Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Περιεχόμενα

Ενώ υπάρχουν πολλά, πολλά πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο, λίγα μέρη για επίσκεψη ανταγωνίζονται αρκετά το βασιλικό θέαμα γύρω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Φυσικά, η παρακολούθηση του Changing of the Guard είναι πάντα μια διασκεδαστική εμπειρία για τους τουρίστες, αλλά δεν συγκρίνεται καθόλου με το να μπείτε μέσα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να ζήσετε τη βασιλική κατοικία με όλη της την ομορφιά.

Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε σωστά την επίσκεψή σας και να οργανώσετε τα εισιτήριά σας για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να αποφύγετε οποιαδήποτε απογοήτευση. Αυτός ο οδηγός για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα εξηγήσει γιατί ο προγραμματισμός είναι τόσο σημαντικός και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το εμβληματικό αξιοθέατο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Δεδομένου του πόσο δημοφιλή είναι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και άλλα βασιλικά ορόσημα στους τουρίστες στο Λονδίνο, είναι λογικό ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ . Το να αποφασίσετε πού θα αγοράσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξαρτάται από το πόσο οργανωμένοι είστε, τι ελπίζετε να δείτε και πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Παρακάτω εξηγούμε καθεμία από τις διαφορετικές επιλογές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει καλύτερα, και εξηγούμε επίσης γιατί τα εισιτήρια των Παλατιών του Μπάκιγχαμ δεν είναι τίποτα.

1. Παρακολούθηση αυτοπροσώπως (Δεν είναι δυνατό)

Αν και μπορεί κάποτε να ήταν ένας τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αν ήταν κακός, δεν είναι πλέον δυνατό να παραμείνετε στη σειρά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να προμηθευτείτε εισιτήρια. Το παλάτι άλλαξε σε ένα χρονομετρημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για την καλύτερη διαχείριση του αριθμού των επισκεπτών του και, ως εκ τούτου, αφαίρεσε την επιλογή αγοράς εισιτηρίων για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά την άφιξη.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Τα καλά νέα είναι ότι η online κράτηση εισιτηρίων για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Μπορείτε ακόμη και να τα κάνετε κράτηση μέχρι πέντε λεπτά πριν από την ώρα εισόδου, αν και είναι πάντα καλύτερο να τα κανονίσετε πολύ πριν από την επίσκεψή σας για να βεβαιωθείτε ότι θα τα επισκεφτείτε την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε. Επειδή όλα τα εισιτήρια γίνονται πλέον online κρατήσεις, δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοια πράγματα όπως τα skip-the-line εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς δεν υπάρχει πλέον γραμμή εισιτηρίων για παράλειψη.

Οι τουρίστες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Buckingham Palace . Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζουν εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεφύγετε από την τσέπη σας εάν χρειαστεί να ακυρώσετε. Αντίθετα, συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου για εισιτήρια στα State Rooms, μέσω αυτού του συνδέσμου για εισιτήρια για την Πινακοθήκη Queen’s και μέσω αυτού του συνδέσμου για εισιτήρια για το Royal Mews. Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στην ίδια βασικά τιμή.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Οι επισκέπτες που θέλουν να πάρουν λίγο περισσότερα από την εμπειρία θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να σκεφτούν μια ξενάγηση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τα υπέροχα State Rooms με έναν ξεναγό που θα σας μιλήσει για τη βασιλική κατοικία και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε καυτές ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Δυστυχώς, οι ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες περιόδους του έτους, επομένως θα πρέπει να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο για να δείτε εάν λειτουργούν όταν σκοπεύετε να το επισκεφτείτε.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ώρες Λειτουργίας των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι ανοιχτά μόνο για συγκεκριμένες περιόδους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επομένως ο χρόνος της επίσκεψής σας είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να μπορέσετε να μπείτε μέσα. Οι ώρες λειτουργίας είναι επίσης διαφορετικές για τα State Rooms, το Queen’s Gallery και το Royal Mews, οπότε φροντίστε να για να δείτε το καθένα εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε περισσότερα από ένα από αυτά. Το μόνο κοινό τους σημείο είναι ότι είναι όλα κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη.

Τα State Rooms είναι ανοιχτά από τις 5 Νοεμβρίου 2021 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, αλλά μόνο για ειδικές επιλεγμένες ξεναγήσεις. Ανοίγουν ξανά για γενική είσοδο για το καλοκαίρι από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2022. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:30 έως τις 19:30, με τελευταία είσοδο στις 17:15. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:30 έως τις 18:30 και η τελευταία είσοδος είναι στις 16:15.

Το Queen’s Gallery είναι κλειστό από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 7 Απριλίου 2022, καθώς και στις 24 Ιανουαρίου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 10:00 έως τις 17:30, με τελευταία είσοδο στις 16:15. Τα Royal Mews είναι ανοιχτά από τις 19 Μαΐου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022, με κλειστά στις 21 Μαΐου, 28 Μαΐου, 2 Ιουνίου και 5 Ιουνίου. Οι ώρες λειτουργίας τους είναι από τις 10:00 έως τις 17:00, με τελευταία είσοδο στις 16:15 .

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Συνήθως με δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, υπάρχουν καλύτερες στιγμές από άλλες για να επισκεφθείτε, εάν θέλετε να αποφύγετε την υπερβολική κίνηση. Αλλά επειδή το παλάτι δεν είναι ανοιχτό στο κοινό για μεγάλο μέρος του χρόνου, η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε είναι πραγματικά κάθε φορά που τα μέρη του παλατιού που θέλετε να δείτε είναι ανοιχτά.

Όσον αφορά την καλύτερη ώρα της ημέρας για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, τα μέσα της ημέρας είναι πάντα η πιο πολυσύχναστη περίοδος, επομένως είναι σοφό να την αποφύγετε. Αντίθετα, προγραμματίστε την επίσκεψή σας για το πρώτο πράγμα το πρωί ή περιμένετε μέχρι αργά το απόγευμα, όταν το πλήθος έχει αρχίσει να σβήνει. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι πάντα οι πιο πολυσύχναστες μέρες για επίσκεψη, οπότε προσπαθήστε να πηγαίνετε καθημερινά αν είναι δυνατόν.

Πώς να φτάσετε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Για να φτάσετε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, οι ταξιδιώτες έχουν μερικές επιλογές χρησιμοποιώντας το διάσημο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης. Η ακριβής διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε θα εξαρτηθεί από το πού έρχεστε, αλλά θα προσδιορίσουμε τις κύριες γραμμές και διαδρομές που καλύπτουν το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας.

Αν έρχεστε στο Γουέστμινστερ με τρένο, τότε θα θελήσετε να πάρετε το τρένο είτε στο σταθμό Victoria είτε στο σταθμό Charing Cross και περπατήστε 10 λεπτά ή 15 λεπτά, αντίστοιχα. Για όσους χρησιμοποιούν το μετρό του Λονδίνου, οι πιο κοντινοί σταθμοί είναι το St. James’s Park στις γραμμές Circle και District και ο σταθμός Green Park στις γραμμές Jubilee, Piccadilly και Victoria. Όσον αφορά το λεωφορείο, η πλησιέστερη στάση είναι ο σταθμός Victoria/Grosvenor Gardens, όπου σταματούν τα λεωφορεία 11, 211, N11 και N44.

Για βοήθεια σχετικά με τη μετάβαση στο κεντρικό Λονδίνο, εάν πετάτε στην πόλη, φροντίστε να ελέγξετε τον ειδικό μας οδηγό για να φτάσετε από το αεροδρόμιο.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ;

Τα εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους επισκέπτες να επιλέξουν και να επιλέξουν ποια μέρη του συγκροτήματος των παλατιών επιθυμούν να επισκεφθούν. Υπάρχουν τρία κύρια μέρη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ που μπορεί να επισκεφθεί το κοινό: τα State Rooms , η Queen’s Gallery και το Royal Mews . Το καθένα απαιτεί το δικό του εισιτήριο και το καθένα έχει τις δικές του ώρες λειτουργίας. Δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με το πόσο νωρίτερα μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων, γεγονός που διευκολύνει τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Όταν κάνουν κράτηση εισιτηρίων για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, οι επισκέπτες θα πρέπει να επιλέξουν μια συγκεκριμένη ώρα για την επίσκεψή τους, καθώς το παλάτι έχει εισαγάγει ένα σύστημα προγραμματισμού για τη διαχείριση του αριθμού των επισκεπτών. Οι επισκέπτες καλούνται να συμμετάσχουν στη σύντομη γραμμή εισόδου μόνο τη στιγμή στο εισιτήριό τους και όχι πριν.

Εάν δεν βρίσκεστε σε ξενάγηση, παρέχονται δωρεάν ξεναγήσεις πολυμέσων σε εννέα διαφορετικές γλώσσες με το εισιτήριό σας για κάθε έναν από τους ιστότοπους.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Τώρα που καλύψαμε τους τύπους εισιτηρίων που είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, ίσως είναι καλύτερο να δούμε και πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του Buckingham Palace. Οι τιμές των εισιτηρίων θα διαφέρουν ανάλογα με το πού θα τα προμηθευτείτε και αν πρόκειται για περιοδεία, αλλά θα καλύψουμε τις πιο συνηθισμένες τιμές εισιτηρίων για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η γενική είσοδος στα State Rooms κοστίζει 30 £ για ενήλικες, 19,50 £ για νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών και 16,50 £ για παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών και άτομα με αναπηρία. Τα εισιτήρια για την γκαλερί Queen’s εξαρτώνται από τη διεξαγωγή της έκθεσης, αλλά μπορεί να κοστίζουν 16–17 £ για ενήλικες, 11–12 £ για νέους και 8–9 £ για παιδιά. Υπάρχουν επίσης εισιτήρια για το Royal Mews, τα οποία είναι £ 14 για τους ενήλικες, £ 9 για τους νέους και £ 8 για τα παιδιά. Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών μπορούν να εισέλθουν σε καθέναν από αυτούς τους ιστότοπους δωρεάν.

Για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν και τις τρεις περιοχές, υπάρχει το εισιτήριο Royal Day Out. Αυτό το συνδυασμένο εισιτήριο κοστίζει 55 £ για ενήλικες, 36 £ για νέους και 30 £ για παιδιά.

Ξενοδοχεία κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Μερικοί ταξιδιώτες μπορεί να θέλουν να μάθουν ποιες είναι οι επιλογές τους για διαμονή κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Με την τοποθεσία του βαθιά στο κεντρικό Λονδίνο, δεν υπάρχει έλλειψη καταλυμάτων για να διαλέξετε στις περιοχές του Westminster, του St. James και της Victoria. Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μας, ορίστε τα μέρη για να μείνετε κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε εύρος προϋπολογισμού.

Δεν γίνεται πιο πολυτελές από το The Stafford London , μια εξαιρετική επιλογή πέντε αστέρων για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ιδιαίτερο μέρος για να μείνουν. Το ξενοδοχείο με θέα στο Green Park απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από το παλάτι και προσφέρει στους επισκέπτες εξαιρετικά δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο, ένα μπαρ και μια κάβα κρασιών.

Για όσους αναζητούν ίση άνεση και προσιτή τιμή, σκεφτείτε το The Eaton Townhouse στη Βικτώρια. Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το παλάτι και προσφέρει πρόσφατα επιπλωμένα δωμάτια με όλες τις βασικές ανέσεις που απαιτούνται για μια ευχάριστη διαμονή. Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε είναι να οργανώσετε ένα διαμέρισμα διακοπών για τον εαυτό σας, κάτι για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τον οδηγό μας για διακοπές διαμερισμάτων στο Λονδίνο.

Το κεντρικό Λονδίνο δεν πρόκειται ποτέ να είναι ένα φθηνό μέρος για να μείνετε, επομένως το καλύτερο στοίχημα για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό σε αυτό το μέρος της πόλης είναι ο ξενώνας PubLove @ The White Ferry . Ο ξενώνας βρίσκεται στο Abbots Manor, σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κάτι που είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πόσο οικονομικοί και άνετοι κοιτώνες υπάρχουν. Για άλλες προτάσεις προϋπολογισμού, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό ξενώνα στο Λονδίνο.

Εκθέσεις σε εξέλιξη στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φιλοξενούν ειδικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στα State Rooms και στην Queen’s Gallery. Η είσοδος σε εκθέσεις στα State Rooms περιλαμβάνεται ως μέρος της γενικής εισόδου, αλλά οι διάφορες εκθέσεις στην γκαλερί Queen’s ενδέχεται να απαιτούν τα δικά τους εισιτήρια. Ειδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι:

  • Platinum Jubilee: The Queen’s Accession (State Rooms, 22 Ιουλίου έως 2 Οκτωβρίου 2022)
  • Αριστουργήματα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (Queen’s Gallery, 17 Μαΐου 2021 έως 13 Φεβρουαρίου 2022)
  • Ιαπωνία: Δικαστήρια και Πολιτισμός (Queen’s Gallery, 8 Απριλίου 2022 έως 12 Μαρτίου 2023)

Διαδικασία ασφαλείας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Όλοι οι επισκέπτες στο παλάτι θα πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας πριν εισέλθουν στο παλάτι. Γνωρίζοντας τι να περιμένετε και τι επιτρέπεται να φέρετε μέσα, θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε καθυστερήσεις ή προβλήματα με την είσοδο.

Ο έλεγχος ασφαλείας τύπου αεροδρομίου περιλαμβάνει τη διέλευση από έναν ανιχνευτή μετάλλων και τη σάρωση των αντικειμένων και των αποσκευών. Οι τσάντες επιτρέπονται, αλλά οι μεγάλες τσάντες, τα σακίδια πλάτης και τα καροτσάκια δεν επιτρέπονται μέσα και θα χρειαστεί να τα ελέγξετε και να τα παραλάβετε αργότερα.

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι επισκέπτες στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πρέπει να ακολουθούν ορισμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας, όπως η τήρηση των απαιτήσεων κοινωνικής απόστασης και η χρήση μάσκας προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο παλάτι.

Επίσκεψη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με αναπηρία

Για να βοηθήσει τους επισκέπτες με αναπηρίες, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εισήγαγαν μέτρα για να κάνουν τον ιστότοπο πιο προσβάσιμο. Αυτά τα μέτρα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν άτομα με κινητικά προβλήματα, προβλήματα ακοής, προβλήματα όρασης και άτομα με νευροαποκλίσεις.

Στο παλάτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σκούτερ κινητικότητας και ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια, ενώ παρέχονται χειροκίνητα αναπηρικά καροτσάκια όταν είναι απαραίτητο. Η πρόσβαση χωρίς βήμα είναι δυνατή από το μπροστινό μέρος του παλατιού. Το παλάτι παρέχει οδηγούς πολυμέσων BSL για άτομα με προβλήματα ακοής και περιγραφικούς ακουστικούς οδηγούς για άτομα με προβλήματα όρασης. Τα εγγεγραμμένα ζώα βοήθειας επιτρέπονται μέσα στο παλάτι.

FAQ – Γεγονότα για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Τι είναι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι η επίσημη κατοικία του Λονδίνου καθώς και η διοικητική έδρα του μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πότε χτίστηκαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Το σπίτι που έθεσε τα θεμέλια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χτίστηκε από το 1703 έως το 1705.

Πόσο χρονών είναι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι 317 ετών, ή τουλάχιστον μέρη του είναι.

Ποιος έχτισε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Ο Τζον Σέφιλντ, ο οποίος αργότερα θα γινόταν ο δούκας του Μπάκιγχαμ, έχτισε το Σπίτι του Μπάκιγχαμ από τον Γουίλιαμ Τάλμαν και τον Λοχαγό Γουίλιαμ Γουάιντ.

Γιατί χτίστηκαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Ο Τζον Σέφιλντ αντικατέστησε ένα υπάρχον σπίτι στη γη των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ με το σπίτι του Μπάκιγχαμ επειδή πίστευε ότι ήταν πολύ παλιομοδίτικο.

Πού βρίσκεται το Παλάτι του Μπάκιγχαμ;

Το Buckingham Palace βρίσκεται στην πόλη του Westminster στο εσωτερικό Λονδίνο, ανάμεσα στο St. James’s Park, το Green Park και το Buckingham Palace Garden.

Θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για την περιήγηση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τώρα που έχουν σχεδιαστεί όλοι οι τρόποι που μπορείτε να επισκεφτείτε. Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των εισιτηρίων για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα διευκολύνει τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας και ελπίζουμε να σας βοηθήσει να έχετε μια αξέχαστη επίσκεψη σε αυτό το εμβληματικό αξιοθέατο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : “Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.