Οι 10 καλύτερες ζώνες χρημάτων ταξιδιού για να προστατεύσετε τα μετρητά σας (2023)

Όπου κι αν ταξιδεύετε, η ατυχής πραγματικότητα είναι ότι μερικοί άνθρωποι κάνουν καριέρα ληστεύοντας και εξαπατώντας άλλους. Εξαιτίας αυτού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να διατηρήσουν τα χρήματα ασφαλή όταν ταξιδεύουν. Αν και δεν υπάρχει αλάνθαστος τρόπος να είστε 100% ασφαλείς, μια ποιοτική ζώνη χρημάτων αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές σας. Οι καλύτερες ζώνες χρημάτων ταξιδιού σάς επιτρέπουν να κρατάτε τα χρήματα και τα υπάρχοντά σας κοντά στο σώμα σας (συνήθως προστατεύονται με φερμουάρ) και πολλές από αυτές είναι σχεδιασμένες να είναι σχεδόν αόρατες, ώστε κανείς να μην ξέρει καν ότι φοράτε μια.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από εκτενή έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ζώνη χρημάτων Raytix Travel είναι η καλύτερη ζώνη χρημάτων για ταξίδια. Δεν είναι μόνο ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό, αλλά είναι επίσης αδιάβροχο και μπλοκάρει RFID. Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε αυτή τη σεζόν, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη ζώνη χρημάτων Raytix Travel .

Διάγραμμα σύγκρισης των καλύτερων ζωνών χρημάτων

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες ζώνες χρημάτων ταξιδιού. Κάντε κλικ στο όνομα της ζώνης χρημάτων για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε μια καλή ζώνη χρημάτων ταξιδιού

Όπως και με τα περισσότερα άλλα είδη ταξιδιού, υπάρχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τα ταξίδια σας και προϊόντα χαμηλής ποιότητας από εταιρείες που θέλουν να κερδίσουν γρήγορα χρήματα. Για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε την καλύτερη ζώνη χρημάτων για εσάς και το στυλ του ταξιδιού σας, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

1. Δραστηριότητες που θα κάνετε

Ορισμένες ζώνες χρημάτων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που θα τρέχουν ή θα δραστηριοποιούνται ενώ τις φορούν. Είναι πιο πιθανό να μην αναπηδήσουν ή να μετακινηθούν στη μέση σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι πιο σφιχτά για να παραμείνουν καλύτερα στη θέση τους. Οι ζώνες χρημάτων με κλιπ θα είναι πιθανώς πιο πρακτικές αν περπατάτε μόνο με αυτές.

2. Χαρακτηριστικά

Οι κρυφές τσέπες και η προστασία RFID είναι μερικά από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άνθρωποι στην καλύτερη ζώνη χρημάτων για ταξίδια. Αν σας αρέσει να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους και ψάχνετε για την καλύτερη ζώνη χρημάτων για σακίδιο, τότε ίσως είναι καλύτερο να αγοράσετε μια αδιάβροχη ή αδιάβροχη.

3. Πόσο καιρό θα το φοράτε

Αν και ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά άνετο. Η εφαρμογή πρέπει να είναι σταθερή γύρω από τη μέση σας, αλλά όχι περιοριστική. Μεγάλο μέρος της άνεσης θα έχει να κάνει με το υλικό. Εάν θα χρειαστεί να φοράτε τη ζώνη χρημάτων σας μόνο για μια ώρα περίπου κάθε φορά, ενώ τη ζείτε στις υπέροχες διακοπές σας στο νησί, τότε το υλικό μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Αλλά αν πρόκειται να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της πόλης στην Ευρώπη και θα φοράτε τη ζώνη χρημάτων σας για ώρες, τότε είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας.

4. Αντικείμενα στη ζώνη χρημάτων σας

Τα αντικείμενα που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε στη ζώνη χρημάτων σας θα επηρεάσουν το μέγεθος της ζώνης που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Ορισμένες ζώνες χρημάτων έχουν σχεδιαστεί μόνο για να χωρούν χρήματα, ενώ άλλες είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν αντικείμενα όπως το διαβατήριο και το τηλέφωνό σας. Αν και μπορεί να αγαπάτε μια ζώνη χρημάτων λόγω του στυλ ή του χρώματός της, να είστε σίγουροι ότι θα κρατήσει πραγματικά αυτό που χρειάζεστε για να κρατήσει.

5. Προτιμώμενο στυλ

Ο στόχος είναι οι κλέφτες να μην καταλάβουν ότι φοράτε ζώνη ταξιδιού. Αν και αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος, η λύση έρχεται σε πολλά σχήματα και μορφές. Ορισμένες ζώνες χρημάτων μοιάζουν με παραδοσιακές ζώνες με κρυφή εσωτερική τσέπη, ενώ άλλες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως διακριτική «πακέτα fanny».

6. Αδιάβροχο / Απορροή υγρασίας

Ειδικά αν πρόκειται να πάτε μέρη όπου είναι πιθανό να βρέξει, η αδιάβροχη ζώνη χρημάτων όχι μόνο θα σας προστατεύσει από τους κλέφτες, αλλά θα προστατεύσει και τα ηλεκτρονικά σας από την καταστροφή σε περίπτωση καταιγίδας. Εάν γνωρίζετε ότι θα ιδρώνετε πολύ, μια ζώνη που απομακρύνει την υγρασία θα σας βοηθήσει να σας κρατήσει δροσερό και τα υπάρχοντά σας στεγνά.

7. Βάρος

Όσο πιο ελαφρύ ταξιδεύετε, τόσο πιο άνετα θα είστε. Ενώ πολλοί από εμάς είμαστε επιρρεπείς στην υπερβολική συσκευασία των ταξιδιωτικών αποσκευών ή των χειραποσκευών μας, θα πρέπει πραγματικά να αποφύγετε να προσθέτετε περιττά πράγματα που θα σας βαραίνουν. Ευτυχώς, πολλές ζώνες χρημάτων έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριές και άνετες, αλλά αν προσπαθήσετε να προσθέσετε πάρα πολλά πράγματα και να περπατάτε μαζί τους για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να βάλετε φραγμό στο ταξίδι σας.

Κριτικές Best Money Belt

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε στην ιδανική ζώνη σας, η επόμενη πιθανή ερώτηση είναι πού να αγοράσετε μια ζώνη χρημάτων για ταξίδια. Για να μην χρειαστεί να περάσετε αμέτρητες ώρες για ψώνια και ξεχορτάριασμα μέσω επιλογών χαμηλής ποιότητας, παραθέτουμε παρακάτω για εσάς τις καλύτερες ζώνες ταξιδιού στην αγορά.

Ζώνη χρημάτων Raytix Travel

Ζώνη χρημάτων Raytix Travel

Ευρέως γνωστή ως η καλύτερη ζώνη χρημάτων ταξιδιού στην αγορά, η Raytix δημιούργησε ένα ανθεκτικό προϊόν για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι. Αν και είναι πολύ ελαφρύ και διακριτικό, η ποιότητά του δεν θυσιάζεται. Η ζώνη Raytix Travel Money είναι κατασκευασμένη από νάιλον ripstop, είναι αδιάβροχη και είναι εξοπλισμένη με φερμουάρ υψηλής ποιότητας. Μόλις κάτω από τα ρούχα σας, γίνεται μια ουσιαστικά αόρατη ζώνη χρημάτων. Θα έχετε δύο τσέπες με φερμουάρ καθώς και μια κρυφή τσέπη που προστατεύεται γύρω από τη μέση σας από τις πόρπες ασφαλείας διπλής απελευθέρωσης. Έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο, ώστε να μην περιορίζει την κίνησή σας σε όποια περιπέτεια κι αν βρεθείτε. Όλα αυτά, συν το γεγονός ότι μπλοκάρει τις μεταδόσεις RFID, το καθιστούν συνολικά την καλύτερη ζώνη χρημάτων για διεθνή ταξίδια και ταξίδια εσωτερικού.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζώνη χρημάτων Peak Travel

