Νέες πτήσεις της Ryanair από την Βρετανία για Ελλάδα

Νέες πτήσεις της Ryanair από την Βρετανία για Ελλάδα

Σύνταξη: tourismtoday.gr
Η Ryanair ανακοίνωσε νέες διαδρομές από την Βρετανία προς ελληνικούς προορισμούς διακοπών. Και συγκεκριμένα από το Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ και το Τισάιντ.
Η αεροπορική εταιρεία αύξησε επίσης τις συχνότητες των υπηρεσιών της από το Στάντστεντ και το Μάντσεστερ σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.
Οι νέες πτήσεις

Δύο φορές την εβδομάδα από Μάντσεστερ για Σαντορίνη.
Εβδομαδιαίες πτήσεις από το Λίβερπουλ προς την Κω.
Εβδομαδιαίες πτήσεις από το Τισάιντ προς την Κέρκυρα.

Αυξημένες θα είναι οι συχνότητες πτήσεων Μάντσεστερ-Χανιά και Ρόδο-Στάντστεντ.Οι νέες πτήσεις και οι αυξημένες συχνότητες ξεκινούν τον Ιούλιο. Με εξαίρεση τις επιπλέον συχνότητες πτήσεων Μάντσεστερ-Χανιά που ξεκινούν από τον Αύγουστο.
“Καθώς οι εμβολιασμοί συνεχίζονται, η εναέρια κυκλοφορία θα αυξηθεί και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τρία νέα δρομολόγια και επιπλέον πτήσεις που συνδέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με πολλούς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς αυτό το καλοκαίρι”, τόνισε ο Τζέισον Μακ Γκίνες, εμπορικός διευθυντής της Ryanair.
Η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων με διαθέσιμους ναύλους από 19,99 λίρες για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021, για τα οποία πρέπει να γίνει κράτηση έως τις 23 Απριλίου.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Νέες πτήσεις της Ryanair από την Βρετανία για Ελλάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>