Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse το 2023

Είτε είναι μόνο για λίγες μέρες είτε κάνετε ένα πλήρες οδικό ταξίδι στην Ιρλανδία, το να περάσετε λίγο χρόνο στο Δουβλίνο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Η ιρλανδική πρωτεύουσα είναι γεμάτη με αξιοθέατα, από πολιτιστικά έως ιστορικά. Και όμως το πιο επισκέψιμο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης, αυτό που βρίσκει το δρόμο του στα περισσότερα δρομολόγια του Δουβλίνου, είναι το Guinness Storehouse.

Επισκεπτόμενοι το Guinness Storehouse θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα θέλατε ποτέ να μάθετε για το εμβληματικό ιρλανδικό στιλάτο και να πιείτε λίγα όσο είστε σε αυτό. Το μουσείο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά βοηθά να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse, καθώς η οργάνωση των εισιτηρίων Guinness Storehouse είναι ένα κρίσιμο βήμα σε αυτόν τον προγραμματισμό.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse: Εκτός αν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ιδιαίτερα να αγοράσετε το εισιτήριο εισόδου σας στο Guinness Storehouse εκ των προτέρων εδώ .

Διαβάστε επίσης:3 ημέρες στο Δουβλίνο: Το τέλειο δρομολόγιο στο Δουβλίνο

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse

Δεδομένου ότι το Guinness είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Δουβλίνο και ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο ιρλανδικό ίδρυμα, το Guinness Storehouse προσελκύει φυσικά πολλούς επισκέπτες. Αυτή η δημοτικότητα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το αξιοθέατο, με βάση το πόσο οργανωμένοι είναι οι άνθρωποι και τι θέλουν να κάνουν εκεί. Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε όλα αυτά, θα προσδιορίσουμε πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse για καθένα από αυτά τα είδη επισκέψεων.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Αν και δεν είναι η προσέγγιση που θα συνιστούσαμε, ένας τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το Guinness Storehouse είναι να το κάνετε αυτοπροσώπως στην πόρτα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικοί λόγοι για τους οποίους αυτή δεν είναι καλή ιδέα, αλλά ο κυριότερος είναι ότι χρησιμοποιείται κακή χρήση του χρόνου σας.

Όπως σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα, θα συναντήσετε μια ουρά αν περιμένετε να βγάλετε εισιτήρια μέχρι να φτάσετε, και μπορεί να διαρκέσει αρκετά σε περιόδους με κίνηση. Τα εισιτήρια για κάθε χρονοθυρίδα είναι επίσης περιορισμένα, επομένως ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την επόμενη διαθέσιμη ώρα εισόδου. Ο άλλος λόγος για να μην το κάνετε αυτό είναι ότι θα χάσετε τις εκπτώσεις που προσφέρονται για online αγορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να χάσετε χρόνο και χρήμα.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Συνιστούμε να κάνετε online κράτηση εισιτηρίων για το Guinness Storehouse πολύ πριν προγραμματίσετε να το επισκεφτείτε. Αυτή η προσέγγιση είναι γρήγορη και εύκολη, εξοικονομώντας χρόνο στο Δουβλίνο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ακριβώς πότε θέλετε να επισκεφθείτε και να αποφύγετε την αναμονή στην ουρά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας γύρω από την κράτησή σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο βλέποντας πραγματικά τα αξιοθέατα του Δουβλίνου.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Guinness Storehouse μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αξιοθέατου . Είναι δυνατή η αλλαγή της προγραμματισμένης ώρας της επίσκεψής σας έως και 72 ώρες πριν από την κράτησή σας μέσω του ιστότοπου, αλλά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και ενδέχεται να κοστίζουν περισσότερο, εάν επιλέξετε ώρα ζήτησης.

Μια πιο ευέλικτη επιλογή είναι να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω αυτού του συνδέσμου , καθώς αυτά τα εισιτήρια σας επιτρέπουν να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων και κοστίζουν μόνο λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να αποκτήσετε μόνο το βασικό εισιτήριο, όχι κάποιο από αυτά με πρόσθετες συμπεριλήψεις.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Οι τουρίστες που ελπίζουν να μάθουν και να βιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από την επίσκεψή τους θα πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν μια ξενάγηση στο Guinness Storehouse. Δεδομένου ότι οι ξεναγήσεις που παρέχονται μέσω της αποθήκης και του ζυθοποιείου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες λόγω της πανδημίας COVID-19, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Guinness Storehouse με αυτήν την ξενάγηση . Θα μάθετε πολλά για αυτή τη διάσημη μπύρα στην αποθήκη, καθώς και μια περιήγηση στο αποστακτήριο ουίσκι Jameson’s.

4. Αγοράστε ένα Dublin Pass

Μια χρήσιμη επιλογή που πρέπει να γνωρίζετε εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλά αξιοθέατα στο Δουβλίνο είναι το Dublin Pass . Αυτό το τουριστικό πάσο είναι παρόμοιο με άλλα εισιτήρια πόλεων που βρίσκονται σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, καθώς συνδυάζει την είσοδο σε ένα σωρό διαφορετικά αξιοθέατα σε ανταγωνιστική τιμή. Με το Dublin Pass, έχετε είσοδο όχι μόνο στο Guinness Storehouse, αλλά και στο Jameson Distillery Bow St. Experience, στο Little Museum of Dublin και στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου. Το πάσο συνοδεύεται ακόμη και με ένα μονοήμερο εισιτήριο για το λεωφορείο Hop-on Hop-off της πόλης.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε το Dublin Pass είναι ότι θα πρέπει να κανονίσετε εκ των προτέρων την ημέρα και την ώρα της εισόδου σας.

© littlenySTOCK / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στην αποθήκη Guinness

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την αποθήκη Guinness;

Όταν σχεδιάζετε να δείτε ένα εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο όπως το Guinness Storehouse, σας βοηθά να δίνετε προσοχή στο πότε σκοπεύετε να το επισκεφτείτε. Αν και ο καιρός και το φως της ημέρας δεν θα επηρεάσουν την απόλαυσή σας εδώ, μπορεί να το μοιραστείτε με ένα πλήθος γεμάτο κόσμο.

Για ένα αξιοθέατο όπως αυτό, με επίκεντρο το ποτό, είναι λογικό ότι οι πιο πολυσύχναστες μέρες για επίσκεψη είναι η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, προσπαθήστε να πηγαίνετε τις καθημερινές όπως την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς συνήθως είναι πολύ λιγότερο απασχολημένες. Το μεσημέρι είναι γενικά μια καλή ώρα της ημέρας για επίσκεψη, καθώς το ενδιαφέρον τείνει να αυξάνεται αργότερα μέσα στην ημέρα.

Όσο για το πότε κατά τη διάρκεια του έτους, το καλοκαίρι είναι η τουριστική περίοδος αιχμής στην Ιρλανδία, επομένως συνιστάται η αποφυγή από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Ώρες Λειτουργίας της Αποθήκης Γκίνες

Το Guinness Storehouse είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας όλο το χρόνο, εκτός από τις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 19:00 Κυριακή έως Παρασκευή και από τις 10:00 έως τις 20:00 το Σάββατο. Η τελευταία είσοδος στην αποθήκη είναι πάντα δύο ώρες πριν το κλείσιμο.

Πώς να φτάσετε στο Guinness Storehouse

Αν και το Guinness Storehouse δεν βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι επισκέπτες δεν θα πρέπει να δυσκολεύονται πάρα πολύ να φτάσουν εκεί. Μπορείτε σίγουρα να περπατήσετε εκεί από άλλα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα του Δουβλίνου, όπως το Κάστρο του Δουβλίνου και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου. Θα χρειαστούν μόνο 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε ορισμένες εύκολες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας. Η στάση James’s Luas είναι η πλησιέστερη στάση του τραμ στο Guinness Storehouse στην Κόκκινη γραμμή που διέρχεται ακριβώς από το κέντρο της πόλης. Για να πάρετε το λεωφορείο εκεί, η καλύτερη επιλογή σας είναι να πάρετε το λεωφορείο 123 στη στάση James Street (στάση 140) από την οδό D’Olier ή την οδό Dame.

© Anton_Ivanov / shutterstock.com

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Guinness Storehouse;

Επειδή υπάρχουν μερικές επιλογές για το τι περιλαμβάνει τα εισιτήρια για το Guinness Storehouse, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξηγήσετε πώς λειτουργούν. Η εύρεση των κατάλληλων εισιτηρίων Guinness Storehouse για εσάς θα σημαίνει να αποφασίσετε πόσο από το αξιοθέατο θέλετε να ζήσετε.

Όταν αγοράζονται από τον επίσημο ιστότοπο, υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα διαφορετικά επίπεδα εισιτηρίων. Κάθε τύπος εισιτηρίου προσθέτει μια επιπλέον εμπειρία σε αυτό που περιλαμβανόταν στο προηγούμενο επίπεδο εισιτηρίου. Το βασικό εισιτήριο περιλαμβάνει μια εμπειρία αυτο-καθοδήγησης μέσα από τα εκθέματα του Guinness Storehouse, καθώς και μια δωρεάν μπύρα Guinness ή μη αλκοολούχο ποτό στο Gravity Bar.

Η πρώτη συμπερίληψη είναι μια Stoutie – μια επιπλέον μπύρα Guinness με τη selfie σας στο κεφάλι – πάνω από το βασικό εισιτήριο. Στη συνέχεια, έχετε ένα εισιτήριο που προσθέτει την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Ακαδημία Γκίνες, όπου μαθαίνετε πώς να ρίχνετε την τέλεια πίντα και να λαμβάνετε πιστοποιητικό. Το τελευταίο επίπεδο ολοκληρώνει την επίσκεψή σας με το Connoisseur Experience, το οποίο περιλαμβάνει μια συνεδρία γευσιγνωσίας σε ένα ιδιωτικό μπαρ.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μπορούν να κλείσουν έως και τέσσερις ή πέντε μήνες νωρίτερα. Κατά την κράτηση, θα πρέπει να επιλέξετε μια προγραμματισμένη ώρα εισόδου από τα διαθέσιμα δεκαπέντε λεπτά χρονικά διαστήματα. Θα λάβετε τα εισιτήριά σας μέσω email μόλις επιβεβαιωθεί η αγορά σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για την αποθήκη Guinness;

Υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που θα επηρεάσουν τις τιμές των εισιτηρίων Guinness Storehouse. Το ένα είναι το είδος του εισιτηρίου που επιλέγετε να πάρετε για τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται. Το άλλο είναι λιγότερο προβλέψιμο, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με τη ζήτηση για μια συγκεκριμένη ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι τιμές των εισιτηρίων αναφέρονται ως η ελάχιστη τιμή και μπορεί να είναι ακριβότερες για την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε.

Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων για το Guinness Storehouse, θα καλύψουμε απλώς το κόστος για το γενικό εισιτήριο εδώ. Η γενική είσοδος κοστίζει 22 ευρώ για ενήλικες, 19 ευρώ για φοιτητές και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και 10 ευρώ για παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών. Παιδιά τεσσάρων ετών και κάτω εισέρχονται δωρεάν. Διατίθενται και οικογενειακά εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 54€ για δύο ενήλικες και δύο παιδιά.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το Guinness Storehouse

Εάν το Guinness Storehouse αποτελεί προτεραιότητά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Δουβλίνο, ίσως θελήσετε να μείνετε κοντά. Επειδή δεν βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Δουβλίνου, δεν θα βρείτε τόσα πολλά καταλύματα διαθέσιμα στη γειτονιά, αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές σε βολική απόσταση με τα πόδια. Για να εξοικονομήσετε χρόνο κάνοντας τη δική σας έρευνα, επιτρέψτε μας να παρουσιάσουμε μερικές αξιόλογες προτάσεις.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή και λαμπερή διαμονή κάνοντας κράτηση στο Fitzwilliam Hotel . Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων είναι ένα από τα καλύτερα στο κέντρο του Δουβλίνου, με ευρύχωρα δωμάτια με πολύχρωμη διακόσμηση, καθώς και μπαρ, εστιατόριο, γυμναστήριο και σαλόνι.

Για ένα μέρος διαμονής που είναι ταυτόχρονα άνετο και προσιτό, το Hendrick Smithfield είναι μια εξαιρετική επιλογή που απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Τα δωμάτια σε αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο μπορεί να μην είναι τεράστια, αλλά είναι όλα όμορφα διακοσμημένα και διαθέτουν όλες τις βασικές ανέσεις που χρειάζεστε. Μια άλλη επιλογή για διαμονή μεσαίας κατηγορίας είναι να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα Airbnb στο Δουβλίνο.

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν προϋπολογισμό είναι το Garden Lane Backpackers , λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το Guinness Storehouse. Αυτός ο καθαρός και φιλικός ξενώνας προσφέρει στους τουρίστες κοιτώνες και δωμάτια, ευρωπαϊκό πρωινό, κοινόχρηστη κουζίνα και όμορφη βεράντα. Για άλλους υπέροχους ξενώνες, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό μας για ξενώνες στο Δουβλίνο.

© Anton_Ivanov / shutterstock.com

Δείπνο στο Guinness Storehouse

Ένα πράγμα που μπορεί να μην συνειδητοποιούν οι ταξιδιώτες είναι ότι το Guinness Storehouse όχι μόνο διαθέτει ένα μπαρ, αλλά διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια: το Arthur’s Bar και το 1837 Bar & Brasserie, που βρίσκονται στον πέμπτο όροφο του κτηρίου. Ενώ θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο για το Guinness Storehouse για να επισκεφτείτε το Arthur’s Bar και το Gravity Bar, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 1837 Bar & Brasserie χωρίς ένα.

Διαδικασία ασφαλείας στην αποθήκη Guinness

Για μια επίσκεψη χωρίς άγχος χωρίς προβλήματα, αξίζει να μάθετε ποιοι είναι οι κανόνες στο Guinness Storehouse.

Δεδομένου ότι το Guinness Storehouse είναι ένας χώρος όπου σερβίρεται αλκοόλ, ο κύριος κανόνας σχετίζεται με τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ. Αν και δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας για την είσοδο στο αξιοθέατο, μόνο επισκέπτες άνω των 18 ετών που είναι νόμιμη κατανάλωση αλκοόλ μπορούν να πίνουν ή να αγοράζουν αλκοόλ. Σε άτομα κάτω των 18 ετών θα σερβίρονται αναψυκτικά και θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Η είσοδος μπορεί να απαγορευτεί σε επισκέπτες που φαίνεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά την είσοδό τους στο Guinness Storehouse, οι επισκέπτες μπορεί να χρειαστεί να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας παρόμοιο με αυτόν ενός αεροδρομίου και να ελέγξουν τα υπάρχοντά τους. Δεν επιτρέπονται μέσα όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και επικίνδυνα αντικείμενα. Δεν μπορούν να φέρουν ούτε μεγάλα πακέτα και βαλίτσες. Ωστόσο, υπάρχει χώρος αποθήκευσης αποσκευών για να αποθηκεύετε αποσκευές και τσάντες κατά την επίσκεψή σας.

Επίσκεψη στην αποθήκη Guinness με αναπηρία

Το Guinness Storehouse έχει θέσει σε εφαρμογή διάφορα μέτρα για να βοηθήσει τους επισκέπτες με αναπηρίες και ανάγκες προσβασιμότητας. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορες δυνατότητες προσβασιμότητας, καθώς και δωρεάν είσοδο για έναν φροντιστή ή βοηθό για επισκέπτες με αναπηρία. Το ίδρυμα προειδοποιεί ιδιαίτερα τα άτομα με φωτοευαίσθητη επιληψία ότι υπάρχουν φώτα που τρεμοπαίζουν ή αναβοσβήνουν στο αξιοθέατο.

Οι επισκέπτες με προβλήματα κινητικότητας θα βρουν μια είσοδο στην οδό Market με πρόσβαση με ανελκυστήρα κατάλληλη για αναπηρικά καροτσάκια και καροτσάκια. Εκτός από την πρόσβαση με ανελκυστήρα, υπάρχουν επίσης ράμπες φιλικές προς αναπηρικά αμαξίδια που επιτρέπουν την πλήρη πρόσβαση στα εκθέματα στους επτά ορόφους. Εάν το χρειάζεστε, διατίθενται αναπηρικά καροτσάκια για κινητικότητα στο γραφείο πληροφοριών.

Οι επισκέπτες με προβλήματα όρασης ή ακοής θα βρουν οδηγούς πολυμέσων στο γραφείο Audio Guide, συμπεριλαμβανομένων οδηγών πολυμέσων με περιγραφές κειμένου, ήχου και διεθνών νοηματικών γλωσσών. Στο αξιοθέατο επιτρέπονται σκύλοι-οδηγοί και σκύλοι υπηρεσίας.

FAQ – Γεγονότα για την αποθήκη Guinness

Τι είναι το Guinness Storehouse;

Αντικαθιστώντας το ιστορικό Μουσείο Guinness που έκλεισε, το Guinness Storehouse είναι ένα επταώροφο τουριστικό αξιοθέατο που προσφέρει εκθέματα και εμπειρίες που σχετίζονται με την μπύρα Guinness.

Πόσο χρονών είναι η αποθήκη Guinness;

Το Guinness Storehouse άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2000.

Πότε χτίστηκε η αποθήκη Γκίνες;

Το κτίριο που σήμερα στεγάζει την Αποθήκη Γκίνες χτίστηκε το 1902.

Γιατί χτίστηκε η αποθήκη Guinness;

Το κτίριο για το Guinness Storehouse στέγαζε αρχικά το εργοστάσιο ζύμωσης για τη ζυθοποιία St. James’s Gate, τη ζυθοποιία Guinness.

Πού βρίσκεται η αποθήκη Guinness;

Το Guinness Storehouse βρίσκεται στη γειτονιά Liberties, νότια του ποταμού Liffey, στο δυτικό Δουβλίνο.

Τώρα θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για να επισκεφθείτε αυτό το διασκεδαστικό και διασκεδαστικό αξιοθέατο του Δουβλίνου. Ας ελπίσουμε ότι καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε ποιες είναι οι επιλογές σας για επίσκεψη και γιατί είναι τόσο καλή ιδέα να αγοράσετε εισιτήρια Guinness Storehouse παράβλεψης.

Διαβάστε επίσης:Δουβλίνο, Ιρλανδία | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε

15 καλύτερα Airbnbs στο Δουβλίνο, Ιρλανδία

Ιρλανδία | 25 καλύτερα μέρη για επίσκεψη

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια