Οι 10 καλύτερες πετσέτες ταξιδιού: Γρήγορο στέγνωμα και ελαφρύ (2023)

Ανεξάρτητα από τον τύπο ταξιδιώτη που είστε, μια ποιοτική πετσέτα ταξιδιού είναι απαραίτητη. Είτε ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε με σακίδιο στην Τζαμάικα, να ταξιδέψετε ανάμεσα στα μεγαλύτερα νησιά του κόσμου, να εγκατασταθείτε στον ξενώνα σας στο Λονδίνο ή οτιδήποτε άλλο, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε προετοιμασμένοι με μια από τις καλύτερες πετσέτες ταξιδιού.

Γιατί χρειάζεστε μια πετσέτα ταξιδιού, ρωτάτε; Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται, αλλά μερικοί από τους κύριους λόγους είναι ότι η πετσέτα σας είναι καθαρή και άνετη, αποφεύγετε τις χρεώσεις ενοικίασης πετσετών ξενώνα, είστε έτοιμοι να πάτε όταν σας χτυπήσει το αυθόρμητο ταξιδιωτικό σφάλμα και είναι πολλαπλών χρήσεων (μπορείτε χρησιμοποιήστε τα μετά το γυμναστήριο, ως κουβέρτα, για να καθαρίσετε μια διαρροή κ.λπ.).

Η κορυφαία επιλογή μας: Εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, να ξέρετε ότι από όλες τις πετσέτες ταξιδιού που δοκιμάσαμε, η πετσέτα ταξιδιού Youphoria Quick Dry είναι μακράν η καλύτερη. Στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, ελαφρύ και δεν συσκευάζεται σχεδόν καθόλου. Δεν μπορείτε να κάνετε στραβά με αυτήν την εκπληκτική πετσέτα ταξιδιού από μικροΐνες.

Διάγραμμα σύγκρισης των καλύτερων πετσετών ταξιδιού

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες πετσέτες για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα των ταξιδιωτικών πετσετών για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Διαβάστε επίσης: Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα

Τι να ψάξετε σε μια καλή πετσέτα ταξιδιού

Καθώς ψωνίζετε, να έχετε κατά νου ότι το ότι ένα προϊόν λέει ότι είναι η «καλύτερη πετσέτα ταξιδιού» δεν σημαίνει ότι είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια. Θα καταρρίψουμε τους μύθους και θα σας προετοιμάσουμε να αγοράσετε το νέο αγαπημένο σας ταξιδιωτικό αξεσουάρ. Για να προσδιορίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη…

1. Απορροφητικότητα

Αυτό είναι το κλειδί γιατί αν είναι χαριτωμένο, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει, τότε έχετε σπαταλήσει τα χρήματά σας. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό είναι κάτι που θα σας στεγνώσει πραγματικά.

2. Αντιμικροβιακό

Μπορεί να είναι κρυμμένο στο σακίδιο πλάτης, στη χειραποσκευή ή στο αυτοκίνητό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συλλέγει μικρόβια, δεν θα αναπτύσσει μούχλα ή θα βγάζει άσχημη οσμή στην πορεία.

3. Άνετο

Ανάλογα με το στυλ του ταξιδιού σας, θα χρησιμοποιείτε αυτή την πετσέτα αρκετά συχνά. Αν και είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι σας στεγνώνει, είναι επίσης σημαντικό να σας αρέσει η αίσθηση του στο δέρμα σας.

