Οι 10 καλύτερες μάσκες με αναπνευστήρα το 2023

Περιεχόμενα

Είναι καλοκαίρι, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι (και η μητέρα τους) θέλουν να πάνε για μια βουτιά. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στο πλησιέστερο υδάτινο σώμα. Αλλά μόλις αρχίσετε να ψάχνετε για ένα σετ με αναπνευστήρα, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το άθλημα αναψυχής έχει πολλά περισσότερα από το να πιάσετε μερικά γυαλιά και να πηδήσετε στο νερό. Στην πραγματικότητα, δεν θέλετε να πάτε με γυαλιά για κολύμβηση με αναπνευστήρα καθόλου. Αντίθετα, χρειάζεστε μια μάσκα με αναπνευστήρα!

Γρήγορη απάντηση: Οι καλύτερες μάσκες με αναπνευστήρα

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη μάσκα με αναπνευστήρα

Μόλις βρεθείτε μπροστά στις επιλογές μάσκας με αναπνευστήρα, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα ιλιγγιώδες ποσό για να διαλέξετε. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε την αναζήτησή σας για την καλύτερη μάσκα με αναπνευστήρα με μια ανάλυση του τι πρέπει να αναζητήσετε:

1. Στυλ

Το πρώτο βήμα για την επιλογή της καλύτερης μάσκας με αναπνευστήρα είναι ο καθορισμός της δραστηριότητας για την οποία θα χρησιμοποιηθεί, καθώς οι μάσκες με αναπνευστήρα είναι σχεδιασμένες για διαφορετικές υποβρύχιες δραστηριότητες και συνήθως κατηγοριοποιούνται για κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις ή υποβρύχιο ψάρεμα. Επιπλέον, υπάρχουν μάσκες με αναπνευστήρα για ολόκληρο το πρόσωπο που ανήκουν στη δική τους κατηγορία. Οι κύριες διαφορές μεταξύ μάσκας με αναπνευστήρα και μάσκας κατάδυσης ή ψαροτούφεκου είναι η αντοχή και το κόστος τους. Οι ποιοτικές μάσκες καταδύσεων και ψαροτούφεκου είναι συνήθως κατασκευασμένες από υλικά υψηλότερης ποιότητας, όπως σιλικόνη και γυαλί. Αλλά τα υλικά μάσκας με αναπνευστήρα μπορεί να διαφέρουν αρκετά και μπορεί να περιλαμβάνουν φθηνότερα, λιγότερο ανθεκτικά πλαστικά ή ελαστικά εξαρτήματα.

Οι μάσκες με αναπνευστήρα για όλο το πρόσωπο είναι μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στη σκηνή του κολύμβησης με αναπνευστήρα. Διαθέτουν μια ενιαία μάσκα που καλύπτει το πρόσωπο από το μέτωπο έως κάτω από το πηγούνι. Οι μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο δημιουργήθηκαν για να επιτρέπουν στους ψαροντούφες να μπορούν να αναπνέουν από τη μύτη τους φορώντας μάσκα για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Η μάσκα για όλο το πρόσωπο θεωρείται επίσης πιο άνετη και βολική γιατί η μάσκα και το αναπνευστήρα δεν είναι ξεχωριστά κομμάτια. Και, θεωρητικά, ένας αναπνευστήρας δεν πρέπει ποτέ να αφαιρεί τη μάσκα αφού μπει στο νερό. Για αυτόν τον λόγο, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος απώλειας του αναπνευστήρα ή της μάσκας σας από το να το φοράτε και να το βάζετε όταν χρησιμοποιείτε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο.

2. Ταίριασμα 

Αφού αποφασίσετε ποιο στυλ μάσκας κολύμβησης με αναπνευστήρα χρειάζεστε, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σωστά. Αρχικά, ξεκινήστε με τον προσδιορισμό του μεγέθους της μάσκας με αναπνευστήρα που θα χρειαστείτε. Γενικά, οι μάσκες με αναπνευστήρα διατίθενται σε μεγέθη από πολύ μικρές έως πολύ μεγάλες και έχουν σχεδιαστεί για να λαμβάνουν υπόψη τις διαφορές στα σχήματα του προσώπου. Τέτοιες προσαρμογές αντιπροσωπεύουν κοινές παραλλαγές όπως το μέγεθος της μύτης, το πλάτος του προσώπου, την πληρότητα των μάγουλων, το μήκος του μετώπου και άλλα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει βιομηχανικό πρότυπο για αυτές τις γενικεύσεις μεγεθών, επομένως είναι απαραίτητο να μελετήσετε τα διαγράμματα μεγεθών κάθε μάρκας και να μετρήσετε ανάλογα το πρόσωπό σας πριν ξεκινήσετε τις αγορές. 

Πέρα από το μέγεθος, ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε την εφαρμογή μιας μάσκας με αναπνευστήρα είναι να τη δοκιμάσετε. Αρχικά, τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας χωρίς να στερεώσετε τους ιμάντες κεφαλής στη θέση τους. Θέλετε να αισθάνεστε μια καλή αναρρόφηση αλλά όχι άβολα σφίξιμο. Στη συνέχεια, εισπνεύστε και εκπνεύστε, κουνήστε το κεφάλι σας γύρω ή ακόμα και αναποδογυρίστε το κεφάλι σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσει. Η δοκιμή της με αυτόν τον τρόπο είναι ένα κρίσιμο βήμα, καθώς ο ιμάντας δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για να σφίξει τη μάσκα ή να την κάνει να εφαρμόζει καλύτερα. Οι ιμάντες προορίζονται μόνο για να μην πέσει η μάσκα κατά λάθος. Εάν η μάσκα πέσει, γλιστρήσει ή χτυπήσει τη μύτη σας κατά τη διάρκεια της δοκιμής, δεν έχετε το σωστό μέγεθος. Συνεχίστε να δοκιμάζετε διαφορετικά μεγέθη μέχρι να βρείτε μια μάσκα που να παραμένει σφιχτή στη θέση της χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση.

Αφού βρείτε μια μάσκα που περνάει την πρώτη δοκιμή, βάλτε την ξανά, αυτή τη φορά με τους ιμάντες στη θέση τους.

Παρατηρήστε πώς εφαρμόζει γύρω από τη μύτη σας και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άφθονο αέρα μέσα στην τσέπη της μύτης. Επίσης, η μάσκα δεν πρέπει να αγγίζει ή να πιέζει καθόλου τη μύτη σας. Είναι επίσης απαραίτητο να μπορείτε να τσιμπήσετε και να απελευθερώσετε τη μύτη σας μέσα από τη μάσκα. Μερικές φορές όταν κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα, μπορεί να χρειαστεί να αποσυμπιεστείτε κάνοντας αυτό, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περιορίσετε και να ανοίξετε αποτελεσματικά τα ρουθούνια σας χωρίς καμία ενόχληση. 

3. Η Φούστα 

Στη συνέχεια, επιθεωρήστε προσεκτικά τη φούστα της μάσκας. Η φούστα είναι το απαλό, εύκαμπτο μέρος στις εξωτερικές άκρες της μάσκας που αγγίζει το δέρμα σας. Είναι υπεύθυνο για την παροχή αποτελεσματικής αναρρόφησης και σφράγισης. Οι φούστες είναι συνήθως είτε από καουτσούκ είτε από σιλικόνη. Η σιλικόνη είναι μια καλύτερη επιλογή εάν ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς το καουτσούκ είναι πιο κατάλληλο να αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, επιλέξτε την πιο φαρδιά φούστα που μπορείτε να βρείτε, καθώς όσο πιο φαρδιά είναι η μπάντα, τόσο καλύτερη θα είναι η σφράγιση.

Οι φούστες έρχονται επίσης σε μερικές διαφορετικές επιλογές χρωμάτων και καθένα από αυτά τα χρώματα έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα είναι καθαρά ή μαύρα και περιστασιακά λευκά. Οι διαφανείς μάσκες έχουν σχεδιαστεί για να αφήνουν επιπλέον φως και είναι ιδανικές για καταδύσεις σε βαθιά και σκοτεινά ή θολά νερά. Οι μαύρες μάσκες έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα: μειώνουν τη λάμψη. Συχνά είναι καλύτερα για ρηχή κολύμβηση με αναπνευστήρα, ηλιόλουστες μέρες και κολύμβηση με αναπνευστήρα σε περιοχές με λευκή άμμο ή λευκούς βυθούς. Οι λευκές φούστες έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με τις καθαρές φούστες και αποτελούν κορυφαία επιλογή για υποβρύχια φωτογραφία.

4. Φακός Μάσκας 

Τώρα ας μιλήσουμε για τον φακό της μάσκας, το γυάλινο ή πλαστικό τμήμα προβολής της μάσκας κολύμβησης με αναπνευστήρα. Η επιλογή μιας καλής είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιλογής της καλύτερης μάσκας για ψαροντούφεκο. Υπάρχουν όμως πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Για αρχή, υπάρχουν επιλογές επίστρωσης. Ακριβώς όπως όταν αγοράζετε συνταγογραφούμενα γυαλιά, θα πρέπει να πείτε ναι ή όχι σε συγκεκριμένα πρόσθετα για τη μάσκα σας. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν κατά της ομίχλης, βελτίωση της όρασης, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ανακλαστικές επικαλύψεις και πολλά άλλα.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να σταθμίσετε τις διαφορές μεταξύ μονών, διπλών, πολλαπλών, περιφερειακών και πανοραμικών φακών. Οι απλοί φακοί είναι ένα συμπαγές τζάμι από πλαστικό ή γυαλί κατάλληλο για τη διατήρηση μιας ευρείας όψης και ακριβούς αντίληψης βάθους. Οι μάσκες διπλού φακού έχουν σχήμα φακού σταγόνας που παρέχει μια εξαιρετικά ευρεία και βαθιά προοπτική θέασης. Οι διπλοί φακοί είναι ο προτιμώμενος φακός για ψαροντούφες που φορούν συνταγογραφούμενους φακούς, καθώς είναι ο ευκολότερος φακός για να προστεθεί συνταγή. Πολλοί κατασκευαστές αναπνευστήρα πωλούν ακόμη και προκατασκευασμένα συνταγογραφούμενα γυαλιά αναπνευστήρα, όπως προκατασκευασμένα γυαλιά ανάγνωσης, αλλά σχεδιασμένα για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Οι μάσκες με αναπνευστήρα πολλαπλών φακών έχουν δύο μικρά παράθυρα στο πλάι της μάσκας εκτός από τον κύριο φακό. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα γυαλιά για κολύμβηση με αναπνευστήρα, επειδή προσφέρουν το καλύτερο εύρος θέασης και είσοδο φωτός. Αποτελούν επίσης την καλύτερη επιλογή για αναπνευστήρες και δύτες που αισθάνονται κλειστοφοβικά όταν φορούν μάσκα. Ορισμένοι κατασκευαστές αναπνευστήρα έχουν μετονομάσει πολλαπλές μάσκες φακών σε πανοραμικές ή περιφερειακές μάσκες φακών. Θα δείτε επίσης μερικές φορές μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο που αναφέρονται ως πανοραμικοί φακοί.

Ενώ ψάχνετε για την καλύτερη μάσκα για κολύμβηση με αναπνευστήρα, θα παρατηρήσετε τελικά μάσκες με αναπνευστήρα που κυκλοφορούν ως χαμηλού όγκου, χαμηλού προφίλ ή μικροόγκου. Αυτές οι μάσκες είναι ειδικοί φακοί αναπνευστήρα κατασκευασμένοι με πάχος 100 χιλιοστών ή λιγότερο. Ως αποτέλεσμα, έχουν λιγότερο αέρα γύρω από τα μάτια και τις τσέπες της μύτης επειδή κάθονται πιο κοντά στο πρόσωπο από τους παραδοσιακούς φακούς μάσκας με αναπνευστήρα. 

Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι οι μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα ποικίλλουν μεταξύ δύο τύπων υλικών: πλαστικό ή γυαλί. Οι βασικές ή φθηνές μάσκες κολύμβησης με αναπνευστήρα μερικές φορές έχουν πλαστικούς φακούς. Αντίθετα, οι περισσότερες μάσκες με αναπνευστήρα καλής ποιότητας, μάσκες καταδύσεων και μάσκες ψαροτούφεκου είναι κατασκευασμένες με ανώτερα υλικά όπως γυαλί, ρητίνη ή σιλικόνη.

Τέλος, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν μια έκδοση με πλαίσιο ή χωρίς πλαίσιο θα πρέπει να αποτελεί μέρος του εξοπλισμού σας για αναπνευστήρα. Οι μάσκες με αναπνευστήρα με πλαίσιο είναι φυσικά πιο άκαμπτες και σταθερές, γεγονός που καθιστά πιο αξιόπιστη εφαρμογή. Οι μάσκες αναπνευστήρα χωρίς πλαίσιο έχουν σχεδιαστεί για να συνοδεύουν φακούς χαμηλού προφίλ, καθώς λειτουργούν καλύτερα με μάσκες που εφαρμόζουν πιο κοντά στο πρόσωπο. Ο κύριος στόχος μιας μάσκας χωρίς πλαίσιο είναι να παρέχει ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο. Η έλλειψη πλαισίου τα κάνει επίσης αναδιπλούμενα και πιο φορητά. Οι μάσκες χωρίς πλαίσιο συχνά στοιβάζονται ως εφεδρικός φακός σε περίπτωση που ο κύριος φακός ενός κολυμβητή με αναπνευστήρα χαθεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο.

5. Κόστος

Τέλος, το κόστος μιας μάσκας με αναπνευστήρα σίγουρα θα επηρεάσει αν έχετε βρει τον καλύτερο εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τα μεγάλα καταστήματα πωλούν συνήθως εξαιρετικά φτηνές μάσκες με αναπνευστήρα που μπορεί να κοστίζουν μόλις 10 $. Αλλά οι καλές μάσκες με αναπνευστήρα θα λειτουργούν πολύ περισσότερο από αυτό και συνήθως κοστίζουν μεταξύ $50 και $100, μερικές φορές ακόμη περισσότερο. Έτσι, τελικά, το πόσο συχνά κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα και πόσο σοβαροί είστε για το άθλημα θα επηρεάσει το πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για μια μάσκα.

Κριτικές για τις καλύτερες μάσκες με αναπνευστήρα

Τώρα που έχετε οπλιστεί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την αγορά μάσκας με αναπνευστήρα, ας σας δείξουμε τις μάσκες αναπνευστήρα με τις καλύτερες κριτικές:

Καλύτερη συνολική μάσκα αναπνευστήρα

1. Cressi Big Eyes Evolution Snorkel Mask

Μάσκα με αναπνευστήρα Cressi Big Eyes Evolution

Η Cressi είναι πρωτοπόρος στον κόσμο της κολύμβησης με αναπνευστήρα, δημιουργώντας πάντα προϊόντα κολύμβησης με αναπνευστήρα και καταδύσεων με την τελευταία τεχνολογία και καινοτομίες. Η Cressi Big Eyes Evolution Snorkel Mask είναι ένα μοναδικό σχέδιο που απευθύνεται σε γυναίκες και μικρά πρόσωπα. Οι πατέντες για τους μεγάλους σκελετούς ματιών, την επαναστατική φούστα και το νέο σύστημα πόρπης καθιστούν αυτή μια από τις καλύτερες μάσκες για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Όλα ξεκινούν με τους ανεστραμμένους φακούς δακρύων από σκληρυμένο γυαλί που έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν μεγαλύτερη ορατότητα προς τα κάτω κατά 25%. Η διάφανη κρυστάλλινη φούστα σιλικόνης διευκολύνει τη μετάδοση του φωτός, προσφέρει άνετη σφράγιση που δεν αφήνει σημάδια στο πρόσωπο και είναι ανθεκτική στο κιτρίνισμα με την ηλικία. Επιπλέον, οι πλαϊνές πόρπες είναι κατασκευασμένες με τη νέα τεχνολογία διπλού ψεκασμού της Cressi, η οποία είναι πλήρως ευέλικτη και εύκολη στην προσαρμογή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη οικονομική μάσκα αναπνευστήρα

2. Greatever G2 Full Face Snorkel Mask

Greatever G2 Full Face Snorkel Mask

Η εύρεση του καλύτερου εξοπλισμού για κολύμβηση με αναπνευστήρα μπορεί να είναι απίστευτα αποθαρρυντική, αν ελπίζετε να βρείτε μια οικονομική επιλογή με την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Ευτυχώς, η Greatever G2 Full Face Snorkel Mask ήρθε στη διάσωση με μια οικονομική μάσκα αναπνευστήρα για ολόκληρο το πρόσωπο με όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά. Ο φακός 180° είναι ένας πανοραμικός, επίπεδος φακός υψηλής ευκρίνειας, κατασκευασμένος με premium, καθαρή αντιθαμβωτική ρητίνη PU και ένα πλαίσιο σιλικόνης υψηλής ποιότητας, κατά των διαρροών, κατάλληλο για τρόφιμα, που προσφέρεται σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά είναι επενδεδυμένα με σιλικόνη για να απομονώνουν τον αέρα από τη μύτη και το στόμα, αποτρέποντας τη συμπύκνωση θερμότητας. Μετά από δύο χρόνια δοκιμών, ο σωλήνας αναπνευστήρα αναπτύχθηκε και διαθέτει αναδιπλούμενο σχέδιο αναπνευστήρα με στεγνή κορυφή με ευρεία διάμετρο και βαλβίδα εξαγωγής δύο καναλιών. Η Greatever G2 Full Face Snorkel Mask διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη γρήγορη απελευθέρωση,

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα με αναπνευστήρα για όλο το πρόσωπο

3. Μάσκα με αναπνευστήρα για όλο το πρόσωπο WildHorn Outfitters Seaview 180° V2

Μάσκα για όλο το πρόσωπο με αναπνευστήρα WildHorn Outfitters Seaview 180° V2

Αν ψάχνετε για μια μάσκα με αναπνευστήρα για όλο το πρόσωπο, γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει αρκετή διαμάχη γύρω από αυτό το προϊόν. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξετε μια έκδοση με δοκιμές ασφαλείας και χιλιάδες θετικές κριτικές χρηστών. Το Wildhorn προσφέρει και στις δύο περιπτώσεις, με τη μάσκα Outfitters Seaview 180° V2 Full Face Snorkel Mask που μετράει σύμφωνα με τα πρότυπα αναπνοής EN250 ρυθμούς φρέσκου οξυγόνου και ασφαλή επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα. Αυτά τα πρότυπα πληρούνται χάρη στο σύστημα μέγιστης εισαγωγής αέρα Flowtech που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιλαμβάνει περιορισμένη δίοδο αέρα για το στόμιο, δύο θαλάμους κυκλοφορίας και τέσσερις βαλβίδες εισαγωγής που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα χωρίς πίεση ή αντίσταση. Η ανθεκτική στην ομίχλη μάσκα είναι κατασκευασμένη με αντιδιαρροή σιλικόνη, γωνιακό, τοξωτό σωλήνα πάνω από το κεφάλι και σύστημα αυτόματης αποστράγγισης. Η εργονομικά τοποθετημένη μάσκα διατίθεται σε τρία μεγέθη, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, διαθέτει επίπεδο θέασης 180° και έχει βάση κάμερας κάτω από το πηγούνι. Λάβετε υπόψη ότι οι μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο είναι κατάλληλες μόνο για περιστασιακή κολύμβηση με αναπνευστήρα και δεν συνιστώνται για έντονη κολύμβηση, καταδύσεις ή χρήστες κάτω των 12 ετών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα αναπνευστήρα χωρίς πλαίσιο

4. Cressi F1 Frameless Scuba Diving Mask Snorkeling

Μάσκα κατάδυσης με αναπνευστήρα Cressi F1 Frameless

Η Cressi καταλαμβάνει επίσης τη δεύτερη θέση για την καλύτερη μάσκα αναπνευστήρα χωρίς πλαίσιο στην αγορά. Αυτό το μοντέλο είναι αγαπημένο μεταξύ των δυτών που προτιμούν μια αναδιπλούμενη μάσκα με αναπνευστήρα χαμηλού προφίλ που χωράει στην τσέπη τους. Επιπλέον, το πιστοποιημένο σκληρυμένο γυαλί, η φούστα από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, οι χυτοί ιμάντες γρήγορης προσαρμογής, ο χαμηλός εσωτερικός όγκος και η όψη χωρίς πλαίσιο καθιστούν αυτή τη μάσκα αναπνευστήρα ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές χαμηλής οπισθέλκουσας. Επιπλέον, τα μονόχρωμα προφίλ που διατίθενται σε ροζ, κίτρινο, λευκό, μαύρο και καθαρό συμπληρώνουν αποτελεσματικά τους μινιμαλιστικούς στόχους μιας μάσκας χωρίς πλαίσιο. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σημειώσετε αυτήν τη μάσκα, αυτό το προϊόν Cressi είναι σοκαριστικά πιο προσιτό από συγκρίσιμες μάσκες χωρίς πλαίσιο κορυφαίων ανταγωνιστών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα αντιθαμβωτικής/UV Snorkel

5. SeaDive Oceanways Superview-HD Dive Mask

SeaDive Oceanways Superview-HD Dive Mask

Για τους δύτες που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να βρουν μια μάσκα αναπνευστήρα υψηλής ευκρίνειας, αντιθαμβωτική με φίλτρο UV, το SeaDive είναι εκεί που βρίσκεται. Η μάσκα κατάδυσης SeaDive Oceanways Superview-HD χρησιμοποιεί το άκαμπτο στυλ πλαισίου με δάκρυ, έναν φακό που φωτίζει την όραση και μια μαύρη φούστα μάσκας για βελτιωμένη προβολή. Αλλά αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι οι καθορισμένες ξεθωριασμένες άκρες που μειώνουν την παραμόρφωση, καθώς και τα φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας και λάμψης μαζί με έναν επικαλυμμένο φακό με μπλε ή κοραλί απόχρωση για ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα που μειώνει την καταπόνηση των ματιών. Επιπλέον, το στυλ χαμηλού προφίλ ενός φακού είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μείωση της ομίχλης των παραθύρων. Επιπλέον, ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός με έναν έγχρωμο φακό δημιουργεί μια μάσκα με αναπνευστήρα που είναι τόσο όμορφη όσο και αποτελεσματική.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα αναπνευστήρα για μεγάλα πρόσωπα

6. Μάσκα κατάδυσης TUSA M-1001 Freedom HD

Μάσκα κατάδυσης TUSA M-1001 Freedom HD

Η TUSA είναι ένα αξιόπιστο όνομα στους καταδυτικούς κύκλους και ένας πραγματικός καινοτόμος στην τεχνολογία κατάδυσης, φτιάχνοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα εγκεκριμένα από δύτες. Οι μάσκες καταδύσεων του εμπίπτουν στο λογότυπο Freedom, ένα σχέδιο που στοχεύει ρητά στην ανάπτυξη μιας σούπερ σφραγιστικής, εξαιρετικά άνετης φούστας μάσκας. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί μια φούστα σιλικόνης χαμηλής τριβής, με βαθουλώματα που αποτελείται από εναλλασσόμενα πάχη και ραβδώσεις σταθερότητας που προάγουν την απόλυτη άνεση, ενώ μειώνουν τη διαρροή. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές κάτω από το ζυγωματικό για να διασφαλιστεί η βέλτιστη σφράγιση του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο TUSA M-1001 Freedom HD είναι μια έκδοση χαμηλού όγκου, μονού φακού με τεράστιο οπτικό πεδίο. Διαθέτει επίσης σύστημα περιστροφικής πόρπης 180°, πέντε θέσεων που επιτρέπει μικρο-ρυθμίσεις ασύγκριτες με οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα αναπνευστήρα για γένια

7. Scubapro Spectra Low Volume 2 Window Dive Mask

Μάσκα κατάδυσης με παράθυρο Scubapro Spectra Low Volume 2

Οι άντρες με τρίχες στο πρόσωπο που θέλουν να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα συχνά πρέπει να κάνουν το παραπάνω μίλι για να βρουν εξοπλισμό για αναπνευστήρα που να είναι συμβατός με μουστάκι ή γένια. Συνήθως, η λύση είναι να βρείτε μια μάσκα χαμηλού προφίλ, μια μεγάλη τσέπη στη μύτη (για μουστάκια) και μια υπέροχη φούστα μάσκας (για γένια) για να δημιουργήσετε μια σφράγιση ακόμα κι αν υπάρχουν τρίχες στο πρόσωπο ανάμεσα στο δέρμα και τη σιλικόνη. Σε άνδρες με τρίχες προσώπου αρέσει συχνά η Scubapro Spectra Low Volume 2 Window Dive Mask (ή η Scubapro Synergy 2) επειδή είναι εξαιρετική για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει άχρωμο, εξαιρετικά καθαρό γυαλί και σύστημα περιστρεφόμενης πλευρικής πόρπης που αγαπούν οι χρήστες. Διαθέτει επίσης τσέπη μύτης εξισορρόπησης αυτιού, που ενεργοποιείται εύκολα με ένα τσίμπημα, ακόμα και με χέρια με γάντια. Το Scubapro προσφέρει επίσης μια μοναδική επιλογή φακού με καθρέφτη για μείωση της υποβρύχιας αντανάκλασης ή ένα γυαλί χωρίς απόχρωση για προβολή του υποβρύχιου κόσμου με βελτιωμένη ευκρίνεια και χρώματα. Επιπλέον, αυτή η μάσκα εκτιμάται ιδιαίτερα για την κομψή εμφάνισή της με πολλές επιλογές χρωμάτων και σχεδιασμό που προορίζεται να μιμείται την εμφάνιση των γυαλιών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη μάσκα αναπνευστήρα για μεγάλες μύτες

8. Hollis M1 Frameless Scuba Diving Mask Snorkeling

Μάσκα κατάδυσης με αναπνευστήρα Hollis M1 Frameless

Όταν επιθυμείτε πολύ μεγάλο χώρο στη μύτη, η Hollis προσφέρει την τέλεια μάσκα αναπνευστήρα για να καλύψει αυτές τις ανάγκες χωρίς να παρέχει μια ογκώδη, άσχημη μάσκα. Αντίθετα, η μάσκα κατάδυσης με αναπνευστήρα M1 Frameless Scuba Diving Mask διαθέτει μια κομψή, βελτιωμένη εμφάνιση που μιμείται τα γυαλιά. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μια εξαιρετικά μεγάλη τσέπη στη μύτη που αφήνει αρκετό τρέξιμο και ευελιξία για γρήγορη εξισορρόπηση. Επιπλέον, δεν θα τρίβεται στη γέφυρα της μύτης και είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για ψαροντούφες με τρίχες στο πρόσωπο. Επιπλέον, ο φακός χωρίς πλαίσιο προσφέρει μια εμπειρία πανοραμικής θέασης χαμηλού προφίλ, μονού φακού με γυαλί χωρίς παραμόρφωση που βελτιώνει το χρώμα και την ορατότητα σε συνθήκες κολύμβησης με αναπνευστήρα χαμηλού φωτισμού.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Η πιο άνετη μάσκα με αναπνευστήρα

9. Μάσκα με αναπνευστήρα κατάδυσης Atomic Venom Frameless

Μάσκα κατάδυσης με αναπνευστήρα ατομικού δηλητηρίου χωρίς πλαίσιο

Αν και είναι μια από τις πιο ακριβές αυτόνομες μάσκες αναπνευστήρα στην αγορά, η άψογη σχεδίαση και η άνεση της Atomic Venom Dive Snorkel Mask σε συνδυασμό με την εξαιρετική οπτική την κάνουν να αξίζει την τιμή. Για αρχή, η μάσκα χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά είδη σιλικόνης – την αποκλειστική σιλικόνη Gummi Bear UltraSoft για το σφράγισμα προσώπου – και μια πιο άκαμπτη σιλικόνη για τη φούστα για να τη διατηρεί σταθερά στη θέση της στις πιο ταραχώδεις συνθήκες. Και μετά είναι ο φακός! Η Atomic χρησιμοποιεί έναν μονό φακό Superwhite UltraClear σχεδιασμένο από υπολογιστή που επιτρέπει στο 96% του διαθέσιμου φωτός να εισέλθει στον φακό. Επιπλέον, ο φακός χωρίς παραμόρφωση επιτρέπει το μέγιστο πεδίο όρασης προς τα κάτω και πλάγια όψη.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερο σετ αναπνευστήρα

10. Cressi Panoramic Wide View Mask & Dry Snorkel Kit

Cressi Panoramic Wide View Mask & Dry Snorkel Kit

Εάν όλη η λήψη αποφάσεων μεταξύ της αγοράς μιας ξεχωριστής μάσκας και του αναπνευστήρα είναι υπερβολικά συντριπτική, επιλέξτε ένα προκατασκευασμένο σετ σχεδιασμένο να ταιριάζει. Το Panoramic Wide View Mask & Dry Snorkel Kit της Cressi συνδυάζει τη μάσκα Pano 3 και το αναπνευστήρα Supernova Dry για ένα αλάνθαστο σετ. Η μάσκα είναι κατασκευασμένη με πανοραμικό φακό, υποαλλεργική σιλικόνη και μαλακή τσέπη στη μύτη και η αναπνευστήρας διαθέτει υποβρύχιο αναπνευστήρα ξηρής βαλβίδας, επιστόμιο σιλικόνης και βαλβίδα εξαέρωσης κάτω. Τα συνδυασμένα χαρακτηριστικά τους εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα και άνεση, καθώς και βέλτιστη στεγανοποίηση και εύκολη εξισορρόπηση. Ο αναπνευστήρας είναι ένας υποβρύχιος αναπνευστήρας ξηρής βαλβίδας με επιστόμιο σιλικόνης και βαλβίδα εξαέρωσης κάτω. Μαζί είναι έτοιμα προς χρήση κατευθείαν από τη συσκευασία. Το σετ διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, λάιμ, κόκκινο, κοβάλτιο, μωβ και διαφανές.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τώρα που έχετε το χαμηλό επίπεδο για όλες τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες μάσκες με αναπνευστήρα, επιλέξτε και αδράξτε το καλοκαίρι στη θάλασσα! Και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη λίστα μας με τα καλύτερα ξηρά snorkels και πτερύγια κολύμβησης με αναπνευστήρα για να ολοκληρώσετε το σετ σας.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες μάσκες ύπνου

καλύτερα πτερύγια για κολύμβηση με αναπνευστήρα

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.