Οι 10 καλύτερες τσάντες παραλίας το 2023

Όλοι ανυπομονούν για μια μέρα στην παραλία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε από το να καθίσετε στον ήλιο, να ακούτε τα κύματα και να χαρείτε. Δυστυχώς, μπορεί να είναι πολύ αγγαρεία να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε στην παραλία. Ωστόσο, οι καλύτερες τσάντες θαλάσσης θα φροντίσουν να έχετε όλα όσα χρειάζεστε ενώ θα φτάσετε στην παραλία με στυλ.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε για μια νέα τσάντα θαλάσσης, ακολουθούμενα από τις κορυφαίες επιλογές μας για τσάντες θαλάσσης.

Συγκριτικός πίνακας με τις καλύτερες τσάντες παραλίας

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες τσάντες για την παραλία. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε μια καλή τσάντα παραλίας

Ακολουθούν οι βασικές σκέψεις όταν ψάχνετε για μια νέα τσάντα θαλάσσης.

1. Τόμος

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε μια τσάντα θαλάσσης. Εάν δεν μπορεί να χωρέσει όλα όσα χρειάζεστε, τότε είναι σπατάλη χρημάτων. Τουλάχιστον, μια καλή τσάντα θαλάσσης θα πρέπει να μπορεί να χωρέσει μαγιό, πετσέτες, σαγιονάρες και αντηλιακό, αλλά μερικοί άνθρωποι πρέπει να φέρουν πολλά περισσότερα από αυτό. Εάν περνάτε τη μέρα σας στην παραλία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να χωρέσει και πράγματα όπως η φωτογραφική μηχανή σας, παιχνίδια για τα παιδιά, παιχνίδια στην παραλία για ενήλικες, πάνες για το μωρό, το ηχείο Bluetooth, ποτά, φαγητό κ.λπ. Σκεφτείτε τη χωρητικότητα, αλλά και αν η τσάντα έχει όριο βάρους. Εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το μεταφέρετε στην παραλία.

2. Υλικό

Οι τσάντες παραλίας είναι κατασκευασμένες από πολλά διαφορετικά είδη υλικών. Το υλικό που θα επιλέξετε καθορίζεται κυρίως από το τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και το στυλ που προτιμάτε. 

  • Νάιλον / Πολυεστέρας: Το νάιλον και ο πολυεστέρας γίνονται πιο δημοφιλή υλικά για τσάντες παραλίας επειδή είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα. Είναι επίσης ελαφριά και τείνουν να διατίθενται σε μια ποικιλία δημιουργικών χρωμάτων και σχεδίων. Αν ψάχνετε για μια επώνυμη τσάντα παραλίας, σίγουρα θα βρείτε μερικές επιλογές υψηλής ποιότητας από πολυεστέρα ή νάιλον.
  • Διχτυωτό: Αν φοβάστε να μεταφέρετε άμμο στο αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο ή το σπίτι σας μετά από μια μέρα στην παραλία, σκεφτείτε μια διχτυωτή τσάντα παραλίας. Αυτές οι τσάντες συνήθως πλένονται και αδιάβροχες. Ωστόσο, μπορεί να μην έχουν ανθεκτικότητα ανάλογα με το πόσο πρέπει να μεταφέρετε.
  • Canvas: Οι πάνινες τσάντες είναι οι πιο παραδοσιακές τσάντες παραλίας. Είναι συνήθως μοντέρνα, ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα.
  • Ψάθινα: Οι ψάθινες τσάντες θαλάσσης προσφέρουν μια κλασική καλοκαιρινή αίσθηση που λατρεύουν όλοι. Αν και δεν είναι αδιάβροχα, φαίνονται υπέροχα, καθαρίζονται εύκολα και αναπνέουν. 

3. Τσέπες

Αν τείνετε να πακετάρετε ελαφριά και φέρνετε μόνο την πετσέτα σας, τότε οι τσέπες μπορεί να μην είναι σημαντικές για εσάς. Αλλά για όσους φέρνουν πολλά στην παραλία, περισσότερες τσέπες είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσες τσέπες έχει η τσάντα και βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί με πόσα θέλετε να φέρετε και τι πρέπει να οργανωθεί. Για παράδειγμα, οι εξωτερικές τσέπες είναι ιδανικές για πράγματα όπως ένα μπουκάλι νερό, σανδάλια και το καπέλο παραλίας/ηλιοθεραπείας, ενώ οι εσωτερικές τσέπες μπορούν να αποθηκεύσουν επιπλέον ρούχα, παιχνίδια κ.λπ. Ειδικά αν η τσάντα δεν κλείνει με φερμουάρ, φροντίστε να τουλάχιστον έχει μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ για να χωράει πράγματα όπως το πορτοφόλι και το τηλέφωνό σας. 

4. Λαβή / Ιμάντες

Δεν έχει νόημα να έχετε μια μεγάλη, μοντέρνα τσάντα θαλάσσης, αν σας πονάει. Είτε προτιμάτε να το κουβαλάτε από τη λαβή, είτε να το κάθεστε στον πήχη σας είτε να το βάζετε στον ώμο σας, φροντίστε να αισθάνεστε άνετα με το υλικό. Όσο πιο φαρδύ είναι το λουρί ή η λαβή, τόσο πιο άνετα θα είναι συνήθως η μεταφορά. Το υλικό λαβής / ιμάντα μπορεί να διαφέρει από δέρμα vegan σε σχοινί, απλά βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί για εσάς. Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα χερούλια ή οι ιμάντες είναι καλά στερεωμένα στην τσάντα, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα σπασμένο λουρί στο εγγύς μέλλον.

5. Πλένεται

Η ύπαρξη μιας τσάντας παραλίας που πλένεται θα διευκολύνει τον καθαρισμό, ειδικά όταν είστε εν κινήσει. Εάν ερωτευτείτε μια τσάντα θαλάσσης που δεν πλένεται, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τον καθαρισμό της. Επειδή θα έρθει σε επαφή με το νερό και την άμμο στην παραλία, το ωίδιο είναι μια πιθανότητα εάν η τσάντα δεν καθαριστεί σωστά.

6. Αξεσουάρ

Ορισμένες τσάντες παραλίας περιλαμβάνουν αξεσουάρ και ενώ είναι προαιρετικές, μερικές από αυτές είναι αρκετά βολικές. 

  • Wet Bags: Οι wet bags είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ για μια τσάντα θαλάσσης. Αυτά σας επιτρέπουν να κρατάτε τα βρεγμένα μαγιό, τις πετσέτες σας κ.λπ. ξεχωριστά από τα καθαρά, στεγνά ρούχα σας.
  • Αδιάβροχες θήκες: Ορισμένες τσάντες θαλάσσης συνοδεύονται από ξεχωριστές θήκες που είναι αδιάβροχες, αδιάβροχες και αδιάβροχες, οι οποίες διασφαλίζουν ότι τα τιμαλφή σας δεν θα καταστραφούν από το νερό. Μερικά είναι μικρότερα και σας επιτρέπουν να φέρετε το τηλέφωνό σας στο νερό μαζί σας και άλλα είναι παρόμοια με ξηρές σακούλες, είναι λίγο μεγαλύτερα για να βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής, το tablet σας κ.λπ. δεν βραχούν.

Αν και δεν είναι τόσο συνηθισμένες, ορισμένες τσάντες θαλάσσης περιλαμβάνουν επίσης κλειδοθήκες και ανοιχτήρια μπουκαλιών .

Κριτικές για τις καλύτερες τσάντες παραλίας

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, ορίστε οι καλύτερες τσάντες παραλίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή:

ESVAN Αυθεντική Floral μεγάλη τσάντα παραλίας

ESVAN Αυθεντική Floral μεγάλη τσάντα παραλίας

Η ESVAN Original Floral Large Beach Bag είναι μια πλενόμενη και αδιάβροχη τσάντα κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα. Έχει διαστάσεις 14,6” x 15,4” x 4,7” και μπορεί να χωρέσει τα πάντα, από την κουβέρτα θαλάσσης μέχρι τα σνακ, ακόμα και τον φορητό υπολογιστή σας. Αυτή η τσάντα κλείνει με φερμουάρ, μία εξωτερική τσέπη με φερμουάρ και τρεις εσωτερικές τσέπες. Περιλαμβάνει ιμάντες και λαβή 11 ιντσών. Προσφέροντας πολύ χώρο και περισσότερες από 25 μοναδικές επιλογές σχεδίασης, η ESVAN Original Floral Large Beach Bag είναι μια από τις καλύτερες τσάντες παραλίας που μπορείτε να αγοράσετε.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα παραλίας Dejaroo Mesh με μεγάλες τσέπες

Τσάντα παραλίας Dejaroo Mesh με μεγάλες τσέπες

Μία από τις καλύτερες οικογενειακές τσάντες παραλίας, η Dejaroo Mesh Beach Bag έχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε για μια οικογενειακή μέρα στην παραλία. Η τσάντα έχει διαστάσεις 16,5” x 15” x 8,5” και έχει οκτώ μεγάλες τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας τσέπης με φερμουάρ για μικρά τιμαλφή. Οι πολλαπλές εξωτερικές τσέπες διευκολύνουν την αποθήκευση αντικειμένων όπως τα σανδάλια θαλάσσης, τα γυαλιά ηλίου ή τις πάνες του μωρού σας, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα. Η αδιάβροχη τσάντα στεγνώνει γρήγορα και το διχτυωτό υλικό σημαίνει ότι δεν θα μεταφέρετε ανεπιθύμητη άμμο στο σπίτι σας. Η αγορά της τσάντας παραλίας Dejaroo Mesh με μεγάλες τσέπες διασφαλίζει ότι μπορείτε να μεταφέρετε όλο τον εξοπλισμό παραλίας σας σε μια βολική και κομψή τσάντα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

CleverMade SnapBasket LUXE Canvas Beach Bag

CleverMade SnapBasket LUXE Canvas Beach Bag

Μερικές φορές οι πάνινες τσάντες βαρέως τύπου μπορούν να φτιάξουν τις καλύτερες τσάντες για την παραλία. Η τσάντα παραλίας CleverMade SnapBasket LUXE Canvas έχει χωρητικότητα βάρους 30 κιλών και ζυγίζει μόνο περίπου 1 λίβρα η ίδια όταν είναι άδεια. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδια, επειδή ενώ έχει διαστάσεις 18,5” x 11,75” x 11,5” όταν είναι ανοιχτό, φτάνει εύκολα σε βάθος μόλις δύο ίντσες όταν το αναδιπλώνετε, ώστε να χωράει εύκολα στις παραδοτέες αποσκευές σας. Οι λαβές μεταφοράς είναι πολύ μακριές, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να το μεταφέρετε άνετα στο χέρι σας ή να το ακουμπήσετε στον πήχη σας. Δεν είναι μόνο μια υπέροχη τσάντα παραλίας, αλλά μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα για ψώνια είτε αγοράζετε ρούχα είτε είδη παντοπωλείου στις διακοπές. Εάν η ανθεκτικότητα είναι βασικό μέλημα, η τσάντα παραλίας CleverMade SnapBasket LUXE Canvas Beach είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Αδιάβροχη τσάντα παραλίας Odyseaco Baja

Αδιάβροχη τσάντα παραλίας Odyseaco Baja

Η Odyseaco έφτιαξε με επιτυχία μια από τις καλύτερες αδιάβροχες τσάντες παραλίας της αγοράς. Η αδιάβροχη τσάντα παραλίας Odyseaco Baja διαθέτει κλασικό μποέμ σχεδιασμό και ποιότητα βαρέως τύπου που είναι ανθεκτική στο σκίσιμο, το σκίσιμο και το νερό. Η τσάντα εκτείνεται 16,5″ x 14″ x 7″ και περιλαμβάνει μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ για το τηλέφωνό σας και δύο εξωτερικές τσέπες για πράγματα όπως το επαναγεμιζόμενο μπουκάλι νερού ή άλλα ποτά. Οι λαβές είναι κατασκευασμένες από ένα παχύ αλλά μαλακό σχοινί και υπάρχει μια πτώση ώμου δέκα ιντσών. Για μια μοναδική τσάντα που είναι αρκετά σκληρή για να σας ακολουθεί στην παραλία για τα επόμενα χρόνια, σκεφτείτε την αδιάβροχη τσάντα παραλίας Odyseaco Baja.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα για την παραλία CGear Sand-Free

Τσάντα για την παραλία CGear Sand-Free

Με μια υπέροχη διχτυωτή τσάντα για εξόδους στην παραλία, έχουν περάσει οι μέρες με την άμμο στο αυτοκίνητο μετά από μια μέρα διασκέδασης. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της τσάντας CGear κοσκινίζει φυσικά την άμμο στον πάτο της, καθιστώντας την σχεδόν πλήρως αυτοκαθαριζόμενη. Αυτή η τσάντα συνδυάζει κλασική εμφάνιση και ποιοτική κατασκευή που περιλαμβάνει περιγραμμένες λαβές και εσωτερική τσέπη για μικρά τιμαλφή. Έχει διαστάσεις 15″ x 17″ x 7″ και έχει περισσότερο από αρκετό χώρο για τις πετσέτες θαλάσσης, το αντηλιακό σας κ.λπ. Θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας την τσάντα τσάντας CGear Sand-Free στην παραλία.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Shylero Extra Large Τσάντα παραλίας

Shylero Extra Large Τσάντα παραλίας

Όταν πρόκειται για υπερμεγέθεις τσάντες παραλίας, δεν μπορείτε να γίνετε πολύ καλύτεροι από την εξαιρετικά μεγάλη τσάντα παραλίας Shylero. Έχει διαστάσεις 22″ x 15″ x 6″ και είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που πλένεται, αδιάβροχο, σαν καμβάς με κατασκευή ripstop. Χωράει 22 κιλά και έχει μια εξωτερική τσέπη καθώς και τρεις μεγάλες εσωτερικές τσέπες. Επειδή έχει όλον αυτόν τον χώρο και την οργάνωση, είναι η καλύτερη τσάντα παραλίας για οικογένειες. Είναι αρκετά μεγάλο για πολλά παιχνίδια παραλίας, πολλές πετσέτες, ακόμα και το σημειωματάριό σας, αν θέλετε να κάνετε κάποια δουλειά ενώ τα παιδιά παίζουν. Μαζί με την τσάντα περιλαμβάνεται μια ενσωματωμένη θήκη για κλειδί, ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών και μια αδιάβροχη, αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη θήκη PVC. Αν ψάχνετε για το χώρο, είναι δύσκολο να πείτε όχι στην τσάντα παραλίας Shylero Extra Large.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα παραλίας QOGiR Neoprene με τσέπη με φερμουάρ

Τσάντα παραλίας QOGiR Neoprene με τσέπη με φερμουάρ

Η ευελιξία της τσάντας παραλίας QOGiR Neoprene με τσέπη με φερμουάρ την καθιστά εύκολα μία από τις καλύτερες τσάντες παραλίας για μαμάδες. Εάν δεν είστε ενθουσιασμένοι που θα πάρετε την τσάντα με τις πάνες σας στην παραλία, αυτή η τσάντα είναι μια βολική εναλλακτική λύση. Η τσάντα μεγάλου μεγέθους έχει διαστάσεις 14” x 12,5” x 10”, ώστε να έχει αρκετό χώρο για τα βρεφικά είδη και τον εξοπλισμό παραλίας. Περιλαμβάνει μια αφαιρούμενη κάτω σανίδα εάν θέλετε να κάθεται επίπεδη και η τσάντα μπορεί να διαμορφωθεί σε πολλά στυλ για τις προτιμήσεις και την ευκολία σας. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υλικό νεοπρενίου που πλένεται και οι λαβές είναι κατασκευασμένες από σχοινί ιστιοπλοΐας που περιλαμβάνει αποσπώμενο μαξιλαράκι ώμου για μεγαλύτερη άνεση. Όταν τελειώσουν οι διακοπές, η τσάντα διπλώνει σε βάθος λιγότερο από δύο ίντσες, ώστε να χωράει εύκολα στις χειραποσκευές σας και να προσθέτει σχεδόν καθόλου βάρος.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντες παραλίας AOMAIS Mesh

Τσάντες παραλίας AOMAIS Mesh

Η λίστα με τις καλύτερες τσάντες παραλίας για ταξίδια αναδεικνύεται πάντα από τις τσάντες παραλίας AOMAIS Mesh. Ανεξάρτητα από το αν επισκέπτεστε την τοπική παραλία σας ή χαλαρώνετε σε μια υπέροχη παραλία του νησιού, αυτή είναι η τσάντα που θα θέλετε να έχετε μαζί σας. Οι διαστάσεις της τσάντας είναι 16” x 14,5” x 8,5” και χωράει τεράστια 150 κιλά. Ό,τι χρειαστείτε να έχετε μαζί σας, αυτή η τσάντα μπορεί να το χειριστεί. Η τσάντα έχει οκτώ τσέπες και σχέδιο που βοηθά στην εξάλειψη της άμμου. Είναι κατασκευασμένο από πλέγμα και εξοπλισμένο με ειδικό υλικό που είναι ανθεκτικό σε σκισίματα, σκισίματα και μούχλα. Αν τείνετε να είστε υπερσυσκευαστές ή θέλετε να φέρετε πολλά πράγματα στην παραλία για την οικογένειά σας, η τσάντα παραλίας AOMAIS Mesh μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα παραλίας COOFIT Straw

Τσάντα παραλίας COOFIT Straw

Αυτή η ψάθινη τσάντα είναι ιδανική για την παραλία και για καθημερινή χρήση. Έχει διαστάσεις 12,2” x 18,1” x 5,9” και μπορεί εύκολα να χωρέσει έως και τρεις πετσέτες θαλάσσης, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου, ποτά, μια ομπρέλα ηλίου και ακόμη και το αγαπημένο σας βιβλίο για να διαβάσετε ενώ χαλαρώνετε. Αυτή η τσάντα περιλαμβάνει επίσης μια κλασική και μοδάτη φούντα που την βοηθά να ξεχωρίζει. Είναι μια επάνω τσάντα με φερμουάρ που έχει δύο ανοιχτές τσέπες και μια τσέπη με φερμουάρ για τα τιμαλφή σας. Αν σας αρέσει η εμφάνιση των ψάθινων τσαντών, θα λατρέψετε την ανθεκτικότητα που προσφέρει η τσάντα παραλίας COOFIT Straw.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Αδιάβροχο σακίδιο πλάτης Venture Pal 40L

Αδιάβροχο σακίδιο πλάτης Venture Pal 40L

Τα σακίδια για την παραλία γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα. Και όταν δείτε το Venture Pal 40L Waterproof Beach Backpack, θα ξέρετε γιατί. Η τσάντα έχει 40 λίτρα αποθηκευτικού χώρου που απλώνεται ανάμεσα σε πολλαπλά διαμερίσματα. Διαθέτει μια κύρια θήκη με φερμουάρ για τα περισσότερα αντικείμενα σας, μια μικρή τσέπη με φερμουάρ για τα κλειδιά και δύο πλαϊνές τσέπες για πράγματα όπως το μπουκάλι νερό και το αντηλιακό σας. Διαθέτει ακόμη και μια αδιάβροχη τσέπη για να μπορείτε να κρατάτε τα βρεγμένα ρούχα σας ξεχωριστά από τα στεγνά σας. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από νάιλον υψηλής ποιότητας και το κάτω στρώμα διπλής στρώσης σας επιτρέπει να μεταφέρετε περισσότερα πράγματα. Αυτό το σακίδιο πλάτης μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως σακίδιο πεζοπορίας και διαθέτει ιμάντα στο στήθος με αγκράφα για σφυρίχτρα ασφαλείας. Αν δεν είστε λάτρης των τσαντών παραλίας με χερούλι ή ιμάντα ώμου, το Venture Pal 40L Waterproof Beach Backpack μπορεί να είναι το νέο σας αγαπημένο αξεσουάρ ταξιδιού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Αφού επιλέξετε τη νέα σας τσάντα θαλάσσης, τα ταξίδια στην παραλία θα είναι πολύ πιο απλά. Μόλις το χρησιμοποιήσετε μία φορά, θα ερωτευτείτε την ευκολία. Και επειδή συσκευάζονται τόσο μικρά, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο ή στις αποσκευές σας μέχρι την επόμενη περιπέτεια στην παραλία.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες κουβέρτες και χαλάκια παραλίας

Οι καλύτερες παραλίες στην Κύπρο

τσάντες ταξιδιού Οι καλύτερες για κοστούμια και φορέματα

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.