4. Χαρακτηριστικά

  • Βρόχος: Ο βρόχος στεγνώματος θα βοηθήσει την πετσέτα να στεγνώσει πιο αποτελεσματικά όταν δεν έχετε πρόσβαση σε μια παραδοσιακή κρεμάστρα για πετσέτες.
  • Θήκη μεταφοράς: Μια θήκη μεταφοράς είναι ευεργετική για διάφορους λόγους. Το να κρατάτε τις πετσέτες διπλωμένες τακτοποιημένα ενώ η τσάντα σας αναπηδά μπορεί να είναι δύσκολο και μια θήκη μεταφοράς θα πρέπει να κρατά την πετσέτα σας είτε τυλιγμένη είτε διπλωμένη. Αυτές οι θήκες τείνουν να είναι διχτυωτές, οπότε ακόμα κι αν η πετσέτα σας είναι ακόμα βρεγμένη όταν πρέπει να βγείτε στο δρόμο, μπορείτε να τις βάλετε στην τσάντα σας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα βραχούν όλα τα άλλα. Ορισμένες θήκες μεταφοράς έχουν σχεδιαστεί για να τυλίγεται η πετσέτα, αλλά άλλες έχουν σχεδιαστεί για να διπλώνεται επίπεδη. Το σχήμα είναι πολύ σημαντικό για κάποιους και καθόλου σημαντικό για άλλους, γι’ αυτό να το προσέχετε όταν επιλέγετε την αγαπημένη σας πετσέτα ταξιδιού.

5. Υλικό

Υπάρχει μια ποικιλία υλικών για να διαλέξετε. Ο τύπος του υλικού μπορεί να καθορίσει το βάρος του, την αποτελεσματικότητά του και πόσο γρήγορα στεγνώνει. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των καλύτερων πετσετών ταξιδιού:

  • Μπαμπού: Οι πετσέτες μπαμπού είναι φιλικές προς το περιβάλλον, βιώσιμες και αντιβακτηριδιακές. Αυτές οι πετσέτες είναι πιο μαλακές από τις λινά πετσέτες και στεγνώνουν εύκολα, αλλά δεν είναι τόσο συμπαγείς όσο θα προτιμούσαν μερικοί άνθρωποι. Best Bamboo Towel: Secret Sea Collection Bamboo Beach Towel
  • Λευκά είδη: Τα πλεονεκτήματα για τις λινά πετσέτες είναι ότι είναι αντιβακτηριδιακές, ιδανικές για προστασία από τις οσμές και εξαιρετικά απορροφητικές. Τα μειονεκτήματα είναι ότι οι λινά πετσέτες τείνουν να είναι πιο ακριβές από άλλες πετσέτες ταξιδιού και σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει ο τρόπος που αισθάνονται στο δέρμα τους. Καλύτερη λευκή πετσέτα: Πετσέτα μπάνιου από λινό λινάρι Green Foster Product
  • Μικροΐνες: Αυτές τείνουν να είναι οι καλύτερες πετσέτες που στεγνώνουν γρήγορα για ταξίδια επειδή αναπνέουν, είναι ανθεκτικές και ελαφριές. Μερικά είναι εξαιρετικά απορροφητικά και άλλα όχι, αλλά έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να σκουπίζουν το νερό από το δέρμα σας αντί να απορροφούν το νερό σαν μια τυπική βαμβακερή πετσέτα. Οι πετσέτες από μικροΐνες είναι συνήθως πολύ μαλακές, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν είναι λάτρεις του τρόπου με τον οποίο το υλικό αισθάνεται στο δέρμα τους. Πολλές από αυτές τις πετσέτες συνοδεύονται από εγγύηση χωρίς κίνδυνο, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για τις μικροΐνες, μπορείτε να τις δοκιμάσετε και να τις επιστρέψετε αν δεν είστε λάτρης. Αλλά οι πετσέτες μικροϊνών είναι οι πιο δημοφιλείς πετσέτες ταξιδιού, επομένως είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι μόλις αποκτήσετε τις δικές σας, θα είστε 100% επί του σκάφους. Καλύτερη πετσέτα μικροϊνών: πετσέτα ταξιδιού Youphoria Quick Dry
  • Τουρκικό βαμβάκι: Αυτές είναι συνήθως οι δεύτερες πιο δημοφιλείς πετσέτες ταξιδιού πίσω από αυτές από μικροΐνες. Η κλήρωση για αυτές τις πετσέτες είναι η απίστευτη άνεση. Το λεπτό βαμβάκι σημαίνει ότι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στην τσάντα σας και είναι εξαιρετικά απορροφητικά. Επειδή είναι φτιαγμένα από βαμβάκι, δεν είναι απαραίτητες οι καλύτερες πετσέτες πλάτης ή κάμπινγκ γιατί χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν. Αλλά αν χρησιμοποιείτε κυρίως την πετσέτα σας περιοδικά, αυτά είναι υπέροχα γιατί μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως μαντήλι ή κουβέρτα. Καλύτερη πετσέτα τουρκικής βαμβακιού: Swan Comfort 100% φυσικό τουρκικό βαμβάκι πετσέτα παραλίας

6. Λόγος χρήσης

Ο λόγος που το χρησιμοποιείτε θα καθορίσει ποιο μέγεθος πετσέτας είναι καλύτερο. Εάν είστε μινιμαλιστής και ετοιμάζετε το σακίδιό σας μόνο με τα απαραίτητα όπως μερικά ρούχα, ένα μπουκάλι νερό και τη σκηνή σας, τότε μια πετσέτα μικρότερου μεγέθους είναι η καλύτερη για εσάς. Αν είστε λάτρης του νερού και ψάχνετε για ελαφριές πετσέτες θαλάσσης, τότε μάλλον θα πρέπει να προσέχετε για μεγαλύτερες πετσέτες που σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε πάνω τους και που σας στεγνώνουν καλά.

7. Μέγεθος / Δυνατότητα συσκευασίας

Οι πετσέτες ταξιδιού διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Η ιδανική πετσέτα δεν θα πιάνει πολύ χώρο στις χειραποσκευές σας ή στην τσάντα ταξιδιού σας, αλλά ανάλογα με το τι θα τη χρησιμοποιήσετε θα καθορίσει το μέγεθος της πετσέτας που χρειάζεστε πραγματικά. Οι πετσέτες συνήθως κυμαίνονται από περίπου 24″ x 12″ έως 78″ x 35″, αλλά μπορούν να έρθουν σε μια ατελείωτη ποικιλία μεγεθών. Εάν είναι πολύ μικρό, τότε μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμο, αλλά αν είναι πολύ μεγάλο, τότε θα πιάσει τον χώρο άλλων σημαντικών εργαλείων ταξιδιού, όπως ο υπερελαφρύς φορητός υπολογιστής σας ή το πιστολάκι ταξιδίου. Η δυνατότητα συσκευασίας θα καθοριστεί από το μέγεθος και το υλικό, γι’ αυτό να το έχετε υπόψη σας καθώς ψωνίζετε.

8. Βάρος

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που ποικίλλει σε σημασία ανάλογα με το για το οποίο θα το χρησιμοποιήσετε. Εάν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία για μερικές εβδομάδες, τότε θα θέλετε να πάρετε ένα όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ. Εάν πας με το αυτοκίνητο στην παραλία, τότε το βάρος δεν έχει τόση σημασία.

Κριτικές για τις καλύτερες πετσέτες ταξιδιού

Δεν θα σας αφήναμε με όλα τα πράγματα που είναι σημαντικά σε μια πετσέτα ταξιδιού χωρίς να σας πούμε για τα μεγαλύτερα στην αγορά. Ορίστε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες ελαφριές πετσέτες ταξιδιού:

Οι καλύτερες πετσέτες μικροϊνών

1. Πετσέτα Ταξιδίου Youphoria Quick Dry

Πετσέτα Ταξιδίου Youphoria Quick Dry

Η εγγυημένη ικανοποίησή σας είναι γιατί η Youphoria έχει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη πετσέτα ταξιδιού στην αγορά. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη (20” x 40”, 28” x 56” και 32” x 72”), επομένως υπάρχει ένα για κάθε περίσταση και τοποθεσία. Αυτή η πετσέτα μικροϊνών μπορεί να κρατήσει 4 φορές το βάρος της σε νερό και μπορεί να στεγνώσει έως και 10 φορές πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές βαμβακερές πετσέτες. Η θηλιά κρεμάστρας διευκολύνει το κρεμάσμα της πετσέτας σας σχεδόν οπουδήποτε για να στεγνώσει. Έρχεται επίσης με διχτυωτή τσάντα μεταφοράς, ώστε αν είστε εν κινήσει, μπορείτε ακόμα να την πακετάρετε χωρίς να βραχούν οτιδήποτε άλλο στην τσάντα σας. Όταν αναζητάτε τις καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικών πετσετών, θα δείτε ότι η Youphoria δεν είναι μόνο δημοφιλής επειδή έχει ένα καταπληκτικό προϊόν, αλλά και λόγω της ασυναγώνιστης εξυπηρέτησης πελατών και της ικανοποίησής τους.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

2. Πετσέτα ταξιδιού Wise Owl Outfitters Microfiber

Πετσέτα ταξιδιού Wise Owl Outfitters Microfiber

Η Wise Owl Outfitters είναι μία από αυτές τις εταιρείες που είναι γνωστές για την παραγωγή κορυφαίου ταξιδιωτικού εξοπλισμού. Μαζί με τις κορυφαίες πετσέτες που στεγνώνουν γρήγορα για ταξίδια, παράγουν επίσης μια από τις καλύτερες αιώρες κάμπινγκ στην αγορά. Όχι μόνο έχετε την επιλογή δύο μεγεθών (5′ x 2,5′ και 4′ x 2′), αλλά θα λάβετε επίσης δωρεάν μια μικρή πετσέτα ταξιδιού και μια θήκη μεταφοράς με την αγορά σας. Το υλικό μικροϊνών είναι εξαιρετικά μαλακό, προφανώς στεγνώνει γρήγορα και περιλαμβάνει ένα κούμπωμα. Ιδανικό για κάθε είδος ταξιδιού, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με την πετσέτα ταξιδιού Wise Owl Outfitters Microfiber.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

3. Πετσέτα ταξιδιού Rainleaf Microfiber

Πετσέτα ταξιδιού Rainleaf Microfiber

Εκτός από την ποιότητα, το καλύτερο πράγμα για αυτές τις πετσέτες είναι η ποικιλία. Είναι υπέροχες πετσέτες παραλίας, σακίδιο πλάτης και κάμπινγκ, επειδή έχετε έξι επιλογές μεγεθών (από 12” x 24” έως 40” x 72”) που λειτουργούν για ό,τι χρειάζεστε. Αυτή η πετσέτα ταξιδιού από μικροΐνες όχι μόνο στεγνώνει γρήγορα, αλλά είναι και αντιμικροβιακή για προστασία από μικρόβια και οσμές. Η διχτυωτή τσάντα μεταφοράς σας διευκολύνει να τη μεταφέρετε οπουδήποτε θέλετε, ενώ η τσάντα διαθέτει ακόμη και μια τσέπη με φερμουάρ που λειτουργεί ως πορτοφόλι ταξιδιού για την αποθήκευση των τιμαλφών σας. Η πετσέτα ταξιδιού Rainleaf Microfiber έχει όλα όσα χρειάζεστε σε μια ποιοτική πετσέτα ταξιδιού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, σας ενθαρρύνουν να επικοινωνήσετε μαζί τους, ώστε να μπορούν να λύσουν τα πάντα για εσάς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

4. Πετσέτα ταξιδιού Relefree Microfiber

Πετσέτα ταξιδιού με Microfiber χωρίς απελευθέρωση

Όχι μόνο θα λάβετε μια premium πετσέτα θαλάσσης που στεγνώνει γρήγορα από την Relefree, αλλά θα λάβετε επίσης μια δωρεάν μικρότερη πετσέτα χεριών. Η δωρεάν πετσέτα σας έχει διαστάσεις 24″ x 15″ και είναι ιδανική για τον καθαρισμό του προσώπου σας είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε στον ξενώνα σας. Η μεγαλύτερη πετσέτα είναι εύκολα μια από τις καλύτερες ελαφριές πετσέτες θαλάσσης για ταξίδια, επειδή έχει διαστάσεις 60″ x 30″, αλλά εξακολουθεί να είναι έτοιμα και να ζυγίζει μόνο 10 ουγγιές (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας και της μικρότερης πετσέτας). Όχι μόνο μπορείτε να περιμένετε ένα κρεμασμένο κλιπ, αλλά οι πετσέτες έρχονται επίσης σε μια ποικιλία φωτεινών χρωμάτων. Με τη συσκευασμένη διχτυωτή τσάντα διαστάσεων μόνο 10″ x 8″, η πετσέτα ταξιδιού Relefree Microfiber είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο για οποιεσδήποτε διακοπές.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

5. Πετσέτα παραλίας Dock & Bay Microfiber

Πετσέτα παραλίας Dock & Bay Microfiber

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτές οι πετσέτες να μην τραβήξουν το μάτι σας. Το Dock & Bay, που προβλήθηκε προηγουμένως στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Dragons’ Den, φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία δημιουργώντας την απόλυτη καλύτερη πετσέτα μικροϊνών για ταξίδια. Αυτές οι πετσέτες με φωτεινές ρίγες όχι μόνο διατίθενται σε μεγάλες (63″ x 31″) και πολύ μεγάλες (78″ x 35″), αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε μια κυκλική πετσέτα (με διάμετρο 75 ιντσών) που είναι ιδανική για πικνίκ στο τα πιο όμορφα πάρκα στις ΗΠΑ, σταματώντας για να κοιτάξετε τα αστέρια ενώ ταξιδεύετε στην Κροατία και όλα τα ενδιάμεσα. Αν και μπορεί να είναι λίγο βαριά για σακίδιο (με βάρος μεταξύ 0,8 και 1,9 λίβρες), αν σας αρέσουν οι μεγάλες πετσέτες, τότε αυτές είναι εξαιρετικές πετσέτες κάμπινγκ που στεγνώνουν γρήγορα λόγω της κορυφαίας ποιότητάς τους. Ανάμεσα στο να είναι συμπαγές, χωρίς άμμο και πολύχρωμο,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

6. Πετσέτα Ταξιδίου Shandali Microfiber

Πετσέτα ταξιδιού Shandali Microfiber

Εάν είστε μινιμαλιστής ταξιδιώτης, τότε αυτή είναι η τέλεια πετσέτα για εσάς. Διατίθεται σε μικρά (40″ x 20″) και μεσαία (48″ x 24″) μεγέθη, είναι γνωστή ως η καλύτερη πετσέτα ταξιδιού για σακίδιο, επειδή είναι εξαιρετικά ελαφριά, στεγνώνει γρήγορα και έχει ιδανικές διαστάσεις για αμέτρητες χρήσεις. Τοποθετήστε το στην τσέπη του παντελονιού ταξιδιού ή στην τσέπη του σακιδίου σας και τραβήξτε το γρήγορα μετά το ντους, μετά από μια προπόνηση ή όταν στεγνώνετε τα πιάτα του κάμπινγκ σας και, στη συνέχεια, δείτε το να στεγνώνει πολύ γρήγορα όταν το κρεμάτε από τη θηλιά του. Η μικροΐνα είναι κατασκευασμένη από 20% νάιλον και 80% πολυεστέρα και η υψηλή ποσότητα νημάτων σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τη βελούδινη απαλότητά της για τα επόμενα χρόνια.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

7. Πετσέτα Sunland Microfiber

Πετσέτα Sunland Microfiber

Όταν ρωτάτε τους ανθρώπους για αυτήν την πετσέτα, είναι πιθανό να ακούσετε πράγματα όπως, “Είναι μια υπέροχη πετσέτα μετά από μια βουτιά” ή “Είναι η καλύτερη πετσέτα backpack που έχω αγοράσει ποτέ” και η πετσέτα Microfiber της Sunland αξίζει τα κομπλιμέντα του. Η εταιρεία γνωρίζει ότι οι ταξιδιωτικές ανάγκες μπορούν να αλλάξουν όσο περνά ο καιρός, επομένως όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικά μεγέθη, μπορείτε να πάρετε μία πετσέτα ή ένα σετ δύο και να επιλέξετε από μια σειρά χρωμάτων. Η μεγαλύτερη πετσέτα (72″ ​​x 40″) ζυγίζει 14,46 ουγκιές ενώ η μικρότερη (24″ x 12″) ζυγίζει μόλις 1,96 ουγγιές. Η πετσέτα μικροϊνών έχει αίσθηση σουέτ και μπορεί ακόμη και να πλυθεί στο πλυντήριο και να στεγνώσει σε στεγνωτήριο.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Η καλύτερη πετσέτα από τουρκικό βαμβάκι

