Οι 10 καλύτερες ζυγαριές αποσκευών το 2023

Τίποτα δεν καταστρέφει ένα ταξίδι όπως πρέπει να πληρώσετε $100+ σε υπέρβαρες αποσκευές κατευθείαν έξω από την πύλη. Γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να ταξιδεύετε με φορητή ζυγαριά αποσκευών.

Η ζυγαριά αποσκευών είναι χρήσιμη πριν ταξιδέψετε, αλλά είναι επίσης εξαιρετική για να ζυγίζετε τις αποσκευές σας πριν επιστρέψετε, καθώς οι περισσότεροι από εμάς γεμίζουμε τον κενό χώρο με αναμνηστικά. Ενώ πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ζυγαριά μπάνιου για να ζυγίσουν τις αποσκευές τους, δυστυχώς δεν είναι πολύ ακριβείς και το να υπολογίζεις σε αυτές μπορεί να οδηγήσει σε τρομερές χρεώσεις υπέρβαρου. Οι παρακάτω ζυγαριές είναι οι καλύτερες ζυγαριές αποσκευών στην αγορά και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μετρούν τις βαλίτσες, ώστε να μην έχετε εκπλήξεις στο αεροδρόμιο.

Γρήγορη απάντηση: Μετά από ώρες έρευνας και δοκιμών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Etekcity είναι μακράν η καλύτερη ζυγαριά για τις αποσκευές.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων ζυγαριών αποσκευών

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες φορητές ζυγαριές αποσκευών για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή ζυγαριά αποσκευών

Αν και υπάρχουν πολλά στην αγορά, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε την επόμενη ζυγαριά αποσκευών σας.

1. Ικανότητα βάρους

Ενώ οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν παραδοτέες αποσκευές έως και 50 λίβρες χωρίς χρέωση υπέρβαρων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ζυγαριά σας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα βάρους. Συνήθως τα 110 κιλά είναι ένας καλός εμπειρικός κανόνας. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν αποσκευές άνω των 75 ή 100 λιβρών, επομένως η ύπαρξη ζυγαριάς βαλίτσας χωρητικότητας 110 λιβρών θα σας ενημερώσει εάν η τσάντα θα επιτρέπεται ή όχι στο αεροπλάνο.

2. Ακρίβεια

Έχοντας μια φορητή ζυγαριά αποσκευών που είναι ακριβής μπορεί κυριολεκτικά να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια. Για πολλές αεροπορικές εταιρείες, ειδικά για αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού, μία ή δύο λίρες μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ χωρίς χρέωση και δαπανηρής χρέωσης υπέρβαρου.

3. Ανθεκτικό / Ελαφρύ

Μια ζυγαριά χειρός αποσκευών θα πρέπει να είναι ελαφριά αλλά και ικανή να αντέχει μέχρι να την πετάξετε στις παραδοτέες αποσκευές σας. Φροντίστε να ελέγξετε τους ιμάντες, τη λαβή και τα εξαρτήματα για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να αντέξουν αμέτρητα ταξίδια. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε μια εξαιρετικά φθηνή ζυγαριά αποσκευών, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορεί να κάνει πραγματικά καλή δουλειά σε μεγάλες αποστάσεις πριν την αγοράσετε.

4. Ευκολία χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι η ζυγαριά είναι εύκολη στη χρήση και ότι αισθάνεστε άνετα. Πολλές ζυγαριές πρέπει να κρατηθούν με την τσάντα κρεμασμένη στον αέρα για να γίνει σωστή ένδειξη. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα κρατώντας τη λαβή.

5. Εμφάνιση

Μπορείτε πραγματικά να διαβάσετε τι λέει η ζυγαριά; Εμφανίζεται σε λίβρες, κιλά ή και τα δύο; Έχει ψηφιακή οθόνη ή οθόνη καντράν; Η ζυγαριά πρέπει να είναι ευανάγνωστη και είναι πλεονέκτημα εάν περιλαμβάνει οπίσθιο φωτισμό. Ο τύπος μέτρησης που εμφανίζει η ζυγαριά είναι προσωπική προτίμηση, αλλά αν ταξιδεύετε πολύ στο εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζει και λίρες και κιλά ή ότι γνωρίζετε πώς να τα μετατρέψετε.

6. Κλείδωμα βάρους

Μια κλειδαριά με βάρος κλειδώνει το βάρος της τσάντας στην οθόνη, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να διαβάσετε τη ζυγαριά.

7. Αξιοπιστία

Όλες οι μπαταρίες χρειάζονται τελικά αντικατάσταση ή επαναφόρτιση, είναι απλώς θέμα πόσο γρήγορα πεθαίνουν. Πολλές από τις καλύτερες ζυγαριές αποσκευών ταξιδιού έχουν ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Αυτό θα σας ειδοποιήσει για το πότε πρέπει να αλλάξετε τις μπαταρίες, ώστε να μην τελειώσετε με νεκρή ζυγαριά.

Κριτικές για τις καλύτερες κλίμακες αποσκευών

Τώρα που ξέρετε τι να εξετάσετε σε μια ζυγαριά αποσκευών, εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές στην αγορά σήμερα.

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Etekcity

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Etekcity

Αυτή η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών καθιστά γρήγορη και εύκολη τη μέτρηση της τσάντας σας. Η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Etekcity έχει χωρητικότητα βάρους 110 λίβρες / 50 κιλά και διαθέτει λειτουργία κλειδώματος βάρους. Η οθόνη του περιλαμβάνει όχι μόνο το βάρος είτε σε κιλά είτε σε λίβρες, αλλά και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και υπερφόρτωσης. Για να βοηθήσει στη διατήρηση της μπαταρίας, αυτή η ζυγαριά διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, διαθέτει ακόμη και αισθητήρα θερμοκρασίας θερμομέτρου που εμφανίζει τόσο Φαρενάιτ όσο και Κελσίου. Η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Etekcity είναι μια πρακτική, φορητή και βολική επιλογή που σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρεωθείτε ποτέ τέλη υπέρβαρων.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Tarriss Jetsetter

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Tarriss Jetsetter

Η ικανοποίηση είναι εγγυημένη με την ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Tarriss Jetsetter. Μία από τις καλύτερες επιλογές ζυγαριάς αποσκευών στην αγορά, αυτή η ζυγαριά είναι αρκετά ελαφριά που μετά βίας θα παρατηρήσετε ότι βρίσκεται στην τσάντα σας. Έχει διαστάσεις 7,1” x 1,4” x 5,8” και ζυγίζει μόνο 3,36 ουγκιές, ώστε να χωράει εύκολα σε οποιαδήποτε από τις τσάντες σας. Αυτή η ζυγαριά αποσκευών έχει χωρητικότητα 110 λίβρες / 50 κιλά με ακρίβεια 0,2 λίβρες/0,1 κιλά. Ο σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη LCD, δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης και οθόνη αυτόματου κλειδώματος. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε λίβρες, κιλά ή πέτρες και η οθόνη δείχνει πότε η τσάντα σας είναι πάνω από το όριο της ζυγαριάς. Εάν χρειάζεστε την καλύτερη ζυγαριά για αποσκευές, σκεφτείτε την ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Tarriss Jetsetter.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών EatSmart Precision Voyager

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών EatSmart Precision Voyager

Αυτή η μοναδική ζυγαριά αποσκευών έχει σχεδιασμό λαβής SmartGrip με δύο χέρια για να σας βοηθά να σηκώνετε εύκολα βαριές αποσκευές. Η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών EatSmart Precision Voyager εμφανίζει αποτελέσματα σε λίβρες και κιλά έως και 110 λίβρες/50 κιλά σε προσαυξήσεις 0,1. Μόλις μετρηθούν οι αποσκευές, η ζυγαριά θα ηχήσει για να σας ενημερώσει ότι εμφανίζεται η σωστή μέτρηση. Διαθέτει ακόμη και αυτόματη βαθμονόμηση για να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να λαμβάνετε ακριβείς μετρήσεις. Η ζυγαριά θα σβήσει μόνη της μετά από 20 δευτερόλεπτα. Η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών EatSmart Precision Voyager είναι μια ιδανική ελαφριά ζυγαριά για να την προσθέσετε στα ταξιδιωτικά σας αξεσουάρ.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζυγαριά αποσκευών Travelon Stop & Lock

Ζυγαριά αποσκευών Travelon Stop & Lock

Η Travelon δημιούργησε μια ποιοτική αλλά οικονομική ζυγαριά για τις αποσκευές. Κρεμάτε τις αποσκευές σας στο γάντζο και το καντράν θα κλειδώσει μόλις φτάσει στο σωστό βάρος. Η ζυγαριά φτάνει τα 75 λίβρες/34 κιλά. Περιλαμβάνει επίσης μια μεζούρα για να διασφαλίζετε ότι η τσάντα σας δεν είναι υπερμεγέθης. Με βάρος μόνο 1,6 ουγγιές και διαστάσεις 11” x 7” x 3”, η ζυγαριά αποσκευών Stop & Lock Travelon είναι μια απλή λύση για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προβλήματα με υπέρβαρες ή μεγάλες αποσκευές.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Victorinox

Ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Victorinox

Η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Victorinox είναι μια άνετη λύση που σας βοηθά να αποφύγετε τα υπέρβαρα τέλη αποσκευών. Η σχεδίαση που μοιάζει με λαβή σας προσφέρει άνετο κράτημα καθώς η ζυγαριά ζυγίζει οποιαδήποτε τσάντα έως 110 λίβρες/50 κιλά. Η ζυγαριά έχει μεγάλη ψηφιακή οθόνη με μπλε οπίσθιο φωτισμό. Μόλις σταθεροποιηθεί το βάρος, ο μπλε οπίσθιος φωτισμός θα γίνει κόκκινος. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σημαίνει ότι η ζυγαριά σβήνει μετά από 90 δευτερόλεπτα αδράνειας. Όχι μόνο η ψηφιακή ζυγαριά αποσκευών Victorinox είναι άνετη και εύκολη στη χρήση, είναι επίσης αγαπητή για τη συνεχή της ακρίβεια.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ηλεκτρονική Ζυγαριά Αποσκευών Samsonite

Ηλεκτρονική Ζυγαριά Αποσκευών Samsonite

Η Ηλεκτρονική Ζυγαριά Αποσκευών Samsonite ζυγίζει μόνο περίπου πέντε ουγγιές, αλλά μπορεί να ζυγίζει μια τσάντα έως και 80 κιλά. Η λαβή έχει άνετη λαβή και ο ιμάντας είναι ρυθμιζόμενος για να σας κάνει πιο άνετη στη χρήση. Υπάρχει επίσης μια μεζούρα για να μπορείτε να μετράτε το μέγεθος των παραδοτέων αποσκευών σας, της χειραποσκευής σας, ακόμα και του σακιδίου που βάζετε κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Έχει λάβει υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες, ώστε να είστε σίγουροι ότι η Ηλεκτρονική Ζυγαριά Αποσκευών Samsonite θα σας φανεί χρήσιμη όταν τη χρειάζεστε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Φορητή ζυγαριά αποσκευών Camry

Φορητή ζυγαριά αποσκευών Camry

Είτε πρόκειται να ξεκινήσετε μια περιπέτεια είτε αναζητάτε ένα υπέροχο ταξιδιωτικό δώρο για κάποιον άλλο, σκεφτείτε τη φορητή ζυγαριά αποσκευών Camry. Αυτή η ζυγαριά υψηλής ακρίβειας διαθέτει οθόνη LCD 1,44″ για να δείχνει το βάρος των αποσκευών σας έως και 110 λίβρες ή 50 κιλά. Θα καταλάβετε ότι το βάρος των αποσκευών σας έχει σταθεροποιηθεί μόλις η οθόνη αναβοσβήσει τρεις φορές. Διαθέτει επίσης ένδειξη θερμοκρασίας καθώς και ένδειξη υπερφόρτωσης και χαμηλής μπαταρίας. Με μόλις 3,2 ουγγιές, η φορητή ζυγαριά αποσκευών Camry είναι εύκολο να πεταχτεί στην τσάντα σας, ώστε να είναι έτοιμη όποτε τη χρειάζεστε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ψηφιακή ζυγαριά χειρός Letsfit

Ψηφιακή ζυγαριά χειρός Letsfit

Ενώ οι περισσότερες ζυγαριές έρχονται σε ένα χρώμα, η ψηφιακή ζυγαριά χειρός Letsfit διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Ενώ το χρώμα του το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, εξακολουθεί να έχει τα χαρακτηριστικά να είναι από τα καλύτερα. Η οθόνη LCD δείχνει τα αποτελέσματα βάρους έως και 110 λίβρες ή 50 κιλά και έχει μια ρύθμιση βάρους στόχου καθώς και μια προειδοποίηση υπέρβαρου. Έχει εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, οπότε είναι εύκολο να το σύρετε στην τσέπη σας αν είστε εν κινήσει. Η λαβή έχει ένα άνετο σχήμα και έναν εύκαμπτο ιμάντα με ασφαλή μεταλλική σύνδεση για να διασφαλίσει ότι η ζυγαριά θα διαρκέσει για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Χειροκίνητη ζυγαριά Samsonite

Χειροκίνητη ζυγαριά Samsonite

Αυτή η χειροκίνητη ζυγαριά είναι απλή αλλά αποτελεσματική για να διασφαλίσει ότι δεν θα χρεωθείτε ποτέ ξανά για υπέρβαρες αποσκευές. Είναι συμπαγές και φορητό, ώστε να είναι εύκολο να το έχετε μαζί σας με τα πάντα, από τσάντα weekender μέχρι παραδοτέες αποσκευές. Έχει βάρος έως 80 λίβρες / 35 κιλά και έχει διαβάθμιση 0,9 λίβρες/1.000 γραμμάρια. Η άνετη λαβή και ο ρυθμιζόμενος ιμάντας κάνουν το ζύγισμα της βαλίτσας σας απλό και άνετο. Η χειροκίνητη ζυγαριά Samsonite μπορεί να πληρώσει για τον εαυτό της 100 φορές με τα τέλη αποσκευών που θα εξοικονομήσετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ζυγαριά βάρους αποσκευών AmazonBasics

Ζυγαριά βάρους αποσκευών AmazonBasics

Μια από τις κορυφαίες ζυγαριές αποσκευών, η ζυγαριά βάρους αποσκευών AmazonBasics διαθέτει μια ευανάγνωστη οθόνη που θα σας ενημερώνει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα. Έχει μέγιστη χωρητικότητα βάρους 110 λίβρες/50 κιλά και μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί για εναλλαγή μεταξύ κιλών και κιλών. Ο ιμάντας στη ζυγαριά είναι εύκαμπτος και έχει ασφαλή μεταλλική σύνδεση για αύξηση της αντοχής. Η ζυγαριά είναι εξαιρετικά συμπαγής σε μόνο 5,11” x 1,46” x 2,22” και ζυγίζει μόνο 3,36 ουγκιές. Η ζυγαριά βάρους αποσκευών AmazonBasics είναι το τέλειο αξεσουάρ, ώστε να γνωρίζετε πόσο ζυγίζει η τσάντα σας πριν κατευθυνθείτε στο αεροδρόμιο.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Όταν λάβετε μια ζυγαριά αποσκευών, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο αεροδρόμιο με σιγουριά ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε καμία έκπληξη για υπέρβαρες αποσκευές. Αυτό το αξεσουάρ ταξιδιού είναι φθηνό, αλλά θα προσθέσει μεγάλη αξία στις μελλοντικές σας περιπέτειες.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες ετικέτες αποσκευών

Οι  καλύτερες κλειδαριές αποσκευών

Τα  καλύτερα φορητά GPS

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.