Κωδικός κουπονιού Airbnb 2023: ΕΚΠΤΩΣΗ 55 € ΤΩΡΑ

Δεν είναι μυστικό ότι αγαπάμε την Airbnb. Όχι μόνο η Airbnb σας προσφέρει μια πιο τοπική και αυθεντική ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να νοικιάσετε ένα ολόκληρο διαμέρισμα για λιγότερο από ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα οικονομικό ξενοδοχείο. Θα ήμασταν τρελοί να μην χρησιμοποιήσουμε Airbnb. Επειδή το αγαπάμε τόσο πολύ, σας δίνουμε έναν κωδικό κουπονιού Airbnb $55 για την επόμενη κράτησή σας ΚΑΙ δεν χρειάζεται καν να είναι η πρώτη σας φορά με την Airbnb.

Ενημέρωση Ιουνίου 2021: Δυστυχώς, η Airbnb ακύρωσε το πρόγραμμα παραπομπής επισκεπτών και δεν προσφέρει πλέον κωδικούς κουπονιών σε νέους ή υπάρχοντες χρήστες.

Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό κουπονιού Airbnb $55

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στην Airbnb, απλώς κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε με διαφορετική διεύθυνση email για να διεκδικήσετε έναν άλλο κωδικό κουπονιού Airbnb.

Insider Hack: Οι χρήστες του Gmail μπορούν να ξεγελάσουν την Airbnb ώστε να πιστεύουν ότι είναι νέος λογαριασμός εισάγοντας μια τελεία (.) οπουδήποτε στη διεύθυνση email τους. Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ήταν [email protected] και είχα ήδη χρησιμοποιήσει αυτήν τη διεύθυνση email στο παρελθόν στην Airbnb, θα μπορούσα να εγγραφώ ξανά με το [email protected] και να διεκδικήσω έναν άλλο κωδικό κουπονιού Airbnb. Ο λόγος για τον οποίο αυτό λειτουργεί είναι επειδή το Gmail δεν ενδιαφέρεται για περιόδους στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και στα μάτια τους και τα δύο παραπάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα και το αυτό.

Οι πρώτοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για όλα αυτά! Απλώς κάντε κλικ εδώ, εγγραφείτε και η Airbnb θα σας πιστώσει αυτόματα στο ταμείο. Είναι τόσο απλό.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον 75 $ για την κράτησή σας για να λειτουργήσει αυτός ο κωδικός κουπονιού Airbnb.

Πώς να αποκτήσετε ακόμη περισσότερη πίστωση Airbnb

Η Airbnb λειτουργεί βάσει παραπομπής. Κάθε φορά που παραπέμπετε έναν από τους φίλους σας στην Airbnb, θα λαμβάνετε και οι δύο κάποια πίστωση Airbnb. Για να παραπέμψετε έναν από τους φίλους σας, συνδεθείτε στην Airbnb, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο «Παραπομπή φίλου».

Εκεί θα βρείτε την προσωπική σας διεύθυνση URL παραπομπής που μπορείτε να στείλετε με email στους φίλους σας, να την μοιραστείτε στο Facebook ή ακόμα και να την στείλετε στον εαυτό σας με το hack που σας έδειξα παραπάνω.

Για κάθε φίλο που παραπέμπετε με επιτυχία, λαμβάνετε έως και 20 $ σε πίστωση Airbnb που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μείνετε σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Α, και αν ο φίλος σας αποφασίσει να γίνει οικοδεσπότης της Airbnb, θα λάβετε επιπλέον 75 $ στην τσέπη σας. Τώρα, πόσο ωραίο είναι αυτό;

Εσωτερικό της άνετης κρεβατοκάμαρας σε μοντέρνο σχεδιασμό
Photographee.eu / shutterstock.com

Πώς να ξεκινήσετε την Airbnb

Τώρα που έχετε διεκδικήσει με επιτυχία τον κωδικό κουπονιού Airbnb, ήρθε η ώρα να μιλήσετε για το πώς να κλείσετε την πρώτη σας διαμονή. Ειδικά αν είστε νέος στην Airbnb, χωρίς καμία αναφορά, αυτά είναι σημαντικά πρώτα βήματα:

  • Ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ (του εαυτού σας, όχι της γάτας σας)
  • Επαληθεύστε την ταυτότητά σας
  • Προσθέστε μια σύντομη περιγραφή για τον εαυτό σας

Χωρίς αυτά, οι περισσότεροι οικοδεσπότες πιθανότατα θα σας απορρίψουν. Εξάλλου, θέλουν να μάθουν λίγα περισσότερα για το άτομο που θα μείνει στο διαμέρισμά τους (δεν θέλετε;). Φροντίστε λοιπόν να συμπληρώσετε πλήρως το προφίλ σας πριν κάνετε κράτηση. Αφού δημιουργήσετε ένα προφίλ δολοφόνων, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα για το πώς να επιλέξετε μια καλή ενοικίαση Airbnb.

Πώς να επιλέξετε μια καλή ενοικίαση Airbnb

Δεν δημιουργούνται όλες οι ενοικιάσεις Airbnb ίσες. Κάντε την έρευνά σας εκ των προτέρων, για να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις αργότερα.

1.) Λάβετε υπόψη τις ανάγκες κράτησής σας

Ποια είναι μερικά απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε για μια άνετη διαμονή; Χρειάζεστε καλό WiFi ή μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα; Σας πειράζει να μοιράζεστε ένα δωμάτιο με κάποιον ή θα προτιμούσατε να μείνετε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο ή ακόμα και σε ένα ολόκληρο διαμέρισμα;

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αναζητήσετε ένα μέρος. Μόλις μάθετε τις απαντήσεις, μπορείτε να μεταβείτε στην Airbnb και να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να περιορίσετε την αναζήτησή σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

2.) Διαβάστε κριτικές

Οι κριτικές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια μικρή εικόνα για την προσωπικότητα του οικοδεσπότη, καθώς και να μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση, οπότε φροντίστε να διαβάσετε περισσότερες από μία κριτική! Λάβετε υπόψη μερικές από αυτές τις ερωτήσεις κατά την ανάγνωση κριτικών: Υπάρχουν κάποια συνεπή ζητήματα που αναφέρονται σε όλες τις κριτικές; Ανέφεραν οι άνθρωποι εάν το ακίνητο είναι ακριβώς όπως περιγράφεται και φαίνεται στις φωτογραφίες; Είναι όλοι ευχαριστημένοι με το μέρος και τον οικοδεσπότη;

3.) Διαβάστε όλους τους κανόνες ιδιοκτησίας

Κάθε ενοικίαση Airbnb έχει διαφορετικούς κανόνες. Μερικά από αυτά είναι λογικά, άλλα είναι περίεργα. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να τα διαβάσετε για να αποφύγετε αρνητικά σχόλια επειδή δεν τηρήσατε τους κανόνες.

4.) Κάντε ερωτήσεις

Οι καλοί οικοδεσπότες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις, επομένως μην αισθάνεστε άσχημα που κάνετε ένα εκατομμύριο ερωτήσεις. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν ρωτάτε τίποτα που έχει ήδη απαντηθεί στην καταχώρισή τους στην Airbnb. Κανείς δεν συμπαθεί τους ανθρώπους που δεν διαβάζουν.

Νέο μοντέρνο εσωτερικό κουζίνα
Africa Studio / shutterstock.com

Καλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Airbnb

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την κράτηση με την Airbnb.

1.) Αμοιβές κατάθεσης ασφαλείας & καθαρισμού

Ορισμένες ενοικιάσεις Airbnb ενδέχεται να σας χρεώσουν μια προκαταβολή ασφαλείας ή ένα τέλος καθαρισμού πέρα ​​από την κανονική τιμή. Ελέγξτε την ενότητα “τιμές” της καταχώρισης πριν κάνετε κράτηση.

2. )Πολιτικές ακύρωσης

Οι πολιτικές ακύρωσης διαφέρουν ανάλογα με τον οικοδεσπότη. Κάποια είναι ευέλικτα ενώ άλλα είναι αυστηρά. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική τους πριν κάνετε κράτηση.

3.) Επικοινωνήστε με την Airbnb

Η Airbnb παρακρατεί την πληρωμή από τον οικοδεσπότη για 24 ώρες μετά την άφιξη του επισκέπτη. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον οικοδεσπότη ή την ενοικίασή σας, φροντίστε να επικοινωνήσετε αμέσως με την Airbnb.

Και αυτό είναι παιδιά! Ελπίζω ότι οι παραπάνω συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες στην επόμενη διαμονή σας με την Airbnb. Εάν ακόμα δεν έχετε διεκδικήσει τον κωδικό κουπονιού Airbnb, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Τα 50 καλύτερα ταξιδιωτικά βιβλία

 αξιοθέατα στο Σάλτσμπουργκ

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.