Τα 10 καλύτερα παπούτσια Trail-Running για άνδρες και γυναίκες το 2023

Είτε έχετε βαρεθεί τον διάδρομο είτε απλά θέλετε να ζήσετε την ομορφιά της φύσης ενώ τρέχετε, τα μονοπάτια της φύσης είναι η τέλεια απάντηση. Το μόνο πρόβλημα έρχεται όταν τα cross trainers σας δεν είναι εξοπλισμένα για να χειριστούν το μονοπάτι, αλλά δεν θέλετε κάτι τόσο βαρύ όσο ένα παπούτσι πεζοπορίας να σας βαραίνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μια τόσο μεγάλη αγορά για παπούτσια για τρέξιμο μονοπατιού. Τα παπούτσια για τρέξιμο μονοπατιού προσφέρουν την προστασία που χρειάζεστε για να τρέχετε με αυτοπεποίθηση χωρίς να σας επιβραδύνουν.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ποιο από τα χιλιάδες διαθέσιμα είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε την αγορά για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε καταχωρήσει μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα.

Τι να αναζητήσετε στα καλά παπούτσια για τρέξιμο

Δεν είναι όλα τα παπούτσια τρεξίματος ίσα. Ακόμη και τα υψηλής ποιότητας παπούτσια τρεξίματος έχουν τις διαφορές τους. Σκεφτείτε πότε και πώς σας αρέσει να τρέχετε και, στη συνέχεια, να έχετε υπόψη σας αυτά τα πράγματα πριν αγοράσετε το επόμενο ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο.

Διαβάστε επίσης: 15 καλύτερα σνακ πεζοπορίας για να ετοιμάσετε στην επόμενη πεζοπορία σας

3 ημέρες στο Χόι Αν: Το τέλειο δρομολόγιο στο Χόι Αν

1. Είδος Παπουτσιού

Για Τραχιά μονοπάτια

Αυτά τα εξειδικευμένα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα πόδια σας ασφαλή και ασφαλή καθώς αντιμετωπίζετε δύσκολες ανηφόρες και κατηφοριές και εξερευνάτε δύσκολα μονοπάτια από την πεπατημένη διαδρομή. Τα στιβαρά παπούτσια για τρέξιμο θα έχουν πιο άκαμπτη κατασκευή, βαρύτερο βάρος και πιο ανθεκτική κατασκευή. 

Για Εύκολα μονοπάτια

Τα εύκολα παπούτσια για τρέξιμο είναι τα πιο ευέλικτα και άνετα και από τις τρεις κατηγορίες. Μοιάζουν περισσότερο με ένα παπούτσι για τρέξιμο, αλλά θα παρατηρήσετε ότι προσφέρουν περισσότερη προστασία, πρόσφυση και σταθερότητα. Αυτά τα παπούτσια πρέπει να φοριούνται μόνο σε μικρότερες πεζοπορίες σε καλά διατηρημένα μονοπάτια χωρίς σημαντικές κλίσεις ή πτώσεις. 

Εύκολες διαδρομές

Αυτά είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία παπουτσιών επειδή είναι τα πιο ευέλικτα. Λειτουργούν ως τα καλύτερα και των δύο κόσμων ανάμεσα σε εύκολα και ανθεκτικά παπούτσια τρεξίματος, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης και απόδοσης.

2. Λαβή και πρόσφυση

Οι εξωτερικές σόλες ενός παπουτσιού θα καθορίσουν την πρόσφυση που θα έχετε, η οποία σχετίζεται επίσης άμεσα με τον τύπο παπουτσιών για τρέξιμο μονοπατιού που αποφασίζετε να αγοράσετε. Τα εύκολα παπούτσια για τρέξιμο στο μονοπάτι προσφέρουν το λιγότερο κράτημα, τα all-arounders έρχονται σε δεύτερη μοίρα και τα ανθεκτικά παπούτσια τρεξίματος προσφέρουν την καλύτερη πρόσφυση. Τα στιβαρά παπούτσια για τρέξιμο σε μονοπάτια μπορεί να έχουν ακόμη και εξωτερικές σόλες προσανατολισμένες προς μια συγκεκριμένη κατάσταση, όπως πτώσεις ή λάσπη.

Επίσης, δώστε προσοχή στο σχέδιο του πέλματος και σκεφτείτε τα μονοπάτια στα οποία είναι πιθανό να βρίσκεστε. Σε στενές αποστάσεις, κοντές προεξοχές θα σας βοηθήσουν αν πηγαίνετε πάνω από βράχο, ενώ οι ψηλές ωτίδες που έχουν μεγαλύτερο διάστημα και μαλακή σύνθεση είναι καλύτερες για τη λάσπη.

3. Δυνατότητα αναπνοής

Αυτό είναι το κλειδί για όλους τους δρομείς γιατί δεν θέλετε να έχετε υγρά πόδια σε όλη τη διάρκεια του τρεξίματός σας. Το νάιλον πλέγμα χρησιμοποιείται συνήθως σε παπούτσια για τρέξιμο, επειδή είναι ιδανικό για αναπνοή. Ορισμένες εταιρείες προσθέτουν πρόσθετα υλικά για να αυξήσουν την ανθεκτικότητα, οπότε απλά βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια αναπνέουν αρκετά ώστε τα πόδια σας να παραμένουν άνετα.

4. Βάρος

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά όσον αφορά το βάρος, οπότε σκεφτείτε τι εκτιμάτε περισσότερο όταν είστε στο μονοπάτι. Τα βαρύτερα παπούτσια θα είναι πιο σκληρά και θα σας προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη, ενώ τα ελαφρύτερα παπούτσια θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε πιο γρήγορα στο μονοπάτι ελαχιστοποιώντας την κούραση. 

5. Απόσταση πτώσης

Αν και αυτό τείνει να είναι ένα θέμα προσωπικής προτίμησης, είναι καλύτερο να χαλαρώσετε σε ένα νέο σχέδιο αργά πριν ξεκινήσετε μια πεζοπορία. Η πτώση ενός παπουτσιού είναι η απόσταση μεταξύ του ύψους του δακτύλου σας και του ύψους της φτέρνας σας και επηρεάζει το πώς τα πόδια σας χτυπούν στο έδαφος. Μια πτώση από το δάχτυλο στη φτέρνα, 8 mm ή λιγότερο, ενθαρρύνει την προσγείωση στο μπροστινό ή στο μέσο του ποδιού σας. Τα ανθεκτικά παπούτσια τρεξίματος έχουν τις πιο ακραίες πτώσεις που κυμαίνονται από 8 mm έως 10 mm και προάγουν την προσγείωση στη φτέρνα.

6. Μαξιλάρι

Η ποσότητα του μαξιλαριού στα παπούτσια τρεξίματος διαφέρει πολύ. Το μαξιλάρι θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην άνεση των ποδιών σας. Παπούτσια με πολλή αντικραδασμική προστασία θα προστατεύουν τα πόδια σας, αλλά επίσης δεν θα συνδέονται τόσο πολύ με το μονοπάτι. Λιγότερη αντικραδασμική προστασία στα παπούτσια σημαίνει ότι είναι πιο ευκίνητα. Εάν τα πόδια σας είναι ευαίσθητα στο χτύπημα που θα δεχτούν στο μονοπάτι, είναι πιθανώς καλή ιδέα να προχωρήσετε με περισσότερη αντικραδασμική προστασία. 

7. Προστασία

Το να σκοντάψετε το δάχτυλο του ποδιού σας ή να πατήσετε κάτι αιχμηρό είναι αναπόφευκτα μέρη του τρεξίματος. Για να αυξήσετε την προστασία των δακτύλων και των ποδιών σας, αναζητήστε παπούτσια με προστατευτικά δακτύλων ή/και πέτρες.

8. Στεγανοποίηση

Η αδιαβροχοποίηση είναι ιδανική για πεζοπορία όλο το χρόνο ή τρέξιμο σε κρύο καιρό, χιόνι ή βροχή. Αν σας αρέσει το τρέξιμο σε μονοπάτια σε όλους τους τύπους καιρού και σε κάθε εποχή, σίγουρα αναζητήστε τα καλύτερα αδιάβροχα παπούτσια τρεξίματος. Δεν είναι τόσο καλό για καλοκαιρινές πεζοπορίες σε ζεστές και ξηρές θερμοκρασίες. Ακόμα κι αν βρίσκεστε περιστασιακά να τρέχετε μέσα από κολπίσκους, οποιοδήποτε από τα καλύτερα παπούτσια μονοπατιού θα πρέπει να στεγνώσει αρκετά γρήγορα.

Κριτικές για τα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο στο μονοπάτι

Αυτα είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι δρομείς μονοπατιών που θα βρείτε στην αγορά.

1. Saucony Peregrine ISO

Παπούτσια για τρέξιμο Saucony Peregrine ISO Trail

Κατηγορία: Βάρος
: 21 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέτρια
πτώση: 4mm

Μερικά από τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος για ορεινές διαδρομές, τα παπούτσια Saucony Peregrine ISO είναι αρκετά ευέλικτα για να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε οποιοδήποτε μονοπάτι. Αυτό το παπούτσι με στιβαρό μονοπάτι έχει πτώση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα 4 mm και είναι ενισχυμένο για να προστατεύει τα πόδια σας από τα συντρίμμια. Είναι επίσης εξαιρετικά άνετα χάρη στις σόλες Everun και τις ενδιάμεσες σόλες Pwrfoam. Οι ωτίδες είναι κατασκευασμένες από καουτσούκ PWRTRAC για να σας κρατούν ασφαλείς σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Με ένα ζευγάρι που ζυγίζει μόνο 21 ουγγιές, τα Saucony Peregrine ISO είναι εύκολα μερικά από τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος που θα βρείτε.

skroutz

2. Altra Lone Peak 4

Παπούτσια τρεξίματος Altra Lone Peak 4 Trail

Κατηγορία: Βάρος
: 20,4 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέτρια/μέγιστη
πτώση: 0mm

Αυτό το ενημερωμένο μοντέλο έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε σε παπούτσια για τρέξιμο παντός εδάφους. Το Altra Lone Peak 4 είναι ένα παπούτσι με στιβαρό μονοπάτι που διαθέτει ανανεωμένο διχτυωτό επάνω μέρος με αυξημένη ικανότητα αποστράγγισης, ώστε να μπορείτε να στεγνώνετε μετά τη διέλευση του κολπίσκου σε ελάχιστο χρόνο. Διαθέτουν εξωτερικές σόλες από καουτσούκ Grippier MaxTrac™ με ωτίδες TrailClaw™ που προσφέρουν εντυπωσιακό κράτημα και πρόσφυση. Αυτά τα παπούτσια έχουν μια πλατφόρμα ZeroDrop™ που προωθεί προσγειώσεις χαμηλής πρόσκρουσης και η σύνθεση επιστροφής ενέργειας A-Bound™ δίνει ένα ελατήριο σε κάθε βήμα που κάνετε. Έχουν ακόμη και μια γυναικεία εκδοχή που είχε τόση επιτυχία που τώρα μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

skroutz

3. Salomon Speedcross 5

Παπούτσια για τρέξιμο Salomon Speedcross 5 Trail

Κατηγορία: Ολόπλευρα/δύσκολα μονοπάτια
Βάρος: 22,6 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέτρια
πτώση: 10mm

Το μοντέλο Salomon Speedcross 5 έχει σχεδιαστεί για να είναι τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος για δρόμο και μονοπάτι. Αυτά τα στιβαρά παπούτσια έχουν συγκολλημένο επάνω μέρος με διαχωρισμένους βραχίονες SensiFit™ που προσφέρουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή καθώς κουμπώνουν τα πόδια σας από κορδόνια έως ενδιάμεσες σόλες. Τα παπούτσια έχουν ενδιάμεση σόλα με υψηλή ανάκαμψη EnergyCell™+ που αγαπιούνται λόγω της ανθεκτικότητας, της απορρόφησης κραδασμών και της απόδοσης ενέργειας που παρέχουν. Οι εξωτερικές σόλες από καουτσούκ Contagrip® έχουν αιχμηρές και βαθιές ωτίδες που σας προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες. Όπου κι αν βρίσκεστε, το Salomon Speedcross 5s μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή σας σε άλλο επίπεδο σε όλους τους τύπους εδάφους.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

4. New Balance Minimus 10v1

Παπούτσια τρεξίματος New Balance Minimus 10v1 Trail

Κατηγορία: Εύκολα μονοπάτια
Βάρος: 14,8 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Ελάχιστη
πτώση: 4mm

Η New Balance δημιούργησε ένα ζευγάρι ελαφριά παπούτσια βάρους μόνο 14,8 ουγκιών που προσφέρει εντυπωσιακή άνεση και φυσική αίσθηση καθώς εξερευνάτε την ύπαιθρο. Οι ενδιάμεσες σόλες Acteva® προσφέρουν ιδανική συμπίεση και το παπούτσι είναι εξοπλισμένο με περιτύλιγμα στο μέσο του ποδιού για να βοηθά τα πόδια σας να παραμένουν στη θέση τους. Αυτά τα παπούτσια έχουν πτώση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα 4 mm που βοηθούν στη βελτίωση της αίσθησης του μονοπατιού. Όταν φτάσετε σε κάποιο δύσκολο ή ολισθηρό έδαφος, οι εξωτερικές σόλες Vibram® επιτρέπουν πρόσφυση πολλαπλών κατευθύνσεων και μέγιστη επαφή με την επιφάνεια. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα μινιμαλιστικά παπούτσια τρεξίματος στην αγορά, επιλέξτε το New Balance Minimus 10v1.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

5. Brooks Caldera 3

Παπούτσια τρεξίματος Brooks Caldera 3 Trail

Κατηγορία: Βάρος
: 18,6 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέτρια
πτώση: 4mm

Καθώς τρέχετε μίλι σε μίλι, θα λατρέψετε το γεγονός ότι φοράτε το Brooks Caldera 3s. Είναι ένα στιβαρό παπούτσι με διχτυωτό επάνω μέρος Ariaprene™ που επιτρέπουν βέλτιστη αποστράγγιση και αερισμό. Έχουν ακόμη και αντικραδασμική προστασία μεσαίας σόλας BioMoGo DNA που προσαρμόζεται στον βηματισμό σας. Είτε σε βρεγμένο έδαφος, είτε σε ανηφόρα είτε σε κατηφόρα, η πρόσφυση δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα χάρη στις κολλώδεις εξωτερικές σόλες από καουτσούκ TrailTack και στις ωτίδες μεγάλης επιφάνειας. Προσφέρουν ένα ενημερωμένο γκαράζ δαντέλας για να βεβαιωθείτε ότι τα κορδόνια σας παραμένουν ασφαλή και δεν επηρεάζουν την απόδοσή σας. Εάν χρησιμοποιείτε γκέτες, αυτά τα παπούτσια έχουν ενσωματωμένα σημεία στερέωσης που σας διευκολύνουν να τα ενσωματώσετε. Λόγω όλων όσων έχουν να προσφέρουν, πολλοί θεωρούν ότι το Brooks Caldera 3 είναι ένα από τα καλύτερα παπούτσια για πεζοπορία.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

6. La Sportiva Bushido II

Παπούτσια τρεξίματος La Sportiva Bushido II Trail

Κατηγορία: Ανώμαλα μονοπάτια
Βάρος: 21 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Ελαφρύ/μέτρια
πτώση: 6mm

Λόγω του τρόπου με τον οποίο υπερέχουν σε δύσκολα εδάφη, τα παπούτσια La Sportiva Bushido II είναι μερικά από τα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο μονοπατιού που μπορείτε να βρείτε. Προσφέρουν έναν μαγικό συνδυασμό ανταπόκρισης, σταθερότητας και προστασίας. Αυτό το παπούτσι με στιβαρό μονοπάτι έχει μια πτώση 6 χιλιοστών από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα και έχει σχεδιαστεί για να τυλίγει το πόδι σας σαν κάλτσα χωρίς να ασκεί σημεία πίεσης. Πολλές πτυχές του παπουτσιού είναι ενημερωμένες, όπως η σχεδίαση της φτέρνας για βελτίωση της εφαρμογής και της άνεσης και οι γλώσσες που αναπνέουν, με επένδυση και εργονομικές. Οι εξωτερικές σόλες είναι κατασκευασμένες από FriXion® XT V-Groove2™, το οποίο ενσωματώνει διπλό λάστιχο για να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα. Για να βελτιωθεί η πρόσφυση και να ενισχυθεί η σταθερότητα, οι ωτίδες της εξωτερικής σόλας τυλίγουν την ενδιάμεση σόλα. Τα παπούτσια La Sportiva Bushido II θα γίνουν σύντομα οι αγαπημένοι σας trail-runner.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

7. Hoka One One Speedgoat 3

Παπούτσια τρεξίματος Hoka One One Speedgoat 3 Trail

Κατηγορία: Ολόπλευρα/δύσκολα μονοπάτια
Βάρος: 20,6 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέγιστη
πτώση: 4mm

Όταν πρόκειται για τα καλύτερα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο, δεν θα βρείτε ποτέ μια λίστα χωρίς το Hoka One One Speedgoat 3. Τα παπούτσια έχουν μέγιστη στήριξη και αναπνοή χάρη στο διχτυωτό επάνω μέρος και μεγάλη σταθερότητα χάρη στις ενισχυμένες επικαλύψεις TPU midfoot. Οι υπερμεγέθεις ενδιάμεσες σόλες EVA απορροφούν τα σημεία πρόσκρουσης, σταθεροποιούν το πέλμα σας και σας προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών. Οι εξωτερικές σόλες Vibram® Megagrip είναι εξοπλισμένες με ωτίδες πολλαπλών κατευθύνσεων 5 mm που προσφέρουν εντυπωσιακή πρόσφυση και πρόσφυση σε διάφορα εδάφη. Σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους μονοπατιών, το Hoka One One Speedgoat 3 είναι ένα παπούτσι με στιβαρό μονοπάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα και ευέλικτα ανεξάρτητα από το πού σας βγάλει το μονοπάτι.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

8. Salomon S/Lab Ultra

Παπούτσια για τρέξιμο Salomon S/Lab Ultra Trail

Κατηγορία: Βάρος
: 21 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Ελαφρύ/μέτρια
πτώση: 8mm

Σχεδιασμένο για να προσφέρει στους δρομείς μεγάλων αποστάσεων την απόλυτη άνεση, εφαρμογή και κράτημα, το Salomon S/Lab Ultra δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να επιτεθείτε στους στόχους σας στους αγώνες αποστάσεων. Τα παπούτσια έχουν λεπτή εφαρμογή και πέλμα 8 χιλιοστών από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα. Συνδυάζοντάς το με την κατασκευή SENSIFIT και την ανθεκτική επένδυση Skin guard, θα λατρέψετε την άνεση και το κράτημα που αποκτάτε στις διαδρομές σας. Διαθέτουν μια νέα εξωτερική σόλα Contagrip® με ανάποδες ωτίδες στη φτέρνα που αποδίδει ιδιαίτερα όταν κατηφορίζεις. Ο αφρός ENERGYCELL+ επιτρέπει την ομαλή λειτουργία, ενώ το ένθετο αφρού Energysave® προσφέρει εντυπωσιακή προστασία και προστασία. Με βάρος λίγο πάνω από 10 ουγγιές, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα παπούτσια Salomon S/Lab Ultra θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο στο μονοπάτι.

Δείτε την έκδοση Unisex

9. Γάντι Merrell Trail 4

Παπούτσια τρεξίματος Merrell Trail Glove 4 Trail

Κατηγορία: Εύκολα μονοπάτια
Βάρος: 16 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Ελάχιστη
πτώση: 0 mm

Αν λαχταράτε την αίσθηση του να τρέχετε ξυπόλητοι, ενώ εξακολουθείτε να θέλετε λίγη προστασία, τα Merrell Trail Glove 4 είναι σίγουρα τα καλύτερα παπούτσια για μονοπάτια τρεξίματος. Το προφίλ του παπουτσιού είναι χαμηλά στο έδαφος και δεν έχει πτώση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα. Αυτό το ελαφρύ παπούτσι έχει ύψος στοίβας μόνο 11,5 mm για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την αίσθηση του εδάφους που θέλετε. Το διχτυωτό επάνω μέρος έχει μεγάλη διαπνοή και οι θερμοπλαστικές επικαλύψεις ουρεθάνης σας δίνουν την απαραίτητη σταθερότητα. Κάτω από τα πόδια υπάρχουν επιθέματα για προστασία από μώλωπες από πέτρες. Για να εξασφαλιστεί ότι εξακολουθείτε να έχετε καλό κράτημα στα μονοπάτια, τα παπούτσια είναι εξοπλισμένα με εξωτερικές σόλες από καουτσούκ Vibram® TC5+. Θα λατρέψετε την άνεση που προσφέρει αυτό το παπούτσι ενώ σας προστατεύει στα μονοπάτια.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

10. ASICS Gel-Venture 6

Παπούτσια για τρέξιμο ASICS Gel-Venture 6

Κατηγορία: Εύκολα μονοπάτια
Βάρος: 22,4 oz.
Απορρόφηση κραδασμών: Μέτρια
πτώση: 10mm

Αν και δεν είναι σχεδιασμένα για τεχνικά μονοπάτια, τα ASICS Mens Gel-Venture 6 εξακολουθούν να είναι ποιοτικά παπούτσια τρεξίματος με πολλά πλεονεκτήματα. Οι δρομείς του μονοπατιού αγαπούν απόλυτα αυτό το παπούτσι λόγω της άνεσης που προσφέρει στην απορρόφηση των κραδασμών. Το σύστημα απορρόφησης κραδασμών Rearfoot GEL μειώνει την κρούση των κραδασμών και επιτρέπει την εύκολη μετάβαση στη μέση. Η ενδιάμεση σόλα και το επάνω μέρος έχουν επανασχεδιαστεί για βελτιωμένη απόδοση και η μονοκόμματη εξωτερική σόλα έχει ωτίδες πολλαπλών κατευθύνσεων που σας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε όταν πλησιάζετε σε ολισθηρό έδαφος ή ανεβείτε ή κατεβαίνετε. Το ζεύγος ζυγίζει λίγο περισσότερο από 11 ουγγιές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας βαρύνουν αν πρόκειται να βγείτε σε μεγάλες διαδρομές. Μην εκπλαγείτε αν το ASICS Mens Gel-Venture 6s γίνει τα νέα σας παπούτσια για τρέξιμο.

Δείτε τη γυναικεία έκδοση Δείτε την ανδρική έκδοση

Υπάρχουν τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή. Είτε πρόκειται να τρέξετε μέσα από τοπικά πάρκα είτε να αντιμετωπίσετε δύσκολα μονοπάτια στο βουνό, τα παπούτσια για τρέξιμο μονοπατιών θα σας επιτρέψουν να το κάνετε με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber!
Διαβάστε επίσης :

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα παπούτσια πεζοπορίας για άνδρες και γυναίκες

14 καλύτερες πεζοπορίες στον κόσμο

Τα 10 καλύτερα παπούτσια αναρρίχησης βράχου

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.