό πωλητών που διαθέτει περισσότερους από 120 εμπόρους, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς τοπικών επιλογών φαγητού.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν τα παιδιά, από φουσκωτά μέχρι ζωγραφική προσώπου, ένα “Roaming Railroad”, διακόσμηση κολοκύθας, ένα άγγιγμα σε εκδήλωση με φορτηγό και ατελείωτα παιχνίδια.

Επιπλέον, έχετε ένα τρέξιμο 5 χιλιάδων, ψυχαγωγία από ντόπιους καλλιτέχνες και ένα σόου με πυροτεχνήματα για την έναρξη της εκδήλωσης μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Westwood Wolverines.

4. Πανεπιστημιακός Σταθμός

ΨώνιαΠηγή: VGstockstudio / shutterstock
Ψώνια

Εξυπηρετείται από τον σταθμό Route 128 (MBTA commuter rail και Amtrak), αυτή η τεράστια ανάπτυξη μικτής χρήσης εμφανίστηκε στα ανατολικά του Westwood την τελευταία δεκαετία.

Με θέα στους Blue Hills στα ανατολικά, το University Station αποτελείται από καταστήματα λιανικής, γραφεία, ξενοδοχεία και πολυτελείς κατοικίες. Για καταστήματα θα βρείτε τα Target, Nordstrom Rack, Michaels, Homesense, Wegmans και Marshalls.

Οι αλυσίδες εστιατορίων είναι πασπαλισμένες σε όλη την ανάπτυξη, με Chipotle, Panera Bread, SmashBurger, Panda Express, Starbucks και άλλα.

5. Δημόσια βιβλιοθήκη Westwood

Δημόσια βιβλιοθήκη WestwoodΠηγή: Mystic Stock Photo / Shutterstock
Δημόσια βιβλιοθήκη Westwood

Ολοκληρώθηκε το 2013, ο κύριος κλάδος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Westwood είναι η επιτομή μιας βιβλιοθήκης του 21ου αιώνα, που προσφέρει σύγχρονους εκπαιδευτικούς, επαγγελματικούς και ψυχαγωγικούς πόρους, ενώ προωθεί την ένταξη σε ένα δυναμικό, φιλόξενο μέρος που είναι δωρεάν για όλους.

Αυτό ιδρύθηκε αρχικά το 1895 ως παράρτημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Dedham, και το σημερινό σύγχρονο κτίριο βρίσκεται περίπου στον ίδιο χώρο, αν και το ιστορικό κτίριο της Σχολής Colburn έπρεπε να μετακινηθεί από την αρχική του θέση για να ανοίξει.

Η βιβλιοθήκη διαθέτει συλλογές, εγκαταστάσεις και προγράμματα για όλες τις ηλικίες, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για γονείς με μικρότερα παιδιά χάρη στην ευρύχωρη και απομονωμένη Παιδική Βιβλιοθήκη Barbara Lloyd Hayes.

6. Colburn School–High Street Historic District

Colburn School–High Street Historic DistrictΠηγή: Yingna Cai / shutterstock
Colburn School–High Street Historic District

Κατά μήκος της High Street, από τους αριθμούς 349 έως 390, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε μέρος της ιστορίας του Westwood. Οι περισσότερες από τις αστικές λειτουργίες της πόλης βρίσκονται πάνω ή κοντά σε αυτό το τμήμα του δρόμου, μαζί με περίπου 40 ιστορικές κατοικίες.

Τα περισσότερα από αυτά στέκονταν πολύ πριν το Westwood ενσωματωθεί ως πόλη το 1897, ενώ οι αχυρώνες του 19ου αιώνα είναι μια υπενθύμιση του αγροτικού παρελθόντος του.

Το κτήριο που ξεχωρίζει, για το οποίο ονομάζεται η ιστορική συνοικία, είναι το σχολείο Colburn (668 High St), που κατασκευάστηκε σε στυλ Δεύτερης Αυτοκρατορίας το 1874.

Σε μικρή απόσταση βόρεια βρίσκεται το Δημαρχείο Classical Revival Town Hall (580 High St), που ολοκληρώθηκε το 1910 και υπερσύγχρονο για την εποχή, με σύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής, θερμότητα ατμού και ηλεκτρικό φωτισμό.

7. Τόπος κληρονομιάς

Τόπος κληρονομιάςΠηγή: Yingna Cai / shutterstock
Τόπος κληρονομιάς

Στην άλλη πλευρά του I-95 στο Dedham, το Legacy Place είναι ένας υπαίθριος προορισμός για ψώνια και φαγητό σε αστικό στιλ. Σύμφωνα με την περιοχή, τα καταστήματα εδώ στοχεύουν στο πάνω άκρο της αγοράς, σε συνδυασμό με πολλά βασικά εμπορικά κέντρα.

Για μια περίληψη, μερικοί ενοικιαστές περιλαμβάνουν τις Apple, Urban Outfitters, Anthropologie, Banana Republic, LL Bean, Gap, Sephora, Whole Foods, J. Crew, LOFT και Francesca’s.

Για ψυχαγωγία, υπάρχει το high-end Showcase Cinema De Lux 15 οθονών, με ξαπλώστρες και εστιατόρια στο θέατρο, καθώς και το Kings Dining & Entertainment, που συνδυάζει μια αίθουσα μπόουλινγκ 10 ακίδων με ένα μπαρ και εστιατόριο.

Μεταξύ των άλλων επιλογών φαγητού στο Legacy Place είναι αλυσίδες όπως το Shake Shack, το CAVA, το Legal C Bar και το Yard House.

8. Λόουελ Γουντς

ΠεζοπορίαΠηγή: Song_about_summer / shutterstock
Πεζοπορία

Υπάρχει ένα μεγάλο αγροτεμάχιο προστασίας της πόλης στα βόρεια του Westwood, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε σε σχεδόν 300 στρέμματα ορεινών δασών και υγροτόπων κατά μήκος του Purgatory Brook.

Το Lowell Woods είναι ένα συνονθύλευμα τεσσάρων ιδιοκτησιών διατήρησης, όλα τα οποία έχουν σπείρωμα από τρία φλογισμένα μονοπάτια (Μπλε, Κόκκινο και Λευκό). Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι αυτά τα μονοπάτια είναι στην πραγματικότητα ιστορικοί δρόμοι, που ταξίδεψαν για γενιές πριν από τις μηχανοκίνητες μεταφορές.

Ίσως η πιο όμορφη σκηνή είναι όπου το Blue Trail διασχίζει το Purgatory Brook πάνω από μια χαριτωμένη πεζογέφυρα.

9. Powisset Farm

Powisset FarmΠηγή: Yingna Cai / shutterstock
Powisset Farm

Δίπλα στο Hale Reservation, υπάρχει μια ιστορία της γεωργίας στο Powisset Farm που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

Το Trustees of Reservations εκτελεί ένα πρόγραμμα CSA εδώ, με κουζίνα διδασκαλίας, αγρόκτημα και ζώα φυλής, τα οποία θα λατρέψουν τα παιδιά.

Μακριά από την καλλιεργούμενη γη, ένα μονοπάτι διασχίζει ορεινά δάση, πάνω από ρυάκια, πέρα ​​από εαρινή πισίνες και μέσα από υγροτόπους.

Στη βόλτα σας μπορεί να δείτε άγριες γαλοπούλες, ελάφια με λευκή ουρά και μπομπονιέρες, που φωλιάζουν στα λιβάδια.

Ένα από τα προγράμματα στο Powisset Farm είναι μια καλοκαιρινή κατασκήνωση, στην οποία τα παιδιά μπορούν να ζήσουν τις χαρές της αγροτικής ζωής, από τη φροντίδα των ζώων, τη διαχείριση των καλλιεργειών και την εκμάθηση κάποιας βασικής προετοιμασίας φαγητού.

10. Κράτηση Rocky Woods

Rocky WoodsΠηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY-SA 3.0
Rocky Woods

Το Trustees of Reservations φροντίζει αυτή την έκταση 500 στρεμμάτων δασικών εκτάσεων στα δυτικά του Westwood.

Το νερό είναι πάντα παρόν στο Rocky Woods, χάρη στη μοναδική κατάσταση της κράτησης, εν μέρει στις λεκάνες απορροής του ποταμού Neponset και του ποταμού Charles.

Υπάρχουν υγρότοποι σε όλο το τοπίο, οι οποίοι αποτελούν βιότοπο για ζωγραφισμένες χελώνες, κάστορες και ταυροβάτραχους.

Πέντε τεχνητές λιμνούλες είναι διάσπαρτες γύρω από την ιδιοκτησία, η μεγαλύτερη από τις οποίες είναι το Chickering Pond, που περιβάλλεται από έναν βρόχο ¾ μιλίου.

Το υψηλότερο σημείο στο Rocky Woods είναι η κορυφή του Cedar Hill (435 πόδια) στο βορειοανατολικό άκρο, για μια εκτεταμένη θέα πάνω από την κράτηση στα νοτιοδυτικά.

11. Eleanor Cabot Bradley Estate

Κτήμα ΜπράντλεϊΠηγή: BostonPhotoSphere / Flickr | CC BY-ND
Κτήμα Μπράντλεϊ

Μπορείτε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα σε μια άλλη ιδιοκτησία Trustees of Reservations, ακριβώς ανατολικά του University Station, στην άκρη των Blue Hills.

Το Eleanor Cabot Bradley Estate είναι ένα εκλεπτυσμένο εξοχικό καταφύγιο, που δημιουργήθηκε για τον Dr. Arthur Tracey Cabot, ο οποίος προερχόταν από την εξέχουσα οικογένεια Cabot της Βοστώνης.

Προσέλαβε τον Charles A. Platt (1861-1933) για να σχεδιάσει το σπίτι και τους κήπους, οι οποίοι αργότερα βελτιώθηκαν με λίμνες, δείγματα δέντρων, ένα θερμοκήπιο, στούντιο τέχνης και βυθισμένο κήπο με καμέλια από την ανιψιά του, Eleanor.

Το 1989, κληροδότησε το κτήμα στους Trustees of Reservations, και την άνοιξη και το καλοκαίρι δεν πρέπει να χάσετε τους επίσημους κήπους για το πλήθος από τουλίπες, κρίνους, αζαλέες, ροδόδεντρα, σκυλόξυλο, τριαντάφυλλα και ανθισμένα πολυετή φυτά.

12. Η αγορά του ουράνιου τόξου του Lambert

Η αγορά του ουράνιου τόξου του LambertΠηγή: Lamberts Rainbow Fruit / Facebook
Η αγορά του ουράνιου τόξου του Lambert

Η Lambert’s, που ιδρύθηκε πριν από περίπου 70 χρόνια, είναι μια τοπική αλυσίδα αγορών, με τοποθεσίες στο Dorchester και στο εμπορικό κέντρο Rainbow Square στο Westwood.

Αυτή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται τώρα στην τρίτη της γενιά, και αυτό που ξεκίνησε ως αγορά φρούτων και λαχανικών έχει εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Έχετε ένα ντελικατέσεν σε στιλ Νέας Υόρκης, ένα μπαρ με σαλάτες και προετοιμασμένα φαγητά, όπως ένα λαχταριστό μενού με υποβρύχια, περιτυλίγματα και καλτσόνε. Μια σειρά από σκιασμένα τραπέζια για πικνίκ μπροστά το καθιστά αυτό το μέρος για φαγητό χωρίς προβλήματα τους ζεστούς μήνες.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε είδη παντοπωλείου, τόσο καθημερινά όσο και εξωτικά, ενώ υπάρχει και ένα κέντρο κήπου για λουλούδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και αξεσουάρ κηπουρικής.

13. Φάρμα Άνταμς

Ανατολικό BluebirdΠηγή: Forrest B Shattuck / shutterstock
Ανατολικό Bluebird

Μέσα σε πέντε λεπτά από το Westwood μπορείτε να φτάσετε περίπου 700 στρέμματα δημόσιας πρόσβασης στο κοντινό Walpole.

Το μεγαλύτερο μεμονωμένο αγροτεμάχιο εδώ είναι το Adams Farm που ανήκει στην πόλη, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ταξίδι πεζοπορίας, με δέκα μίλια μονοπατιών μέσα σε δάση και χωράφια, όπου θα συναντήσετε παλιούς πέτρινους τοίχους και παγκάκια για μακρινή θέα.

Την άνοιξη ακούγεται μια συμφωνία με το τραγούδι των πουλιών στα δάση και στα κυματιστά λιβάδια, με είδη αναπαραγωγής όπως μπομπόλινκ, χελιδόνια δέντρων και ανατολικά γαλαζοπουλάκια.

Το Adams Farm βρίσκεται στο μονοπάτι πτήσης για μεταναστευτικές πεταλούδες μονάρχες και ο ειδικά σχεδιασμένος κήπος πεταλούδων είναι μαγικός από τα μέσα του καλοκαιριού.

15 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Σουόνσι (ΜΑ)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

14. Κράτηση Blue Hills

Κράτηση Blue HillsΠηγή: FPE Photography / shutterstock
Κράτηση Blue Hills

Ακριβώς ανατολικά του Westwood βρίσκονται οι Blue Hills, που βρίσκονται σε μια κράτηση 7.000 στρεμμάτων και περιέχουν την υψηλότερη κορυφή στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης.

Αυτή η κορυφή, το Great Blue Hill (635 πόδια), είναι εύκολο να φτάσετε από το Westwood και προσφέρει θέα σε ολόκληρη τη μητροπολιτική περιοχή.

Στη δεκαετία του 1880, αυτή η κορυφή επιλέχθηκε για το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο Blue Hill, το οποίο έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην πρώιμη μετεωρολογική επιστήμη και εξακολουθεί να είναι ενεργό σήμερα, τόσο ως ερευνητικός χώρος όσο και ως πόλο έλξης επισκεπτών.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στην κράτηση, είτε κάνετε πεζοπορία κατά μήκος αυτής της αλυσίδας των 22 λόφων, είτε επισκέπτεστε την καλοκαιρινή παραλία στο Houghton’s Pond, κάνετε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Blue Hills είτε εξοικειωθείτε με την οικολογία και την ιστορία της σειράς στο φιλικό προς τα παιδιά Μουσείο Blue Hills Trailside.

15. Αφρός πυροσβέστη

Αφρός πυροσβέστηΠηγή: Jayakri / shutterstock
Αφρός πυροσβέστη

Μια από τις πιο μοναδικές ετήσιες παραδόσεις στο Westwood διοργανώνεται τον Ιούλιο από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Μόνο για παιδιά, το Fireman’s Foam περιλαμβάνει μερικά κανόνια νερού και πολλά αβλαβή απορρυπαντικά πιάτων, μετατρέποντας τους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Sheehan σε μια αφρώδη χώρα των θαυμάτων. Η μάζα του αφρού φτάνει πολλά πόδια σε ύψος και τα παιδιά βουτούν στο κεφάλι τους.

Η πρώτη έκδοση του Firefighter’s Foam έλαβε χώρα τη δεκαετία του 1980 και η εκδήλωση έχει γίνει βασικό στοιχείο του καλοκαιριού.