Is Atlanta Safe to Visit in 2023?

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ατλάντα το 2023;

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ατλάντα το 2023;Η εκπληκτική νότια πόλη της Ατλάντα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους τουρίστες και τους νέους που αναζητούν ένα υπέροχο μέρος για να ζήσουν. Πάνω από 42 εκατομμύρια άνθρωποι  επισκέπτονται την Ατλάντα κάθε χρόνο, καθιστώντας την έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ατλάντα έχει πολλές ιστορικές τοποθεσίες, ειδικά αυτές που σχετίζονται με το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το Κέντρο Ιστορίας της Ατλάντα, το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο MLK Jr. ή το Εθνικό Κέντρο Πολιτικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι νεότεροι επισκέπτες θα πάρουν μια κλωτσιά από το Ενυδρείο της Τζόρτζια, τον Ζωολογικό Κήπο της Ατλάντα, τον κόσμο της Coca-Cola και θα κάνουν ένα διάλειμμα από την περιήγηση στα αξιοθέατα στο πάρκο Piedmont.

Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να δοκιμάσετε νόστιμα φαγητά ψυχής στην Ατλάντα καθώς και τις κουζίνες των πολλών κοινοτήτων μεταναστών. Η Ατλάντα έχει σίγουρα πολλά να διασκεδάσει κάθε επισκέπτη.

Ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέστε αν ένα ταξίδι στην πόλη είναι ασφαλές, ειδικά επειδή έχει λίγο τη φήμη του εγκλήματος. Αλλά μην ανησυχείτε – είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Αυτός ο λεπτομερής ταξιδιωτικός οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν ένα ταξίδι στην Ατλάντα είναι ασφαλές ή όχι. Συνεχίστε να διαβάζετε για πιο λεπτομερείς ταξιδιωτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το έγκλημα. ας γίνουμε ο οδηγός σας!

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ατλάντα το 2023;

Ναί. Η Ατλάντα είναι ασφαλής για επίσκεψη, αλλά μόνο εάν λάβετε τις σωστές προφυλάξεις. Η πόλη έχει ένα μέτρια αυξημένο ποσοστό εγκληματικότητας, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τυχόν προβλήματα χρησιμοποιώντας βασικές έξυπνες δυνατότητες του δρόμου, όπως να μην περπατάτε μόνοι σας μετά το σκοτάδι.

Επιπλέον, τα περισσότερα εγκλήματα συμβαίνουν μακριά από γειτονιές δημοφιλείς στους τουρίστες. Η Ατλάντα βιώνει ένα μέτριο επίπεδο εγκληματικότητας.

Τα κοινά εγκληματικά περιστατικά περιλαμβάνουν:

 • Πορτοφολάδες
 • Μικροκλοπή
 • Διαρρήξεις
 • Ληστεία
 • Προσβολή

Τόσο περιστατικά ιδιοκτησίας όσο και περιστατικά βίαιης εγκληματικότητας υπάρχουν στην Ατλάντα. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων εγκλημάτων είναι ντόπιοι, όχι επισκέπτες.

Οι επισκέπτες έχουν πέσει μερικές φορές θύματα εγκλημάτων στην Ατλάντα, αλλά μπορείτε να αποφύγετε να γίνετε ένας από αυτούς εάν ακολουθήσετε βασικές προφυλάξεις. Η Ατλάντα υποφέρει περιστασιακά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως εμφύλιες αναταραχές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, υπήρξαν συχνές διαδηλώσεις ενάντια στην οικοδόμηση ενός νέου κέντρου εκπαίδευσης της αστυνομίας που οι ακτιβιστές έχουν ονομάσει το παρατσούκλι ” Cop City “.

Οι περισσότερες διαμαρτυρίες εναντίον αυτής της δομής έγιναν γύρω από την προτεινόμενη περιοχή Cop City, η οποία είναι αρκετά απομακρυσμένη από το κέντρο της πόλης, αλλά υπήρξαν διαμαρτυρίες σε άλλα μέρη της Ατλάντα.

Οι διαδηλώσεις στην Ατλάντα μπορεί να εξελιχθούν σε βίαιες, με την αστυνομία να συγκρούεται με τους διαδηλωτές. Αν παρατηρήσετε ότι μαζεύεται πλήθος, είναι μάλλον καλή ιδέα να μείνετε μακριά για να μην πιαστείτε στη μέση αν συμβεί κάτι.

Επιπλέον, μπορεί να μην γνωρίζετε αρκετά για το τοπικό πολιτικό πλαίσιο για να γνωρίζετε τι υποστηρίζετε εάν συμμετάσχετε στη διαδήλωση.

Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ατλάντα, ειδικά καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των στούντιο παραγωγής ταινιών, μετακινούνται στην πόλη. Ωστόσο, δεν υπήρξαν πρόσφατες θανατηφόρες επιθέσεις, επομένως ο κίνδυνος είναι ελάχιστος.

Μπορεί να θέλετε να είστε προσεκτικοί όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, αλλά δεν χρειάζεται να είστε σε συνεχή εγρήγορση. Η Ατλάντα αντιμετωπίζει πολλές φυσικές καταστροφές , όπως ισχυρές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλοι, πυρκαγιές, πλημμύρες και τυφώνες.

Οι τυφώνες τείνουν να χτυπούν περισσότερο τις παράκτιες περιοχές της Τζόρτζια, αλλά η Ατλάντα έχει επίσης επηρεαστεί.

Ακόμα κι αν ένας τυφώνας δεν είναι δυνατός, το ταξίδι στην Ατλάντα κατά τη διάρκεια μιας τροπικής καταιγίδας είναι δυσάρεστο λόγω της δυνατής βροχής, των τοπικών πλημμυρών και των ισχυρών ανέμων. Η περίοδος των τυφώνων διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, αλλά είναι ισχυρότερος από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο.

Προσπαθήστε να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας για να αποφύγετε αυτές τις περιόδους. Η εποχή των ανεμοστρόβιλων  τείνει να κορυφώνεται τον Απρίλιο, αλλά συνήθως επηρεάζει άλλες περιοχές της Τζόρτζια περισσότερο από την Ατλάντα.

Έγκλημα στην Ατλάντα

Φωτογραφία μιας ρόδας που απεικονίζεται έξω από την περιοχή του κέντρου της πόλης με ένα μπλε τρένο στο δρόμο δίπλα σε ένα βενζινάδικο

ΑΤΛΑΝΤΑ – 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Αυτοκίνητο δρόμου κοντά στο Ολυμπιακό πάρκο Centennial με ανθρώπους στις 29 Αυγούστου 2015 στην Ατλάντα, GA/Shutterstock/Photo.ua/Shutterstock

Οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται την Ατλάντα ασχολούνται κυρίως με το έγκλημα. Κάποιος από αυτόν τον φόβο οφείλεται σε στερεότυπα, καθώς οι άνθρωποι θεωρούν ότι η Ατλάντα είναι μια πόλη με εγκλήματα. Ωστόσο, αυτά τα στερεότυπα υποστηρίζονται τουλάχιστον εν μέρει από τα γεγονότα.

Η Ατλάντα έχει ποσοστό εγκληματικότητας πάνω από τον εθνικό μέσο όρο. Σύμφωνα με το Neighborhood Scout , το ποσοστό εγκληματικότητας της Ατλάντα είναι πάνω από τον εθνικό μέσο όρο.

Τα ποσοστά εγκληματικότητας κατά ιδιοκτησίας και τα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας είναι τόσο πάνω από τα εθνικά και κρατικά μέσα. Το FBI προσφέρει μια λεπτομερή ανάλυση του εγκλήματος στην Ατλάντα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της, το βίαιο έγκλημα αποτελεί περίπου το 14% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στην Ατλάντα.

Το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η επίθεση, η οποία αποτελεί περίπου το 62% των συνολικών εγκλημάτων βίας. Το επόμενο πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η ληστεία, που αποτελεί περίπου το 29% των συνολικών εγκλημάτων βίας.

Τα εγκλήματα ιδιοκτησίας αποτελούν τα περισσότερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Ατλάντα, περίπου στο 86% του συνόλου. Το πιο κοινό έγκλημα ιδιοκτησίας είναι η κλοπή-κλοπή, η οποία αποτελεί περίπου το 72% των συνολικών εγκλημάτων ιδιοκτησίας στην Ατλάντα (αυτό είναι λογικό αφού η κλοπή-κλοπή είναι μια πολύ ευρεία κατηγορία εγκλημάτων).

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας της Ατλάντα, η πιο κοινή μορφή κλοπής-κλοπής είναι η κλοπή από οχήματα. Το επόμενο πιο κοινό έγκλημα είναι η κλοπή αυτοκινήτων, η οποία αποτελεί περίπου το 14% των συνολικών εγκλημάτων ιδιοκτησίας στην Ατλάντα.

Υπάρχουν κάποια άσχημα νέα σχετικά με το έγκλημα στην Ατλάντα. Η αστυνομία το 2022 ανέφερε ότι τα ποσοστά ανθρωποκτονιών στην πόλη αυξήθηκαν κατά 7%. Αυξήθηκαν επίσης τα ποσοστά άλλων εγκλημάτων, όπως οι διαρρήξεις.

Πολλές ανθρωποκτονίες και περιστατικά βίαιων εγκλημάτων συνδέονται με συμμορίες και η Ατλάντα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις συμμορίες στους δρόμους. Ωστόσο, οι συμμορίες τείνουν να δραστηριοποιούνται κυρίως σε ορισμένες γειτονιές, συνήθως γειτονιές που είναι πολύ μακριά από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Υπάρχουν επίσης μερικά καλά νέα σχετικά με το έγκλημα στην Ατλάντα. Με την πάροδο του χρόνου, τόσο τα περιουσιακά όσο και τα βίαια εγκλήματα έχουν μειωθεί  στην πόλη. Οι περσινές αυξήσεις είναι απλώς μικρές πτώσεις σε μια συνολική θετική τάση.

Το ποσοστό εγκληματικότητας στην Ατλάντα κυμαίνεται επίσης δραστικά ανάλογα με τη γειτονιά. Ορισμένες γειτονιές (συνήθως εκείνες που είναι πιο δημοφιλείς στους τουρίστες) έχουν χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας, ενώ άλλες έχουν δραστικά υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας.

Τι μας λένε όλοι αυτοί οι αριθμοί για την εγκληματικότητα στην Ατλάντα; Η εγκληματικότητα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα στην πόλη.

Ωστόσο, τα πιο συνηθισμένα εγκλήματα είναι εκείνα που αφορούν κυρίως τους ντόπιους και όχι τους επισκέπτες. Εφόσον χρησιμοποιείτε βασικές τεχνολογίες δρόμου, μπορείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα εγκλήματος στην Ατλάντα.

Μικροκλοπή

Το πιο κοινό έγκλημα σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου είναι η μικροκλοπή. Η μικροκλοπή είναι η πιο εύκολη κλοπή για τους εγκληματίες και είναι ένα έγκλημα ευκαιρίας αντί του σχεδιασμού.

Οι τουρίστες στην Ατλάντα είναι μερικές φορές θύματα πορτοφολάδων ή αρπαγής τσάντας. Οι κλοπές είναι πιο συχνές στο MARTA, το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης. Μπορείτε συνήθως να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα με ορισμένες βασικές προφυλάξεις.

Μην λαμβάνετε φλας με τιμαλφή, όπως κάμερες και ακριβά κοσμήματα, ενώ περπατάτε στην πόλη, καθώς αυτό σας κάνει στόχο. Μην αφήνετε ποτέ τα τιμαλφή αφύλακτα ή σε μέρος όπου είναι εύκολο να τα φτάσετε.

Η πιο κοινή μορφή κλοπής στην Ατλάντα είναι η κλοπή από οχήματα. Αυτή η μορφή κλοπής επηρεάζει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους ντόπιους. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε την κλοπή από οχήματα είναι να μην έχετε αυτοκίνητο στην Ατλάντα.

Η κίνηση της πόλης είναι εμφανώς πυκνή ούτως ή άλλως, και δεν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μπορείτε να μετακινηθείτε χρησιμοποιώντας τη MARTA, καλώντας ένα ταξί ή κάνοντας κράτηση σε ξενοδοχείο σε μια κεντρική περιοχή του κέντρου της πόλης που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.

Εάν οδηγείτε στην Ατλάντα ή θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για ημερήσιες εκδρομές, λάβετε προφυλάξεις κατά της κλοπής. Ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε τιμαλφή στο αυτοκίνητό σας. Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να μην αφήνετε αντικείμενα στο αυτοκίνητο, ειδικά όχι σε σημεία που είναι ορατά.

Βάλτε τα πράγματά σας στο ντουλαπάκι ή το πορτμπαγκάζ. Παρκάρετε σε ασφαλή τοποθεσία, όπως γκαράζ στάθμευσης ή χώρο επί πληρωμή (πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν γκαράζ για τους επισκέπτες).

Ληστεία

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην Ατλάντα ανησυχούν για εγκλήματα που είναι πιο βίαια από τις μικροκλοπές. Τα περισσότερα βίαια εγκλήματα δεν καταλήγουν να επηρεάζουν τους επισκέπτες, αλλά η ληστεία είναι η εξαίρεση.

Τουρίστες έχουν κλαπεί ή ληστευτεί στην Ατλάντα στο παρελθόν. Σχεδόν όλες οι ληστείες και οι κλοπές συμβαίνουν τη νύχτα, αν και υπήρξαν τρομερά παραδείγματα ληστειών κατά τη διάρκεια της ημέρας .

Τα περισσότερα περιστατικά ληστείας συμβαίνουν σε επικίνδυνες γειτονιές ή σε μέρη που είναι πρόχειρα μετά το σκοτάδι, όπως γύρω από τους σταθμούς MARTA ή σε πάρκα.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες ληστείες συμβαίνουν τη νύχτα, οι προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνετε κατά των ληστειών είναι πολύ απλές — μην περιφέρεστε μόνοι σας μετά το σκοτάδι. Αν επισκέπτεστε τη διάσημη νυχτερινή ζωή της Ατλάντα, πάρτε ταξί από και προς τα μπαρ και τα κλαμπ που θα επισκεφτείτε.

Μπορείτε να περπατήσετε το βράδυ σε δημοφιλείς πεζόδρομους, αλλά μην το κάνετε μόνοι σας και μην τολμήσετε σε άγνωστες περιοχές ή σε κακοφωτισμένους δρόμους. Επίσης, δεν θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας να φαίνεται σαν στόχος ληστών.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε πολλά μετρητά ή να φοράτε εντυπωσιακά, ακριβά κοσμήματα στην Ατλάντα. Προσπαθήστε να συνδυάζεστε με άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μην φαίνεστε πιθανός στόχος.

Αποφυγή κακών περιοχών

Γκράφιτι μέσα στο τούνελ της οδού Krog στην Ατλάντα που απεικονίζεται για έναν οδηγό για το εάν η πόλη είναι ασφαλής ή όχι για επίσκεψη

Jon Bilous/Shutterstock

Η αποφυγή των κακών γειτονιών είναι το κλειδί για να παραμείνετε ασφαλείς στην Ατλάντα. Οι περισσότερες από τις χειρότερες γειτονιές της πόλης βρίσκονται μακριά από το κέντρο και στα βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά της πόλης.

Μπορείτε να τολμήσετε σε αυτές τις περιοχές για να πάτε στο αεροδρόμιο ή στο Dome, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε σε αυτές τις άμεσες περιοχές.

Μερικές γειτονιές που πρέπει να αποφύγετε στην Ατλάντα περιλαμβάνουν:

 • Όκλαντ Σίτι
 • Lakewood Heights
 • West End
 • Grove Park

Οι περιοχές γύρω από τους κύριους συγκοινωνιακούς κόμβους, όπως ο σταθμός Greyhound, τείνουν να είναι σχηματικές μετά το σκοτάδι. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ζητήστε συμβουλές από έναν τοπικό φίλο ή τον οικοδεσπότη του καταλύματός σας σχετικά με το ποιες γειτονιές μπορεί να θέλετε να αποφύγετε.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ένα μάτσο πολύχρωμα μπαλόνια ζεστού αέρα που απεικονίζονται να επιπλέουν πάνω από το πράσινο γρασίδι του πάρκου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, την πιο καυτή εποχή για να επισκεφθείτε την Ατλάντα για ένα κομμάτι σχετικά με το εάν είναι ασφαλές ή όχι

Ατλάντα, GA – 4 Αυγούστου 2019: Ευρεία άποψη του φεστιβάλ Balloon στο Piedmont Park, Atlanta/Ajinkya Kohle/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές άλλες συμβουλές ασφάλειας για να επισκεφθείτε την Ατλάντα:

 • Η ώρα της άφιξής σας είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την πλοήγηση σε μια άγνωστη πόλη στο σκοτάδι, ειδικά επειδή πολλοί συγκοινωνιακοί κόμβοι, όπως το αεροδρόμιο και ο σταθμός λεωφορείων, είναι κάπως επικίνδυνοι μετά το σκοτάδι. Η εξοικονόμηση χρημάτων σε μια πτήση με άβολο χρόνο δεν είναι η καλύτερη επιλογή.
 • Αποφύγετε το καλοκαίρι. Όχι μόνο είναι η εποχή των τυφώνων του καλοκαιριού, αλλά ο καιρός γίνεται πολύ ζεστός και υγρός. Οι κάτοικοι της Ατλάντα το έχουν συνηθίσει, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους επισκέπτες (και δεν είναι ο καλύτερος καιρός για εξερεύνηση). Εάν το επισκεφτείτε το καλοκαίρι, φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι.
 • Ποτέ μην περπατάτε μόνοι σας τη νύχτα. Ακόμη και οι γειτονιές που είναι ως επί το πλείστον ασφαλείς μπορεί να έχουν περιστατικά εγκληματικότητας μετά το σκοτάδι. Όταν περπατάς μόνος, είσαι πιο ευάλωτος σε τέτοιες καταστάσεις.
 • Μην συνεχίζετε για το έγκλημα. Οι ντόπιοι της Ατλάντα είναι πολύ περήφανοι για την πόλη τους και είναι συχνά απογοητευμένοι με τον τρόπο που άλλοι Αμερικανοί την αντιμετωπίζουν σαν απαγορευμένη πόλη. Μην ρωτάτε συνεχώς τους ντόπιους για το πώς αντιμετωπίζουν το έγκλημα ή μην κάνετε φασαρία για το πόσο επικίνδυνη είναι η πόλη, καθώς πολλοί τη βρίσκουν προσβλητική.

Συχνές Ερωτήσεις

Άνθρωποι που τρώνε σε ένα φορτηγό τροφίμων στην Ατλάντα

Ατλάντα, GA / ΗΠΑ – 19 Μαΐου 2018: Ένας νεαρός άνδρας υπογράφει μια ηλεκτρονική συσκευή με το δάχτυλό του καθώς αγοράζει φαγητό από ένα φορτηγό τροφίμων στο Old Fourth Ward Food Truck Festival στις 19 Μαΐου 2018 στην Ατλάντα, GA/Blulz60/Shutterstock

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις που έχουν κάνει άλλοι άνθρωποι σχετικά με την επίσκεψη στην Ατλάντα:

Είναι η Ατλάντα ένα ασφαλές μέρος για να ζεις;

Αν θέλετε να κάνετε τη διαμονή σας στην Ατλάντα πιο μόνιμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για να ζήσετε — αρκεί να επιλέξετε τη σωστή γειτονιά. Ζητήστε βοήθεια από έναν τοπικό φίλο όταν επιλέγετε ένα διαμέρισμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν νοικιάσετε κάπου επικίνδυνο.

Είναι η Ατλάντα ή η Νέα Υόρκη πιο ασφαλής;

Η Νέα Υόρκη έχει τη χειρότερη φήμη, αλλά στην πραγματικότητα έχει χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από την Ατλάντα. Πολλοί επισκέπτες αισθάνονται πιο ασφαλείς στη Νέα Υόρκη παρά στην Ατλάντα.

Είναι η Ατλάντα μια φιλική πόλη;

Το στερεότυπο της νότιας φιλοξενίας ισχύει σίγουρα στην Ατλάντα. Οι ντόπιοι είναι πολύ φιλικοί και πάντα θα βρείτε ανθρώπους έτοιμους να σας βοηθήσουν ή απλώς να συνομιλήσετε.

Αξίζει να πάτε στην Ατλάντα;

Παρά την πρόκληση της επίσκεψης, αξίζει απολύτως να πάτε στην Ατλάντα. Η πόλη έχει πολλά υπέροχα αξιοθέατα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα.

Είναι ασφαλές η Ατλάντα να περπατάς τη νύχτα;

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν περπατάτε τη νύχτα στην Ατλάντα ή να προτιμάτε ταξί. Η εγκληματικότητα τείνει να αυξάνεται μετά το σκοτάδι, ειδικά μακριά από καλά φωτισμένες περιοχές για πεζούς. Μια βραδινή βόλτα μπορεί να είναι ασφαλής, αλλά μια βόλτα αργά το βράδυ μάλλον δεν είναι.

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στην Ατλάντα;

Η Ατλάντα έχει σίγουρα τις προκλήσεις της, όπως το αυξημένο ποσοστό εγκληματικότητας. Ωστόσο, με ορισμένες προφυλάξεις και έρευνα σχετικά με τις ασφαλείς γειτονιές και αυτές που πρέπει να αποφύγετε, μπορείτε επίσης να περάσετε μια ασφαλή στιγμή στην πόλη. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης :Τα 15 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Γεωργία το 2023

Βαλτιμόρη:τι να δείτε και να κάνετε.

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Ρουμανία το 2023;

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια