Τι είναι το TicketsWe.com;

Το TicketsWe ΔΕΝ είναι αεροπορική εταιρεία. Είναι ένας συσσωρευτής πτήσεων, γνωστός και ως μηχανή αναζήτησης πτήσεων. Σας δείχνει ποια αεροπορική εταιρεία ή ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει τη φθηνότερη πτήση, που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σας.

Έχοντας αυτό υπόψη, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν κάνετε κράτηση πτήσης με το TicketsWe. Απλώς ψάχνετε πού να κάνετε κράτηση και το TicketsWe σας δείχνει την οικονομικότερη διαθέσιμη πτήση που μπορεί να μην είναι ορατή χρησιμοποιώντας άλλες γνωστές μηχανές αναζήτησης πτήσεων.

Όταν χρησιμοποιείτε το TicketsWe για αναζήτηση, δεν πληρώνετε κανένα επιπλέον ποσό. Θα ανακατευθυνθείτε στην πύλη του προμηθευτή εισιτηρίων πτήσης ή στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας για να πραγματοποιήσετε την αγορά.

Ας απαντήσουμε τώρα στο ερώτημα: “είναι ασφαλές να κλείσετε την πτήση σας μέσω του TicketsWe?” Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα ή την ειλικρίνεια των υπηρεσιών που προσφέρονται από αυτούς τους πωλητές πτήσεων που εμφανίζονται στις λίστες του TicketsWe, στις οποίες το TicketsWe δεν έχει καμία μορφή ελέγχου.

Ας πούμε ότι σας ενδιαφέρει να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Πληκτρολογείτε οποιαδήποτε σχετική λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης Google και πατάτε enter στο πληκτρολόγιό σας. Τότε το Google θα σας δείξει μια λίστα ιστότοπων, ιστολογίων και σελίδων που συζητούν θέματα που σχετίζονται με το ερώτημά σας. Εάν τώρα κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδέσμους, θα ανακατευθυνθείτε σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο που μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες που αναζητάτε. Εάν συμμετάσχετε, ο κίνδυνος που υπάρχει (αν υπάρχει), είναι προφανώς πέρα από τον έλεγχο της Google.

Αυτό δεν διαφέρει από τη χρήση του TicketsWe για την αναζήτηση μιας φθηνότερης πτήσης,Το TicketsWe δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη στο αν θα λάβετε ή όχι επιστροφή χρημάτων για την πτήση σας εάν ακυρώσετε, στο αν θα λάβετε ή όχι το εισιτήριό σας εως 12 ώρες πριν από την πτήση σας και εάν η εμπειρία κράτησης πτήσης αποδειχθεί δύσκολη, γιατί όταν κάνετε κράτηση στην πτήση, είστε ήδη εκτός της πλατφόρμας του TicketsWe.

Τώρα, εάν η παραπάνω ερώτηση έχει απαντηθεί με σαφήνεια, η επόμενη ερώτηση θα ήταν: “Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το TicketsWe για αναζήτηση και εύρεση της φθηνότερης δυνατής πτήσης για το επόμενο ταξίδι σας?” Για να απαντήσουμε και σ’ αυτήν την ερώτηση, πρέπει να εμβαθύνουμε στα χαρακτηριστικά του .

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να κάνει το ticketswe για εσάς, που άλλες μηχανές αναζήτησης πτήσεων δεν μπορούν:

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ταξιδιώτης, εάν δεν έχετε δοκιμάσει να κάνετε κράτηση πτήσης μέσω του ticketswe, σκεφτείτε να το κάνετε τώρα για την επόμενη πτήση σας, επειδή Επειδή έχουμε πρόσβαση σε 728 αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων αεροπορικών εταιρειών, χαμηλού προϋπολογισμού που δεν είναι προσβάσιμες σε άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης πτήσεων. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι αν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα, δεν υπάρχει άλλο μέρος για να βρείτε την φθηνότερη πτήση, παρά μόνο στο TicketsWe.

Αξιοποιήστε λοιπόν, τις Budget Airlines (Lowcost Airlines), στις οποίες συμμετέχει το TicketsWe.

(Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό αερομεταφορείς που προσφέρουν οικονομικά αεροπορικά ταξίδια μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα και παρέχοντας λιγότερες ανέσεις στους επιβάτες.)

Όταν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, η ερώτηση που σας έρχεται στο μυαλό είναι μια: “Πού θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια?” και η απάντηση είναι εξίσου μία: στο www.ticketswe.com

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας λοιπον σας γιατί σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία.

Πού θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
Πού θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια