Τα 10 καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης το 2023

Οι λάτρεις του εξωτερικού χώρου γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουν ενυδατωμένοι. Δυστυχώς, μερικές φορές είναι δύσκολο να πίνετε αρκετό νερό όταν είστε εν κινήσει. πεζοπορία, ποδηλασία, αναρρίχηση ή τρέξιμο. Είναι υπέροχο να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, αλλά τα πακέτα ενυδάτωσης σας επιτρέπουν να μεταφέρετε περισσότερο νερό, πιο άνετα. 

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή πακέτου ενυδάτωσης που να ταιριάζει σε όλους, καθώς όλα έχουν δημιουργηθεί ειδικά για διαφορετικές δραστηριότητες. Αυτός ο οδηγός θα σας πει τι να αναζητήσετε και τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης για να επιλέξετε.

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό πακέτο ενυδάτωσης

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πράγματα πριν επιλέξετε το νέο σας πακέτο ενυδάτωσης.

1. Τύπος πακέτου ενυδάτωσης

Είναι σημαντικό να βρείτε ένα πακέτο σχεδιασμένο για να ταιριάζει με οποιαδήποτε δραστηριότητα θα κάνετε. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι συσκευασιών ενυδάτωσης. 

Τα πακέτα μέσης ενυδάτωσης εφαρμόζουν γύρω από τη μέση σας και συχνά περιλαμβάνουν ένα μπουκάλι νερό αντί για μια δεξαμενή. Έχουν λιγότερο χώρο για εξοπλισμό και είναι ιδανικά για γρήγορες περιπέτειες όταν δεν θέλετε να σας εμποδίσει ένα σακίδιο.

Τα σακίδια ενυδάτωσης φοριούνται στην πλάτη σας και έχουν συνήθως μια δεξαμενή που θα χωράει περισσότερο νερό από ένα τυπικό μπουκάλι νερό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σακιδίων ενυδάτωσης και κάθε τύπος είναι προσανατολισμένος σε διαφορετική δραστηριότητα. 

 • Πακέτα πεζοπορίας: Μια ελαφρύτερη έκδοση ενός σακιδίου πεζοπορίας, αυτό το είδος πακέτου έχει τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Διαφέρουν σε μεγέθη, αλλά αν πρόκειται να κάνετε μια εκτεταμένη περιπέτεια, μπορείτε να πάρετε ένα αρκετά μεγάλο για φαγητό, εξοπλισμό και επιπλέον ρούχα.
 • Πακέτα τρεξίματος: Το τρέξιμο με πακέτο ενυδάτωσης μπορεί να είναι δύσκολο, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πακέτο με το οποίο να τρέχετε άνετα. Ένα πακέτο τρεξίματος ενυδάτωσης είναι παρόμοιο με ένα σακίδιο ημέρας, καθώς έχει συνήθως μια ζώνη και πολλές τσέπες. Σε αντίθεση με τα σακίδια ημέρας, έχουν σχεδιασμό χαμηλού προφίλ και είναι καλύτερα για μεγαλύτερες διαδρομές.
 • Πακέτα ποδηλασίας / ποδηλασίας: Τα πακέτα ποδηλασίας είναι σχεδιασμένα με ζώνες μέσης που δεν θα παρεμποδίζουν το πετάλι σας. Είναι συμπαγή, αισθάνονται σταθερά και δεν πρέπει να προκαλούν μεγάλη αντίσταση στον αέρα. Μπορεί να δείτε μερικά ειδικά για ποδηλασία βουνού ή ποδηλασία δρόμου. Τα πακέτα ποδηλασίας βουνού είναι συνήθως μεγαλύτερα και μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερο εξοπλισμό.
 • Ski & Snow Hydration Packs: Αυτά τα σακίδια ενυδάτωσης είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Είναι διαφορετικά επειδή η συσκευασία και ο σωλήνας ποτού είναι μονωμένοι για να αποτρέπουν το πάγωμα του νερού. Ορισμένα περιλαμβάνουν επίσης ιμάντες, ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρετε το snowboard ή το σκι σας.

2. Χωρητικότητα γραναζιών

Το να είστε ενυδατωμένοι είναι σημαντικό, αλλά θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μεταφέρετε άνετα τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Ακριβώς όπως τα τυπικά σακίδια πλάτης, τα πακέτα ενυδάτωσης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Για μεγαλύτερες πεζοπορίες, σκεφτείτε ένα πακέτο τουλάχιστον 20 λίτρων. Πολλά από τα εξειδικευμένα πακέτα ενυδάτωσης για τρέξιμο, ποδηλασία και πεζοπορία θα έχουν πολλές επιλογές μεταξύ 5 και 20 λίτρων. Οτιδήποτε λιγότερο από 5 λίτρα είναι καλό για τους μινιμαλιστές είτε τρέξιμο, πεζοπορία ή ποδηλασία.

Πριν επιλέξετε μια χωρητικότητα, εξετάστε προσεκτικά πόσο εξοπλισμό θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας και πόσο χώρο απαιτεί. Και να θυμάστε, όσο μεγαλύτερο είναι το σακίδιο, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να ζυγίζει. Όταν εξετάζετε το βάρος, ελέγξτε ξανά εάν ο αριθμός που εμφανίζεται περιλαμβάνει ή όχι το βάρος της δεξαμενής ή μόνο το βάρος της συσκευασίας.

3. Χωρητικότητα ταμιευτήρα

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το πακέτο σας έχει αρκετό νερό για να σας κρατήσει ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας. Ένα τυπικό μπουκάλι νερού μιας χρήσης είναι περίπου 0,5 λίτρα. Τα ρεζερβουάρ μπορεί να κυμαίνονται από αυτό το μέγεθος έως περισσότερα από 3 λίτρα. Όταν σκέφτεστε τη χωρητικότητα, έχετε επίσης υπόψη σας ότι 1 λίτρο νερού ζυγίζει 2 – 2,5 κιλά.

Τα ρεζερβουάρ περίπου 2,5 λίτρων τείνουν να είναι τα πιο δημοφιλή. Οτιδήποτε μικρότερο είναι εξαιρετικό για ταξίδια μικρής απόστασης και οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι μια καλή ιδέα εάν το νερό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο ταξίδι σας ή δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να σταματήσετε και να ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή.

4. Ταίριασμα

Για την καλύτερη εφαρμογή, μετρήστε τον κορμό, τη μέση και τους γοφούς σας πριν αγοράσετε ένα πακέτο. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οδηγούς μεγέθους για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή.

5. Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που μπορεί να είναι ευεργετικές, αλλά δεν υπάρχουν σε κάθε πακέτο ενυδάτωσης:

 • Hipbelt: Τα περισσότερα πακέτα ενυδάτωσης έχουν ζώνη ισχίου. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να ανακουφίζουν τους ώμους σας από το βάρος και να το μεταφέρουν στους γοφούς σας, κάνοντας την εμπειρία μεταφοράς πιο άνετη.
 • Αδιάβροχο κάλυμμα: Εάν υπάρχει πιθανότητα να πιαστείτε στη βροχή, σκεφτείτε να πάρετε ένα αδιάβροχο κάλυμμα για να αποφύγετε ζημιά στον εξοπλισμό σας.
 • Βαλβίδα δαγκώματος διακοπής: Αποτρέπουν τη διαρροή νερού. Μερικές βαλβίδες έχουν διακόπτη που το κλείνει και άλλες έχουν μια βαλβίδα που στρίβετε για να την ανοίξετε ή να κλείσετε.
 • Ευρύ άνοιγμα: Ένα ευρύ άνοιγμα θα σας διευκολύνει να καθαρίσετε καλά τη δεξαμενή σας. Εάν δεν μπορείτε να χωρέσετε το χέρι σας μέσα στη δεξαμενή για να την καθαρίσετε, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα κιτ καθαρισμού για να βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή σας θα καθαριστεί πλήρως.
 • Αποσύνδεση σωλήνα: Ορισμένα πακέτα περιλαμβάνουν ένα κουμπί που σας επιτρέπει να αποσυνδέσετε το σωλήνα από τη δεξαμενή. Αυτό είναι βολικό όταν θέλετε να αφαιρέσετε τη δεξαμενή από το πακέτο για να το ξαναγεμίσετε στη μέση του τρεξίματος, του ποδηλάτου ή της πεζοπορίας σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το σωληνάκι από το ίδιο το πακέτο.
 • Αριθμός Πυλών: Η πύλη είναι ο χώρος όπου ο σωλήνας πόσης εξέρχεται από τη συσκευασία, ώστε να μπορείτε να πιείτε από αυτό. Ορισμένα πακέτα έχουν μόνο μία, αλλά δύο πύλες σάς δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία σχετικά με το πού βρίσκεται ο σωλήνας σας.
 • Κλιπ ιμάντα ώμου: Ένα κλιπ για τον ιμάντα ώμου σας βοηθά να κρατάτε το σωλήνα σας στη θέση του όταν είστε εν κινήσει. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κάνετε ποδήλατο ή τρέχετε και δεν θέλετε να σταματήσετε για να προσαρμόσετε το σωληνάκι σας κάθε φορά που θέλετε να πιείτε ένα ποτό.

Κριτικές για το καλύτερο πακέτο ενυδάτωσης

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα σακίδια ενυδάτωσης που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Τα καλύτερα πακέτα συνολικής ενυδάτωσης

1. Πακέτο ενυδάτωσης Everfun 18L

Πακέτο ενυδάτωσης Everfun

Καλύτερη χρήση: Πεζοπορία, Ποδηλασία, Αναρρίχηση 
Χωρητικότητα: 18 L
Χωρητικότητα υγρών: 101 fl. ουγκιά.
Βάρος: 1 λίβρα. 7 ουγκιές.

Άνεση, ευκολία και ανθεκτικότητα συνδυάζονται σε αυτό το κορυφαίο πακέτο ενυδάτωσης από την Everfun. Το πακέτο 18 λίτρων διαθέτει κύστη 2 λίτρων, φαρδύ άνοιγμα 10,5 ιντσών και πολλές βολικές εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες, καθιστώντας το ιδανικό για πεζοπορία, ποδηλασία, κάμπινγκ και τρέξιμο εκτός δρόμου. Αν και το πακέτο είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλο τον εξοπλισμό σας, ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά. και διαθέτει επένδυση πλάτης και ιμάντες από διχτυωτό υλικό που αναπνέουν που το κάνουν πολύ άνετο στη μεταφορά. Πιο βολικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο πρόσθετες θήκες για μπουκάλια νερού, επιπλέον ιμάντες που έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν ένα κράνος και μια ανακλαστική ταινία για ασφάλεια. Αυτό το εντυπωσιακό πακέτο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αδιάβροχο νάιλον και διαθέτει ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής για να παραμένετε προετοιμασμένοι και ενυδατωμένοι ανεξάρτητα από τον καιρό.

Προβολή στο Amazon

Τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης για πεζοπορία

2. Gregory Nano H2O 18L Hydration Pack

Πακέτο ενυδάτωσης Gregory Nano H2O 18L

Καλύτερη χρήση: Χωρητικότητα εξοπλισμού πεζοπορίας
: 18 L
Χωρητικότητα υγρού: 101 φλ. ουγκιά.
Βάρη: 1 κιλό.

Ένα από τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης πεζοπορίας στην αγορά, ο Gregory δημιούργησε ένα πακέτο που μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα για αυθόρμητες περιπέτειες. Το σακίδιο κορυφαίας πρόσβασης των 18 λίτρων έχει διαστάσεις 20″ x 10″ x 7″ και διαθέτει ρεζερβουάρ 3 λίτρων με πλατύ άνοιγμα. Η συσκευασία χωρίς πλαίσιο περιλαμβάνει μια κύρια θήκη, δύο τσέπες με φερμουάρ και μια πλαϊνή διχτυωτή τσέπη. Οι θηλιές προσάρτησης ασφαλίζουν τα αξεσουάρ σας και η ζώνη ισχίου αφαιρείται. Ταιριάζει σε κορμό μεταξύ 14”-19” και μέση μεταξύ 28”-48”. Το Gregory Nano H2O 18L Hydration Pack είναι ο τέλειος σύντροφος για τα πάντα, από ημερήσιες πεζοπορίες έως εκδρομές το Σαββατοκύριακο. 

Προβολή στο REI

3. REI Co-op Trail Hydro 30L Hydration Pack

Πακέτο ενυδάτωσης REI Co-op Trail Hydro 30L

Καλύτερη χρήση: Hiking
Gear Χωρητικότητα: 30 L
Χωρητικότητα υγρού: 101 fl. ουγκιά.
Βάρος: 2 λίβρες. 1,5 ουγκιά.

Αν θέλετε να είστε άνετοι σε μεγαλύτερες πεζοπορίες, ρίξτε μια ματιά στο REI Co-op Trail Hydro 30L Hydration Pack. Η συσκευασία των 30 λίτρων διαθέτει ιμάντες ώμου με επένδυση, ζώνη ισχίου και ιμάντα στέρνου για να προάγει την άνεση ενώ εξερευνάτε τη φύση. Το πακέτο 20″ x 12″ x 8″ διαθέτει ρεζερβουάρ 3 λίτρων και περισσότερο από αρκετό χώρο για τον εξοπλισμό σας στην κύρια θήκη, καθώς και έξι επιπλέον τσέπες. Διαθέτει βαλβίδα δαγκώματος υψηλής ροής που σφραγίζει κάθε φορά που πίνετε από αυτό και περιστρέφεται και ανοίγει για να αποτρέπει διαρροές όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Αυτό το υδραυλικό σακίδιο πλάτης έχει πρόσβαση σε πάνελ και περιλαμβάνει επίσης εξωτερικά σημεία στερέωσης αλυσίδας μαργαρίτας, ώστε να μπορείτε να ασφαλίσετε τα μπαστούνια πεζοπορίας και άλλα εργαλεία στο πακέτο σας. Είναι σχεδιασμένο για μέση μεταξύ 28”-44” και κορμό μεταξύ 17”-20”. Για ένα μεγαλύτερο πακέτο που θα εξακολουθεί να είναι άνετο στη μεταφορά, θα λατρέψετε το REI Co-op Trail Hydro 30L Hydration Pack.

Προβολή στο REI

4. Osprey Manta 34 Hydration Pack

Osprey Manta 34 Hydration Pack

Καλύτερη χρήση: Χωρητικότητα εξοπλισμού πεζοπορίας
: 34 L
Χωρητικότητα υγρού: 85 φλ. ουγκιά.
Βάρος: 3 λίβρες. 1,4 ουγκιά.

Όταν πρόκειται για μεγάλα σακίδια πλάτης με δεξαμενές νερού, το Osprey Manta 34 Hydration Pack αξίζει περισσότερο από την προσοχή σας. Αυτό το πακέτο 34 λίτρων σας δίνει πρόσβαση στο πάνελ στην κύρια θήκη και επτά πρόσθετες τσέπες για να αποθηκεύσετε σημαντικό εξοπλισμό, όπως η κάμερα της τσέπης σας ή επιπλέον ρούχα. Οι διπλοί κάτω και άνω ιμάντες συμπίεσης που περιλαμβάνονται είναι βολικοί για τη στερέωση και την εξισορρόπηση του φορτίου σας. Η συσκευασία έχει διαστάσεις 22″ x 14″ x 14″ και ζυγίζει 3 λίβρες 1,4 ουγκιές. Το ρεζερβουάρ 2,5 λίτρων διαθέτει σωλήνα ταχείας αποσύνδεσης, άνοιγμα με μεγάλο στόμιο και διακόπτη απενεργοποίησης βαλβίδας δαγκώματος. Πρόσθετα μπόνους είναι ένα ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής και ένα τρισδιάστατο τεντωμένο πίσω πάνελ για τη βελτίωση της μεταφοράς φορτίου και του αερισμού. Αν σας αρέσει η ιδέα αυτού του πακέτου, αλλά είναι λίγο πολύ μεγάλο για τις προτιμήσεις σας, το Osprey Mira 32 Hydration Packείναι η γυναικεία έκδοση που είναι ελαφρώς μικρότερη αλλά εξακολουθεί να έχει όλα τα απίστευτα χαρακτηριστικά της ανδρικής έκδοσης. Με όλα όσα έχει να προσφέρει, είναι δύσκολο να νικήσετε αυτό το πακέτο ενυδάτωσης Osprey.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

5. TETON Sports Oasis 1100 Hydration Pack

TETON Sports Oasis 1100 Hydration Pack

Καλύτερη χρήση: Χωρητικότητα εξοπλισμού πεζοπορίας
: 18 L
Χωρητικότητα υγρού: 68 φλ. ουγκιά.
Βάρος: 2 λίβρες.

Είτε κάνετε πεζοπορία είτε για σακίδιο, το TETON Sports Oasis 1100 Hydration Pack είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μεταφέρετε τον εξοπλισμό και το νερό σας. Η συσκευασία των δύο κιλών περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες ζώνες στήθους, ώμου και μέσης για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εξατομικευμένη εφαρμογή ενώ ο ιμάντας στο στήθος απορροφά τους κραδασμούς και μειώνει τις αναπηδήσεις. Η κυψελοειδής συσκευασία ripstop 600D έχει χωρητικότητα 18 λίτρων και δοχείο 2 λίτρων με άνοιγμα 2″ για πάγο και εύκολο καθάρισμα. Το ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής είναι ραμμένο και αποθηκεύεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας, ώστε να μην ανησυχείτε για την εσφαλμένη τοποθέτηση του. Το TETON Sports Oasis 1100 Hydration Pack έχει διαστάσεις 18,5” x 10” x 7” και είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο για μια ποικιλία από υπαίθριες περιπέτειες.

Προβολή στο Amazon

6. Hydro Flask Down Shift 14 Hydration Pack

Hydro Flask Down Shift 14 Hydration Pack

Καλύτερη χρήση: Πεζοπορία, Ποδηλασία
Χωρητικότητα: 14 L
Χωρητικότητα υγρού: 68 fl. ουγκιά.
Βάρος: 2 λίβρες. 11,2 ουγκιές.

Το Hydro Flask Down Shift 14 Hydration Pack χωρίς πλαίσιο είναι το καλύτερο για ποδηλασία ή πεζοπορία. Η συσκευασία των 14 λίτρων έχει μια δεξαμενή 2 λίτρων που βρίσκεται στην οσφυϊκή περιοχή για να σας προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το σύστημα Cold Flow™ και η μόνωση IsoBound™ μπορούν να κρατήσουν το νερό σας κρύο για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Το νάιλον υλικό mini-ripstop 210D είναι ανθεκτικό σε γδαρσίματα, τρυπήματα και σκισίματα, γεγονός που αυξάνει την αντοχή και τη μακροζωία του. Το πακέτο έχει πρόσβαση στο επάνω μέρος και στο πάνελ, μια ζώνη ισχίου και ένα κρεμαστό διχτυωτό πίσω πλαίσιο. Με διαστάσεις 18” x 10” x 7” και βάρος 2 λίβρες 11,2 ουγκιές, το Hydro Flask Down Shift 14 Hydration Pack θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας είτε κάνετε πεζοπορία είτε κάνετε ποδήλατο.

Προβολή στο REI

Τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης για (ορεινή) ποδηλασία

7. CamelBak HydroBak Hydration Pack

Πακέτο ενυδάτωσης CamelBak HydroBak

Καλύτερη χρήση: Ποδηλασία, Τρέξιμο
Χωρητικότητα: 0 L
Χωρητικότητα υγρών: 50 fl. ουγκιά.
Βάρος: 5,3 oz.

Το CamelBak HydroBak Hydration Pack είναι μια ιδανική επιλογή για εξαιρετικά ελαφριά ποδηλασία. Σχεδιασμένο για μινιμαλιστές, είναι το καλύτερο πακέτο ενυδάτωσης για ποδηλασία βουνού, επειδή έχει αρκετό χώρο για το ρεζερβουάρ 1,5 λίτρων και μικρά απαραίτητα, όπως κλειδιά σε μια τσέπη με φερμουάρ, αλλά δεν θα σας βαρύνει. Η συσκευασία έχει διαστάσεις 12,6” x 8,5” x 3,9” και ζυγίζει μόλις 5,3 ουγκιές. Για την προώθηση της άνεσης, η ζώνη πλέγματος αερίζεται και το πίσω πλαίσιο προσφέρει εξαιρετική διαπνοή. Η δεξαμενή διαθέτει εργονομική λαβή για απλοποίηση της διαδικασίας επαναπλήρωσης και ο σωλήνας πόσης διαθέτει στεγανό μοχλό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ώστε να μην κινδυνεύετε να σπαταλήσετε νερό. Είτε κάνετε ποδήλατο στην Ταϊβάν είτε στο δρόμο, αυτό το σακίδιο Camelbak λειτουργεί τέλεια για όσους θέλουν να κάνουν ποδήλατο με ένα ελαφρύ πακέτο.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

8. CamelBak MULE Hydration Pack

CamelBak MULE Πακέτο Ενυδάτωσης

Καλύτερη χρήση: Ποδηλασία, Τρέξιμο
Χωρητικότητα: 9 L
Χωρητικότητα υγρού: 100 fl. ουγκιά.
Βάρος: 1 λίβρα. 6 oz.

Το CamelBak MULE Hydration Pack έχει σχεδιαστεί για όσους εκτιμούν τη σταθερότητα και την οργάνωση κατά την ποδηλασία. Αυτή η συσκευασία των 1,37 λιβρών σας προσφέρει 9 λίτρα αποθήκευσης και ένα δοχείο 3 λίτρων. Η δεξαμενή διαθέτει μοχλό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για την αποφυγή διαρροών και η εργονομική λαβή διευκολύνει την επαναπλήρωση. Η σταθερότητα και η άνετη εφαρμογή προάγονται από την αφαιρούμενη ζώνη σταθερότητας και τον ρυθμιζόμενο ιμάντα στέρνου. Η πλεξούδα είναι αναπνεύσιμη και ελαφριά, ενώ το πίσω πλαίσιο προωθεί τη ροή του αέρα για να σας κρατά δροσερό ενώ κάνετε πετάλι. Τα σημεία στερέωσης που περιλαμβάνονται σάς επιτρέπουν να ασφαλίζετε το κράνος, τα μαξιλαράκια ή άλλο εξοπλισμό. Σε 17,7” x 1,4” x 9,1”, το CamelBak MULE Hydration Pack προσφέρει εντυπωσιακή σταθερότητα ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

9. Σακίδιο πλάτης Osprey Raptor 10 Bike Hydration

Σακίδιο πλάτης Osprey Raptor 10 Bike Hydration

Καλύτερη χρήση: Ποδηλασία, Πεζοπορία, Εξοπλισμός Σκι
Χωρητικότητα: 10 L
Χωρητικότητα υγρού: 85 fl. ουγκιά.
Βάρος: 1 λίβρα. 9,4 oz.

Τα premium σακίδια πλάτης με δοχεία ενυδάτωσης που δεν εξαντλούν τον προϋπολογισμό σας μπορεί να είναι δύσκολο να τα βρείτε. Το σακίδιο Osprey Raptor 10 Bike Hydration Backpack είναι κάτι το ακραίο γιατί δεν κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πακέτο υψηλής ποιότητας με πολλά βολικά χαρακτηριστικά. The Osprey Raven 10είναι η γυναικεία έκδοση και έχει την ίδια χωρητικότητα και χαρακτηριστικά με την ανδρική, αλλά είναι ελαφρώς μικρότερη. Η ανδρική συσκευασία των 10 λίτρων έχει διαστάσεις 9″ x 9″ x 19″, ζυγίζει 1,59 λίβρες και περιλαμβάνει ρεζερβουάρ 2,5 λίτρων. Ένας μαγνητισμένος ιμάντας ώμου επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση της βαλβίδας δαγκώματος και η συσκευασία περιλαμβάνει εξάρτημα για κράνος. Οι διπλές τσέπες ισχίου σάς δίνουν εύκολη πρόσβαση σε μικρότερα αντικείμενα που θέλετε κοντά και η τσέπη χωρίς γρατσουνιές σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε πράγματα όπως γυαλιά ηλίου και ένα μικρό πορτοφόλι ταξιδιού. Υπάρχει μια ειδική ενότητα για εργαλεία ποδηλάτου στην κύρια θήκη και η κάτω θήκη περιλαμβάνει μια θήκη για την οργάνωση πρόσθετων εργαλείων. Περιλαμβάνονται επίσης ένα ανακλαστικό έμπλαστρο και ένα εξάρτημα φωτός αναλαμπής για βελτιωμένη ασφάλεια. Η Osprey δημιουργεί εξοπλισμό υψηλής ποιότητας από το 1974 και αυτά τα πακέτα δεν διαφέρουν.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI View στο Osprey

Το καλύτερο πακέτο ενυδάτωσης για δρομείς

10. Σακίδιο πλάτης Mubasel Gear Hydration

Σακίδιο πλάτης Mubasel Gear Hydration

Καλύτερη χρήση: Τρέξιμο, Ποδηλασία
Χωρητικότητα: 0,5 L
Χωρητικότητα υγρού: 70 fl. ουγκιά.
Βάρος: 12,8 oz.

Με μόνο 12,8 ουγγιές, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης για τρέξιμο που θα βρείτε. Το Mubasel Gear Hydration Backpack Pack είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο νάιλον και περιλαμβάνει κύστη 2 λίτρων. Η δεξαμενή έχει μεγάλο άνοιγμα για πάγο και εύκολο καθάρισμα, σύνδεση γρήγορης απελευθέρωσης και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως μαξιλάρι ταξιδιού εάν είναι απαραίτητο. Το πακέτο διαθέτει διχτυωτό πίσω μέρος που αναπνέει, ρυθμιζόμενο ιμάντα στήθους και ρυθμιζόμενους, αναπνεύσιμους ιμάντες ώμου, ώστε να παραμένετε ψύχραιμοι και το φορτίο να παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια του τρεξίματός σας. Θα έχετε δύο μεμονωμένες τσέπες με φερμουάρ καθώς και μια μεγάλη διχτυωτή τσέπη για να αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό σας. Το σακίδιο πλάτης Mubasel Gear Hydration είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ πακέτο που μετά βίας θα παρατηρήσετε ότι φοράτε.

Προβολή στο Amazon

11. Πακέτο Ενυδάτωσης Kuyou

Πακέτο ενυδάτωσης Kuyou

Καλύτερη χρήση: Τρέξιμο, Ποδηλασία
Χωρητικότητα: 0,5 L
Χωρητικότητα υγρού: 70 fl. ουγκιά.
Βάρος: 15,8 oz.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kuyou Hydration Pack για οποιαδήποτε από τις ελαφριές σας περιπέτειες. Το υψηλής ποιότητας νάιλον του είναι ελαφρύ και προσφέρει αναπνοή για να σας κρατά άνετους όπου κι αν βρίσκεστε. Οι ιμάντες ώμου είναι ρυθμιζόμενοι και η φαρδιά, δικτυωτή σχεδίαση συμβάλλει στη μείωση της πίεσης στους ώμους σας. Περιλαμβάνεται μια κύστη 2 λίτρων με ένα εύχρηστο ακροφύσιο που επιτρέπει την άνετη κατανάλωση. Το πακέτο περιλαμβάνει πολλές τσέπες καθώς και ένα ρυθμιζόμενο λουράκι bungee, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε πρόσθετα στοιχεία όπως το σακάκι ταξιδίου ή την ομπρέλα ταξιδιού σας στο εξωτερικό του πακέτου σας. Το Kuyou Hydration Pack έχει υποβληθεί σε πολλαπλές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι είναι στεγανό, ανθεκτικό στην πίεση και μπορεί να σας ακολουθεί στις περιπέτειές σας για τα επόμενα χρόνια.

Προβολή στο Amazon

Ενώ τα πακέτα ενυδάτωσης είναι σχετικά νέα σε σύγκριση με τα σακίδια πλάτης και τα μπουκάλια νερού, θα εκτιμήσετε την άνεση που προσφέρουν. Δεν θα χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε μπουκάλια νερού που μπορούν να τελειώσουν σε δευτερόλεπτα και θα έχετε ακόμα αρκετό χώρο για τον εξοπλισμό σας. Είτε κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία, σνόουμπορντ ή τρέξιμο, μπορείτε να βρείτε ένα πακέτο ενυδάτωσης που θα ταιριάζει στο στυλ της περιπέτειάς σας.

Διαβάστε επίσης :

Τα 10 καλύτερα σακίδια για ταξίδια το 2023

Άμεσα δεδομένα ταξιδιού eSIM σε 130+ χώρες

Παρκοκρέβατο για ταξιδια το 2023

Bluetti EB70S Review: Φορητή δύναμη για τις περιπέτειές σας

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Airtickets

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια