Η Qatar Airways εκτελεί σήμερα την πρώτη πλήρως εμβολιασμένη πτήση στον κόσμο

qatar 2712492 640

Η Qatar Airways συνεχίζει να ηγείται της ανάκαμψης των διεθνών ταξιδιών, εκτελώντας την πρώτη πλήρως εμβολιασμένη πτήση COVID-19 στον κόσμο σήμερα.
Το QR6421 θα αναχωρήσει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad στις 11:00 π.μ. μεταφέροντας μόνο εμβολιασμένο πλήρωμα και επιβάτες επί του σκάφους, με τους επιβάτες να εξυπηρετούνται επίσης από πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό κατά το check-in.

Η ειδική πτήση, η οποία θα επιστρέψει στη Ντόχα στις 14:00, θα παρουσιάσει όλα τα μέτρα που έχει εφαρμόσει η αεροπορική εταιρεία για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας καινοτομίας της, του πρώτου «Zero-Touch» στον κόσμο τεχνολογία ψυχαγωγίας κατά την πτήση.
Η ειδική υπηρεσία θα λειτουργεί από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και βιώσιμα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας, το Airbus A350-1000, με την πτήση να αντισταθμίζεται πλήρως με άνθρακα σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές ευθύνες του μεταφορέα.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Η Qatar Airways εκτελεί σήμερα την πρώτη πλήρως εμβολιασμένη πτήση στον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>