8. Πετσέτα παραλίας Swan Comfort 100% Φυσικό Τουρκικό Βαμβάκι

Πετσέτα παραλίας Swan Comfort 100% φυσικό τουρκικό βαμβάκι

Εμπνευσμένες από τα τουρκικά σπα, αν η άνεση είναι το πράγμα σας, τότε αυτές οι εκπληκτικά ελαφριές πετσέτες θαλάσσης είναι αυτές που σας ταιριάζουν. Το 100% τουρκικό βαμβάκι σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απορροφητικές και μερικές από τις καλύτερες πετσέτες που στεγνώνουν γρήγορα για ταξίδια. αλλά το πιο σημαντικό, είναι μερικές από τις πιο άνετες πετσέτες στην αγορά. Σε πραγματικό στυλ peshtemal, η πετσέτα σας θα γίνεται πιο απαλή και απορροφητική με κάθε πλύση. Το μεγάλο του μέγεθος (70” x 39”) το καθιστά την καλύτερη πετσέτα θαλάσσης για ταξίδι, ενώ το υλικό το καθιστά εύκολο να τυλιχτεί σε ένα άνετο μαξιλάρι ταξιδιού σε περίπτωση που αφήσετε κατά λάθος το δικό σας στο σπίτι. Επίσης, λόγω του μεγέθους του, είναι εξαιρετικό για διάφορους σκοπούς. Έτσι, ενώ είναι μια τέλεια πετσέτα ταξιδιού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τα πάντα, από φουλάρι μέχρι κουβέρτα, ακόμα και χαλί.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Η καλύτερη λευκή πετσέτα

9. Πετσέτα μπάνιου Green Foster Product Line Flax

Πετσέτα μπάνιου από λινάρι Green Foster Product

Ανάμεσα στην άνεση και την πρακτικότητα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για ελαφριές πετσέτες για ταξίδια. Κατασκευασμένη από 100% λινό λινάρι, η πετσέτα έχει διαστάσεις 58″ x 28″, που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ποικίλες χρήσεις. Αν και δεν στεγνώνει τόσο γρήγορα όσο μια πετσέτα μικροϊνών, εξακολουθεί να στεγνώνει αρκετά γρήγορα για να κερδίσετε μια θέση στην τσάντα σας. Το λινό υλικό από λινάρι σας προσφέρει μια πετσέτα που είναι φυσικά ανθεκτική στους λεκέδες, υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή. Όσον αφορά τον καθαρισμό, μπορείτε να επιλέξετε να το πλύνετε στο πλυντήριο ή στο χέρι χωρίς να ανησυχείτε μήπως καταστραφεί. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν, θα πρέπει να ξέρετε ότι η Green Foster Product είναι τόσο σίγουρη για το προϊόν της που προσφέρουν ακόμη και 100% ακίνδυνη εγγύηση ικανοποίησης.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Η καλύτερη πετσέτα μπαμπού

10. Πετσέτα παραλίας Secret Sea Collection Bamboo

Πετσέτα παραλίας Secret Sea Collection Bamboo

Ο συνδυασμός βιολογικού μπαμπού με τούρκικο βαμβάκι σας δίνει την τελειότητα της πετσέτας ταξιδιού. Αν και η ποιότητα και η άνεση γίνονται αμέσως αντιληπτές σε αυτή την πετσέτα 69″ x 39″, το γεγονός ότι τα κρόσσια είναι δεμένα με το χέρι από Τούρκους ντόπιους σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόσθετη αίσθηση αγάπης και λεπτομέρειας που μπαίνει στην πετσέτα σας. Δημιουργημένη με 0 χημικά, η Secret Sea Collection Bamboo Beach Towel είναι αντιμυκητιακή και φιλική προς το περιβάλλον. Όταν ψάχνετε για την καλύτερη πετσέτα για ταξίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή θα πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τώρα που επιλέξατε την αγαπημένη σας από τις καλύτερες πετσέτες ταξιδιού, μπορείτε να ανακουφιστείτε από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ποτέ ξανά για μια πετσέτα hostel και μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η πετσέτα σας είναι άνετη, απορροφητική και στεγνώνει γρήγορα.

Διαβάστε επίσης:

βασικά στοιχεία για την περιπέτεια του επόμενου οδικού σας ταξιδιού

Οι καλύτερες κουβέρτες και χαλάκια παραλίας

Οι καλύτερες τσάντες παραλίας

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.