Ζώνη χρημάτων Peak Travel

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οποιοδήποτε ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Επειδή η Peak γνωρίζει ότι οι πορτοφολάδες είναι πονηροί, έχουν ξεπεράσει τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Έχουν δημιουργήσει την καλύτερη ζώνη χρημάτων για ταξίδια στην Ευρώπη, επειδή όχι μόνο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα υπάρχοντά σας, αλλά σε περίπτωση που κάποιος πιάσει τα πράγματά σας, προσφέρουν μια ασφάλεια κλοπής 250 $ και μια υπηρεσία ανάκτησης εφ’ όρου ζωής χωρίς απολύτως καμία κόστος. Με διαστάσεις 11,5″ x 5″ και λέγεται ότι έχει τον πιο μαλακό διαθέσιμο ιμάντα, η ζώνη χρημάτων είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο νάιλον 210D και διαθέτει πλέγμα που απομακρύνει την υγρασία πίσω. Για απόλυτη ηρεμία καθ’ όλη τη διάρκεια των ταξιδιών σας, χρησιμοποιήστε το Peak Travel Money Belt.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Alpha Keeper RFID Money Belt For Travel

Alpha Keeper RFID Money Belt For Travel

Οι δημιουργοί αυτής της ζώνης κρυφών χρημάτων ξέρουν ότι ενώ είναι απαραίτητο κομμάτι ταξιδιωτικού εξοπλισμού, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που δεν θα θέλετε να το φορέσετε αλλά θα θέλετε να είστε προστατευμένοι. Εξαιτίας αυτού, όχι μόνο σας παρέχουν τρία στρώματα RFID μέσα στη ζώνη χρημάτων, αλλά θα λάβετε επίσης επτά μανίκια μπλοκαρίσματος RFID (ένα που ταιριάζει στο διαβατήριό σας και έξι που ταιριάζουν με πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες κ.λπ.) που μπορείτε χρησιμοποιήστε όταν δεν θέλετε να φορέσετε τη ζώνη. Μερικά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά είναι ότι η κύρια θήκη ζώνης ταξιδιού είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ένα smartphone και η ζώνη έχει μέγιστη έκταση 55 ιντσών. Βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους πορτοφολάδες επιλέγοντας τη ζώνη χρημάτων Alpha Keeper RFID για ταξίδια.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζώνη χρημάτων ταξιδιού Stashbandz

Ζώνη χρημάτων ταξιδιού Stashbandz

Όποιος είπε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μια δήλωση μόδας φορώντας μια ζώνη ταξιδιωτικών χρημάτων δεν το έχει δει αυτό. Μοιάζει με σακουλάκι μέσης και εφαρμόζει άνετα πάνω ή κάτω από τα ρούχα σας. Οι τέσσερις τσέπες 6″ x 8″ (δύο μπροστά και δύο πίσω) είναι εξοπλισμένες για να χωρέσουν ακόμη μεγαλύτερα αντικείμενα όπως το τηλέφωνο και το διαβατήριό σας. Η ζώνη διατίθεται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη και έξι ζωηρά χρώματα για να βεβαιωθείτε ότι η δική σας είναι ιδανική για εσάς. Το υλικό είναι μαλακό, αλλά ανθεκτικό και το spandex σημαίνει ότι είναι τέλειο αν κάνετε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Αν ψάχνατε ατελείωτα για την καλύτερη ζώνη χρημάτων για γυναίκες, η αναζήτησή σας τελείωσε 🙂

Ελέγξτε την τιμή τώρα

VENTURE 4TH Travel Money Belt

VENTURE 4TH Travel Money Belt

Η VENTURE 4TH έχει κάνει τις τσάντες χρημάτων για ταξίδια να διαρκούν μια ζωή. Αυτή η ζώνη χρημάτων υψηλής ποιότητας έχει σχεδιαστεί με νάιλον ripstop, ενισχυμένες ραφές, φερμουάρ χωρίς εμπλοκή και στιβαρά κλιπ κούμπωμα χαμηλού προφίλ. Δημιουργήθηκε για να είναι ευέλικτο, οπότε ακόμα και όταν καθίσετε θα νιώθετε άνετα να φοράτε τη ζώνη. Ο ιμάντας μπορεί να χωρέσει γύρω από μια μέση 56″ και το υλικό που απομακρύνει την υγρασία μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε δροσεροί ακόμα και όταν εξερευνάτε την Πόλη του Μεξικού στον καλοκαιρινό ήλιο. Είναι τόσο σίγουροι για το προϊόν τους που προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αλλά ξέρουμε ότι μόλις αποκτήσετε τη ζώνη χρημάτων VENTURE 4TH Travel, θα τη λατρέψετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζώνη χρημάτων FlipBelt

Ζώνη χρημάτων FlipBelt

Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να υπερφορτώνετε τις τσέπες του παντελονιού ταξιδιού σας όταν επιλέγετε τη ζώνη χρημάτων FlipBelt. Ως οι αρχικοί κατασκευαστές της σωληνωτής ζώνης, η FlipBelt τελειοποιεί το προϊόν της από τότε. Το υλικό spandex-lycra εφαρμόζει άνετα γύρω από τη μέση σας και έχει σχεδιαστεί για να μην ανεβαίνει ή να αναπηδά όταν περπατάτε ή τρέχετε. Επειδή δεν υπάρχουν κλιπ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το φούσκωμα. Τέσσερις τσέπες προστατεύονται με φερμουάρ και μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε τη ζώνη με τα φερμουάρ έξω ή να την γυρίσετε προς τα έξω για να μην φαίνονται. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ σε μόλις τρεις ουγγιές και πλένεται στο πλυντήριο και στεγνώνει. Όταν πρόκειται να βρείτε τσάντες χρημάτων για ταξίδια, δεν μπορείτε να γίνετε πολύ καλύτεροι από το FlipBelt Money Belt.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Lanney Money Belt for Travel

Ζώνη χρημάτων Miolle για ταξίδια

Καθώς εξετάζετε τις κριτικές για τη ζώνη χρημάτων, θα πρέπει να βλέπετε τακτικά το εκπληκτικό προϊόν της Lanney ως την καλύτερη ζώνη χρημάτων για ταξίδια λόγω της σχεδόν ατελείωτης λίστας χαρακτηριστικών της. Ενώ έχει την παραδοσιακή ρυθμιζόμενη ζώνη και την ασφαλή πόρπη που έχουν πολλές άλλες ζώνες χρημάτων, έχει επίσης μια οπή για ακουστικά, ένα κρυφό κλιπ και τεχνολογία μπλοκαρίσματος RFID. Διαθέτει τρεις τσέπες που είναι αρκετά μεγάλες για να σας χωρέσουν τηλέφωνο, διαβατήριο, χρήματα, πιστωτικές κάρτες και πολλά άλλα, και χάρη στο νάιλον υλικό της, κέρδισε επίσης τον τίτλο της καλύτερης αδιάβροχης ζώνης χρημάτων. Έτσι, αν βρεθείτε στη μέση μιας καταιγίδας ενώ εξερευνάτε το Σιάτλ ή περιηγείστε στο Άμστερνταμ, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστραφούν τα ηλεκτρονικά σας. Η Lanney σάς έχει δώσει ακόμη και την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ πάχους 1 ίντσας ή 0,5 ιντσών της ζώνης χρημάτων σας με βάση το στυλ του ταξιδιού σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζώνη ταξιδίου VOLAR με κρυφή τσέπη

Ζώνη ταξιδίου VOLAR με κρυφή τσέπη

Αν και μοιάζει με μια παραδοσιακή ζώνη, είναι στην πραγματικότητα μια ζώνη ταξιδιού με κρυφή τσέπη. Αυτή η ζώνη unisex εκτείνεται 48 ίντσες, έχει πλάτος 1,5 ίντσες και ταιριάζει στη μέση από 26 έως 42 ίντσες. Στο κάτω μέρος της ζώνης θα βρείτε μια κρυφή τσέπη με φερμουάρ που είναι ιδανική για αποθήκευση μετρητών, κλειδιών, αντιγράφων ταξιδιωτικών εγγράφων κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ό,τι υπάρχει στη ζώνη σας χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε. Επειδή δεν υπάρχει μέταλλο στη ζώνη, θα πρέπει να μπορείτε να το φοράτε μέσω των ελέγχων ασφαλείας του αεροδρομίου χωρίς πρόβλημα. Αν αναζητάτε τον απόλυτο καλύτερο τρόπο για να κρύψετε χρήματα όταν ταξιδεύετε, χρησιμοποιήστε τη ζώνη ταξιδιού VOLAR με κρυφή τσέπη.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ανδρική δερμάτινη ζώνη χρημάτων LeatherBoss

Ανδρική δερμάτινη ζώνη χρημάτων LeatherBoss

Με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ ζωνών ταξιδιού στην αγορά, μερικές με κλιπ, άλλες με αγκράφες και άλλες με κανένα από τα δύο, το ερώτημα πώς να φορέσετε μια ζώνη χρημάτων εμφανίζεται αρκετά συχνά. Ευτυχώς, το LeatherBoss έχει εξαλείψει όλη τη σύγχυση. Φοράτε αυτήν τη ζώνη όπως θα κάνατε με μια παραδοσιακή ζώνη και κανείς δεν θα ξέρει ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν, εκτός από εσάς. Η ανδρική δερμάτινη ζώνη χρημάτων LeatherBoss έχει πλάτος 1,25 ίντσες και περιλαμβάνει εσωτερικό φερμουάρ 14 ιντσών που προστατεύει μια τσέπη που είναι ιδανική για επιπλέον μετρητά ή ταξιδιωτικές επιταγές. Τονίζεται από μια βουρτσισμένη αγκράφα από νίκελ που διευκολύνει το ντύσιμο ή το ντύσιμο. Επειδή είναι κομψό, πρακτικό και διατίθεται σε διάφορα βολικά μεγέθη (από 32 έως 56), δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι η καλύτερη ζώνη χρημάτων για άνδρες.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Πορτοφόλι Lewis N. Clark Neck

Lewis N. Clark RFID-Blocking Neck Wallet

Σε περίπτωση που δεν είστε λάτρης του να φοράτε ζώνη χρημάτων, ένα ταξιδιωτικό πορτοφόλι είναι η τέλεια εναλλακτική. Το πορτοφόλι με λαιμόκοψη Lewis N. Clark έχει τέσσερις θήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τις ανάγκες του ταξιδιού σας και εξακολουθεί να είναι αρκετά διακριτικό ώστε να κρύβεται κάτω από ένα μπλουζάκι ή πουλόβερ. Είναι κατασκευασμένο από νάιλον ripstop και είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό υλικό TravelDry που απομακρύνει την υγρασία ενώ αντιστέκεται στη συρρίκνωση, το ωίδιο και τις οσμές. Η τεχνολογία RFID του σημαίνει ότι ακόμα και όταν βρεθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους, θα είστε προστατευμένοι από ηλεκτρονική κλοπή. Φτιαγμένο με ποιότητα και φροντίδα, αν χρειάζεστε μια εναλλακτική ζώνη χρημάτων, πηγαίνετε με το πορτοφόλι Lewis N. Clark Neck.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο μέρος για να έχετε μια ζώνη χρημάτων ταξιδιού είναι να γνωρίζετε ότι η μικρή σας επένδυση θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες δολάρια και πολύ άγχος αργότερα. Κάντε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σας και μην ταξιδέψετε χωρίς ένα.

Διαβάστε επίσης :Eπιστροφή χρημάτων στα αεροπορικά εισιτήρια

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά μπουφάν για άνδρες και γυναίκες

αποδεδειγμένοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.