Ρουμανία

Χειμώνας στη Ρουμανία: Καταπληκτικά μέρη για επίσκεψη στη Ρουμανία το χειμώνα

Μπορεί να μην είναι ο πρώτος προορισμός που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη —πιθανότατα δεν είναι καν ο δεύτερος, ο τρίτος ή ακόμη και ο έκτος—αλλά η Ρουμανία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική τον χειμώνα.

Καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος της ανατολικής βαλκανικής χερσονήσου, η Ρουμανία είναι μια από τις μεγαλύτερες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το σπίτι στο γραφικό δέλτα του ποταμού Δούναβη, τα εντυπωσιακά Καρπάθια Όρη, ιστορικές περιοχές όπως η Τρανσυλβανία και εκπληκτικές πόλεις όπως το Βουκουρέστι, το Σίμπιου και το Μπρασόβ, η Ρουμανία είναι ένα απόλυτο κόσμημα προορισμού.

Και ναι, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Ρουμανία και τον χειμώνα! Στην πραγματικότητα, ο χειμερινός τουρισμός της Ρουμανίας είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την υποτιμημένη βαλκανική χώρα .

Από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, οι χιονοπτώσεις μετατρέπουν τα ορεινά τοπία σε χειμερινά θαύματα. Ενώ οι χριστουγεννιάτικες αγορές πραγματοποιούνται σε ζωντανές πόλεις, οι άνθρωποι βγαίνουν για σκι ή σνόουμπορντ και πολλά χειμωνιάτικα γεγονότα και παραδόσεις αιώνων επιβιώνουν σε γοητευτικά χωριά .

Με αυτόν τον χειμερινό ταξιδιωτικό οδηγό της Ρουμανίας , ελπίζουμε να σας εμπνεύσουμε να επισκεφτείτε τη Ρουμανία τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο ή τον Δεκέμβριο, που είναι, φυσικά, ο πιο εορταστικός μήνας ολόκληρου του χρόνου.

[tp_widget][/tp_widget]

Παρακάτω, θα βρείτε μια επισκόπηση των καλύτερων μερών στη Ρουμανία για επίσκεψη το χειμώνα, μαζί με προτάσεις για πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε κάθε προορισμό στη Ρουμανία το χειμώνα.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα μέσο Booking και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στη Ρουμανία

Ρουμανία

5 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ρουμανία το χειμώνα

Ενώ ο χειμώνας φέρνει πολλά αξιοθέατα και εκδηλώσεις σε πόλεις και πόλεις σε όλη τη Ρουμανία, υπάρχουν μερικές που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Αν υποθέσουμε ότι επισκέπτεστε τη Ρουμανία το χειμώνα ως τυπικός τουρίστας, τα ακόλουθα μέρη θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας ταξιδιών σας . Είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ρουμανία, εξαιρετικά δημοφιλείς το καλοκαίρι, αλλά και εντελώς εκπληκτικά στην καρδιά του χειμώνα.

Βουκουρέστι

Αν αναρωτιέστε τι να κάνετε στη Ρουμανία το χειμώνα, εμπιστευτείτε μας όταν σας λέμε ότι μια επίσκεψη στο Βουκουρέστι θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι φιλοξενεί πολλά αρχιτεκτονικά ορόσημα, πολιτιστικά αξιοθέατα και τουριστικά αξιοθέατα. Γνωστό για τα κομψά κτίρια και την κομψότητά του, αυτός είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους προορισμούς σε αυτό το μέρος της Ευρώπης.

Όταν επισκέπτεστε το Βουκουρέστι της Ρουμανίας το χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν τα ίδια ακριβώς πράγματα που θα κάνατε και το καλοκαίρι. Εξάλλου, τα περισσότερα από τα κορυφαία αξιοθέατα στο Βουκουρέστι είναι ιστορικά ή/και πολιτιστικά, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων σε μουσεία και των περιηγήσεων με τα πόδια. Όλα αυτά είναι 100% δυνατά το χειμώνα.

Παραδείγματα αξιοσημείωτων στοιχείων του Βουκουρεστίου είναι το Παλάτι του Κοινοβουλίου, η Πλατεία Επανάστασης, το υπέροχο Εθνικό Μουσείο του Χωριού Dimitrie Gusti και η Παλιά Πόλη του Βουκουρεστίου.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το Βουκουρέστι τόσο σπουδαίο χειμερινό προορισμό της Ρουμανίας , μαζί με τα άλλα αξιοθέατα, είναι η εκπληκτική χριστουγεννιάτικη αγορά.

Η πολυσύχναστη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου έχει δημιουργηθεί σε τυπικό βιεννέζικο στιλ, με κάθε είδους περίπτερα, καταστήματα και ξύλινους πάγκους. Το άρωμα του ζεστού κρασιού, των ψημένων κάστανων και των φρεσκοψημένων μπισκότων επιπλέουν στον καθαρό αέρα του χειμώνα, ενώ χιλιάδες φώτα αστράφτουν στα δέντρα και στα ιστορικά κτίρια. Ναι, τα Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικά. Αυτό από μόνο του κάνει την επίσκεψη στη Ρουμανία το χειμώνα πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα μέσο Booking και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Sibiu

Sibiu

Προηγουμένως κατατάσσονταν στις 10 πρώτες θέσεις των πιο ειδυλλιακών και γοητευτικών πόλεων της Ευρώπης, το Sibiu είναι εύκολα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ρουμανίας για επίσκεψη το χειμώνα.

Το Sibiu, που βρίσκεται στην Τρανσυλβανία, είναι επίσης γνωστό με το γερμανικό του όνομα Hermanstadt, το οποίο δείχνει τη σαξονική ιστορία και κληρονομιά της περιοχής. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Τρανσυλβανία της Ρουμανίας το χειμώνα, μια πόλη που αποπνέει μεσαιωνική αίσθηση, από τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια της στην Κάτω Πόλη μέχρι την ευρύχωρη πλατεία της Άνω Πόλης.

Επιπλέον, το γραφικό Sibiu φιλοξενεί επίσης μια εκπληκτική χριστουγεννιάτικη αγορά από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Στην πραγματικότητα, η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Sibiu είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στη Ρουμανία. Το βάλαμε μάλιστα στη λίστα μας με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στα Βαλκάνια !

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Sibiu είναι ένα δημοφιλές φεστιβάλ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην Κεντρική Πλατεία του Sibiu και λειτουργεί για πάνω από δέκα χρόνια. Περισσότεροι από 70 έμποροι από 20 χώρες έστησαν πάγκους και μικρές καλύβες στην πλατεία για να πουλήσουν μοναδικά δώρα και μπιχλιμπίδια για να αγοράσουν οι επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Για να γίνει πλήρως χριστουγεννιάτικη αγορά, οι επισκέπτες μπορούν να πιουν ζεστό κρασί και να μαγέψουν ψητά κάστανα ενώ εξερευνούν τα περίπτερα και τους πάγκους. Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από αλλαντικά και τυριά μέχρι τοπικές πίτες , χειροποίητες διακοσμήσεις και γλυκό μελόψωμο.

Τα παιδιά που επισκέπτονται την αγορά θα έχουν επίσης μια εξαιρετική εμπειρία. Φέρτε τα στο Little Gifts Factory, όπου μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα δώρα για να τα πάρουν σπίτι!

Καλυμμένο από ένα ξεσκόνισμα χιονιού, η γοτθική αρχιτεκτονική του Sibiu, τα πλακόστρωτα δρομάκια και η ζωντανή πλατεία είναι πραγματικά παραμυθένια. Έτσι, αν ψάχνετε πού να πάτε στη Ρουμανία το χειμώνα, το Sibiu είναι μια φανταστική επιλογή.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα μέσο Booking και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Brasov

Μπρασόφ

Μια από τις πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις το χειμώνα στη Ρουμανία, το Brașov προσφέρει τόσο ιστορική αστική γοητεία όσο και υπαίθρια χειμερινή αναψυχή. Οι καλύτεροι και οι δύο χειμερινοί κόσμοι, με άλλα λόγια. Το Μπρασόβ, η Ρουμανία τον χειμώνα είναι απλά εκπληκτικό — δεν μπορούμε να το περιγράψουμε με άλλο τρόπο. Αυτή είναι απλώς μια πολύ, πολύ όμορφη πόλη για εξερεύνηση τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Αυτή η ιστορική πόλη βρίσκεται στην καρδιά της Τρανσυλβανίας, που περιβάλλεται από τα εντυπωσιακά νότια Καρπάθια Όρη. Το καλοκαίρι, τα βουνά προσφέρουν κάθε είδους δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, κάμπινγκ και ποδηλασία, ενώ ο χειμώνας προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες για σκι και σνόουμπορντ της Ρουμανίας.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Μπρασόβ, θα βρείτε το Poiana Brașov, αναμφισβήτητα το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ρουμανίας . Διαθέτοντας περίπου δώδεκα πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας, είναι ένας υπερ-δημοφιλής προορισμός το χειμώνα .

Άλλα αγαπημένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Μπρασόβ κατά τη διάρκεια του χειμώνα περιλαμβάνουν πατινάζ στον πάγο, βόλτες με έλκηθρο με άλογα και απλή απόλαυση των μαγευτικών ορεινών τοπίων.

Και τι περίμενες; Στην ίδια την πόλη, υπάρχει επίσης μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά! Η χριστουγεννιάτικη έκθεση του Μπρασόβ περιλαμβάνει όλα τα τυπικά χριστουγεννιάτικα πράγματα, από αμέτρητα φώτα που τρεμοπαίζουν και κάλαντα μέχρι ζεστό κρασί, γλυκά και μόνο γενικό κέφι και χαρά.

Κάστρο Μπραν

Από τα εκατοντάδες κάστρα —ναι, κυριολεκτικά εκατοντάδες!— στη Ρουμανία, το κάστρο Bran είναι ίσως το πιο διάσημο. Χτισμένο από τους Σάξονες, αυτό το επιβλητικό κάστρο είναι γνωστό για τη σχέση του με τον θρύλο του Δράκουλα .

Στην Τρανσυλβανία, το Bran Castle μοιάζει εντυπωσιακά με το κάστρο που περιγράφει ο Bram Stoker στο βιβλίο του. Είναι γνωστό παντού ως «κάστρο του Δράκουλα» και είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της Ρουμανίας.

Το κάστρο έχει αυτή την εμβληματική μεσαιωνική εμφάνιση. Έχει σκοτεινούς διαδρόμους και δωμάτια, πύργους που δείχνουν ψηλά στον ουρανό και βρίσκεται στην εκπληκτική καταπράσινη εξοχή. Εκτός από τον μύθο, αυτό είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κτίριο.

Όταν επισκέπτεστε το Κάστρο Μπραν το χειμώνα, αποκτάτε αυτή την επιπλέον δόση γοητείας, με τη μορφή χιονιού και παγετώνων. Είναι εξαιρετικά φωτογενές ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωινό, καλυμμένο από ένα φρέσκο ​​στρώμα χιονιού Ρουμανίας από το προηγούμενο βράδυ. Το κάστρο είναι ανοιχτό στο κοινό και στεγάζει μουσείο. Ένα απόλυτο μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε στη Ρουμανία !

Λίμνη Bâlea

Μια παγετώδης λίμνη στο υψηλότερο σημείο του εμβληματικού δρόμου Transfăgărășan, η λίμνη Bâlea βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό —κυριολεκτικά— υψόμετρο 2.040 μέτρων. Αυτή η πανέμορφη λίμνη είναι προσβάσιμη μέσω αυτού του ορεινού δρόμου το καλοκαίρι, αλλά είναι προσβάσιμη μόνο με τελεφερίκ τον υπόλοιπο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα.

Το τελεφερίκ ξεκινά από τον καταρράκτη Bâlea, έναν από τους μεγαλύτερους της Ρουμανίας, και φτάνει μέχρι τη λίμνη και το διάσημο ξενοδοχείο πάγου της. Η διαμονή στο Bâlea Lake Ice Hotel είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Ρουμανία τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο ή τον Δεκέμβριο.

Χτισμένο από την αρχή κάθε χρόνο, το ξενοδοχείο πάγου είναι ένα από τα λίγα στην Ανατολική Ευρώπη και είναι ανοιχτό για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του χειμώνα στη Ρουμανία. Βασικά είναι ένα τεράστιο ιγκλού κατασκευασμένο με μπλοκ πάγου.

Υπάρχει ένα μπαρ πάγου και περίπου δεκαπέντε δωμάτια πάγου, τα οποία διαθέτουν ζεστές και άνετες κουβέρτες, μαξιλάρια και γούνες.

Κορυφαία θέρετρα σκι στη Ρουμανία

Η Ρουμανία, που φιλοξενεί τα εντυπωσιακά Καρπάθια Όρη, διαθέτει εξαιρετικά χιονοδρομικά θέρετρα . Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες από αυτά, οπότε πώς ξέρετε πού να πάτε στη Ρουμανία το χειμώνα αν θέλετε να κάνετε σκι ή σνόουμπορντ; Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, σας παραθέτουμε παρακάτω τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα της Ρουμανίας.

 • Ποϊάνα Μπρασόφ
 • Vatra Dornei
 • Τρανσαλπίνα
 • Σινάια
 • Predeal
 • Straja
 • Azuga

Θερμές Πηγές στη Ρουμανία

Αν θέλετε να απολαύσετε το όμορφο χειμερινό τοπίο της Ρουμανίας και να επισκεφθείτε τις ζωντανές χριστουγεννιάτικες αγορές της, αλλά δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα χειμερινά σπορ, υπάρχει μια άλλη εναλλακτική για εσάς. Η Ρουμανία έχει επίσης πολλές ιαματικές πηγές !

Τι καλύτερο από το μούσκεμα σε μια φυσική πισίνα με ζεστό νερό στη μέση του χειμώνα; Σωστά, σχεδόν τίποτα. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες θερμές πηγές στη Ρουμανία για να επισκεφτείτε το χειμώνα.

Οδήγηση στη Ρουμανία το χειμώνα

Ενώ οι δρόμοι μέσα, γύρω και μεταξύ των μεγάλων πόλεων της Ρουμανίας είναι γενικά αξιοπρεπούς ποιότητας, οι συνθήκες σε περισσότερες αγροτικές περιοχές και στα βουνά δεν είναι εγγυημένα καλές. Μάλιστα, από τις 137 χώρες που συμμετείχαν σε έρευνα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2018, η Ρουμανία βρέθηκε στην 120η θέση όσον αφορά την ποιότητα των δρόμων. Δεν είναι σπουδαίο, σε καμία περίπτωση.

Ο αριθμός των αυτοκινητόδρομων στη Ρουμανία είναι περιορισμένος, ενώ πολλοί δευτερεύοντες δρόμοι τείνουν να είναι σχετικά στενοί, ανεπαρκώς φωτισμένοι και χωρίς σήμανση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η οδήγηση στη Ρουμανία το χειμώνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Είναι απλώς μια καλή ιδέα να γνωρίζετε την κατάσταση. Εάν επιμείνετε στους κύριους δρόμους, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.

Εάν σχεδιάζετε να οδηγήσετε στα βουνά ή να εξερευνήσετε την ύπαιθρο της Ρουμανίας το χειμώνα, υπάρχουν μερικές προτάσεις ασφαλείας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Πολλά ορεινά περάσματα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι ανοιχτοί ορεινοί δρόμοι μπορεί να είναι καλυμμένοι με πάγο ή χιόνι. Μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνα το χειμώνα.
 • Να βεβαιώνεστε πάντα ότι το αυτοκίνητό σας έχει χειμερινά ή χιονολάστιχα με βαθιές κλωστές και σκεφτείτε να κουβαλάτε αλυσίδες ελαστικών όταν κατευθύνεστε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.
 • Ελέγξτε τους υαλοκαθαριστήρες και τα υγρά των υαλοκαθαριστήρων σας πριν από το ταξίδι σας.
 • Δοκιμάστε τα φρένα του αυτοκινήτου σας.
 • Είναι αυτονόητο, αλλά μην πίνετε και οδηγείτε! Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή γι’ αυτό στη Ρουμανία.

Πόσο κρύο κάνει η Ρουμανία τον χειμώνα;

Όταν ερευνάτε πώς είναι η Ρουμανία το χειμώνα, πιθανότατα θα δείτε κάποιον να λέει ότι η Ρουμανία είναι «πολύ κρύο τον χειμώνα». Και θα είχαν δίκιο. Η Ρουμανία είναι κρύα τον χειμώνα.

Η χώρα έχει ένα ηπειρωτικό κλίμα, που σημαίνει ότι τα καλοκαίρια της είναι αρκετά ζεστά και οι χειμώνες της μπορεί να είναι παγωμένοι. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν στην Ανατολική Ευρώπη το χειμώνα θα πρέπει να προετοιμαστούν για έντονες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες.

Συνήθως, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι οι πιο κρύοι μήνες στη Ρουμανία, με τη μέση χειμερινή θερμοκρασία στη Ρουμανία να κυμαίνεται μεταξύ 3°C και -15°C. Στα βουνά, ο υδράργυρος μπορεί να πέσει ακόμη και (πολύ) χαμηλότερα.

Ο χειμώνας στη Ρουμανία έρχεται επίσης με σημαντικές χιονοπτώσεις. Οι ρουμανικές χιονοθύελλες δεν αστειεύονται και είναι γενικά πιο βαριές από αυτές στη δυτική Ευρώπη. Παρακολουθήστε την πρόγνωση του καιρού, ειδικά αν σχεδιάζετε να οδηγήσετε κάπου μόνοι σας (όπως, όχι σε μια ξενάγηση ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς).

Είναι όμως αυτές οι χιονοπτώσεις που κάνουν την επίσκεψη στη Ρουμανία το χειμώνα μια υπέροχη εμπειρία. Οι χειμερινές χώρες των θαυμάτων της είναι εκπληκτικές, από τις χιονισμένες στέγες των πόλεων μέχρι τα παγωμένα δέντρα και τις παγωμένες λίμνες.

Αυτές είναι οι μεγάλες πιθανότητες να περάσετε λευκά Χριστούγεννα στη Ρουμανία, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων χειμερινών προορισμών στη Ρουμανία, που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και σε ορισμένες άλλες μεγάλες τουριστικές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα:

 • Sibiu: 85%
 • Μπρασόβ: 85%
 • Κλουζ : 85%
 • Βουκουρέστι: 75%
 • Τιμισοάρα: 70%

Ακολουθούν μερικές πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τις χειμερινές θερμοκρασίες σε ορισμένους από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς της Ρουμανίας.

Δεκέμβριος

 • Θερμοκρασία Βουκουρεστίου τον Δεκέμβριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: 3,8°C (38,8°F) έως -3,4°C (25,9°F)
 • Θερμοκρασία Sibiu τον Δεκέμβριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: 3,1°C (37,6°F) έως -5,3°C (22,5°F)
 • Θερμοκρασία Brașov τον Δεκέμβριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: 1,5°C (34,7°F) έως -5,2°C (22,6°F)

Ιανουάριος

 • Θερμοκρασία Βουκουρεστίου τον Ιανουάριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: 2,8°C (37°F) έως -4,8°C (23,4°F)
 • Θερμοκρασία Sibiu τον Ιανουάριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: 1,8°C (35,2°F) έως -6,9°C (19,6°F)
 • Θερμοκρασία Brașov τον Ιανουάριο, μέση υψηλή έως χαμηλή: -0,3°C (31,5°F) έως -8,3°C (17,1°F)

Πώς να ντυθείς τον χειμώνα στη Ρουμανία;

Έτσι, τώρα που έχετε μια ιδέα της μέσης θερμοκρασίας του χειμώνα στη Ρουμανία , ανάλογα με την τοποθεσία, είναι προφανές ότι θα πρέπει να ντυθείτε ζεστά. Μάλλον θα χρειαστεί να φέρετε/φορέσετε τα πιο χοντρά πουπουλένια σακάκια , τα πιο άνετα γάντια και το πιο ζεστό καπέλο σας. Η συσκευασία ενός υπέροχου κασκόλ ή δύο μπορεί να είναι επίσης μια λαμπρή ιδέα.

Επιπλέον, είναι επίσης απαραίτητο να φέρετε ένα καλό ζευγάρι μασίφ χειμερινές μπότες. Βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα στο περπάτημα, αδιάβροχα και, ίσως πάνω απ’ όλα, ζεστά.

Η επίσκεψη στη Ρουμανία το χειμώνα είναι σαν να περνάς χρόνο σε ένα πραγματικό παραμύθι. Το χειμώνα, τα βουνά, τα κάστρα και οι πόλεις της Ρουμανίας είναι μαγικά! Λοιπόν, πού θα πάτε πρώτα;

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Είναι ασφαλές η Ρουμανία

Τα πιο όμορφα μέρη το χειμώνα

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Ρουμανία

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια