Μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας; Συνήθως, Ναι!

Περιεχόμενα

Η υπόσχεση μιας απόδρασης μπορεί να σας κάνει να υποθέσετε ότι είναι πάντα μια χαρά να οδηγείτε μια ενοικίαση πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές, αλλά μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Εξερευνούμε τις λεπτομέρειες της οδήγησης ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου εκτός πολιτείας σε αυτόν τον οδηγό με όλες τις απαντήσεις – και πώς μπορείτε να αποφύγετε τη χρέωση για την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας εκτός της πολιτείας παραλαβής. 

Μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Γυναίκα που υπογράφει μια συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου σε ένα πρόχειρο καθώς ο πωλητής κρατά το κλειδί του αυτοκινήτου για ένα κομμάτι, ρωτώντας μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

worradirek/Shutterstock

Σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι σύντομα; Μπορεί να είστε βέβαιοι για την οδήγηση της νέας σας λαμπερής ενοικίασης πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές, αλλά είστε βέβαιοι ότι επιτρέπεται; Μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να ενοικιάζετε αυτοκίνητα εκτός πολιτείας και να οδηγείτε σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά χωρίς να χρεώνεστε επιπλέον τέλη. 

Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων επιτρέπουν την οδήγηση εκτός κράτους με τα οχήματά τους επειδή ένας τεράστιος αριθμός πελατών τους νοικιάζουν αυτοκίνητο για να ταξιδέψουν εκτός πολιτείας για διακοπές, για επαγγελματικούς λόγους κ.λπ. 

Ενώ η γενική απάντηση για τη λήψη ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων εκτός πολιτείας είναι «ναι», είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους τρέχοντες κανόνες και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για τη διέλευση των κρατικών γραμμών και συνόρων σε ένα ενοικιαζόμενο όχημα. 

Ορισμένες εταιρείες σας απαγορεύουν να οδηγείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός της κατάστασης παραλαβής, ορισμένες εφαρμόζουν περιορισμούς χιλιομέτρων και άλλες έχουν αυστηρούς γεωγραφικούς περιορισμούς που ενδέχεται να στείλουν μια ειδοποίηση GPS εάν φύγετε από την επιτρεπόμενη περιοχή. 

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να κάνετε το κέφι σας πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές, μόνο για να χτυπηθείτε με ακριβές χρεώσεις ή να αρνηθείτε την ασφαλιστική κάλυψη λόγω του λάθους σας! 

Ας ρίξουμε μια ματιά στις εταιρείες που σας επιτρέπουν να οδηγείτε εκτός πολιτείας, τους περιορισμούς και τις χρεώσεις που ενδέχεται να σας εμποδίσουν να το κάνετε και πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει να μεταφέρετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές. 

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σάς επιτρέπουν να οδηγείτε εκτός πολιτείας;

Άποψη από το εσωτερικό του αυτοκινήτου καθώς ένας άνδρας οδηγεί σε έναν αυτοκινητόδρομο με βουνά σε απόσταση για ένα άρθρο που καλύπτει αν μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας

Song_about_summer/Shutterstock

Οι περισσότερες γνωστές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας επιτρέψουν να οδηγήσετε εκτός πολιτείας χωρίς πρόβλημα, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικοί περιορισμοί, εξαιρέσεις για ορισμένους τύπους ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και χρεώσεις για οδήγηση εκτός πολιτείας.

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων είναι μια χαρά με το να οδηγείτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακόμη και να διασχίζετε τα σύνορα προς τον Καναδά ή το Μεξικό. 

Άλλοι είναι λίγο πιο αυστηροί σχετικά με τους γεωγραφικούς τους κανόνες και τους περιορισμούς για ενοικιάσεις, απαιτώντας από εσάς να παραμείνετε εντός μιας συγκεκριμένης περιοχής ή να συμφωνήσετε να μην οδηγείτε πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές. 

Ελέγξαμε τις τρέχουσες πολιτικές για τις πιο δημοφιλείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, για να σας φέρουμε μια λίστα με αυτές που σας επιτρέπουν να νοικιάσετε αυτοκίνητο πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές. 

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που σας επιτρέπουν να οδηγείτε εκτός πολιτείας είναι:

 • Alamo : Κάντε κράτηση για ενοικίαση μονής διαδρομής για να αποφύγετε χρεώσεις για την επιστροφή του αυτοκινήτου σε διαφορετική τοποθεσία
 • Avis : Κάντε κράτηση για ενοικίαση μονής διαδρομής για να αποφύγετε χρεώσεις για την παράδοση του αυτοκινήτου σε διαφορετική τοποθεσία
 • Προϋπολογισμός : Κάντε κράτηση για ενοικίαση μονής διαδρομής για να αποφύγετε χρεώσεις για την επιστροφή του αυτοκινήτου σε διαφορετική τοποθεσία
 • Enterprise : Χωρίς περιορισμούς στα χιλιόμετρα σε μικρότερες κατηγορίες οχημάτων. επιτρέπεται η οδήγηση εκτός κράτους
 • Hertz : Κάντε κράτηση για ενοικίαση μονής διαδρομής για να αποφύγετε χρεώσεις για την παράδοση του αυτοκινήτου σε διαφορετική τοποθεσία
 • Εθνικό : Οι περισσότερες ενοικιάσεις μπορούν να οδηγηθούν σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά ισχύουν περιορισμοί
 • Sixt : Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην κατάσταση παραλαβής και σε επιλεγμένη περιοχή κοντά
 • Thrifty : Οι περισσότερες τοποθεσίες περιορίζουν την οδήγηση ενοικίασης αυτοκινήτου στις ηπειρωτικές ΗΠΑ και τον Καναδά

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Όπως μπορείτε να δείτε, η Sixt είναι μία από τις μοναδικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που εφαρμόζει έναν αυστηρό γεωγραφικό περιορισμό για την ενοικίαση αυτοκινήτων σε ορισμένες από τις τοποθεσίες τους.

Ακόμη και τότε, συνήθως επιτρέπεται να διώξετε την ενοικίαση εκτός πολιτείας – αλλά όχι πέρα ​​από την περιοχή που αναφέρεται στους Όρους και Προϋποθέσεις τους. 

Λάβετε υπόψη ότι οι πολιτικές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, επομένως αξίζει να τηλεφωνήσετε στην τοποθεσία από την οποία θα νοικιάσετε για να ελέγξετε ξανά ότι επιτρέπεται η οδήγηση εκτός πολιτείας!

Οι περισσότερες από τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οδήγηση ενός ενοικιαζόμενου οχήματος πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές. Απλώς μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κράτηση για ενοικίαση μονής κατεύθυνσης για να το κάνετε με το βιβλίο.

Τι είναι η μονόδρομη ενοικίαση;

Η λωρίδα επιστροφής ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σε ένα αεροδρόμιο δείχνει την έννοια της ενοικίασης μονής κατεύθυνσης και ρωτά ότι μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Orsan Elitok/Shutterstock

Οι ενοικιάσεις μονής κατεύθυνσης αναφέρονται στην παραλαβή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σε μια τοποθεσία και στη συνέχεια στην επιστροφή (ή “απόθεση”) σε άλλη τοποθεσία, μερικές φορές σε άλλη πολιτεία. 

Οι ενοικιάσεις μονής διαδρομής χρεώνονται συχνά με χρέωση πτώσης, χρέωση πτώσης ή χρέωση χιλιομέτρων κατά την επιστροφή που προστίθεται στη βασική σας τιμή ενοικίασης. Το τέλος καλύπτει τη μεταφορά του οχήματος από την εταιρεία πίσω στην αρχική τοποθεσία. 

Ορισμένες εταιρείες ή τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων ενδέχεται να χρεώσουν ένα τέλος πτώσης εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο στην ίδια πόλη, αλλά σε διαφορετική τοποθεσία ενοικίασης!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το τέλος πτώσης οφείλεται κατά την επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, επομένως ελάτε προετοιμασμένοι με μια έγκυρη μέθοδο πληρωμής. Δεν ισχύει πάντα ένα τέλος πτώσης, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα ή να ρωτήσετε έναν συνεργάτη εξυπηρέτησης πελατών όταν κανονίζετε την παραλαβή. 

Οι περισσότερες από τις γνωστές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν ενοικιάσεις μονής κατεύθυνσης, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμες σε κάθε κατηγορία οχημάτων ή κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνώντας στην τοποθεσία σας για να βεβαιωθείτε!

Όταν δεν μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας

Λευκό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγεί σε έναν παραλιακό δρόμο καθώς ο ήλιος δύει για μια ανάρτηση που καλύπτει το ερώτημα μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Den Rozhnovsky/Shutterstock

Γενικά, υπάρχουν 3 σενάρια που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν δεν μπορείτε να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός πολιτείας. Ευτυχώς, αυτά τα σενάρια είναι αρκετά σπάνια και ισχύουν μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Οι γεωγραφικοί περιορισμοί, οι περιορισμοί χιλιομέτρων και οι κανόνες για την τοποθεσία μπορούν να σας απαγορεύσουν να οδηγείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός πολιτείας σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο εκτός της πολιτείας παραλαβής. 

1. Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ή μεμονωμένες τοποθεσίες ενδέχεται να απαγορεύουν τη μεταφορά του αυτοκινήτου πέρα ​​από μια καθορισμένη γεωγραφική περιοχή. Αυτό μπορεί να είναι μια πολιτεία, χώρα ή γεωγραφική περιοχή, ανάλογα με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου και την τοποθεσία παραλαβής σας.

Δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεφύγεις με το πονηρό, καθώς οι ενοικιάσεις είναι εξοπλισμένες με παρακολούθηση GPS.

Η ενοικίαση πέρα ​​από τους γεωγραφικούς περιορισμούς της μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλές χρεώσεις και έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης ή κάλυψης ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος, αφήνοντάς σας υπεύθυνους για την αντικατάσταση του πλήρους κόστους του αυτοκινήτου. 

2. Περιορισμοί Χιλιόμετρα

Εάν η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου σας έχει περιορισμούς χιλιομέτρων – δηλαδή, δεν προσφέρει απεριόριστα χιλιόμετρα – μπορείτε να ξεπεράσετε τον περιορισμό παίρνοντας το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός της πολιτείας που το παραλάβατε. 

Ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να διασχίσετε τις κρατικές γραμμές και να παραμείνετε κάτω από τον περιορισμό των χιλιομέτρων εάν η απόσταση δεν είναι μακριά, αλλά είναι κάτι που θα θέλετε να σχεδιάσετε με την απόσταση διαδρομής μετ’ επιστροφής εκ των προτέρων. 

Εταιρείες που προσφέρουν απεριόριστα χιλιόμετρα, όπως η Enterprise, δεν τους πειράζει να περάσετε το αυτοκίνητο πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές, αλλά εταιρείες με περιορισμούς στα χιλιόμετρα ή εκείνες που προσφέρουν ειδικές προσφορές για το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας χρεώσουν μια πληθωρική χρέωση για οδήγηση πάνω από το όριο. 

3. Ειδικοί κανόνες τοποθεσίας

Ορισμένες πολιτείες και τοποθεσίες, όπως η Χαβάη και η Αλάσκα, τείνουν να έχουν αυστηρότερους κανόνες για τη μεταφορά ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων εκτός πολιτείας.

Οι τοποθεσίες ενοικίασης σε πολιτείες εκτός των ηπειρωτικών ΗΠΑ συνήθως σας απαγορεύουν να βγάλετε το αυτοκίνητο από το κράτος ενοικίασης ή από το νησί από το οποίο νοικιάστηκε το αυτοκίνητο. 

Σε άλλες περιπτώσεις, η ενοικίαση αυτοκινήτου κάπου όπως το Λας Βέγκας μπορεί να σας συνδέσει με πρόσθετους κανόνες ενοικίασης που εμποδίζουν τη διέλευση σε πολιτείες που δεν συνορεύουν με την πολιτεία παραλαβής. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Νεαρό ζευγάρι που χαμογελά και φορτώνει τις αποσκευές στο πίσω μέρος ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου καθώς πρόκειται να φύγουν από την πολιτεία

Miljan Zivkovic/Shutterstock

Τι άλλο πρέπει να έχετε κατά νου για την ενοικίαση αυτοκινήτου πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές; Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν σχεδιάζετε να νοικιάσετε και να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο σε άλλη πολιτεία. 

 • Λάβετε υπόψη σας τις χρεώσεις πτώσης ενοικίασης μιας διαδρομής. Ενδέχεται να χρεωθείτε μια βαριά χρέωση για μια ενοικίαση μονής διαδρομής σε κρατικές γραμμές όπου παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο από μια τοποθεσία και το αφήνετε σε άλλη. Φροντίστε να ρωτήσετε και να λάβετε γραπτή επιβεβαίωση για το τέλος παράδοσης μονής διαδρομής προτού νοικιάσετε αυτοκίνητο. 
 • Μείνετε ανοιχτοί σε άλλες κατηγορίες οχημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας εμποδίσει να οδηγείτε μια μεγάλη κατηγορία οχημάτων (όπως μεγάλα φορτηγά φορτηγών, SUV ή εξωτικά αυτοκίνητα) πέρα ​​από έναν καθορισμένο χιλιομετρικό περιορισμό, καθιστώντας αδύνατη την οδήγηση σε κρατικές γραμμές χωρίς να επιβαρυνθείτε με μεγάλα τέλη. Εάν είστε έτοιμοι να νοικιάσετε μια μικρότερη ή μη εξωτική κατηγορία οχημάτων, μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.
 • Διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Το συμφωνητικό ενοικίασής σας θα έχει μερικά ψιλά γράμματα που πραγματικά πρέπει να διαβάσετε – ακόμα καλύτερα, αναζητήστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις στον ιστότοπο της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου προτού προχωρήσετε στη διαδικασία ενοικίασης. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι, όπως η Sixt και η Fox, σας περιορίζουν από το να οδηγείτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός της πολιτείας παραλαβής ή πέρα ​​από μια περιορισμένη περιοχή που συνορεύει με την πολιτεία παραλαβής. 
 • Μην πας κρυφά σε άλλη πολιτεία. Μπορεί να είναι δελεαστικό να αγνοήσετε τους κανόνες και να οδηγήσετε σε πολιτειακές γραμμές ούτως ή άλλως, εάν ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός πολιτείας αφού έχετε ήδη κάνει κράτηση και πληρώσει για την ενοικίασή σας. Ωστόσο, τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ιχνηλάτες GPS και ενδέχεται να χρεωθείτε μεγάλες χρεώσεις όταν φύγετε από την κατάσταση παραλαβής. Εάν πάθεις ατύχημα πέρα ​​από τις πολιτειακές γραμμές ενώ δεν θα έπρεπε, μπορεί να είσαι υπεύθυνος και υπεύθυνος για το κόστος των ζημιών ή για το συνολικό κόστος της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Συχνές Ερωτήσεις

Σκοτεινό SUV που οδηγεί σε έναν αυτοκινητόδρομο με βουνά μπροστά και σύννεφα πάνω για ένα άρθρο που ρωτά μπορείτε να πάρετε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εκτός πολιτείας;

Μνήμες/Shutterstock

Για τους περισσότερους ανθρώπους, “Μπορείτε να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός πολιτείας;” δεν είναι η μόνη ερώτηση που έχουν σχετικά με την οδήγηση ενός νοικιασμένου οχήματος πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές. 

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις!

Τι σημαίνει απεριόριστα χιλιόμετρα σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο;

Τα απεριόριστα χιλιόμετρα σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνοι για την καταβολή τέλους ανά μίλι για την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να οδηγήσετε όσα ή λίγα μίλια θέλετε χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρέωση χιλιομέτρων.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε διαφορετική τοποθεσία;

Εάν έχετε κάνει κράτηση για ενοικίαση μονής διαδρομής, μπορείτε να επιστρέψετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε διαφορετική τοποθεσία από αυτήν από την οποία το παραλάβατε. Ενδέχεται να υπάρχει μια επιπλέον «χρέωση πτώσης» που καταβάλλεται κατά την επιστροφή για ενοικιάσεις μονής διαδρομής.

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Hertz, θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε την τοποθεσία επιστροφής μετά την ενοικίαση του αυτοκινήτου. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις, επομένως επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για να βεβαιωθείτε.

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Μπορεί να μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εξαρτάται από τη χώρα από την οποία μεταβείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ατομική πολιτική της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτου που χρησιμοποιείτε.

Ορισμένες καναδικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σάς επιτρέπουν να οδηγείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Enterprise, αλλά δεν θα το κάνουν όλες.

Μπορούν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα να περάσουν τα σύνορα;

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μπορούν να περάσουν τα σύνορα μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι λιγότερο συνηθισμένο για μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων να επιτρέπει τη διέλευση των συνόρων μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου σας και αναζητήστε μια Πολιτική Διέλευσης Συνόρων στους Όρους και Προϋποθέσεις της για να είστε σίγουροι.

Μπορώ να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο στις ΗΠΑ και να το πάω στο Μεξικό;

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Budget, θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στις ΗΠΑ και να το μεταφέρετε στο Μεξικό. Οι πολιτικές τοποθεσίας ενδέχεται να διαφέρουν.

Άλλοι, όπως το Enterprise, περιορίζουν τις συνοριακές διελεύσεις μόνο στα σύνορα ΗΠΑ/Καναδά, εκτός εάν αγοράσετε πρόσθετη ασφάλεια.

Λοιπόν, μπορείτε να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός πολιτείας;

Ναι, είναι καλό να βγάλετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εκτός κράτους στις περισσότερες περιπτώσεις! Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ενοικίασης για να βεβαιωθείτε, επειδή ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί και διαφορές πολιτικής. 

Εάν δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί, περιορισμοί χιλιομέτρων που θα σας εμποδίσουν να φτάσετε σε άλλη πολιτεία και να οδηγήσετε πίσω, ή κανόνες συγκεκριμένης τοποθεσίας (όπως να μην εγκαταλείψετε την Αλάσκα ή το νησί της Χαβάης στο οποίο νοικιάσατε το αυτοκίνητο), θα πρέπει να είστε εντάξει να νοικιάσετε αυτοκίνητο εκτός κράτους. 

Αυτά είναι καλά νέα, γιατί έχετε προγραμματίσει ένα διασκεδαστικό οδικό ταξίδι και δεν θέλετε κρατικούς περιορισμούς να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση

Διαβάστε επίσης:οδηγός Χαβάης

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ταξιδιωτικός οδηγός Σαντορίνης

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια