Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρούμε τα φώτα μας αναμμένα προβάλλοντας διαφημίσεις στο κοινό μας και συμμετέχοντας σε προγράμματα συνεργατών. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε τον ιστότοπό μας σε λειτουργία και σας παρέχουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς υψηλής ποιότητας, δωρεάν.

Προγράμματα συνεργατών στα οποία συμμετέχουμε

Συμμετέχουμε σε δύο συνεργαζόμενα προγράμματα, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Amazon Associates

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα διαφήμισης θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης με το Amazon.com.

Η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που εξετάζουμε βρίσκονται στο Amazon. Θα παρατηρήσετε ότι συμπεριλαμβάνουμε συνδέσμους της Amazon για πολλά από τα προϊόντα που συζητάμε στους οδηγούς προϊόντων μας.

Όταν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους και προχωρήσετε σε μια αγορά, ενδέχεται να λάβουμε ένα μικρό ποσοστό της τιμής αγοράς με τη μορφή προμήθειας απευθείας από την Amazon.

2. Booking.com

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος συνεργατών της Booking.com. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανεξάρτητα από την αποζημίωση, οι συγγραφείς μας βρίσκουν τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία και τα πιο ενδιαφέροντα για να συμπεριλάβουν στις συγκεντρώσεις, τους οδηγούς και τις λίστες μας.

3. Going™ (Πρώην Scott’s Cheap Flights)

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος θυγατρικών της Scott’s Cheap Flights. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν εγγραφείτε για μια συνδρομή αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

4. Go2Africa

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος συνεργατών Go2Africa. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν λαμβάνετε μια προσφορά ή αγοράζετε ένα ταξίδι, ένα τουριστικό πακέτο ή άλλη υπηρεσία αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

5. Viator

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος θυγατρικών Viator. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν αγοράζετε μια εκδρομή, περιήγηση, εισιτήριο ή άλλο προϊόν ή υπηρεσία αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

6. Tortuga

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος θυγατρικών Tortuga. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν αγοράζετε μια τσάντα, αξεσουάρ ή άλλο προϊόν αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

7. Skyscanner.com

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος συνεργατών Skyscanner. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν προβάλλετε ή κάνετε κράτηση πτήσης, ενοικίασης αυτοκινήτου ή προσφοράς ξενοδοχείου αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

8. Kayak.com

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος θυγατρικών Kayak. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν προβάλλετε ή κάνετε κράτηση πτήσης, ενοικίασης αυτοκινήτου ή προσφοράς ξενοδοχείου αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

9. Expedia.com

Είμαστε επίσης μέλος του προγράμματος συνεργατών της Expedia. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου αποζημιωνόμαστε όταν προβάλλετε ή κάνετε κράτηση πτήσης, ενοικίασης αυτοκινήτου ή προσφοράς ξενοδοχείου αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο ή κάνετε κλικ σε ένα κουμπί στον ιστότοπό μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Κριτικές καταλυμάτων

Προωθούμε επίσης μεμονωμένα θέρετρα, ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα. Εάν δείτε μια αυτόνομη κριτική καταλύματος, πιθανότατα έχουμε αποζημιωθεί για μια δωρεάν διαμονή με αντάλλαγμα μια ειλικρινή κριτική για το θέρετρο, το ξενοδοχείο ή άλλο κατάλυμα.

Παρόλο που μας παρασχέθηκε δωρεάν διαμονή, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνουμε αμερόληπτοι και να τονίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καταλύματος, όπως αυτά που μας άρεσαν, δεν μας άρεσαν και πράγματα που πρέπει να προσέξουμε.

Αποποίηση γνώμης

Ποτέ δεν αποζημιωνόμαστε άμεσα για να παρέχουμε θετικές απόψεις για προϊόντα, υπηρεσίες, ιστότοπους και διάφορα άλλα θέματα, και οι απόψεις και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αυτές των συγγραφέων μας.

Οποιοσδήποτε ισχυρισμός προϊόντος, στατιστικό στοιχείο, προσφορά ή άλλη αναπαράσταση σχετικά με ένα προϊόν ή υπηρεσία θα πρέπει να επαληθεύεται από τον κατασκευαστή ή τον πάροχο.

Εάν μας έχει παρασχεθεί ένα δωρεάν προϊόν ή υπηρεσία με αντάλλαγμα μια κριτική στον ιστότοπό μας, θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα στην κριτική.

Το περιεχόμενο στο TicketsWe μπορεί να περιέχει διαφημίσεις, περιεχόμενο χορηγίας, συνδέσμους συνεργατών ή άλλες μορφές δημιουργίας εσόδων. Εάν συνδέουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, θα πρέπει να υποθέσετε ότι λαμβάνουμε αποζημίωση για την προώθηση του.

Αποποίηση ευθύνης Για ticketswe.gr

Όλες οι πληροφορίες στο «ticketswe.gr» παρέχονται καλόπιστα και αποκλειστικά για σκοπούς παροχής γενικών πληροφοριών.

Το ticketswe.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια ή την αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών.

Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε ως αποτέλεσμα των πληροφοριών στην ιστοσελίδα ticketswe.gr γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Το ticketswe.gr δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους κάνοντας κλικ σε υπερσυνδέσμους προς τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους από τον ιστότοπό μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε μόνο συνδέσμους υψηλής ποιότητας σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, αλλά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου ή της φύσης τους.

Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν σημαίνουν ότι συνιστάται όλο το περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους. Οι κάτοχοι και το περιεχόμενο στον ιστότοπο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και αυτό μπορεί να συμβεί πριν έχουμε την ευκαιρία να διαγράψουμε μια δυνητικά επιβλαβή σύνδεση.

Λάβετε υπόψη ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, οι πολιτικές απορρήτου και οι όροι ή άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να διαφέρουν από τους δικούς μας και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε επιχείρηση ή δημοσιεύσετε οποιαδήποτε πληροφορία, διαβάστε τις “Πολιτικές Απορρήτου” καθώς και τους “Όρους Παροχής Υπηρεσιών” αυτών των ιστότοπων.

Συγκατάθεση

Συναινείτε στην αποποίηση ευθυνών μας και συμφωνείτε με τους όρους της χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας.

Ενημερώσεις

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή επεξεργαστούμε αυτό το έγγραφο με οποιονδήποτε τρόπο, αυτές οι αλλαγές θα εμφανίζονται ευδιάκριτα εδώ.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με την αποποίηση ευθυνών μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνεται παρακάτω.

Email: [email protected]

Με αυτά τα λόγια, καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας — ελπίζουμε να φύγετε εμπνευσμένοι για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας!