Οι 10 καλύτερες τσάντες Duffel για ταξίδια (2023)

Οι τσάντες Duffel είναι το τέλειο γλυκό σημείο ανάμεσα σε ταξιδιωτικά σακίδια και βαλίτσες. Είτε πηγαίνετε στα πεθερικά για το Σαββατοκύριακο, είτε ταξιδεύετε στην Ευρώπη είτε ταξιδεύετε στις Η.Π.Α., οι τσάντες duffel είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Είναι ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη φόρτωσή τους. Ωστόσο, με τόσες πολλές τσάντες duffel στην αγορά μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια να αγοράσετε. Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, παραθέτουμε παρακάτω τις καλύτερες τσάντες duffel για εσάς.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από εκτεταμένη έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Under Armour Undeniable 3.0 Duffel Bag είναι η καλύτερη τσάντα duffel ταξιδίου. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, αδιάβροχο και διατίθεται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη. Είτε πρόκειται να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο είτε στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Under Armour Undeniable 3.0.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων τσαντών Duffel

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες duffel για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές. 

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους

Τι να ψάξετε σε μια καλή τσάντα Duffel

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποκτήσετε μια νέα τσάντα ταξιδιού…

1. Χωρητικότητα / Μέγεθος

Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε. Τα Duffel μπορούν να είναι οπουδήποτε από περίπου 25 έως 150 λίτρα. Το στυλ του ταξιδιού σας θα καθορίσει την χωρητικότητα που πρέπει να αναζητήσετε. Για μικρότερα ταξίδια, συνήθως μια τσάντα 25 – 40 λίτρων είναι εντάξει. Οι κάδοι 50 – 75 λίτρων χρησιμοποιούνται γενικά ως παραδοτέες αποσκευές και οτιδήποτε μεγαλύτερο από 75 λίτρα χρησιμοποιείται συνήθως για μεγαλύτερα ταξίδια ή όταν οι άνθρωποι πρέπει να φέρουν μαζί τους πολύ εξοπλισμό και εξοπλισμό.

Εξετάστε επίσης τις μετρήσεις εάν θα πετάτε πολύ. Ανάλογα με το αν θα το χρησιμοποιήσετε ως χειραποσκευή ή παραδοτέα τσάντα, έχετε υπόψη σας ότι οι διαστάσεις είναι διαφορετικές για διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

2. Ανθεκτικότητα

Οι τσάντες Duffel είναι κατασκευασμένες από πολλά διαφορετικά υλικά. Το βαμβάκι, το νάιλον και ο πολυεστέρας τείνουν να είναι τα πιο δημοφιλή. Όταν ψάχνετε για μια τσάντα, φροντίστε να προσέχετε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, τη ραφή των ραφών και την ποιότητα των φερμουάρ. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία denier, τόσο πιο σκληρό θα είναι το ύφασμα.

3. Ευκολία στη μεταφορά

Έχει μόνο χερούλια ή έχει λουράκι ή ρόδες; Αυτά θα καθορίσουν πόσο εύκολο είναι να το μεταφέρετε όταν είναι γεμάτο.

Οι τροχοί τείνουν να κάνουν τις ντουλάπες πιο εύκολες στη μεταφορά, αλλά κάνουν και την τσάντα πιο βαριά. Ανάλογα με το πού ταξιδεύετε, οι τροχοί μπορεί να είναι περισσότερο απατεώνες παρά επαγγελματίες. Εάν, για παράδειγμα, ταξιδεύετε με σακίδια στην Ευρώπη, τότε πιθανότατα θα συναντήσετε μερικά λιθόστρωτα δρομάκια που μπορεί να βλάψουν τους τροχούς και πολλές τσάντες δεν προσφέρουν τροχούς που μπορούν να αντικατασταθούν. Ωστόσο, αν περνάτε μόνο την τσάντα σας στο αεροδρόμιο, τη βάζετε σε ταξί και μετά πηγαίνετε στο ξενοδοχείο σας, τότε οι τροχοί μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για εσάς.

Οι ιμάντες ώμου με μαξιλαράκι είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή και τείνουν να αφαιρούνται, αλλά όλα βασίζονται στην προσωπική σας προτίμηση. Οι ιμάντες είναι ιδανικοί για να μεταφέρετε την τσάντα σας σε μικρές αποστάσεις, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι πολύ βαριά.

4. Ευκολία συσκευασίας και αποσυσκευασίας

Ο τρόπος πρόσβασης στην κύρια θήκη θα καθορίσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να φτάσετε στα πράγματά σας. Ορισμένες τσάντες έχουν ένα μόνο φερμουάρ που κλείνει με φερμουάρ στην κορυφή, αλλά τα ανοίγματα σε σχήμα U και D κάνουν την πιο εύκολη συσκευασία και αποσυσκευασία.

5. Φερμουάρ που κλειδώνουν

Για μερικούς ανθρώπους αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά για άλλους, τα φερμουάρ που κλειδώνουν δίνουν στους ανθρώπους περισσότερη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι άλλοι δεν μπορούν απλώς να ανοίξουν την τσάντα τους όποτε το θέλουν.

6. Τσέπες

Οι τσέπες βοηθούν στην οργάνωση, αλλά πάρα πολλές τσέπες μπορεί να είναι περιττές και δύσκολα προσβάσιμες. Πολλά ντουλάπια έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες και μπορεί να προσφέρουν ακόμη και μια πρόσθετη τσέπη για τα παπούτσια σας ή μια τσέπη με επένδυση για τα ηλεκτρονικά σας. Σκεφτείτε πόσο εξοπλισμό θα φέρετε μαζί σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να υπολογίσετε έναν κατά προσέγγιση αριθμό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Για παράδειγμα, εάν έχετε πάντα μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή DSLR και τον εξοπλισμό σας, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες τσέπες από ό,τι θα κάνατε αν απλώς κάνετε σύντομα ταξίδια το Σαββατοκύριακο και χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως φωτογραφική μηχανή.

7. Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Εάν παίρνετε μαζί σας το ντουλάπι σας στις υπαίθριες περιπέτειές σας ή μπορεί να καταλήξει να κάθεται στην άσφαλτο του αεροδρομίου περισσότερο από όσο θέλετε, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταστραφεί εύκολα στη βροχή ή το χιόνι. Ακόμα κι αν είναι αδιάβροχο, το νερό θα μουλιάσει σε περίπτωση νεροποντής, επομένως ίσως είναι καλύτερο να βάζετε τα πολύτιμα υπάρχοντά σας σε μια στεγνή σακούλα εάν εκτίθεται συχνά στα στοιχεία.

8. Βάρος

Εάν πετάτε, συνήθως το όριο βάρους είναι 50 κιλά. Σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες είναι ακόμη λιγότερο. Οι τροχαλίες είναι γενικά βαρύτερες από αυτές χωρίς τροχούς, αλλά είναι πιο εύκολο να περάσουν από αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς κ.λπ. Επίσης, σκεφτείτε πόσο θα τις μεταφέρετε. Μόλις γεμίσετε μια σακούλα 50 ή 60 λίτρων, θα είναι αρκετά βαριά για να τη μεταφέρετε στον ώμο σας.

Κριτικές για τις καλύτερες τσάντες Duffel

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια τσάντα ταξιδιού, εδώ είναι τα καλύτερα της αγοράς…

Under Armour Undeniable 3.0 Duffle Bag

Under Armour Undeniable 3.0 Duffle Bag

Η Under Armour δημιούργησε μια τσάντα duffel υψηλής ποιότητας και την κατασκεύασε σε πέντε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το μέγεθος που είναι ιδανικό για εσάς. (Εσωτερική συμβουλή: αν ψάχνετε για την καλύτερη χειραποσκευή, τότε πάρτε ένα από τα μικρότερα μεγέθη.) Η τσάντα Under Armour Undeniable 3.0 Duffle σχεδιάστηκε για να είναι εξαιρετικά πρακτική καθώς διαθέτει αεριζόμενη τσέπη για τα ταξιδιωτικά σας παπούτσια και πλυντήριο, μια μεγάλη μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και μια διχτυωτή τσέπη εκτός από την κύρια θήκη. Η τεχνολογία UA Storm το καθιστά ανθεκτικό και αδιάβροχο, επομένως εάν χρειάζεστε την καλύτερη τσάντα duffel για διεθνή ταξίδια, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την Under Armour Undeniable 3.0 Duffle Bag.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα adidas Defender III Duffel

Τσάντα adidas Defender III Duffel

Η τσάντα adidas Defender III Duffel έχει σχεδόν 40 σχεδιαστικές επιλογές και διατίθεται σε μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολο να βρείτε την τέλεια τσάντα για εσάς. Εκτός από την ευρύχωρη κύρια θήκη, υπάρχουν δύο τελικές τσέπες με φερμουάρ και μία εξωτερική τσέπη με φερμουάρ για να πακετάρετε τα μικρότερα αντικείμενα, όπως το νεσεσέρ και την ομπρέλα ταξιδιού. Η τσάντα adidas Defender III Duffel είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία FreshPAK, οπότε είτε τη χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη και έχετε μερικά βρώμικα ρούχα μέσα είτε ως τσάντα γυμναστηρίου, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τσάντα έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στις μυρωδιές βακτηρίων. Με την ποιοτική κατασκευή του και τις τόσες πολλές επιλογές σχεδίασης, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες τσάντες duffel για ταξίδια.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μεγάλη τσάντα Duffel AmazonBasics

Μεγάλη τσάντα Duffel AmazonBasics

Αν ψάχνετε για φθηνή αλλά ανθεκτική τσάντα duffel, τότε η AmazonBasics είναι η καλύτερη τσάντα duffel για εσάς. Η τσάντα AmazonBasics Large Duffel Bag όχι μόνο είναι η φθηνότερη θήκη σε αυτή τη λίστα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριά, χάρη στο ότι είναι κατασκευασμένη από νάιλον, και αρκετά μεγάλη για ταξίδια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Εκτός από την κύρια θήκη, θα έχετε εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες για να αποθηκεύετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να μπορείτε να φτάσετε γρήγορα, όπως το διαβατήριό σας ή το ταξιδιωτικό πορτοφόλι σας. Καλές τσάντες duffel μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά η AmazonBasics δημιούργησε μια που συνεχίζει να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Samsonite Tote-a-ton Duffle Bag

Samsonite Tote-a-ton Duffle Bag

Η Samsonite Tote-a-ton Duffle Bag είναι μια νάιλον τσάντα 420 denier που έχει σχεδιαστεί για ατελείωτες χρήσεις, από το ταξίδι μέχρι την αποθήκευση. Αυτή η μπαγκαζιέρα μπορεί να χωρέσει όσο ένα πορτμπαγκάζ ενώ έχει μόνο διαστάσεις 32,5” x 17” x 11,5”. Είναι αρκετά μεγάλο για να προστατεύει το σακίδιο πλάτης των 40 λίτρων ως τσάντα check-in και όταν δεν το χρησιμοποιείτε, καταρρέει εύκολα και ζυγίζει μόνο ένα κιλό για να χωράει εύκολα όπου το χρειάζεστε. Η τσάντα Duffle Samsonite Tote-a-ton διατίθεται σε πολλά χρώματα και ο σχεδιασμός την κάνει αρκετά μοναδική που δεν πρέπει να μπλέκεται με άλλες τσάντες στο καρουζέλ στο αεροδρόμιο. Είναι μια unisex τσάντα, οπότε είτε ψάχνετε για την καλύτερη τσάντα duffel για άνδρες είτε για γυναίκες, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ελαφριά τσάντα Duffle Travel Gonex

Ελαφριά τσάντα Duffle Travel Gonex

Με χωρητικότητα 60 λίτρων, αυτό είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο για μια μεγάλη βαλίτσα. Μαζί με την κύρια θήκη, διαθέτει μια μοναδική θήκη για τα παπούτσια ή τα ρούχα σας, πολλές τσέπες, δύο λαβές και ένα ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Η ελαφριά τσάντα Duffle Travel Gonex λειτουργεί καλύτερα όταν έχετε κύβους συσκευασίας, επειδή σας επιτρέπουν να κρατάτε τα πάντα ξεχωριστά και οργανωμένα στο ευρύχωρο εσωτερικό. Το νάιλον ύφασμα κηρήθρας 210D το τοποθετεί ανάμεσα στις επιλογές για την καλύτερη τσάντα για αεροπορικά ταξίδια, επειδή είναι ανθεκτικό στο σκίσιμο και αδιάβροχο. Είτε ταξιδεύετε στην Ευρώπη είτε επισκέπτεστε την οικογένεια για το Σαββατοκύριακο, αυτή η τσάντα είναι ένας ιδανικός σύντροφος ταξιδιού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα Duffel Canvas Plambag

Τσάντα Duffel Canvas Plambag

Η Canvas Duffel Bag Plambag έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ανθεκτικότητα. Τα ανθεκτικά στη φθορά διαμαντένια χαλάκια προστατεύουν το κάτω μέρος της τσάντας από ζημιές, τρία στρώματα επένδυσης βοηθούν στη φέρουσα ικανότητα και είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικό στη φθορά υλικό. Ο βαμβακερός καμβάς συμπληρώνεται από νάιλον επένδυση και εξοπλισμό σε μπρονζέ τόνο. Η κύρια θήκη έχει χωρητικότητα 50 λίτρων, επομένως υπάρχει περισσότερος από αρκετός χώρος για να χωρέσετε όλα τα ρούχα σας και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Δύο πλαϊνά φερμουάρ σάς επιτρέπουν ακόμη και να επεκτείνετε τη χωρητικότητα της τσάντας. Αυτή η πολυλειτουργική τσάντα κερδίζει σίγουρα τη θέση της μεταξύ των καλύτερων προϊόντων τσάντας ταξιδιού στην αγορά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Νέα τσάντα Duffle Travel

Νέα Travel Duffel Bag

Η τσάντα Duffle Bago Travel είναι ανθεκτική, αξιόπιστη και ιδανική για κάθε περίσταση. Ακόμη και με την τεράστια χωρητικότητα (85L), οι τσάντες διπλώνουν έως και 30cm x 32cm για να λειτουργήσουν ως η τέλεια τσάντα “για κάθε περίπτωση” σε περίπτωση που οι αποσκευές σας είναι υπέρβαρες. Αυτή η καταπληκτική τσάντα διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και το κυψελοειδή ύφασμα ripstop σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στη φθορά και στο σκίσιμο. Υπάρχει ακόμη και μια ανθεκτική στο νερό και τις οσμές τσέπη για τα παπούτσια ή τα βρώμικα ρούχα σας. Ζυγίζοντας έως και 75% λιγότερο από την τυπική άδεια αποσκευή σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με την Bago Travel Duffle Bag.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Γυναικεία τσάντα Weekender Duffel Jadyn B

Γυναικεία τσάντα Weekender Duffel Jadyn B

Η Jadyn B Weekender Duffel Bag είναι μακράν η καλύτερη τσάντα duffel για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα 600D και υπάρχουν τρεις όμορφες σχεδιαστικές επιλογές για να διαλέξετε. Εκτός από την κύρια θήκη, θα εκτιμήσετε τις τέσσερις εσωτερικές τσέπες, την μπροστινή εξωτερική τσέπη και την πλαϊνή τσέπη για τα παπούτσια. Υπάρχει ένα χερούλι 13 ιντσών, που διευκολύνει τους περισσότερους ανθρώπους να το μεταφέρουν στον ώμο τους, ενώ υπάρχει επίσης ένας ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου για επιπλέον άνεση. Η γυναικεία τσάντα Weekender Duffel Jadyn B είναι μια τέλεια τσάντα για χρήση για ταξίδια το Σαββατοκύριακο και η καλύτερη τσάντα duffel για χειραποσκευή. Έχει περισσότερο από αρκετό χώρο για τα ρούχα σας, πετσέτα ταξιδιού που στεγνώνει γρήγορα, αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης. Διατηρήστε το θηλυκό σας πλεονέκτημα και ταξιδέψτε με στυλ με τη γυναικεία τσάντα Weekender Duffel Jadyn B.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

S-ZONE Δερμάτινη τσάντα ταξιδιού σε καμβά

S-ZONE Δερμάτινη τσάντα ταξιδιού σε καμβά

Η δερμάτινη τσάντα ταξιδίου S-ZONE Canvas Canvas Travel Duffel είναι μια εξαιρετική επιλογή είτε χρειάζεστε ένα duffel για καθημερινά ταξίδια, για ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι. Η unisex τσάντα διατίθεται σε έξι διαφορετικές χρωματικές επιλογές και είναι κατασκευασμένη με υλικό πλυσίματος νερού από καμβά από βαμβάκι υψηλής πυκνότητας, τρελό διακοσμητικό από δέρμα αλόγου και στιβαρές αγκράφες και κουμπώματα. Οι διαστάσεις του είναι 21,7” x 14,8” x 10,2” που σημαίνει ότι θα λειτουργήσει τέλεια ως χειραποσκευή αν πετάτε. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά του, ακόμα κι αν ταξιδεύετε με πιο δροσερό καιρό, υπάρχει αρκετός χώρος για ένα φούτερ ή ένα ελαφρύ μπουφάν ταξιδιού μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα και προϊόντα περιποίησης. Η S-ZONE είναι μια εταιρεία που εκτιμά την υψηλή ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών, επομένως δεν θα μετανιώσετε ποτέ που επιλέξατε την Canvas Leather Travel Duffel Bag.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα Rolling Duffel Olympia

Τσάντα Rolling Duffel Olympia

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες τσάντες κυλιόμενου duffel βρίσκεται η Olympia Rolling Duffel Bag. Η θήκη 22″ ζυγίζει περίπου πέντε κιλά και έχει διαστάσεις 22″ x 12″ x 12″. Αυτή η ευέλικτη τσάντα κάνει πολύ πιο εύκολο το ταξίδι με τις οκτώ τσέπες της και τους ενισχυμένους μεταλλικούς ρουλεμάν με ρουλεμάν σε σειρά. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα 1200D και υπάρχουν περίπου 20 χρωματικές επιλογές για να διαλέξετε. Το σύστημα ανοίγματος σε σχήμα U διευκολύνει την πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντά σας και τα αυτοεπισκευαζόμενα φερμουάρ excel συμβάλλουν στην ανθεκτικότητά του. Είναι μια τέλεια τσάντα χειραποσκευής που φαίνεται υπέροχη και έχει περισσότερο χώρο από όσο θα περιμένατε. Η Olympia κατάφερε να δημιουργήσει την καλύτερη τσάντα με ρόδες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Και να το έχετε – οι καλύτερες τσάντες duffel για ταξίδια. Ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε από τη λίστα μας, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι έχετε επιλέξει ένα από τα καλύτερα.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες τσάντες παραλίας

τσάντες ταξιδιού 

Οι καλύτερες τσάντες πάνας σακίδιο πλάτης

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.