Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για κοστούμια και φορέματα (2023)

Όταν προσπαθείς να ταξιδέψεις με στυλ, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ρούχο και να ανακαλύψεις ότι είναι γεμάτο ρυτίδες. Οι τσάντες ταξιδιωτικών ενδυμάτων σάς δίνουν τη δυνατότητα να διατηρείτε τα όμορφα ρούχα σας χωρίς ζάρες και τακτοποιημένα, ώστε είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, μπορείτε να μοιάζετε με ένα εκατομμύριο δολάρια. Είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα για ένα σύντομο ταξίδι, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά που μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο.

Για να μην χρειάζεται να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο και διαβάζοντας κριτικές σχετικά με τις τσάντες ενδυμάτων, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες ενδυμάτων ταξιδιού παρακάτω.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Τσαντών Ταξιδιωτικών Ενδυμάτων

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες ρούχων για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε μια ελαφριά τσάντα ρούχων για ταξίδια

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη τσάντα ρούχων; Ειλικρινά, εξαρτάται από τις ανάγκες και το στυλ ταξιδιού σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια νέα τσάντα ρούχων.

1. Χωρητικότητα

Ορισμένες τσάντες ρούχων χωρούν μόνο ένα ρούχο ενώ άλλες χωρούν σχεδόν δέκα. Σκεφτείτε το στυλ του ταξιδιού σας και πόσα ρούχα θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας. Επειδή η χωρητικότητα θα επηρεάσει το μέγεθος και το βάρος, μπορεί να μην θέλετε να αγοράσετε μια τσάντα ρούχων μεγάλης χωρητικότητας εάν δεν τη χρειάζεστε πραγματικά.

2. Ανθεκτικότητα

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια ποιοτική τσάντα ρούχων, ώστε να μην χρειαστεί να ψωνίσετε για άλλη μια τον επόμενο μήνα. Προσέξτε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η τσάντα γιατί την εμπιστεύεστε για να διατηρεί τα ρούχα σας οργανωμένα και ασφαλή. Επίσης, εάν γνωρίζετε ότι ταξιδεύετε συχνά σε μέρη όπου η βροχή είναι συνηθισμένη, θα ήταν πιθανώς καλύτερο να αγοράσετε μια τσάντα υδατοαπωθητικού ρούχου.

3. Ευκολία στη μεταφορά

Είτε περπατάτε στο τεράστιο αεροδρόμιο του Χίθροου είτε κάνετε check-in στο πολυτελές Mandarin Oriental Bangkok, δεν θέλετε να ψαχουλεύετε με την τσάντα των ρούχων σας. Τα χερούλια και οι ιμάντες είναι σημαντικά όταν πρόκειται για την ευκολία μεταφοράς και μεταφοράς της τσάντας. Εάν υπάρχει ένας ρυθμιζόμενος και αφαιρούμενος ιμάντας ώμου μαζί με μία ή δύο λαβές μεταφοράς, πιθανότατα θα κάνει την τσάντα πολύ πιο εύκολη στη μεταφορά σε διάφορους προορισμούς. Ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού που κάνετε, πιθανότατα θα εξαρτηθεί από τον τύπο της τσάντας ρούχων που θέλετε. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε μόνο με μια τσάντα ρούχων, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε μια καλή αποθήκευση, τότε ίσως θέλετε να αναζητήσετε την καλύτερη τσάντα ενδυμάτων με τροχούς. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε και με βαλίτσα,

4. Μέγεθος

Αυτό είναι σημαντικό, ειδικά αν πετάτε πολλές φορές. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικούς περιορισμούς μεγέθους και δεν θέλετε να ελέγχετε συνεχώς την τσάντα των ρούχων σας. Ειδικά αν πετάτε με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, φροντίστε να ελέγξετε τις απαιτήσεις μεγέθους τους, ώστε να μην καταλήξουν να σας χρεώσουν επιπλέον χρήματα για αυτήν την τσάντα. Πολλές τσάντες ρούχων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συχνούς ταξιδιώτες έχουν ήδη αυτές τις μετρήσεις στο μυαλό τους όταν δημιουργούν τις τσάντες τους, γι’ αυτό απλώς προσέξτε τις διαστάσεις.

5. Αποθηκευτικός Χώρος / Τσέπες

Οι καλύτερες τσάντες ρούχων όχι μόνο θα προσφέρουν ποιοτικό χώρο στο κατάστημα, αλλά θα σας διευκολύνουν να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα με πολλές τσέπες. Οι εσωτερικές τσέπες τείνουν να είναι στάνταρ για τις περισσότερες τσάντες ρούχων, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε πράγματα όπως γραβάτες, καρφίτσες, προϊόντα περιποίησης και άλλα αξεσουάρ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα με τις εξωτερικές τσέπες. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε σχετικά με τις εσωτερικές τσέπες είναι αν έχουν φερμουάρ και αν είναι διχτυωτό. Τα φερμουάρ σάς επιτρέπουν να είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας θα παραμείνουν εκεί που τα βάζετε και το πλέγμα προσφέρει καλή ροή αέρα. Δώστε προσοχή στον αριθμό και το μέγεθος των εξωτερικών τσέπες γιατί είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύετε πράγματα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Ορισμένες τσάντες ρούχων έχουν μόνο τσέπες αρκετά μικρές ώστε να χωρούν πράγματα όπως μια μικρή κάμερα τσέπης, τηλέφωνο ή ομπρέλα ταξιδιού. Αυτό είναι πολύ καλό αν ταξιδεύετε με άλλη τσάντα. Ωστόσο, εάν αυτή είναι η μόνη τσάντα με την οποία θα ταξιδεύετε, σκεφτείτε μια τσάντα με πολλές μεγάλες εξωτερικές τσέπες που μπορούν να χωρέσουν πράγματα όπως το επαναγεμιζόμενο μπουκάλι νερού σας ή τα αγαπημένα σας ταξιδιωτικά βιβλία.

6. Στυλ

Υπάρχουν διαφορετικά στυλ τσαντών ενδυμάτων και μερικά από αυτά συνδυάζουν ακόμη και στυλ. Το πιο παραδοσιακό στυλ είναι η κρεμαστή τσάντα ρούχων. Μερικά από αυτά διπλώνουν μία φορά, άλλα διπλώνουν δύο φορές, άλλα κυλούν σε τσάντα και άλλα δεν διπλώνουν καθόλου. Άλλες τσάντες ρούχων έχουν τροχούς, μερικές από τις οποίες διπλώνουν και άλλες όχι. Επιλέξτε ένα στυλ με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το είδος του ταξιδιού που τείνετε να κάνετε.

7. Βάρος

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τις ελαφριές τσάντες ρούχων επειδή είναι εύκολο να ταξιδέψετε μαζί τους, αλλά δεν θέλετε να θυσιάσετε την ποιότητα του υλικού και να διακινδυνεύσετε να σκιστεί η τσάντα. Εάν είστε στην αγορά για μια κυλιόμενη τσάντα ενδυμάτων, τότε μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η τσάντα θα είναι βαρύτερη λόγω των τροχών. Συνήθως όσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχει, τόσο πιο βαρύ θα είναι.

Κριτικές για τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες ενδυμάτων

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες τσάντες ρούχων για ταξίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

ZEGUR Suit Carry On Garment Bag for Travel

ZEGUR Suit Carry On Garment Bag for Travel

Είτε πηγαίνετε στη Νέα Υόρκη για ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε προετοιμάζεστε για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στο Δουβλίνο, η ZEGUR Suit Carry On Garment Bag είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό στο ξεφτίλισμα πολυεστέρα 1800D, η τσάντα ρούχων είναι επενδυμένη με αφρό EVA και έχει μια κομψά αποτυπωμένη πλήρη εσωτερική επένδυση. Το εσωτερικό έχει πολλές τσέπες με φερμουάρ μαζί με μια τσέπη Velcro ενώ η εξωτερική έχει μια βολική τσέπη που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε πράγματα όπως το τηλέφωνο και το πορτοφόλι σας. Όταν διπλώνεται, η τσάντα έχει διαστάσεις 23” ​​x 22” x 4” (43” x 22” x 4” όταν είναι ανοιχτή), γεγονός που την καθιστά μία από τις καλύτερες επιλογές τσάντας χειραποσκευών που είναι διαθέσιμες για σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία. Όχι μόνο μπορεί η τσάντα να χωρέσει έως και τρία κοστούμια ή φορέματα, αλλά θα έχετε περισσότερο από αρκετό χώρο για πράγματα όπως παπούτσια, γραβάτες, ζώνες και προϊόντα περιποίησης. Αυτή η τσάντα ρούχων μπορεί να μεταφερθεί εύκολα χάρη στην επάνω λαβή μεταφοράς, τον ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο ιμάντα ώμου και την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις αποσκευές σας. Μια κλασική εμφάνιση τέλεια τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη τσάντα ρούχων ταξιδιού.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Modoker Convertible τσάντα ενδυμάτων με ιμάντα ώμου

Modoker Convertible τσάντα ενδυμάτων με ιμάντα ώμου

Είναι δύσκολο να αμφισβητήσετε ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες τσάντες ρούχων για ταξίδια. Όταν χρησιμοποιείται ως κρεμαστή τσάντα ρούχων, η τσάντα έχει διαστάσεις 37,5” x 20,8” και έχει χώρο για το ρούχο σας καθώς και εσωτερικές τσέπες για πράγματα όπως γραβάτες και μικρά ηλεκτρονικά είδη. Όταν το χρησιμοποιείτε ως ντουλάπι, έχει χωρητικότητα 45 λίτρων και έχει διαστάσεις 22,8” x 11” x 11,8”. Υπάρχει μια πλαϊνή τσέπη για πράγματα όπως το διαβατήριό σας και τα κλειδιά σας και μια άλλη τσέπη που είναι σχεδιασμένη τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξιδιωτικά παπούτσια. Ο αποσπώμενος ιμάντας ώμου και ο σχεδιασμός του πτερυγίου πλάτης που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στις αποσκευές σας είναι πρόσθετες ανέσεις που καθιστούν την Modoker Convertible Garment Bag μία από τις καλύτερες τσάντες ενδυμάτων που διατίθενται.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τσάντα ταξιδιού Univivi Garment Suits

Τσάντα ταξιδιού Univivi Garment Suits

Εάν είστε ψηλότεροι, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη τσάντα για εσάς. Η τσάντα ταξιδιού Univivi Garment Suits έχει διαστάσεις 24″ x 60″ που την καθιστά ιδανική για μακρύτερα κοστούμια, φορέματα, παλτό και πουλόβερ. Η τσάντα ρούχων είναι ένα υλικό oxford 100% πολυεστέρα που την τοποθετεί ανάμεσα στις καλύτερες αναπνεύσιμες και ελαφριές τσάντες ρούχων. Οι πρόσθετες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα άνοιγμα από PVC για τη σκόνη για να κρατά τη σκόνη και τους σκώρους μαζί με ένα μεγάλο παράθυρο διαφάνειας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα ρούχα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη τσάντα. Αυτή η τσάντα ρούχων πλένεται εύκολα, βοηθώντας τη να διατηρείται όμορφη για χρόνια. Η Univivi προσπάθησε μάλιστα να σας βοηθήσει να γίνετε πιο οικονομικοί προσφέροντας τσάντες ενδυμάτων της σε σετ των τριών, τεσσάρων ή πέντε. Ειδικά αν ταξιδεύετε το χειμώνα και θα φοράτε πιο μακριά ρούχα, η τσάντα ταξιδιού Univivi Garment Suits μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Traveler’s Choice Rolling Garment Bag

Traveler's Choice Rolling Garment Bag

Η Traveler’s Choice δημιούργησε με επιτυχία μία από τις καλύτερες διαθέσιμες τσάντες κυλιόμενων ενδυμάτων. Οι ενσωματωμένοι τροχοί πατίνι επιτρέπουν απλούς ελιγμούς ενώ παράλληλα προστατεύονται από τις γωνίες. Η τσάντα έχει πολυεστερική κατασκευή δύο τόνων 1200D με μπροστινό πάνελ ενισχυμένο με EVA. Εκτός από την πτυσσόμενη λαβή, η επάνω λαβή μεταφοράς καθιστά εύκολη την ανύψωση και υπάρχει ένας κεντρικός ιμάντας που είναι κατασκευασμένος για να μεταφέρει ένα επιπλέον αντικείμενο όπως χαρτοφύλακα ταξιδίου. Το εσωτερικό έχει μια ευρύχωρη κύρια θήκη που περιλαμβάνει ιμάντες για να κρατούν τα αντικείμενα ασφαλή. Εσωτερικά υπάρχουν πολλές τσέπες από διχτυωτό και εσωτερικός κεντρικός γάντζος που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πολλές σουίτες ή μπλούζες, ενώ το εξωτερικό έχει πολλές τσέπες με τσέπες. Η ευρύχωρη τσάντα έχει διαστάσεις 23″ x 22″ (άνοιξε 44″) x 7″ και ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων στα ρούχα σας. Με όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η τσάντα,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Zilink ελαφριά κρεμαστή τσάντα ενδυμάτων

Zilink ελαφριά κρεμαστή τσάντα ενδυμάτων

Είτε βρίσκεστε συνεχώς εν κινήσει είτε τις χρειάζεστε για αποθήκευση, οι ελαφριές κρεμαστές τσάντες ενδυμάτων Zilink είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι άνθρωποι αγαπούν αυτές τις τσάντες ρούχων λόγω του αριθμού των επιλογών που έχουν. Όχι μόνο διαφέρουν τα μεγέθη, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ημιδιαφανή τσάντα και μια μαύρη με διάφανο πλαστικό παράθυρο. Χάρη στις παραλλαγές μεγέθους, αυτές οι τσάντες ρούχων μπορούν να χωρέσουν ρούχα σχεδιασμένα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Αυτές οι τσάντες ρούχων υψηλής ποιότητας είναι εξαιρετικά στιβαρές και μπορούν να είναι αδιάβροχες και αδιάβροχες. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, οι ελαφριές κρεμαστές τσάντες ενδυμάτων Zilink πλένονται, ώστε να μπορούν να σας ακολουθήσουν σε πολλές περιπέτειες που θα ακολουθήσουν.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τσάντα ενδυμάτων WallyBags Luggage 40″

Τσάντα ενδυμάτων WallyBags Luggage 40".

Αν ψάχνετε για ανθεκτικότητα, τότε αυτή είναι μια από τις καλύτερες τσάντες ρούχων για ταξίδια. Οι τσάντες ενδυμάτων WallyBags Luggage 40″ είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο πολυεστερικό ύφασμα που μπορεί να κρατήσει τα ρούχα σας προστατευμένα σε κακές καιρικές συνθήκες. Οι διαστάσεις αυτών των σακουλών ενδυμάτων είναι 40” x 22” x 3”, αλλά είναι μόνο 20” x 22” x 6” όταν είναι διπλωμένες. Λόγω του εύκαμπτου υλικού, μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν μέσα στα περισσότερα σετ αποσκευών, εάν δεν σας ενδιαφέρει να μεταφέρετε τις δικές σας ξεχωριστά. Μαζί με τη λαβή μεταφοράς, υπάρχει ένα περιτύλιγμα λαβής για να το στερεώσετε στη λαβή των κυλιόμενων χειραποσκευών για εύκολη μεταφορά. Ο σφιγκτήρας στην τσάντα του επιτρέπει να χωράει έως και έξι ρούχα και δέχεται κάθε είδους κρεμάστρα. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες τσάντες ρούχων ταξιδιωτών που θα βρείτε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τσάντα ρουχισμού PROTTONI 44″

Τσάντα ρουχισμού PROTTONI 44"

Ψάχνετε για μια από τις καλύτερες τσάντες ταξιδιωτικών ενδυμάτων για κοστούμια; Η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Αυτή η τσάντα ρούχων όχι μόνο θα κρατήσει τα κοστούμια σας οργανωμένα και θα δείχνουν όμορφα για το ταξίδι σας, αλλά έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε για ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Η τσάντα μεταφοράς ρούχων PROTTONI 44″ έχει διαστάσεις 44″ x 24″ x 1,5″ και είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο πολυεστέρα με επένδυση PVC για να βοηθά στη στεγανοποίηση. Η τσάντα χωράει εύκολα τρία ολόκληρα κοστούμια και πουκάμισα και υπάρχουν τρεις ιμάντες που δένουν για να αποτρέψουν την κίνηση. Υπάρχουν πολλές εσωτερικές τσέπες για να κρατάτε τα αξεσουάρ σας μαζί με πολλές εξωτερικές τσέπες. Δύο από τις εξωτερικές τσέπες είναι βαθιές και έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως παπούτσια, ενώ υπάρχουν δύο άλλες μπροστινές τσέπες που δημιουργήθηκαν για να χωρέσουν αντικείμενα όπως φορητό φορητό υπολογιστή, εφημερίδα, διαβατήριο και ζώνη χρημάτων. Υπάρχει επίσης ιμάντας για τη λαβή των αποσκευών σας. Η Prottoni στέλνει καθεμία από τις τσάντες της μέσω ενός ποιοτικού ελέγχου, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ένα εξαιρετικό προϊόν όταν επιλέγετε την τσάντα μεταφοράς ενδυμάτων PROTTONI 44″.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τσάντα ρούχων με φόρεμα MISSLO Gusseted 60″

Τσάντα ρούχων φόρεμα MISSLO Gusseted 60".

Ιδανική για μακρύτερα αντικείμενα, όπως φορέματα, παλτό, ακόμη και νυφικό, αυτή η τσάντα ρούχων 60 ιντσών περιλαμβάνει ένα κάλυμμα 3,9 ιντσών και μπορεί να χωρέσει δύο φορέματα και τρία ή τέσσερα κοστούμια. Η τσάντα περιλαμβάνει ένα διαφανές παράθυρο 5,9 ιντσών, ώστε να είναι εύκολο να δείτε τι υπάρχει μέσα χωρίς να ανοίξετε την τσάντα. Η MISSLO έχει συμπεριλάβει ένα φερμουάρ σε όλο το μήκος σε αυτήν την τσάντα ρούχων, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα ρούχα σας. Υπάρχει επίσης μια τσέπη με φερμουάρ που είναι ιδανική για πράγματα όπως ζώνες, γραβάτες και καρφίτσες. Ο μεταλλικός δακτύλιος και η λαβή μεταφοράς διευκολύνουν την αναδίπλωση και τη μεταφορά όταν περπατάτε μέσα από ένα αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας. Διαθέτοντας ένα αναπνεύσιμο, ανθεκτικό στη σκόνη ύφασμα και ανθεκτικό στο σκίσιμο, η τσάντα φόρεμα ρούχων MISSLO Gusseted 60″ είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες τσάντες ταξιδιού για κοστούμια και φορέματα.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Πτυσσόμενη τσάντα ενδυμάτων DALIX 39″

Πτυσσόμενη τσάντα ενδυμάτων DALIX 39".

Ενώ οι περισσότερες τσάντες ρούχων είναι απλές μαύρες ή διαφανείς, η DALIX προσφέρει υψηλής ποιότητας, πολύχρωμες τσάντες ρούχων που έχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και είναι εύκολες στη μεταφορά. Οι διαστάσεις της τσάντας είναι 39” x 24” x 4,25” και χωράει μέχρι δύο κοστούμια ή περίπου οκτώ πουκάμισα. Το άνοιγμα της κρεμάστρας σάς επιτρέπει να το αποθηκεύετε εύκολα στη ντουλάπα του δωματίου σας στο ξενοδοχείο σας ή ακόμα και στο όχημά σας, αν κάνετε κάτι όπως οδικό ταξίδι στην Κροατία ή τροχόσπιτο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εσωτερικό είναι προσβάσιμο με φερμουάρ και το εξωτερικό έχει δύο βολικές τσέπες. Οι δύο εξωτερικές τσέπες έχουν διαστάσεις 9″ x 20,5″ και 12,25″ x 20,5″, επομένως είναι ιδανικές για μικρά αξεσουάρ ή ακόμα και μερικά μεγαλύτερα αντικείμενα όπως παπούτσια και πετσέτες γιόγκα. Σας προσφέρει εννέα χρωματικές επιλογές για να ξεχωρίζετε με στυλ ενώ ταξιδεύετε,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τσάντα ρούχων AmazonBasics Premium

Τσάντα ρούχων AmazonBasics Premium

Η τσάντα ρούχων AmazonBasics Premium είναι απαραίτητη για όσους ταξιδεύουν συχνά και όσους αγαπούν να είναι οργανωμένοι. Το εσωτερικό αυτής της τσάντας ενδυμάτων έχει αρκετό χώρο για έως και τρία φορέματα ή σουίτες, ενώ εξακολουθεί να αφήνει άφθονο χώρο για παπούτσια, γραβάτες, ζώνες και προϊόντα περιποίησης. Δύο ιμάντες δεσίματος βοηθούν να κρατάτε τα ρούχα σας ασφαλή. Το εσωτερικό έχει πολλές διχτυωτές τσέπες με φερμουάρ που προσφέρουν εξαιρετική ροή αέρα, προσθέτουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης και διευκολύνουν την εύρεση των αντικειμένων σας. Η εξωτερική μπροστινή τσέπη της τσάντας περιλαμβάνει ένα πολυτελές organizer σχεδιασμένο για πράγματα όπως στυλό, χαρτί, ακόμα και τα ακουστικά Bluetooth σας. Οι μεμονωμένες τσέπες σημαίνουν ότι τα πάντα μπορούν να έχουν μια θέση και είναι εύκολο να κρατήσετε τα πάντα τακτοποιημένα. Χωρίς ρούχα, η τσάντα ζυγίζει 2,2 κιλά και έχει διαστάσεις 40” x 20,5” x 4” όταν ξεδιπλώνεται. Εκτός από τη λαβή με κοντό βρόχο,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Μόλις πάρετε μία από αυτές τις τσάντες ρούχων, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά εάν το ξενοδοχείο σας διαθέτει επαρκές σίδερο. Η τέλεια προσθήκη στη συλλογή ειδών ταξιδιού σας, μπορείτε να ταξιδεύετε για πάντα με σιγουριά με στυλ και ευκολία με οποιαδήποτε από αυτές τις τσάντες ρούχων υψηλής ποιότητας.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε στη συνέχεια: Οι καλύτερες τσάντες παραλίας

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.