The Absolute Best Time to Visit Arches National Park in 2024

Τα 10 καλύτερα φίλτρα και καθαριστές νερού για σακίδιο (2023)

Τίποτα δεν καταστρέφει ένα καταπληκτικό ταξίδι πιο γρήγορα από το να αρρωστήσεις. Είτε σας αρέσει να κάνετε τζετ σετ είτε να κάνετε πεζοπορία στην ύπαιθρο, είναι σημαντικό να έχετε ασφαλές πόσιμο νερό. Το να αγοράζετε εμφιαλωμένο νερό όπου κι αν πηγαίνετε σημαίνει να πετάτε αμέτρητα πλαστικά μπουκάλια και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να κάνει. Ευτυχώς, η συσκευασία ενός φίλτρου νερού είναι η τέλεια λύση. Τα φίλτρα νερού σάς επιτρέπουν να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ασφαλές πόσιμο νερό σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων φίλτρων νερού πλάτης

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα φίλτρα νερού για backpacking. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα μπουκάλια νερού ταξιδιού

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό φίλτρο νερού για σακίδιο

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές όσον αφορά τα φίλτρα νερού, το στυλ ταξιδιού σας μαζί με το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο νερού θα καθορίσουν ποιο θα σας ταιριάζει καλύτερα. Παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα φίλτρο νερού.

1. Ευκολία χρήσης

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας είναι να πρέπει να βγάλετε τον προβολέα σας για να διαβάσετε τις οδηγίες στο νέο σας φίλτρο νερού. Μερικά είναι αρκετά απλά στη χρήση, ενώ άλλα είναι πιο δύσκολα και θα πρέπει να σας υπενθυμιστεί πώς να τα χρησιμοποιείτε και να τα συντηρείτε σωστά στο backcountry.

2. Χωρητικότητα φίλτρου

Κάθε φίλτρο έχει διάρκεια ζωής, μερικά είναι καλύτερα από άλλα. Μερικοί θα μπορούν να φιλτράρουν μόνο 30 γαλόνια νερού, ενώ άλλοι μπορεί να φιλτράρουν περίπου 100.000 γαλόνια. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πόσο συχνά θα πρέπει να το πλένετε αντίστροφα ενώ ταξιδεύετε.

3. Ταχύτητα Φιλτραρίσματος

Ο ρυθμός με τον οποίο παίρνετε καθαρό νερό θα είναι πιθανότατα πιο σημαντικός εάν ταξιδεύετε σε ομάδα ή δεν θέλετε να σας επιβραδύνουν. Ορισμένα φίλτρα μπορούν να παράγουν σχεδόν τέσσερα λίτρα σε δύο λεπτά, ενώ άλλα μπορούν να παράγουν μόνο ένα λίτρο ανά λεπτό.

4. Τύπος φίλτρου

ένα. Φίλτρα μπουκαλιών

Τα φίλτρα μπουκαλιών είναι βολικά τόσο για εγχώρια όσο και για διεθνή ταξίδια. Συνήθως σας δίνουν καθαρό νερό σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και μπορούν να χωρέσουν στην πλαϊνή τσέπη του σακιδίου σας. Τα φίλτρα μπουκαλιών επιτρέπουν στα ωφέλιμα μέταλλα να παραμένουν στο νερό, ωστόσο τα διαλυμένα άλατα όπως το φθόριο δεν μειώνονται. Το καλύτερο μπουκάλι νερού ταξιδιού με φίλτρο θα είναι βολικό στη μεταφορά και θα έχει φίλτρο μεγάλης διάρκειας.

Καλύτερο μπουκάλι νερού ταξιδιού με φίλτρο: GRAYL Ultralight Water Purifier Bottle

σι. Φίλτρα βαρύτητας

Τα φίλτρα βαρύτητας είναι αγαπημένα μεταξύ ομάδων και κατασκηνωτών λόγω της ποσότητας νερού που παράγουν. Όταν φτάσετε στον ιστότοπό σας, θα στήσετε τη σκηνή του κάμπινγκ, θα ετοιμάσετε τη φωτιά, θα κλείσετε το φίλτρο σας και θα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με τη φύση. Κάθε δοχείο κρέμεται σε ένα κλαδί δέντρου, με το δεύτερο να κρέμεται χαμηλότερα από το πρώτο. Το νερό χύνεται στο πρώτο δοχείο και θα περάσει μέσα από τα φίλτρα για να παράγει καθαρό νερό στο δεύτερο, χαμηλότερο κρεμασμένο δοχείο. Από το δεύτερο δοχείο μπορείτε να γεμίσετε εύκολα τα μπουκάλια νερού όλων. Αυτά τα φίλτρα έχουν συνήθως μια αρκετά καλή διάρκεια ζωής, που είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο αρέσουν στους ανθρώπους. Ωστόσο, είναι μεγαλύτερα από πολλά άλλα φίλτρα και έχουν πολλά εξαρτήματα για να παρακολουθείτε.

Καλύτερο φίλτρο νερού Gravity: Platypus GravityWorks

ντο. Φίλτρα Αντλίας

Όταν χρησιμοποιείτε ένα φίλτρο αντλίας, μια γραμμή ηλεκτροδίου πρέπει να συνδεθεί στην πηγή νερού και μια άλλη γραμμή στο δοχείο και, στη συνέχεια, μια μικρή χειροκίνητη αντλία χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του νερού. Το φίλτρο συνήθως πρέπει να αλλάζει μόνο μία φορά το χρόνο και μπορεί να βελτιώσει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού. Φροντίστε να αλλάζετε το φίλτρο όταν χρειάζεται για να μην αρχίσει να αναπτύσσει βακτήρια. Ορισμένα φίλτρα αντλίας είναι μεγαλύτερα από ό,τι θα ήθελαν οι άλλοι, αλλά και πάλι δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο σακίδιο σας.

Καλύτερο φίλτρο νερού αντλίας: Σύστημα μικροφίλτρου MSR TrailShot

ρε. Ψάθινα φίλτρα / Φίλτρο νερού Survival

Τα ψάθινα φίλτρα λειτουργούν σχεδόν σαν τα τυπικά καλαμάκια. Είναι εξαιρετικά ελαφριά, αλλά πρέπει να είστε αρκετά κοντά στην πηγή νερού για να πιείτε από αυτό. Η διαδικασία διήθησης είναι απλή, καθώς απορροφάτε το νερό μέσω του καλαμιού, τα βακτήρια, τα παράσιτα, τα πρωτόζωα και οι ιοί απομακρύνονται μαζί με τα υπολείμματα και τα ιζήματα.

Καλύτερο φίλτρο νερού Survival: Φίλτρο νερού LifeStraw

μι. Φίλτρα UV

Αν και τα φίλτρα UV δεν είναι τα πιο δημοφιλή, υπάρχουν μερικά υψηλής ποιότητας στην αγορά. Το νερό σας θα είναι συνήθως καλό για να πιείτε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Αυτά είναι πολύ αποτελεσματικά στην αφαίρεση παρασίτων και βακτηρίων, αλλά λειτουργούν με μπαταρίες, επομένως το κόστος λειτουργίας μπορεί να είναι υψηλό σε σύγκριση με άλλους τύπους φίλτρων.

Καλύτερο φίλτρο νερού UV: SteriPen Ultra

5. Βάρος

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το βάρος όλων όσων έχετε να μεταφέρετε όταν ταξιδεύετε με σακίδιο και ένα φίλτρο νερού δεν διαφέρει. Μερικά ζυγίζουν μόλις μερικές ουγγιές ενώ άλλα ζυγίζουν περισσότερο από μια λίβρα. Ο τύπος του φίλτρου που θα επιλέξετε θα καθορίσει το κατά προσέγγιση βάρος του.

Οι καλύτερες κριτικές για το φίλτρο νερού πλάτης

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε στο επόμενο φίλτρο νερού σας, εδώ είναι τα καλύτερα στην αγορά:

Επεξεργασία νερού Aquamira με διοξείδιο του χλωρίου

Επεξεργασία νερού Aquamira με διοξείδιο του χλωρίου

Τύπος: Χημικός καθαριστής
Βάρος: 3 oz.
Αναλογία θεραπείας: 30 γαλόνια ανά 1 ουγκιά. σειρά

Συνιστάται από το CDC, αυτή η θεραπεία είναι ένας από τους καλύτερους καθαριστές νερού για όσους περνούν χρόνο στην ύπαιθρο. Όχι μόνο είναι αποτελεσματικό στην εξόντωση των βακτηρίων, αλλά ενισχύει επίσης τη γεύση του νερού και δεν αφήνει επίγευση. Για κάθε σετ μιας ουγγιάς, μπορείτε να επεξεργάζεστε 30 γαλόνια νερού, ανεξάρτητα από το αν είναι ζεστό, κρύο, καθαρό ή λασπωμένο νερό. Το Aquamira Chlorine Dioxide Water Treatment έχει διάρκεια ζωής τεσσάρων ετών, επομένως θα έχετε αρκετό χρόνο να το χρησιμοποιήσετε πριν χαλάσει. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε με αυτόν τον τύπο φίλτρου νερού είναι ότι εάν βάλετε νερό στο επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερού σας, θα πρέπει να στεγνώσετε το χείλος του μπουκαλιού πριν το πιείτε από αυτό, ώστε να μην έρθετε κατά λάθος σε επαφή. με ακατέργαστο νερό. Λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία, την ασφάλεια και την ευκολία της επεξεργασίας νερού Aquamira Chlorine Dioxide,

Προβολή στο Amazon

Σύστημα φιλτραρίσματος νερού Sawyer Mini

Σύστημα φιλτραρίσματος νερού Sawyer Mini

Τύπος: Φίλτρο φιάλης/άχυρου
Βάρος: 2 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 100.000 γαλόνια

Ιδανικό για όλες τις υπαίθριες περιπέτειες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ φίλτρο νερού ζυγίζει μόνο δύο ουγγιές και μπορεί να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας. Με απόλυτη διήθηση 0,1 micron, μπορεί να αφαιρέσει το 99,9% των βακτηρίων και το 99,9% των πρωτόζωων. Προσαρμόζεται στην περιλαμβανόμενη επαναχρησιμοποιούμενη θήκη πόσιμου 16 ουγκιών, στα περισσότερα μπουκάλια νερού μιας χρήσης και στις περισσότερες συσκευασίες ενυδάτωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καλαμάκι επτά ιντσών που περιλαμβάνεται για να πιείτε απευθείας από την πηγή νερού. Το Σύστημα Φιλτραρίσματος Νερού Sawyer Mini αξιολογείται έως και 100.000 γαλόνια και θα πρέπει να βγάλετε από πέντε έως δέκα γαλόνια από το φίλτρο προτού χρειαστεί να το πλύνετε και να το απολυμάνετε. Αν ψάχνετε για ένα καλό φίλτρο νερού για σακίδιο, σκεφτείτε το Sawyer Mini Water Filtration System γιατί δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε ή να αντικαταστήσετε μια κασέτα ενώ ταξιδεύετε.

Προβολή στο Amazon

Platypus GravityWorks

Platypus GravityWorks

Τύπος: Φίλτρο βαρύτητας
Βάρος: 11,5 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 1.500 λίτρα

Ειδικά αν έχετε την τάση να ταξιδεύετε ομαδικά, το Platypus GravityWorks μπορεί να είναι το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για εσάς. Το σύστημα υψηλής χωρητικότητας και τροφοδοσίας με βαρύτητα περιλαμβάνει μια δεξαμενή ακάθαρτου νερού τεσσάρων λίτρων που μπορεί να προσφέρει τέσσερα λίτρα καθαρού νερού σε δυόμισι λεπτά. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια δεξαμενή καθαρού νερού, ένα μικροφίλτρο με κοίλες ίνες, όλους τους απαραίτητους σωλήνες, έναν σφιγκτήρα απενεργοποίησης και έναν σάκο αποθήκευσης. Δεν απαιτείται άντληση καθώς οι δεξαμενές κρέμονται εύκολα από κλαδιά δέντρων. Η αντικαταστάσιμη κασέτα μπορεί να φιλτράρει έως και 1.500 γαλόνια και μπορείτε να την καθαρίσετε όταν βρίσκεστε στο πίσω μέρος, ξεπλένοντάς την για τέσσερα δευτερόλεπτα. Ευτυχώς, ζυγίζει μόνο 11,5 ουγκιές, ώστε να μην προσθέσει πολύ βάρος στο σακίδιο πεζοπορίας σας. Το Platypus GravityWorks είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα πολυήμερο ταξίδι ή μια ομαδική περιπέτεια.

Προβολή στο Amazon

Σύστημα μικροφίλτρου MSR TrailShot

Σύστημα μικροφίλτρου MSR TrailShot

Τύπος: Φίλτρο αντλίας
Βάρος: 5 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 2.000 λίτρα

Ένα από τα αγαπημένα των θαυμαστών για όσους αγαπούν τις υπαίθριες περιπέτειες, το σύστημα μικροφίλτρου MSR TrailShot είναι γνωστό ως μία από τις καλύτερες επιλογές φίλτρου νερού πεζοπορίας στην αγορά. Η ομορφιά του είναι ότι έχει μέγεθος τσέπης, ώστε να χωράει εύκολα σε μια τσέπη αποθήκευσης και είναι απλό στη χρήση όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Ζυγίζει μόλις πέντε ουγγιές και λειτουργεί εύκολα με το ένα χέρι. Φιλτράρει ένα λίτρο νερό σε μόλις 60 δευτερόλεπτα και σας επιτρέπει να γεμίσετε το μπουκάλι νερό ή να πιείτε απευθείας από την πηγή. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν πρόκειται να κάνετε πεζοπορίες όπως το οκταήμερο Great Ocean Walk λόγω του μεγέθους του και των δυνατοτήτων φιλτραρίσματος, αλλά εάν θα κάνετε ημερήσιες πεζοπορίες στο Big Sur, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι τέλειο φίλτρο για εσάς. Μπορεί να φιλτράρει έως και 2.000 λίτρα νερού χωρίς χλώριο, ιώδιο ή άλλες χημικές ουσίες, και μερικά κουνήματα μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του ρυθμού ροής όταν βρίσκεστε στο μονοπάτι. Για να προσθέσετε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό φίλτρο στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας, χρησιμοποιήστε το σύστημα μικροφίλτρου MSR TrailShot.

Προβολή στο Amazon

Σύστημα φίλτρου νερού Sawyer PointOne Squeeze

Σύστημα φίλτρου νερού Sawyer PointOne Squeeze

Τύπος: Μπουκάλι/φίλτρο βαρύτητας
Βάρος: 3 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 1 εκατομμύριο γαλόνια

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, το σύστημα φίλτρου νερού Sawyer PointOne Squeeze θα εξασφαλίσει ότι έχετε πάντα πρόσβαση σε καθαρό νερό. Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο φιλτραρίσματος στην αγορά και περιλαμβάνει ακόμη και τρεις πτυσσόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες θήκες χωρίς BPA. Οι θήκες είναι 16, 32 και 64 ουγκιές και τυλίγονται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό το φίλτρο περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο και αφαιρούμενο καπάκι ώθησης/έλξης που συνδέεται επίσης με τυπικά μπουκάλια νερού με σπείρωμα. Για να διατηρήσετε αυτό το φίλτρο στο χωράφι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καθαριστικό φίλτρου σύριγγας για να το ξεπλύνετε. Το σύστημα φίλτρου νερού Sawyer PointOne Squeeze διατίθεται ακόμη και σε μια χούφτα διαφορετικά μοντέλα για να διασφαλίσει ότι ανεξάρτητα από το στυλ του ταξιδιού σας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως δεν έχετε ασφαλές νερό για να πιείτε.

Προβολή στο Amazon

Φίλτρο νερού LifeStraw

Φίλτρο νερού LifeStraw

Τύπος: Ψάθινο φίλτρο
Βάρος: 2 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 4.000 λίτρα

Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί αυτό το best-seller συγκαταλέγεται στις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές φορητών φίλτρων νερού. Δεν έχει διάρκεια ζωής και μπορεί να παρέχει αρκετό πόσιμο νερό για κάποιον για περισσότερα από πέντε χρόνια. Με τη δυνατότητα να φιλτράρετε 1.000 γαλόνια νερού, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αγορά άλλου φίλτρου για αρκετό καιρό. Με βάρος μόνο δύο ουγγιές, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μπορεί εύκολα να χωρέσει σε μέρη όπως η εξωτερική τσέπη του σακακιού ή το σακίδιο ημέρας. Μπορεί να φιλτράρει στα 0,2 μικρά και να αφαιρεί το 99,9% των βακτηρίων, των μικροπλαστικών και των παρασίτων. Όχι μόνο ενδιαφέρονται για τα δικά τους κέρδη αλλά και για το καλό των άλλων, η LifeStraw υπόσχεται ότι για κάθε προϊόν που αγοράζεται θα φροντίζει ο μαθητής να λαμβάνει ασφαλές πόσιμο νερό για μια ολόκληρη σχολική χρονιά.

Προβολή στο Amazon

Φίλτρο νερού μικροφίλτρου MSR MiniWorks EX

Φίλτρο νερού μικροφίλτρου MSR MiniWorks EX

Τύπος: Φίλτρο αντλίας
Βάρος: 16 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 2.000 λίτρα

Γνωστό ως το καλύτερο φίλτρο νερού κατασκήνωσης, το MSR MiniWorks EX Microfilter σίγουρα ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία. Παρέχει φιλτράρισμα νερού μακράς διαρκείας, που μπορεί να διατηρηθεί στο πεδίο, σε όλους τους τύπους περιβάλλοντος. Σχεδιάστηκε για βαριά και συχνή χρήση, οπότε αν δεν θέλετε να βράσετε όλο το νερό με τη σόμπα σας, το μικροφίλτρο MSR MiniWorks EX είναι μια εξαιρετική λύση. Μπορεί να αντλήσει ένα λίτρο ανά λεπτό και η παροχή μπορεί εύκολα να ανανεωθεί χωρίς εργαλεία. Το κεραμικό στοιχείο μπορεί να φιλτράρει έως και 2.000 λίτρα νερού και το φίλτρο είναι συμβατό ακόμη και με πολλά φαρδιά μπουκάλια νερού και κύστεις ενυδάτωσης. Επομένως, την επόμενη φορά που θα μαζέψετε όλο τον εξοπλισμό κατασκήνωσης, φροντίστε να έχετε μαζί σας το φίλτρο νερού μικροφίλτρου MSR MiniWorks EX.

Προβολή στο Amazon

Katadyn Vario Water Filter

Katadyn Vario Water Filter

Τύπος: Φίλτρο αντλίας
Βάρος: 15 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου: 2.000 λίτρα

Η Katadyn υπερηφανεύεται που προσφέρει ένα φίλτρο που παρέχει μέγιστη απόδοση με ελάχιστη προσπάθεια. Το φίλτρο νερού Vario διαθέτει τεχνολογία διπλού εμβόλου και τρία επίπεδα φίλτρου – ένα φίλτρο από γυάλινες ίνες υψηλής απόδοσης, ένα κεραμικό προφίλτρο που μπορεί να προσαρμοστεί στη θολότητα του νερού και ενεργό άνθρακα για την εξάλειψη των οσμών. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, το φίλτρο παράγει ένα λίτρο ανά λεπτό, αλλά όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ταχύτερης ροής το φίλτρο παράγει δύο λίτρα ανά λεπτό. Διαθέτει επίσης αντικαταστάσιμο πυρήνα άνθρακα που μειώνει τα χημικά, τα φυτοφάρμακα και τις άσχημες γεύσεις στο νερό. Αυτό το φίλτρο 15 ουγγιών μπορεί να παρέχει 300 γαλόνια πόσιμου νερού πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Είτε κάνετε σακίδιο, πεζοπορία, κατασκήνωση, βαρκάδα ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα, το φίλτρο νερού Vario θα φροντίσει να έχετε ασφαλές νερό καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Προβολή στο Amazon

Μπουκάλι καθαριστή νερού GRAYL Ultralight

Μπουκάλι καθαριστή νερού GRAYL Ultralight

Τύπος: Καθαριστής φιαλών
Βάρος: 10,9 oz.
Διάρκεια ζωής φίλτρου : 150 λίτρα

Με ένα βραβευμένο σχέδιο με ένα πάτημα, είναι εύκολο να δείτε πώς αυτό είναι το καλύτερο διαθέσιμο μπουκάλι φίλτρου νερού ταξιδιού. Αυτό το μπουκάλι νερού 16 ουγγιών σας προσφέρει καθαρό νερό από οποιαδήποτε πηγή γλυκού νερού σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε πρόσθετα φίλτρα τα οποία πρέπει να αντλήσετε, να συνδέσετε στο μπουκάλι σας ή να περιμένετε λεπτά μέχρι να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το GRAYL Ultralight Water Purifier Bottle όπως θα κάνατε ένα κανονικό μπουκάλι νερού. Η αντικαταστάσιμη κασέτα καθαρισμού μπορεί να διαρκέσει περίπου 40 γαλόνια και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Αυτό το μπουκάλι νερού όχι μόνο αφαιρεί βακτήρια και πρωτόζωα, αλλά προστατεύει επίσης από ιούς, πολλές χημικές ουσίες και βαρέα μέταλλα. Για όσους είναι συχνά στο εξωτερικό ή πετούν συνεχώς πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μπουκάλι νερού φίλτρου για εσάς.

Προβολή στο Amazon 

SteriPEN Ultra

SteriPen Ultra

Τύπος: Καθαριστής UV
Βάρος: 4,8 oz.
Διάρκεια μπαταρίας: 15.000 λίτρα

Όταν πρόκειται για φορητά συστήματα καθαρισμού νερού, δεν είναι πολύ καλύτερο από το SteriPen Ultra. Αυτό το φίλτρο νερού UV μπορεί να κάνει το νερό ασφαλές για κατανάλωση σε μόλις 48 δευτερόλεπτα. Καταστρέφει την ικανότητα των μικροβίων να αναπαράγονται και να σας αρρωσταίνουν καθώς σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων, των πρωτόζωων και των ιών. Διαθέτει οθόνη OLED που σας δίνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε όσον αφορά την κατάσταση της μπαταρίας, τη λάμπα και τη θεραπεία. Ζυγίζουν λιγότερο από πέντε ουγγιές και διαστάσεις 7,3” x 1,3” x 1,6”, τα φίλτρα δεν γίνονται πολύ πιο βολικά από αυτό. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει έως και 15.000 λίτρα με 300 κύκλους φόρτισης ο καθένας που παρέχει 50 θεραπείες. Το SteriPen Ultra σάς επιτρέπει να ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε ή να αποθηκεύετε το δικό σας νερό.

Προβολή στο Amazon

Τα καλύτερα φίλτρα νερού θα είναι απλά στη χρήση και θα προσφέρουν γρήγορα ασφαλές πόσιμο νερό. Όταν επιλέγετε από αυτήν τη λίστα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για το να πιείτε μη ασφαλές νερό. Χωρίς αυτό το άγχος, είστε ελεύθεροι να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους

Οι 10 Καλύτερες Σόμπες Backpacking

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.