Τα 10 καλύτερα σορτς και σαλιάρες ποδηλάτου το 2023

Περιεχόμενα

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και μαζί του έρχεται ο ήλιος και πάει η βροχή. Για ποδηλάτες με καλό καιρό, αυτό σημαίνει ότι ανταλλάσσετε τέσσερις τροχούς για δύο για την καθημερινή μετακίνηση ή την περιπέτεια του Σαββατοκύριακου. Για σκληροπυρηνικούς τύπους που ταιριάζουν από μποτάκια μέχρι φούτερ, ήρθε η ώρα να ρίξετε τα στρώματα και να νιώσετε το αεράκι στα γόνατά σας, τον άνεμο στις κνήμες σας, τους ουρανούς στους μηρούς σας, το…καλά, καταλαβαίνετε το νόημα. Είναι ποδήλατο σορτς και σαλιάρα ο καιρός, ναι! 

Αλλά ποιο εργαλείο να επιλέξετε και από πού να ξεκινήσετε; Δεν είναι τα ποδήλατα σορτς μόνο αυτά τα ανόητα, στενά, ελαστικά από νάιλον πράγματα που φορούν στον Γύρο της Γαλλίας με την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ κολλημένη παντού, ρωτάτε; «Δεν αγωνίζομαι με κανέναν και σίγουρα δεν με χορηγεί η αλληλογραφία σαλιγκαριών. Απλώς προσπαθώ να φτάσω στη δουλειά στην ώρα μου στην αποθήκη της Amazon για να μην με αντικαταστήσουν με ρομπότ. Και τι στο καλό είναι η σαλιάρα; Υπάρχει μια φιλική προς το ποδήλατο καβούρι στην πίσω αυλή που δεν με κάλεσαν; Ίσως πάρω απλώς ένα μοτοποδήλατο και κρατήσω το σορτς φορτίου μου». 

Περίμενε! Βάζω. Ο. Φορτίο. Σορτς. Κάτω. Θα σας εξηγήσω τα πάντα, και μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, δεν θα είστε απλώς ειδικός σε όλα τα ποδήλατα, αλλά θα ξέρετε ποια είναι τα καλύτερα σορτς για όποια ποδηλασία και αν επιλέξετε, από ορεινή ποδηλασία μέχρι μακριά -ποδηλασία απόστασης έως ένα απόγευμα στον πεζόδρομο. Και μόλις αποφασίσετε ποιο ποδηλατικό σορτς είναι καλύτερο για εσάς, θα αναρωτιέστε γιατί σας πήρε τόσο πολύ για να χαρίσετε τα πίσω σας με τον θρόνο που του αξίζει.

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα σορτς ποδηλασίας για άνδρες και γυναίκες

Διαφορά μεταξύ σορτς σαλιάρα και σορτς μέσης

Τα σαλιάρα είναι αυτό που φορούν οι επαγγελματίες. Σκεφτείτε ένα ελαστικό σορτς στο μέσο του μηρού με τιράντες που προορίζονται να αποτρέψουν το σορτς σας από το να έρπει προς τα κάτω, το πουκάμισό σας να μην έρπεται και τυχόν περαστικούς να μην έρπουν έξω. Και επειδή δεν υπάρχει ζώνη μέσης, το διάφραγμά σας είναι ελεύθερο να επεκταθεί καθώς φορτίζετε σε αυτόν τον λόφο. Οι σαλιάρες δεν είναι ακριβώς μια δήλωση μόδας (ούτε τα κράνη ποδηλάτου), αλλά όπως ένα κράνος ποδηλάτου, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια υπερτερούν κατά πολύ του παράγοντα δροσιάς. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε σορτς: Οι περαστικοί θα νομίζουν ότι προπονείστε για το Tour. 

Τα ποδήλατα σορτς είναι λίγο πιο γνωστά στον αρχάριο αναβάτη λόγω της πανταχού παρουσίας τους στα πόδια κάθε Σαββατοκύριακου πολεμιστή που αγωνίζεται στο brunch το πρωί της Κυριακής. Έχουν γίνει επίσης μια περίεργη τάση της μόδας μεταξύ των millennials και των gen z-ers που σε κόβουν με το σκούτερ Lime τους στο δρόμο για το ίδιο brunch. Το σορτς ποδηλάτου έχει μια ελαστική ζώνη μέσης που συχνά γλιστράει κάτω από τη ζώνη άνεσης και δείχνει λίγο μεγαλύτερη από ό,τι επιθυμείτε, και η στενότητα της ζώνης μέσης γενικά μπορεί να δυσκολέψει την αναπνοή καθώς φορτίζετε στον ίδιο λόφο με το bib pro μπροστά από εσάς. Αλλά σε σύγκριση με τα σαλιάρα σορτς, υπάρχει πολύ λιγότερο υλικό που αγκαλιάζει το σώμα σας και συγκρατεί τον ιδρώτα σας, έτσι ώστε να μπορούν να είναι πιο δροσερά όταν ο μεσημεριανός ήλιος βγάζει αυτές τις μιμόζες από κάθε πόρο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των σαλιάρα και σορτς μέσης

Τώρα που ξέρετε τη διαφορά μεταξύ σαλιάρα και σορτς μέσης, ακολουθεί μια σύνοψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του καθενός:

1. Σορτς Σαλιάρα

  • Πλεονεκτήματα:  Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του σορτς σαλιάρα είναι οι τιράντες που μοιάζουν με τιράντες που εμποδίζουν το σορτς σας να γλιστράει προς τα κάτω, το πουκάμισό σας από το να γλιστράει προς τα πάνω και τα πάντα από το να γλιστρούν. Αυτό μειώνει κατά πολύ την πιθανότητα τριβής. Επίσης, δεν υπάρχει κίνδυνος να σκάψει ζώνη μέσης στο έντερο/τον νιπτήρα σας, κάτι που επιτρέπει στο διάφραγμά σας την ελευθερία να αναπνέει κάθε πολύτιμο χιλιοστόλιτρο αέρα. Τέλος, το να φοράτε σορτς με σαλιάρα αναμφίβολα θα δημιουργήσει αναστάτωση όταν περνάτε με φερμουάρ στην κυκλοφορία των ωρών αιχμής, καθώς οι άνθρωποι θα υποθέσουν ότι είστε στο κύκλωμα επαγγελματιών.
  • Μειονεκτήματα:  Το επιπλέον υλικό που συνοδεύει το σχέδιο σαλιάρα σορτς σημαίνει επιπλέον κάλυψη, που σημαίνει επιπλέον ζέστη και επιπλέον ιδρώτα. Και, παρόλο που οι ιμάντες ώμου κρατούν το σορτς σας στη θέση τους, μπορούν επίσης να σκάψουν άβολα στους ώμους σας, και για όσους φορούν σουτιέν, αυτό μπορεί να είναι κάτι που αποτρέπει. Ένα άλλο τεράστιο και ενοχλητικό μειονέκτημα του σαλιάρα είναι τα αναπόφευκτα διαλείμματα μπάνιου που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μεγάλων βόλτων. Το να αφαιρέσετε τη φανέλα σας και να σκαρφαλώσετε από τους ιμάντες ώμου μπορεί να είναι εύκολο όταν έχετε όλο τον χρόνο στον κόσμο, αλλά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο και απίστευτα απογοητευτικό, οπότε σχεδιάστε ανάλογα.

2. Σορτς μέσης

  • Πλεονεκτήματα:  Η απλή σχεδίαση και το μίνιμαλ υλικό του σορτς μέσης σημαίνει λιγότερο περιοριστική και πιο δροσερή οδήγηση, και δεν θα χρειαστεί ποτέ να σκεφτείτε δύο φορές για την κατούρηση. Οι τρέχουσες τάσεις σάς επιτρέπουν επίσης να τα φοράτε σε εμπορικό κέντρο/ταινίες/νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
  • Μειονεκτήματα:  Τα περισσότερα σορτς στη μέση έρχονται με χοντρή ζώνη που με την πάροδο του χρόνου μαζεύει τον ιδρώτα, κάνοντας μια άβολη βόλτα σε μια ζεστή μέρα. Η παχιά ζώνη μέσης είναι επίσης διαβόητη για το ότι σκάβει στο έντερο σας. Και χωρίς τιράντες να κρατούν το σορτς σας στη θέση τους, η μεσογλουτιαία σχισμή σας μπορεί να εκτεθεί κατά την οδήγηση. Τέλος, οι άνθρωποι μπορεί να σας κρίνουν σιωπηλά αν τα φοράτε στο εμπορικό κέντρο/ταινίες/νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Τι άλλο είναι σημαντικό όταν επιλέγετε σορτς ποδηλάτου;

1. Υλικό

Πολυεστέρας, νάιλον, spandex είναι τα τρία πιο κοινά συνθετικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται για σορτς ποδηλάτων. Αλλά ποιο να διαλέξω;

  • Πολυεστέρας: Ισχυρό, ανθεκτικό στην τριβή υλικό που απομακρύνει περισσότερη υγρασία από ό,τι απορροφά, ο πολυεστέρας είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις του ποδηλάτου. Είναι επίσης ανθεκτικό στα χημικά και αρνείται την ύπαρξη ρυτίδων, ώστε να μπορείτε να το πλένετε ξανά και ξανά και ακόμη και να το ξεχνάτε στο πλυντήριο για μέρες και θα μοιάζει σαν να το έχετε μόλις αφαιρέσει από τη συσκευασία. Η υψηλή προστασία UV είναι επίσης ένα πλεονέκτημα του πολυεστέρα.
  • Nylon: Εξαιρετικά ισχυρό, ανθεκτικό στην τριβή υλικό που απομακρύνει σχεδόν κάθε υγρασία που δημιουργεί το σώμα σας, το νάιλον είναι πολυεστέρας στα στεροειδή. Χημικά και ανθεκτικά στις ρυτίδες όπως ο πολυεστέρας, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτροπής των ελαίων. μην φοβάστε τους λεκέδες από αντηλιακό ή λιπαντικό αλυσίδας. Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι χαμηλότερη από αυτή που παρέχει ο πολυεστέρας, αλλά είναι καλύτερη από το τίποτα.
  • Spandex (Lycra, Elastane): Αυτό το εξαιρετικά ελαστικό υλικό δίνει στο νάιλον και τον πολυεστέρα μια καλή απόδοση, καθώς είναι επίσης ανθεκτικό στην τριβή, στα χημικά και στο λάδι. Το Spandex έχει μια ελαφριά αίσθηση που αψηφά τη βαρύτητα και με εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτό θα φαινόταν ως το καλύτερο της δέσμης με διαφορά. Το μόνο μειονέκτημα είναι η υψηλή του απορροφητικότητα υγρασίας, έτσι ώστε να αισθάνεστε υγρό στο σώμα σας και δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θέλουν να αισθάνονται ότι οδηγούν το ποδήλατό τους με στολή. 

2. Αίγαγρο

Καθώς διαβάζετε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα δείτε τη λέξη αίγαγρος να εμφανίζεται πολλές φορές. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν το νόημά της μέσα από τα συμφραζόμενα της παραγράφου, αλλά άλλοι μπορεί να δυσκολεύονται με τη λέξη που μοιάζει με ξένη. Μην στεναχωριέσαι! Είμαι εδώ για να τα εξηγήσω όλα.

Ο αίγαγρος (προφέρεται sham-waa) είναι ένα είδος κατσικίσιας αντιλόπης ιθαγενές στα βουνά της Ευρώπης και χρησιμοποιήθηκε συνήθως ως γέμιση για τα ευαίσθητα μέρη όταν σαλτάρετε με ποδήλατο. Το δέρμα του ζώου είναι μαλακό και εύκαμπτο και ιδανικό για την προστασία των κάτω περιοχών. Στις μέρες μας χρησιμοποιείται ένα συνθετικό υλικό στη θέση του προστατευόμενου ζώου, ώστε ο καθένας να μπορεί να ζήσει μια ωραία, άνετη ζωή στο φυσικό του περιβάλλον. Ίσως θα δείτε ακόμη και ένα στην άγρια ​​φύση καθώς περιηγείστε στις Ελβετικές Άλπεις με το ποδήλατό σας Peugeot.

Τα περισσότερα ποδήλατα σορτς έχουν ραμμένο σαμουά. Ορισμένα είναι μονής στρώσης, άλλα έχουν έως και τέσσερα ξεχωριστά, αιωρούμενα στρώματα, δίνοντάς σας την άνεση που χρειάζεστε για να οδηγείτε για πολλά χιλιόμετρα. Εάν αγοράζετε σορτς για ποδήλατο χωρίς σαμουά, μπορεί κάλλιστα να κάθεστε σε έναν ψαμμίτη που φθείρεται. 

3. Τιμή

Τα σορτς ποδηλάτου μπορεί να ποικίλλουν στην τιμή από $10 έως $200, και αν δεν σας χορηγεί ταυτόχρονα η FedEx, η Nike και η SpaceX, οτιδήποτε περίπου $100 ή λιγότερο πιθανότατα θα είναι αρκετό για τις ανάγκες σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αναπνέουν, απομακρύνουν την υγρασία και έχουν ραφές προσεκτικά, ώστε να μην ανησυχείτε για πληγές στη σέλα και τριβή.

4. Διαστασιολόγηση

Φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές σχετικά με το μέγεθος. Πολλά σορτς ποδηλάτων έχουν σχεδιαστεί στην Ευρώπη και έχουν μέγεθος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, και επειδή πολλοί Ευρωπαίοι διαθέτουν γονίδια pixie, είναι σημαντικά μικρότερα, επομένως οι Αμερικανοί θα πρέπει να σκεφτούν να ανεβάσουν ένα νούμερο ή δύο. Επίσης, θέλετε το σορτς να είναι άνετο – θα οδηγείτε πιο γρήγορα. 

αεροπορικα εισητηρια για όλους TicketsWe – Skyscanner

Κριτικές για τα καλύτερα σορτς για ποδηλασία

Τώρα που ξέρετε τι να ψάξετε, εδώ είναι τα καλύτερα σορτς ποδηλάτου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά:

Τα καλύτερα ανδρικά σορτς ποδηλασίας

1. Σαλιάρα Castelli Entrata

Σαλιάρα Castelli Entrata

Μια προσεγμένη σχεδίαση που περιλαμβάνει διχτυωτές σαλιάρες και πλάτη κάνει μια πιο δροσερή, δροσερή βόλτα ακόμα και κάτω από τον απίθανο καλοκαιρινό ήλιο, δίνοντας στο Castelli Entrata Bib Shorts ένα πόδι επάνω στις παραδοσιακές ογκώδεις, βαριές σαλιάρες. Το Stretchy Pro Dry Matte Lycra® προσφέρει άνετη διαχείριση συμπίεσης και υγρασίας και μια αίσθηση που δεν είναι ούτε πολύ χαλαρή ούτε πολύ σφιχτή, ενώ το Kiss Air 2 Seat Pad φτιάχνει τα ψωμάκια σας ό,τι μπορεί εύκολα να μπερδευτεί με τα πιο αφράτα σύννεφα. Οι χειρολαβές Giro3 Leg κρατούν τα πάντα στο σωστό μήκος τους και τα ανακλαστικά μπαλώματα στο πίσω μέρος των ποδιών κρατούν τα αυτοκίνητα στη σωστή απόσταση. Όλα αυτά για κάτω από $100 τα καθιστούν τα καλύτερα ανδρικά σορτς ποδηλάτων στην αγορά. Τα σορτς μέσης είναι επίσης διαθέσιμα αν δεν νιώθετε μπαμπούλα. Διατίθεται μόνο σε ανδρικά μεγέθη.

Προβολή στο Amazon

Καλύτερο σορτς ποδηλάτου για γυναίκες

2. Terry Bella Bike Short

Σορτς ποδηλάτου Terry Bella

Η άνεση και οι επιδόσεις είναι νούμερο ένα και δύο όταν αποφασίζετε ποιο σορτς ποδηλάτου θα επιλέξετε να φορέσετε στη σέλα, αλλά αν αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία στον κόσμο των υφασμάτων, όλοι θα φορούσαν τις ίδιες μεταξωτές πιτζάμες σε καστανό χρώμα για κάθε περίσταση. σωστά? 

Δόξα τω Θεώ για τους σχεδιαστές μόδας που κρατούν τους ανθρώπους να φαίνονται και να αισθάνονται καλά στις κλωστές τους. Το σορτς ποδηλάτου Terry Bella σχεδιάστηκε με γνώμονα όχι μόνο την άνεση και τις επιδόσεις. φαίνονται καλά επίσης. Το μαλακό, ματ ύφασμα απόδοσης με ακριβώς το σωστό επίπεδο συμπίεσης κάνει αυτά τα σορτς τόσο άνετα όσο το προϊόν οποιουδήποτε ανταγωνιστή και μια φαρδιά ζώνη μέσης χωρίς ελαστικό αποτρέπει την ταλαιπωρία και τη διαφραγματική στένωση. Προσθέστε ψηλόμεσες λαβές σιλικόνης που κρατούν το σορτς σας σε άνετο και μοντέρνο μήκος και ένα διάτρητο σαμουά ιταλικής κατασκευής που κρατά την πιο ευαίσθητη περιοχή σας εύκολη και δροσερή και έχετε το καλύτερο γυναικείο σορτς ποδηλάτου που είναι διαθέσιμο σήμερα. Διατίθεται αποκλειστικά για γυναίκες.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Καλύτερο ανδρικό σορτς ποδηλάτου με επένδυση

3. Ποδηλατικό σορτς με επένδυση

Ποδηλατικό σορτς με επένδυση

Το πιο δημοφιλές και υψηλότερης βαθμολογίας σορτς ποδηλάτου με επένδυση στην αγορά για άνδρες, το Sponeed Padded Cycling Shorts είναι κομψά σχεδιασμένο και εργονομικά επενδυμένο για να εγγυάται ατελείωτα μίλια ανώδυνης και χωρίς ταλαιπωρία οδήγηση ανεξάρτητα από τον τύπο δρόμου που επιλέγετε. Μίγμα υψηλής ελαστικότητας πολυεστέρα/σπάντεξ και λαβές ποδιών σιλικόνης σχηματίζονται φυσικά στο σώμα σας και παραμένουν σταθερά αλλά άνετα στη θέση τους, και με τιμή κάτω από $40, αυτά είναι ο νικητής του καλύτερου σορτς ποδηλάτου με επένδυση για την τιμή. Διατίθεται μόνο σε ανδρικά μεγέθη.

Προβολή στο Amazon

Το καλύτερο γυναικείο σορτς ποδηλάτου με επένδυση

4. Σορτς ποδηλάτου Beroy 3D Gel Padded

Σορτς ποδηλάτου Beroy 3D Gel με επένδυση

Το πιο δημοφιλές και με την υψηλότερη βαθμολογία γυναικεία σορτς ποδηλάτου με επένδυση γέλης στην αγορά και με τιμή κάτω από 30 $, μπορείτε απλώς να σκεφτείτε να αγοράσετε δύο ζευγάρια. Κατασκευασμένο από γρήγορο στέγνωμα, εξαιρετικά μαλακό, βουρτσισμένο μικροΐνα, κάθε πιθανότητα γρατσουνίσματος ή τριβής θα μείνει να τρώει τη σκόνη σας. Μια βακτηριοστατική θεραπεία κρατά την ιδέα των πληγών της σέλας μίλια μακριά από το μυαλό σας καθώς προσθέτετε επιπλέον μίλια στην ημέρα σας και ένα μαξιλαράκι αφρού πολλαπλής πυκνότητας σχεδιασμένο για να μαλακώνει και να ανακουφίζει κάθε καμπύλη και σημείο στο κάτω μέρος σας θα κάνει κάθε πεντάλ μια απολαυστική εμπειρία. Διατίθεται και σε ανδρικά μεγέθη .

Προβολή στο Amazon

Τα καλύτερα ποδηλατικά σορτς

5. Σορτς Gore C5 Cycling Bib

Σαλιάρα Gore C5 Cycling

Σχεδιασμένο για μεγάλες βόλτες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, το σορτς Gore C5 είναι μια εξαιρετική επιλογή για ελαφριές, αναπνέουσες, εργονομικά σχεδιασμένες σαλιάρες ποδηλάτου, ειδικά αν παίρνετε το ποδήλατο λίγο πιο σοβαρά από τον απλό κυριακάτικο αναβάτη. Τι γίνεται όμως με εκείνα τα ψυχρά αεράκια του βουνού που φαίνεται να υλοποιούνται μόνο αφού έχετε ιδρώσει; Τι θα κάνετε για τα πιο ευαίσθητα μέρη που κάθονται στην πλώρη του καθίσματος σας; 

Μην φοβάστε, γιατί οι σαλιάρες Gore C5 είναι εξοπλισμένες με ένα πάνελ από ύφασμα Windstopper στο μπροστινό μέρος που εξασφαλίζει ένα κέλυφος προστασίας και ζεστασιάς όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Οι φαρδιοί ποδόγυροι στο κάτω μέρος του σορτς απλώνουν την πίεση και αποτρέπουν την ολίσθηση, και οι προσεγμένες ραφές σε όλο το στενό κοστούμι απομακρύνουν κάθε κίνδυνο ερεθισμού. Ένα μαξιλαράκι “προηγμένου δρόμου” μαλακώνει το κάλυμμα σε διάφορες πυκνότητες, έτσι ώστε να είναι παχύ όπου το χρειάζεστε και πιο λεπτό όπου δεν το χρειάζεστε. Αυτά τα σορτς είναι ιδανικά για βόλτες μεγάλων αποστάσεων ή απλώς για μια περιστροφή γύρω από το μπλοκ. Διατίθεται και ως κοντό στη μέση .

Προβολή στο Amazon

Τα καλύτερα σορτς για ποδήλατο βουνού

6. Zoic Ether Bike Shorts and Liner

Σορτς και επένδυση ποδηλάτου Zoic Ether

Όσον αφορά τα μονοπάτια του βουνού, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το σορτς και το χιτώνιο Zoic Ether. Με ένα ισχυρό κέλυφος από πολυεστέρα, ανθεκτικό στην τριβή, δεν θα το σκεφτείτε δύο φορές να βομβαρδίσετε μέσα από ένα χτύπημα οπισθοδρόμησης και αν σκοπεύετε να μην κρατήσετε αιχμαλώτους, ένας ευρύχωρος σχεδιασμός επιτρέπει τη χρήση μαξιλαριών γονάτων κάτω από το κέλυφος. Η επένδυση σαμουά αφαιρείται αν προτιμάτε να ιππεύετε κομάντο, αλλά κρατήστε τα και αφήστε το ανακυκλωμένο πολυεστερικό μαξιλάρι να απορροφήσει το κροτάλισμα της πλαγιάς του βουνού που είναι διάσπαρτη από γρανίτη. Έξι εκατομμύρια τσέπες χωρούν κάθε προβολέα, σνακ, κινητό τηλέφωνο, επίδεσμο και τουρνικέ που διαθέτετε και με βαθμολογία UPF 50+, μπορείτε να οδηγείτε από την ανατολή του ηλίου μέχρι τη δύση του ηλίου. Κομψά, λειτουργικά και κάτω των 100 $, τα σορτς και η επένδυση Zoic Ether είναι τα καλύτερα σορτς για ποδηλασία βουνού. Διατίθεται μόνο σε ανδρικά μεγέθη.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Τα καλύτερα σορτς για ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων

7. Σορτς Escape Pearl iZumi Elite

Σορτς Escape Pearl iZumi Elite

Ελαφρύ αλλά υποστηρικτικό, το σορτς Pearl iZumi Elite Escape είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινές βόλτες. Κατασκευασμένο από υλικό που απομακρύνει την υγρασία που εξασφαλίζει μεγάλες βόλτες με εξαιρετική διαχείριση υγρασίας και πολυστρωματικό αιγάγρο που καλύπτει και συγκεντρώνει τα πιο σημαντικά σημεία. Η φαρδιά ζώνη μέσης παρέχει ανώτερη άνεση και οι ελαστικές λαβές πλάτης και σιλικόνης στο μπροστινό μέρος των ποδιών διασφαλίζουν ότι το σορτς δεν θα ανέβει ενώ οδηγείτε. Οι στρατηγικά τοποθετημένες, αντανακλαστικές ρίγες BioViz διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί θα σας βλέπουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ακόμη και σε λειτουργία turbo όταν δεν είστε τίποτα περισσότερο από μια θαμπάδα. Διατίθεται σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο REI

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

8. Baleaf 3D σορτς ποδηλάτου με επένδυση

Baleaf 3D σορτς ποδηλάτου με επένδυση

Ένα απλό και φθηνό, χωρίς συγκινήσεις σορτς ποδηλάτου που χρησιμοποιεί μια φιλική βοήθεια τρισδιάστατου τζελ για να προσφέρει ανακούφιση στις πιο ευαίσθητες περιοχές που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μεγάλων βόλτων σε ανώμαλους ορεινούς δρόμους. Το αναπνεύσιμο υλικό που απομακρύνει την υγρασία προσθέτει άλλο ένα επίπεδο άνεσης, όπως και μια φαρδιά ζώνη σιλικόνης, ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ για ολίσθηση ή ερπυσμό. Αυτό το σορτς έχει δύο μεγάλες πλαϊνές τσέπες για σνακ και τηλέφωνο και UPF 50+ για την εκκίνηση. Διατίθεται επίσης διχτυωτό σορτς με επένδυση . Διαθέσιμα μεγέθη ανδρών και γυναικών .

Προβολή στο Amazon

9. Σορτς ποδηλάτου με επένδυση Santic 4D Coolmax

Σορτς ποδηλάτου Santic 4D Coolmax με επένδυση

Γιατί να φοράτε 3D όταν μπορείτε να φορέσετε 4; Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο παχύ είναι το σαμουά, και τα σορτς Santic 4D Coolmax Padded είναι σχεδιασμένα γύρω από το μαξιλάρι υψηλότερης πυκνότητας που μπορούμε να φανταστούμε. Εάν πιστεύετε ότι οι μηχανικοί της Santic έριξαν την εργονομία στην άκρη, ξανασκεφτείτε το, γιατί αυτά τα σορτς είναι τόσο λειτουργικά όσο και άνετα, με υλικό που στεγνώνει γρήγορα και αναπνέει που εφαρμόζει άνετα γύρω από τον αλήτη σας και σας προσφέρει μια βόλτα χωρίς ταλαιπωρία για χιλιόμετρα. στο τέλος. Ο ανακλαστικός σχεδιασμός και το τέντωμα απόδοσης σε τέσσερις κατευθύνσεις προσθέτουν ασφάλεια και ευελιξία. Ανδρικά και γυναικεία στυλ διαθέσιμα .

Προβολή στο Amazon

10. Σορτς ποδηλάτου Sugoi Evolution Zap

Σορτς ποδηλάτου Sugoi Evolution Zap

Κατασκευασμένο από 100% νάιλον, το σορτς ποδηλάτου Sugoi Evolution Zap που απομακρύνει την υγρασία και αναπνέει είναι η τέλεια επιλογή για ποδηλασία υψηλών επιδόσεων. Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρισδιάστατος αίγας γέλης που είναι διαθέσιμος σήμερα κρύβεται μέσα στην απρόσκοπτη σχεδίαση χάρη στον αίγαγρο Invisa και με αερισμό και ευελιξία με εγκοπή V, μαζί με διάτρητο αερισμό και συγκολλημένο κεντρικό κανάλι για ανακούφιση πίεσης, το σορτς ποδηλάτου Sugoi Evolution Zap κάνει ερεθισμό. και τα ιδρωμένα καθίσματα ανήκουν στο παρελθόν. Άνετη κατασκευή με ζώνη μέσης και επίπεδες ραφές σε οποιοδήποτε σχήμα σώματος και οι λαβές ποδιών σιλικόνης υψηλής ορατότητας MAB® Powerband παρέχουν άνεση χωρίς ολίσθηση χωρίς να διακόπτουν την κυκλοφορία στους μηρούς σας. Διατίθεται σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη .

Προβολή στο Amazon

Λοιπόν, ορίστε το. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο σας εκπαίδευσε σε όλα τα σορτσάκια ποδηλάτου και έχετε περιορίσει ή ακόμα και αποφασίσετε σε ποιο ζευγάρι θα ταιριάξετε για να αντιμετωπίσετε κάθε εκατοστό ασφάλτου, χωματόδρομου, εσωτερικής πίστας, οροσειράς και brunch στο χώρο σας κατάσταση. Μπείτε μέσα στο σορτς σας, βάλτε ένα κράνος, πιάστε μια μπάρα granola και ένα μπουκάλι νερό και ξεκινήστε.

Διαβάστε επίσης:10 Καλύτερες Ζώνες Αναρρίχησης (2023)

Οι 10 καλύτερες κουβέρτες ταξιδιού για να σας κρατούν ζεστούς εν κινήσει

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ρούχα για γυναίκες και άνδρες για το 2023

Τα 10 καλύτερα πακέτα ενυδάτωσης το 2023

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.