Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία

Περιεχόμενα

Η χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας της Μαλαισίας είναι ένα απίστευτα πλούσιο μέρος για επίσκεψη. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι σε μια χώρα με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, καταπράσινα τοπία ζούγκλας και έναν πολιτισμό που χαρακτηρίζεται από φιλοξενία και εξαιρετική κουζίνα.

Τα περισσότερα ταξίδια στη Μαλαισία ξεκινούν από την Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα. Απολαύστε υπερσύγχρονα αξιοθέατα, όπως οι Πύργοι Petronas, κάποτε τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο. Η πρωτεύουσα είναι ένα χωνευτήρι κουζίνας, επομένως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να φάτε στη διάσημη street food σκηνή της χώρας.

Πολλά όμορφα αξιοθέατα βρίσκονται μια ημερήσια εκδρομή, όπως τα πανύψηλα σπήλαια Batu, ένας ιερός τόπος των Ινδουιστών. Έξω από την πρωτεύουσα, υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Μπορείτε να εξερευνήσετε μία από τις άλλες πόλεις, όπως το ηδονικό Τζορτζ Τάουν ή την πολυπολιτισμική Μελάκα, ένα ιστορικό σημείο εμπορίας μπαχαρικών.

Αλλά ενώ υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε, ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τη Μαλαισία; Θα σας δείξουμε αυτό, τις φθηνότερες, λιγότερο απασχολημένες και τις χειρότερες στιγμές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για εσάς. ας γίνουμε ο οδηγός σας!

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍
Διαβάστε επίσης :

Διαβάστε επίσης:Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Μαλαισία το 2023;

Συνολικά, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία είναι μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, καθώς αυτό σας επιτρέπει να πιάσετε την ξηρή περίοδο σε διάφορες περιοχές σε όλη τη χώρα.

Αν και η Μαλαισία είναι μια σχετικά μικρή χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, οι περιοχές της στην πραγματικότητα διαφέρουν πολύ ως προς το κλίμα τους — ακόμα και ως προς τις εποχές τους!

Η Μαλαισία έχει δύο μεγάλες περιοχές που χωρίζονται από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης – το Sarawak στο νησί Βόρνεο και την ηπειρωτική χώρα στη χερσόνησο της Μαλαισίας. Το Βόρνεο και το τμήμα της χερσονήσου έχουν διαφορετικά εποχιακά μοτίβα.

Λόγω της επιρροής των παράκτιων ανέμων , η Ανατολική Ακτή και η Δυτική Ακτή της Μαλαισίας έχουν διαφορετικά εποχιακά μοτίβα, ειδικά τις εποχές των βροχών. Κάθε περιοχή της Μαλαισίας βρίσκεται σε μια τροπική κλιματική ζώνη, που σημαίνει ότι είναι ζεστό, υγρό και αρκετά βροχερό όλο το χρόνο.

Η κύρια διαφορά είναι η χρονική στιγμή της περιόδου των βροχών, η οποία συμβαίνει κατά τη διάρκεια:

  • Δυτική Ακτή: Μάιος-Οκτώβριος
  • Ανατολική Ακτή: Οκτώβριος-Μάρτιος
  • Βόρνεο: Νοέμβριος-Φεβρουάριος

Η επίσκεψη στις αρχές της άνοιξης σάς επιτρέπει να αποφύγετε τα χειρότερα της περιόδου των βροχών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας (αν και η Κουάλα Λουμπούρ είναι αρκετά βροχερή όλο το χρόνο).

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Μαλαισία και να προσπαθήσετε να δείτε τις περισσότερες από τις διαφορετικές περιοχές της χώρας, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να συντάξετε ένα δρομολόγιο ευρείας εμβέλειας. Ο Μάρτιος-Ιούνιος είναι επίσης ένας από τους καλύτερους μήνες για να δείτε την άγρια ​​ζωή στη Μαλαισία, ειδικά στο Sarawak και στα εκπληκτικά φυσικά πάρκα της Sabah.

Για παράδειγμα, το Εθνικό Πάρκο Taman Negara είναι καλύτερο να επισκεφθείτε αυτήν την περίοδο. Η ξηρή περίοδος σημαίνει ότι το πάρκο είναι πιο εύκολο στην πλοήγηση (η περίοδος των βροχών μπορεί να μετατρέψει τους δρόμους του πάρκου σε μονοπάτια λάσπης), επομένως είναι πιο πιθανό να δείτε άγρια ​​ζωή.

Την άνοιξη, υπάρχουν επίσης περισσότερα αποδημητικά πουλιά σε όλη τη χώρα. Αυτή τη φορά σηματοδοτεί την έναρξη της ξηρής περιόδου στο Βόρνεο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η τέλεια στιγμή για άλλες περιπέτειες στη ζούγκλα. Η άνοιξη είναι η πιο δημοφιλής εποχή για πεζοπορία στο Βόρνεο, για παράδειγμα στο όρος Kinabalu.

Όχι μόνο τα μονοπάτια είναι πιο βατά, αλλά και ο ξηρός καιρός κάνει καλύτερη ορατότητα μόλις φτάσετε στην κορυφή. Η άνοιξη είναι επίσης η ιδανική εποχή για τον καιρό της παραλίας στη χώρα.

Είναι ως επί το πλείστον ξηρό και στις δύο ακτές, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε στην παρθένα άμμο των Perhentian Islands. Η άνοιξη σηματοδοτεί το τέλος της εποχής των μουσώνων στην ανατολική ακτή, έτσι θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τον καλό καιρό.

Προς το τέλος της άνοιξης, μπορεί να πιάσετε ακόμη και χελώνες να εκκολάπτονται ! Εάν το επισκεφτείτε νωρίς την άνοιξη, μπορείτε επίσης να πάτε στην παραλία στη δυτική ακτή, πριν ξεκινήσει η εποχή των μουσώνων στην άλλη πλευρά της Μαλαισίας.

Η υψηλή περίοδος στο Λανγκάουι και σε άλλους προορισμούς στη Θάλασσα του Ανταμάν τελειώνει τον Μάρτιο, αλλά οι βροχές δεν έχουν έρθει ακόμα, έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία απολαμβάνοντας κάποιες μειωμένες τιμές ξενοδοχείων.

Από τα μέσα έως τα τέλη της άνοιξης ξεκινούν τα καλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Μαλαισίας. Αν θέλετε να πάρετε μια αίσθηση για τις διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και θρησκείες που αποκαλούν τη Μαλαισία πατρίδα, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το επισκεφθείτε.

Η φθηνότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία είναι το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Ωστόσο, το κόστος της επίσκεψης στη Μαλαισία δεν ποικίλλει τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του έτους, επομένως η εξοικονόμηση θα είναι ελάχιστη.

Η Μαλαισία δεν έχει πολλά από την άποψη μιας τυπικής τουριστικής υψηλής περιόδου, επειδή προσελκύει τουρίστες σχεδόν όλο το χρόνο. Η εξαίρεση είναι η πτώση.

Όπως διαπιστώσαμε, ο χρόνος της περιόδου των βροχών ποικίλλει σε όλη τη χώρα, αλλά σχεδόν ολόκληρη η χώρα κρατά μια ομπρέλα τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο λόγω της επιρροής της εποχής των μουσώνων .

Οι διαχειριστές ξενοδοχείων δεν έχουν πολλούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως μπορείτε να έχετε εκπτώσεις σε δωμάτια που συνήθως ισχύουν για πολύ ακριβότερες τιμές.

Ακόμη και ξενοδοχεία σε τουριστικά σημεία, όπως τα Cameron Highlands, προσφέρουν συνήθως εκπτώσεις σε όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τις βροχές της Μαλαισίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν υπάρχει τόση ζήτηση από διεθνείς επισκέπτες, επομένως μπορείτε επίσης να έχετε εκπτώσεις σε πτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίσης, δεν υπάρχουν σχολικές διακοπές το φθινόπωρο στη Μαλαισία ή σε δημοφιλείς χώρες προέλευσης για τους επισκέπτες της, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επομένως οι τιμές των πτήσεων θα είναι χαμηλότερες.

Το φθινόπωρο είναι επίσης μια συνηθισμένη εποχή για πωλήσεις στη χώρα. Εάν θέλετε να πάτε για ψώνια, αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να το επισκεφτείτε, καθώς μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία

Η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία είναι το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου, καθώς λιγότεροι άνθρωποι την επισκέπτονται αυτήν την πιο βροχερή περίοδο του χρόνου.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Μαλαισία δέχεται πολλούς επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά ο ρυθμός των τουριστών μειώνεται σταδιακά σε πολλά μέρη της χώρας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εφόσον δεν σας πειράζουν οι βροχές, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε τα δημοφιλή αξιοθέατα της Κουάλα Λουμπούρ ή να χαλαρώσετε στην παραλία χωρίς να τσακωθείτε ανάμεσα στα πλήθη. Το φθινόπωρο μπορεί να είναι βροχερό, αλλά έχει και κάποια οφέλη για τους επισκέπτες.

Η συνεχής βροχόπτωση σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε όμορφη βλάστηση και λουλούδια, ειδικά αν κατευθυνθείτε στην ενδοχώρα προς τα Cameron Highlands. Το φθινόπωρο έχει επίσης μια σειρά από δημοφιλή φεστιβάλ. Ένα από τα πιο διάσημα είναι το Diwali , το οποίο είναι σημαντικό για τον τοπικό ινδουιστικό πληθυσμό.

Αυτό το φεστιβάλ φώτων λαμβάνει χώρα συνήθως τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δρόμους φωτισμένους με πήλινες λάμπες και διακοσμημένους με πολύχρωμες τοιχογραφίες.

Εν τω μεταξύ, η κινεζική κοινότητα της Μαλαισίας γιορτάζει το Mid-Autumn Festival ή το Φεστιβάλ Mooncake τον Σεπτέμβριο. Αυτή η εποχή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε εσωτερικά αξιοθέατα, όπως μουσεία και εμπορικά κέντρα (η Μαλαισία έχει μερικά από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο).

Πολλά από τα πολιτιστικά φεστιβάλ της Κουάλα Λουμπούρ πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως το φεστιβάλ δημιουργικών τεχνών Urbanscapes τον Νοέμβριο. Εάν προγραμματίσετε σωστά το ταξίδι σας, μπορείτε να νικήσετε ακόμη και τις βροχές κατά τη διάρκεια του βροχερού φθινοπώρου.

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπως η Μελάκα, δεν βρέχει πολύ αυτή την περίοδο. Ακόμη και στις πιο βροχερές περιοχές, οι περισσότερες βροχές συμβαίνουν το απόγευμα, οπότε ξυπνήστε νωρίς εάν σχεδιάζετε υπαίθριες δραστηριότητες.

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία είναι το καλοκαίρι, όταν ο καιρός είναι ο πιο δύσκολος για εξερεύνηση και υπάρχει άφθονο πλήθος. Το καλοκαίρι σε όλη τη Μαλαισία είναι ζεστό και πολύ υγρό.

Η καταπιεστική ζέστη και η υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία καθιστούν πολύ δύσκολη τη μετακίνηση αν δεν είστε συνηθισμένοι στις θερμοκρασίες. Όλο το χρόνο, η Μαλαισία έχει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, αλλά τον Ιούλιο μπορούν να φτάσουν έως και τους 90 βαθμούς και υψηλότερα .

Ορισμένες περιοχές της χώρας, ιδίως η δυτική ακτή, επηρεάζονται από την εποχή των νοτιοδυτικών μουσώνων. Η Μαλαισία συνήθως δεν επηρεάζεται από τις καταστροφικές τροπικές καταιγίδες που ονομάζονται τυφώνες, αλλά οι μουσώνες, ή τα εποχιακά μοτίβα βροχών, μπορούν να ρίξουν άφθονη βροχή σε μια μέρα στη χώρα.

Η ποιότητα του αέρα το καλοκαίρι είναι επίσης η χειρότερη λόγω της αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας και της ρύπανσης του ζεστού, μουντούς αέρα στις πόλεις.

Στις περιοχές του Βόρνεο, η ρύπανση αυξάνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των δασικών πυρκαγιών και της γεωργίας πετσοκόβησης και καύσης. Η ποιότητα του αέρα μπορεί να κάνει τη μετακίνηση δύσκολη και να είναι εντελώς επικίνδυνη για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Θα νόμιζες ότι οι κακές καιρικές συνθήκες θα έδιωχναν πολλούς επισκέπτες, αλλά το καλοκαίρι είναι στην πραγματικότητα μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους για να επισκεφτείς τη χώρα.

Είναι η εποχή των σχολικών διακοπών τόσο στη Μαλαισία όσο και σε χώρες από τις οποίες επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι, όπως τα ΗΑΕ, και πολλές οικογένειες εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή για να ταξιδέψουν. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα οικονομικό δωμάτιο ξενοδοχείου σε παραθαλάσσια θέρετρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την επίσκεψη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη για πολιτιστικά φεστιβάλ, όπως το George Town Festival  που λαμβάνει χώρα συνήθως τον Ιούλιο ή διάφορα λαογραφικά φεστιβάλ σε όλη τη χώρα.

Μαλαισία ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τη Μαλαισία; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Ο Ιανουάριος είναι η εποχή των βροχών στην ανατολική ακτή, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 23 έως 30°C (73-86°F). Εξερευνήστε την πολιτιστική κληρονομιά της Τζορτζτάουν στο Πενάνγκ, επισκεφθείτε τα Cameron Highlands για δροσερό καιρό και γιορτάστε το Thaipusam με την ινδουιστική κοινότητα.

Φεβρουάριος

Παρόμοια με τον Ιανουάριο, ο Φεβρουάριος διατηρεί την περίοδο των βροχών στην ανατολική ακτή. Απολαύστε τους εορτασμούς της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, εξερευνήστε την τέχνη του δρόμου στο Penang και επισκεφτείτε το πάρκο πουλιών της Κουάλα Λουμπούρ.

Μάρτιος

Καθώς η άνοιξη ξεκινά τον Μάρτιο, οι θερμοκρασίες στη Μαλαισία κυμαίνονται από 24 έως 31°C (75-88°F). Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για εξερεύνηση της ιστορικής πόλης της Malacca, καταδύσεις στο Sipadan για υποβρύχιες περιπέτειες και πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Taman Negara.

Απρίλιος

Ο Απρίλιος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 24 έως 31°C (75-88°F). Επισκεφθείτε τους Πύργους Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ, χαλαρώστε στις παραλίες του Λανγκάουι και εξερευνήστε τη βιοποικιλότητα των τροπικών δασών του Βόρνεο σε μέρη όπως η κοιλάδα Danum.

Ενδέχεται

Ο Μάιος διατηρεί θερμοκρασίες μεταξύ 24 και 31°C (75-88°F). Εξερευνήστε τις σπηλιές Batu κοντά στην Κουάλα Λουμπούρ, ζήστε τις γιορτές του Ραμαζανιού και απολαύστε την πολιτιστική ποικιλομορφία του Kota Kinabalu στη Sabah.

Ιούνιος

Τον Ιούνιο, το καλοκαίρι φτάνει στη Μαλαισία με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 24 έως 31°C (75-88°F). Ο Ιούνιος προσφέρει ευκαιρίες για ταξίδια σε νησί στα νησιά Perhentian, εξερεύνηση της σκηνής του street food στο Penang και επίσκεψη στην ιστορική προκυμαία Kuching στο Sarawak.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος διατηρεί θερμές θερμοκρασίες από 24 έως 31°C (75-88°F). Εξερευνήστε τις φυτείες τσαγιού στο Cameron Highlands, βουτήξτε στα καθαρά νερά του νησιού Tioman και παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής Rainforest στο Sarawak.

Αύγουστος

Οι θερμοκρασίες τον Αύγουστο κυμαίνονται από 24 έως 31°C (75-88°F). Απολαύστε τους εορτασμούς της Ημέρας Merdeka (Ημέρα Ανεξαρτησίας), εξερευνήστε τους πολιτιστικούς χώρους στο Ipoh και επισκεφθείτε το Κέντρο Αποκατάστασης Ουρακοτάγκων στο Sepilok.

Σεπτέμβριος

Καθώς αρχίζει το φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 24 έως 30°C (75-86°F). Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για να εξερευνήσετε την ιστορική πόλη George Town στο Penang, να κάνετε πεζοπορία στο Mossy Forest του Cameron Highlands και να ζήσετε την εμπειρία του Mid-Autumn Festival.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 24 έως 30°C (75-86°F). Επισκεφτείτε το πάρκο Kinabalu που είναι καταχωρημένο στην UNESCO στη Sabah, εξερευνήστε το πολιτιστικό χωριό Sarawak και χαλαρώστε στις όμορφες παραλίες του νησιού Redang.

Νοέμβριος

Οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες κυμαίνονται από 24 έως 30°C (75-86°F). Εξερευνήστε το Εθνικό Πάρκο Batang Ai στο Sarawak, ζήστε τους εορτασμούς Deepavali και επισκεφθείτε το Μουσείο Ισλαμικών Τεχνών στην Κουάλα Λουμπούρ.

Δεκέμβριος

Τον Δεκέμβριο, ο χειμώνας επιστρέφει στη Μαλαισία με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 23 έως 30°C (73-86°F). Ο Δεκέμβριος φέρνει ευκαιρίες για εορταστικούς εορτασμούς, εξερεύνηση των λαϊκών αγορών στην Κουάλα Λουμπούρ και απόλαυση στα παραλιακά θέρετρα του Λανγκάουι. Εξετάστε το ενδεχόμενο καταδύσεων στο Sipadan για εξαιρετική υποβρύχια ορατότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με την εύρεση της καλύτερης στιγμής για να επισκεφτούν τη Μαλαισία:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία;

Ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία διαφέρει δραστικά ανάλογα με το μέρος της χώρας που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι ωραίοι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πότε είναι η περίοδος των βροχών στη Μαλαισία;

Η περίοδος των βροχών στη Μαλαισία διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Η δυτική πλευρά της χώρας παρουσιάζει έντονες βροχοπτώσεις μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου, ενώ η περίοδος των βροχών της ανατολικής ακτής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο. Η εποχή των βροχών του Βόρνεο είναι το χειμώνα.

Ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για να πάτε στη Μαλαισία;

Οι καλύτερες ημερομηνίες για να πάτε στη Μαλαισία είναι αυτές που δεν συμπίπτουν με τα σχολικά διαλείμματα για να αποφύγετε την πολυκοσμία σε δημοφιλείς προορισμούς. Ελέγξτε το σχολικό ημερολόγιο πριν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας.

Ποιος είναι ο καλύτερος καιρός στη Μαλαισία;

Οι αρχές της άνοιξης είναι ο καλύτερος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ωστόσο, ο καιρός είναι βροχερός και ζεστός όλο το χρόνο.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Μαλαισία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή που επισκέπτεστε, καθώς οι περίοδοι των βροχών διαφέρουν από ακτή σε ακτή. Εάν το επισκεφτείτε την άνοιξη, έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να απολαύσετε ξηρό καιρό σε όλη τη χώρα.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και πολλές καταπληκτικές στιγμές για να επισκεφτείτε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας στη Μαλαισία σήμερα και ζήστε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η ιστορική χώρα. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe
Διαβάστε επίσης:Τα 23 πιο όμορφα νησιά στην Ασία

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ταϊλάνδη το 2023;

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Διαμονή

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια