Η Βρετανίδα πρέσβης στον Περιφερειάρχη Κρήτης: Φέτος θα δείτε πολλούς Βρετανούς τουρίστες

Η Βρετανίδα πρέσβης στον Περιφερειάρχη Κρήτης

Συνάντηση με την Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στη συνάντηση η κα. Smith εξήρε το έργο της Περιφέρειας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για τον ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού στο νησί και ιδιαίτερα για τους κύκλους σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2   στους εργαζομένους της Κρήτης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, η Κρήτη είναι αγαπημένος προορισμός για τους Βρετανούς πολίτες, έχω μεγάλη πεποίθηση ότι τη φετινή σεζόν θα δείτε, σε λίγο, να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Κάνετε εξαιρετική προετοιμασία για να φιλοξενήσετε τους συμπατριώτες μου που ανυπομονούν να έρθουν και πάλι στην Κρήτη όπως και εγώ η ίδια στο μέλλον» είπε στα Ελληνικά η Βρεττανή Πρέσβης απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη.
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης, ευχαριστώντας την κα. Smith για την παρουσία της στο νησί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  συμπλήρωση των 80 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα της θέση που θα της ανατεθεί καθώς αναχωρεί το επόμενο διάστημα από την Πρεσβεία της Μ. Βρετανίας.
Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχε η Πρόξενος της Βρετανίας στη Κρήτη Αριστέα Χουρδάκη.
Source: tornosnews.gr

Original article: Η Βρετανίδα πρέσβης στον Περιφερειάρχη Κρήτης: Φέτος θα δείτε πολλούς Βρετανούς τουρίστες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>