Τα 10 καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους το 2023

Περιεχόμενα

Είτε επισκέπτεστε τη Ρώμη, είτε κάνετε μια πτήση μεγάλων αποστάσεων είτε κάνετε κάμπινγκ με τον σκύλο σας, και οι δύο πρέπει να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Εάν αισθάνεστε υπερθερμασμένοι ή διψασμένοι, ο σκύλος σας πιθανότατα νιώθει το ίδιο. Ενώ ταξιδεύετε, μπορεί να μην γνωρίζετε πότε θα έχετε ξανά πρόσβαση σε ασφαλές νερό για εσάς και το σκυλάκι σας, επομένως είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων. Τα καλύτερα μπουκάλια νερού για σκύλους είναι ελαφριά και φορητά, αλλά έχουν αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ώστε ο σκύλος σας να παραμένει ενυδατωμένος.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τι πρέπει να αναζητήσετε όταν βρίσκεστε στην αγορά για ένα μπουκάλι νερό για τον σκύλο σας.

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους

Τι να ψάξετε σε ένα μπουκάλι νερού Good Travel Dog

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα νέο μπουκάλι νερό για τον σκύλο σας.

1. Χωρητικότητα

Τα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Μερικά είναι περίπου πέντε ουγγιές ενώ άλλα είναι πάνω από 30 ουγγιές. Η χωρητικότητα που χρειάζεστε θα πρέπει να καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος του σκύλου σας και από το χρόνο που θα χρειαστείτε μεταξύ των ξαναγεμίσεων. Λάβετε υπόψη ότι η θερμοκρασία και το είδος της δραστηριότητας θα επηρεάσουν την ποσότητα νερού που θα χρειαστεί ο σκύλος σας.

Σύσταση: Εάν σχεδιάζετε μια πεζοπορία ή μια μεγαλύτερη εκδρομή με τον σκύλο σας, γεμίστε το μπουκάλι νερό του σκύλου σας περίπου στα 3/4 με νερό και παγώστε το. Ακριβώς πριν φύγετε από το σπίτι, γεμίστε το υπόλοιπο με γλυκό νερό. Με αυτόν τον τρόπο ο σκύλος σας έχει πρόσβαση σε κρύο νερό για όλη την έξοδο.

2. Φορητότητα

Ανάλογα με το στυλ του ταξιδιού σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το μπουκάλι νερό είναι εύκολο να ταξιδέψετε. Εάν ταξιδεύετε με τροχόσπιτο, η φορητότητα μπορεί να μην έχει τόση διαφορά, αλλά αν περπατάτε σε μια πόλη όλη μέρα, τότε θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι περισσότερος κόπος από ό,τι αξίζει. Ορισμένα μπουκάλια συνοδεύονται από καραμπίνερ, κλιπ ή ιμάντες, ώστε να μπορείτε να τα στερεώσετε στη ζώνη ή στο σακίδιό σας.

3. Υλικό

Τα περισσότερα από τα μπουκάλια νερού ταξιδιού για σκύλους που θα δείτε θα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, σιλικόνη ή πλαστικό. Οι επιλογές από ανοξείδωτο χάλυβα κερδίζουν όσον αφορά την ανθεκτικότητα και τη διασφάλιση ότι το νερό παραμένει κρύο, ωστόσο είναι πιο βαριές από τις πλαστικές επιλογές. Εάν το βάρος είναι πρωταρχικό μέλημα, τότε ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική επιλογή επειδή είναι ελαφριές και φθηνές. Ωστόσο, δεν είναι τα πιο ανθεκτικά. Τα μπουκάλια νερού σιλικόνης είναι εύκαμπτα και ελαφριά, αλλά είναι πιο πιθανό να λερωθούν.

Όποιο υλικό κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι τα υλικά είναι εγκεκριμένα για ασφάλεια. Είναι επίσης καλή ιδέα το μπουκάλι νερό να πλένεται στο πλυντήριο πιάτων για να είναι εύκολο και βολικό στον καθαρισμό του.

4. Δυνατότητα κατανάλωσης

Οι περισσότεροι τροφοδότες νερού για σκύλους θα έχουν κάποιο είδος δοσομετρητή, κύπελλο ή μπολ για να πιει ο σκύλος σας. Ανεξάρτητα από το πώς είναι σχεδιασμένο, βεβαιωθείτε ότι θα είναι άνετο για τον σκύλο σας.

Αν και δεν είναι τυπικό, ένα βολικό χαρακτηριστικό που μπορεί να εκτιμήσετε είναι η δυνατότητα ελέγχου της ποσότητας του νερού που απελευθερώνεται και ένα άλλο είναι η δυνατότητα ανάσυρσης του νερού πίσω στο μπουκάλι για την εξάλειψη των απορριμμάτων. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές σκέψεις σχετικά με την ικανότητα να ανασύρουν το νερό πίσω στο μπουκάλι. Από τη μια πλευρά, δεν θα σπαταλάτε νερό, αλλά από την άλλη, κάποιοι δεν θέλουν το βρώμικο νερό στο μπολ να πηγαίνει πίσω στο μπουκάλι. Μια λύση σε αυτό μπορεί να είναι η απόκτηση ενός μπουκαλιού με ένα φίλτρο.

5. Ανθεκτικότητα

Ακριβώς όπως το δικό σας επαναγεμιζόμενο μπουκάλι νερού, θέλετε το μπουκάλι νερού του σκύλου σας να μπορεί να αντέχει στην κανονική φθορά του ταξιδιού. Όπως αναφέρθηκε, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι πιο ανθεκτικός από το πλαστικό. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι ότι το μπουκάλι νερού είναι στεγανό. Ειδικά αν έχετε το μπουκάλι νερό στην τσάντα ταξιδιού του σκύλου σας ή στο σακίδιο πεζοπορίας του σκύλου σας, δεν θέλετε να διαρρεύσει και να καταστρέψει τα πράγματα γύρω του.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι αν ο σκύλος σας αρέσει ή όχι να μασάει και/ή να πατάει πράγματα. Μπουκάλια με κομμάτια σιλικόνης μπορεί να είναι μαγνήτες για το σκύλο σας. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να αποτρέψετε τον σκύλο σας να το μασήσει, αυτό μπορεί να είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό για να επιβιώσει από ένα τυχαίο δάγκωμα ή εάν ο σκύλος σας το πατήσει κατά λάθος.

Οι 10 καλύτεροι μεταφορείς σκύλων για ταξίδια το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Φίλτρο νερού

Αν σας αρέσει η πεζοπορία, η πεζοπορία ή η πεζοπορία στην εξοχή με τον σκύλο σας, τότε ένα μπουκάλι νερό για σκυλάκι με φίλτρο μπορεί να είναι μια σοφή επιλογή. Επίσης, εάν ταξιδεύετε κάπου όπου το νερό της βρύσης μπορεί να μην είναι ασφαλές για κατανάλωση, σκεφτείτε να πάρετε ένα μπουκάλι νερό με φίλτρο. Παρόλο που τα σκυλιά πίνουν νερό από οπουδήποτε, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές για αυτούς να το κάνουν. Το να έχετε ένα φίλτρο στο μπουκάλι νερό του σκύλου σας μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία και να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα όταν ταξιδεύετε μαζί του.

Κριτικές για τις καλύτερες φορητές φιάλη νερού για σκύλους

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα μπουκάλια νερού για σκύλους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Καλύτερο μπουκάλι νερού σκύλου ταξιδιού συνολικά

1. Μπουκάλι νερού lesotc Dog Travel

Μπουκάλι νερού lesotc Dog Travel

Το μπουκάλι νερού lesotc Dog Travel προσφέρει ένα μπουκάλι και ένα μπολ 2 σε 1. Το καπάκι λειτουργεί ως μπολ και μπορείτε να απελευθερώσετε το νερό με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μπουκάλι νερού 17 ουγγιών ζυγίζει 18 ουγγιές και έχει ένδειξη χωρητικότητας, ώστε να γνωρίζετε πόσο νερό έχει απομείνει. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από υλικό HDPE και το μπολ είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη χωρίς BPA. Έχει διαστάσεις μόνο 5,5” x 3,5” x 3,5” ώστε να χωράει εύκολα στην τσάντα ταξιδιού του σκύλου σας ή στην τσάντα σας. Εάν χρειάζεστε ένα καλό μπουκάλι νερό με ένα μπολ σκύλου, πηγαίνετε με το lesotc Dog Travel Bottle Water.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο φορητό μπουκάλι νερού σκύλου με φίλτρο

2. Φορητός διανομέας νερού για σκύλους Petkit

Φορητός διανομέας νερού για σκύλους Petkit

Ο φορητός διανομέας νερού σκύλου Petkit διαθέτει χειριστή με το ένα χέρι που το καθιστά εύκολο και βολικό στη χρήση. Διατίθεται σε δύο μεγέθη – 10-ουγγιές και 13-ουγγιές. Το μπολ έχει κυρτό σχέδιο νεροχύτη για να διευκολύνει το σκύλο σας να πίνει από αυτό και σας επιτρέπει να ανασύρετε το νερό που έχει απομείνει πίσω στο μπουκάλι. Η προσφορά νερού στον σκύλο σας είναι τόσο απλή όσο το πάτημα ενός κουμπιού και η φλάντζα στεγανοποίησης αποτρέπει τη διαρροή. Το μπουκάλι είναι BPA και χωρίς μόλυβδο και αποσυναρμολογείται εύκολα για καθάρισμα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα προσφέρει ανθεκτικό στις οσμές νερό και φιλτράρει το χλώριο και τις ακαθαρσίες. Για όσους εκτιμούν την ευκολία, το Petkit Portable Dog Water Dispenser είναι ένα από τα καλύτερα μπουκάλια νερού για σκύλους.

Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα

3. Μπουκάλι νερού H2O4K9 από ανοξείδωτο χάλυβα K9

Μπουκάλι νερού H2O4K9 από ανοξείδωτο χάλυβα K9

Αυτό το σχέδιο 2 σε 1 είναι τέλειο για πολυάσχολους ταξιδιώτες και τα σκυλιά τους. Το μπουκάλι νερού H2O4K9 από ανοξείδωτο χάλυβα K9 είναι ελαφρύ, φορητό και μοντέρνο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα και η σφράγιση νερού για τρόφιμα το καθιστά στεγανό. Έχετε δύο επιλογές μεγέθους (9,5 ουγγιές και 25 ουγγιές) και έξι επιλογές χρώματος. Περιλαμβάνεται καραμπίνερ για να μπορείτε να το κρεμάσετε στην τσάντα σας αν δεν θέλετε να το πακετάρετε μέσα ενώ ταξιδεύετε. Για ένα ανθεκτικό μπουκάλι νερού σε εξαιρετική τιμή, επιλέξτε το μπουκάλι νερού H2O4K9 από ανοξείδωτο χάλυβα K9.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μπουκάλι νερού σκύλου για πεζοπορία

4. Φορητό μπουκάλι νερού Tuff Pupper PupFlask

 Φορητό μπουκάλι νερού Tuff Pupper PupFlask

Το φορητό μπουκάλι νερού Tuff Pupper PupFlask είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτό το μπουκάλι νερού ταξιδιού για σκύλους προσφέρεται σε επιλογές 27 ουγκιών και 40 ουγγιών και είναι κατασκευασμένο από ABS χωρίς BPA. Το πολύ μεγάλο κύπελλο είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα από την οποία μπορεί να πιει εύκολα ο σκύλος σας. Το αναστρέψιμο κύπελλο σε σχήμα φύλλου απλώνεται επίπεδο πάνω από το μπουκάλι όταν δεν χρησιμοποιείται. Περιλαμβάνει στεγανοποιητικό σφράγισμα, κουμπί νερού γρήγορης απελευθέρωσης και δυνατότητα αποστράγγισης επιπλέον νερού πίσω στο μπουκάλι. Πλένεται επίσης στο πλυντήριο πιάτων, ώστε να μπορεί να καθαριστεί σχολαστικά. Για μεγαλύτερα σκυλιά, το φορητό μπουκάλι νερού Tuff Pupper PupFlask είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

5. Yicostar φορητό μπουκάλι νερού σκύλου

Yicostar φορητό μπουκάλι νερού σκύλου

Όταν πρόκειται για φορητά μπουκάλια νερού υψηλής ποιότητας για σκύλους, αυτό το μπουκάλι Yicostar βρίσκεται πάντα στη λίστα. Κατασκευασμένο από σιλικόνη και πλαστικό PET, το μπουκάλι είναι χωρίς μόλυβδο και BPA και χωράει 20 ουγγιές νερό. Αφού βγάλετε την κορυφή, αναποδογυρίζετε το φύλλο και στύβετε νερό σε ένα πολύ φαρδύ φλιτζάνι για να πιει ο σκύλος σας. Εκτός από το μπουκάλι, θα λάβετε ένα μπολ σκύλου ταξιδιού 5,1” x 2,1” που πέφτει σε βάθος μόνο 0,5” και μπορεί να χωρέσει 12 ουγγιές νερό ή 1,5 φλιτζάνια φαγητού, συν ένα διανομέα σακούλας απορριμμάτων με 15 σακούλες. Μπορείτε ακόμη και να στερεώσετε ένα καραμπίνερ και να το κρεμάσετε στο σακίδιό σας. Το Yicostar Portable Dog Water Bottle είναι μια ιδανική επιλογή για όλα τα είδη ταξιδιού.

Τα 10 καλύτερα κρεβάτια για σκύλους ταξιδιού το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

6. Μπουκάλι νερού LumoLeaf για σκύλους

Μπουκάλι νερού LumoLeaf για σκύλους

Το μπουκάλι νερού LumoLeaf για σκύλους είναι ένα μπουκάλι 20 ουγκιών που κουμπώνει εύκολα στο σακίδιο σας για διασκεδαστικές περιπέτειες σε όλο τον κόσμο. Έχει διαστάσεις 3,4” x 3,4” x 8,7” και ζυγίζει 5,3 ουγκιές. Το μπουκάλι έχει μονοκόμματο χυτό σχέδιο που διευκολύνει τη διανομή νερού. Περιλαμβάνει ένα αναδιπλούμενο κύπελλο νερού που μπορεί να χωρέσει πέντε ουγγιές νερό και ένα διπλό στεγανό δακτύλιο. Διαθέτει επίσης λειτουργία κατά της ανάστροφης ροής για να αποτρέπει το βρώμικο νερό να επιστρέψει στο μπουκάλι. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να πίνει το κουτάβι σας από ανθυγιεινά δημόσια μπολ νερού, φέρτε μαζί το μπουκάλι νερού LumoLeaf για σκύλους.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

7. Μπουκάλι νερού Upsky Travel Dog

Μπουκάλι νερού Upsky Travel Dog

Αυτός ο διανομέας νερού για κατοικίδια είναι ένας από τους πιο εύκολους να πραγματοποιήσετε τις υπαίθριες περιπέτειές σας. Το μπουκάλι νερού Upsky Travel Dog έχει λεπτό σχεδιασμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι. Θα πατήσετε ένα κουμπί για να γεμίσετε το μπολ και θα το αφήσετε για να σταματήσει το νερό. Αυτό το μπουκάλι χωράει 15 ουγγιές νερό και έχει διπλό στεγανό σχέδιο. Το επιπλέον νερό μπορεί να ανασυρθεί πίσω στο μπουκάλι. Έχει διαστάσεις 10,5 x 3”, ζυγίζει 1,58 ουγκιές και μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσέπη πολλών μεταφορέων σκύλων. Αν έχετε μικρό ή μεσαίο σκύλο, θα λατρέψετε το μπουκάλι νερού Upsky Travel Dog.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

8. Gulpy Portable Water Dispenser για σκύλους

Φορητός διανομέας νερού Gulpy

Ο φορητός διανομέας νερού Gulpy επαινείται για την ευελιξία του επειδή δέχεται τυπικά μπουκάλια νερού. Αυτός ο διανομέας νερού για σκύλους έχει μια γενναιόδωρη χωρητικότητα 20 ουγγιών και ένα σχέδιο που ανοίγει και κλείνει. Η στεγανή σχεδίασή του φωλιάζει στο δίσκο νερού όταν δεν χρησιμοποιείται και περιλαμβάνει ένα βολικό κλιπ ζώνης. Αυτό το μπουκάλι είναι εξαιρετικό για όσους κάνουν ποδήλατο ή ταξιδεύουν με τα σκυλιά τους καθώς χωράει σε θήκες για μπουκάλια νερού ποδηλάτου και ποτηροθήκες αυτοκινήτου. Με βάρος μόνο 0,32 ουγκιές, ο φορητός διανομέας νερού Gulpy για σκύλους είναι μια απλή και ελαφριά επιλογή για να φέρετε μαζί σας στις πεζοπορίες, τα ποδήλατα και τις διακοπές με τον σκύλο σας.

Τα 10 καλύτερα φίλτρα και καθαριστές νερού για σακίδιο (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

9. Μπουκάλι νερού Vivaglory Stainless Steel Dog

Μπουκάλι νερού Vivaglory Stainless Steel Dog

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας για τρόφιμα, αυτό το μπουκάλι Vivaglory έχει διαστάσεις 7,8” x 3,3”, ζυγίζει 7,8 ουγκιές και χωράει 25 ουγγιές νερό. Έχει σχέδιο 2 σε 1 που επιτρέπει στο καπάκι να χρησιμεύει ως μπολ. Διαθέτει επίσης μια φαρδιά γούρνα από την οποία είναι εύκολο να πιουν τα σκυλιά. Επιπλέον νερό μπορεί να χυθεί πίσω στο μπουκάλι. Το παχύ παρέμβυσμα στεγανοποίησης προστατεύει από διαρροές. Ο νάιλον ιμάντας διευκολύνει τη μεταφορά στις βόλτες και το μέγεθος σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει εύκολα σε μια ποικιλία από τσάντες. Για ένα μπουκάλι που μπορεί να συμβαδίσει με εσάς και τις περιπέτειες του σκύλου σας, το μπουκάλι νερού Vivaglory Stainless Steel Dog είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

10. Φορητό μπουκάλι νερού σκύλου MalsiPree Proof Leak

Φορητό μπουκάλι νερού σκύλου MalsiPree Proof Leak

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ποιοτικούς διανομείς νερού για σκύλους, αλλά το φορητό μπουκάλι νερού σκύλου με προστασία από διαρροές MalsiPree αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Επιλέξτε από ένα μπουκάλι 12 ουγγιών (8,27″ x 2,7″) ή 19 ουγγιών (10″ x 2,7″) κατασκευασμένο από ABS και υπολογιστή ποιότητας τροφίμων. Το μπουκάλι είναι στεγανό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το ένα χέρι. Εκτός από το κουμπί που πατάτε για να απελευθερώσετε και να σταματήσετε το νερό, υπάρχει επίσης μια κλειδαριά ολίσθησης για να αποτρέψετε την κατά λάθος ροή του νερού όταν είναι βαλμένο στη βαλίτσα του ταξιδιού σας. Με αυτόν τον διανομέα δεν χρειάζεται να σπαταλάτε νερό γιατί μπορείτε να αποστραγγίσετε το αχρησιμοποίητο νερό πίσω στο μπουκάλι. Θα θέλετε να έχετε μαζί σας το φορητό μπουκάλι νερού σκύλου με προστασία από διαρροές MalsiPree κάθε φορά που ταξιδεύετε με τον σκύλο σας.

Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Εάν ο σκύλος σας λατρεύει τα ταξίδια όπως εσείς, τότε ένα υψηλής ποιότητας μπουκάλι νερό για σκύλο ταξιδιού θα εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει ενυδατωμένο με ασφαλές νερό ενώ βλέπει τον κόσμο. Η πρόσθετη άνεση και ηρεμία είναι μια εξαιρετική αρχή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αξέχαστες περιπέτειες με τον καλύτερό σας φίλο.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια