Α. Ανδρεάδης: Ανοίγουν τα SANI στις 14 Μαϊου

Ανοίγουν τα SANI στις 14 Μαϊου

Την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων SANI και IKOS, ανακοίνωσε με τιτίβισμά του στο twitter ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ανδρέας Ανδρεάδης.
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έγραψε ότι τα ξενοδοχεία SANI θα ξεκινλησιυν τημ λετουργία τους για την εφετινή τουριστική περίοδο στις 14 Μαϊου, ενώ τα IKOS σε Ελλάδα και Ισπανία θα επαναλειτουργήσουν στις 17 Μαϊου. Σημειώνεται ότι το ολοκαίνουργιο IKOS ANDALUSIA, θα λειτουργήσει πρώτη φορά φέτος, καθώς πέρυσι τον Σεπτέμβριο άνοιξε πιλοτικά. Τονίζει δε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για διακοπές.
Πιο αναλυτικά ο κ. Ανδρεάδης έγραψε: “Επανεκκίνηση! Sani Resort ανοίγει 14.05 & Ikos Resorts σε Ελλάδα/Ισπανία 17.05. Η ζήτηση για τα δύο brand από τέλη Ιουνίου πολύ υψηλή. Όμως η σαιζόν θα κριθεί από την ρυθμό/ποσοστό των εμβολιασμών που θα επηρεάσει καθοριστικά τον βαθμό άρσης των περιορισμών από χώρες κλειδιά”.
adv

 

Source: money-tourism.gr

Original article: Α. Ανδρεάδης: Ανοίγουν τα SANI στις 14 Μαϊου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>