Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο με μετρητά το 2023; Ναί!

Περιεχόμενα

Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο με μετρητά; Αναρωτιέστε ποια ξενοδοχεία δέχονται μετρητά, πόσο θα είναι η κατάθεση σε μετρητά ή αν θα χρειαστείτε ή όχι μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο;

Σας καλύψαμε με όλες τις απαντήσεις σε αυτόν τον οδηγό.

Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο με μετρητά;

Όταν πρόκειται για κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο αυτές τις μέρες, οι πληρωμές σε μετρητά συνήθως θεωρούνται παρελθόν. Πιθανότατα μπορούμε να ευχαριστήσουμε την εποχή των ροκ σταρ που καταστρέφουν τα δωμάτια και τις σημερινές ασφαλείς επιλογές ψηφιακής πληρωμής για αυτό. 

Αλλά η ερώτηση “Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο σε μετρητά;” έχει μια εκπληκτική απάντηση, λαμβάνοντας υπόψη πόσο άσχημα αντιμετώπισαν οι αδερφοί μας από το hair metal αυτές τις οάσεις που πληρώνουν τη νύχτα στο παρελθόν. 

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ

Ναι, μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο σε μετρητά σήμερα. Ωστόσο, δεν έχει κάθε ξενοδοχείο πολιτική πληρωμής με μετρητά και ο γενικός κανόνας (αν και υπάρχουν εξαιρέσεις) είναι ότι θα πρέπει να παρέχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά το check-in για να κάνετε κράτηση δωματίου.

Ορισμένα ξενοδοχεία θα σας ζητήσουν να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας με ένα κρατικό έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία που ταιριάζει με το όνομα στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. 

Κάποιοι θα σας ζητήσουν να πληρώσετε μια πρόσθετη προκαταβολή ασφαλείας – μερικές φορές έως και 200 ​​$/διανυκτέρευση – για να πληρώσετε το δωμάτιό σας με μετρητά. 

Οι περισσότεροι θα δεσμεύσουν την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για το πλήρες αναμενόμενο ποσό της διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού αριθμού διανυκτερεύσεων και τυχόν πρόσθετων καταθέσεων.

Η προσωρινή κράτηση θα αποδεσμευτεί – και η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί – αφού πληρώσετε τον τελικό λογαριασμό σε μετρητά. 

Η πληρωμή μετρητών για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι εκπληκτικά συνηθισμένη σήμερα και διαπιστώσαμε ότι αρκετές δημοφιλείς αλυσίδες ξενοδοχείων και μοτέλ δέχονται πληρωμές με μετρητά, τουλάχιστον σε ορισμένες τοποθεσίες. 

Θα μοιραστούμε τα ξενοδοχεία που δέχονται μετρητά, γιατί τα ξενοδοχεία θέλουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο και συμβουλές για κράτηση δωματίου με μετρητά στη συνέχεια!

15 ξενοδοχεία που δέχονται πληρωμές με μετρητά

FabrikaSimf/Shutterstock

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 15 αλυσίδες ξενοδοχείων που είναι γνωστό ότι δέχονται πληρωμές σε μετρητά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε ποιες είναι οι επιλογές σας αν προτιμάτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας με τον παλιό τρόπο!

1. Best Western

Ορισμένες τοποθεσίες Best Western δέχονται πληρωμές σε μετρητά εκτός από χρεωστική, πιστωτική ή ταξιδιωτική επιταγή κατά την αναχώρηση, όταν προσκομίσετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα κατά το check-in.

Θα τεθεί δέσμευση στην κάρτα για την κάλυψη του δωματίου και των παρεπόμενων χρεώσεων, στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί με πληρωμή σε μετρητά μετά από 1-2 εβδομάδες. Το πρόγραμμα Best Western Pay With Points σάς επιτρέπει να συνδυάσετε πόντους ξενοδοχείου με μετρητά για να κλείσετε και μια διαμονή. 

2. Επιλογή ξενοδοχείων

Οι πολιτικές διαφέρουν στα πολλά Choice Hotels (Comfort Inn, Sleep Inn, EconoLodge, κ.λπ.), αλλά θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα θα δέχονται πληρωμή σε μετρητά κατά το check-out.

Θα χρειαστεί να έχετε στη ρεσεψιόν μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να καλύψετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις ή ζημιές στο δωμάτιο. Το πρόγραμμα Choice Hotels Points Plus Cash σάς επιτρέπει να συνδυάσετε μετρητά και πόντους ξενοδοχείου για να κλείσετε διαμονή με πληρωμή μετρητών.

3. Ξενοδοχεία Drury

Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν σε μετρητά κατά την αναχώρηση για τον τελικό λογαριασμό με έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που προσκομίζεται κατά το check-in όταν διαμένουν στο Drury Hotels. 

Θα τεθεί δέσμευση στην κάρτα για την πλήρη τιμή της προγραμματισμένης διαμονής σας συν μια τυχαία κατάθεση $50-$200 που θα αποδεσμευτεί 7-10 ημέρες μετά την εξόφληση της διαμονής σας. 

4. Extended Stay America

Σε ορισμένες τοποθεσίες γίνονται δεκτές πληρωμές με μετρητά κατά το check-in του Extended Stay America (διανυκτέρευση) ή ανά εβδομάδα (εβδομαδιαία/μηνιαία χρέωση), με κατάθεση 100 $ σε μετρητά κατά το check-in για την κάλυψη τυχόν επιπλέον χρεώσεων.

Ενδέχεται να απαιτείται πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο για να δεσμευτεί η κάρτα σας για το πλήρες αναμενόμενο ποσό της διαμονής σας. Η κατάθεση σε μετρητά θα σας ταχυδρομηθεί εντός 14 ημερών από την αναχώρηση, εάν δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

5. Hilton Hotels & Resorts

Ο όμιλος ξενοδοχείων Hilton ενδέχεται να δεχτεί μετρητά όταν τοποθετείτε μια κύρια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο αρχείο για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις. Μπορεί να τεθεί δέσμευση στην κάρτα μαζί με μια κατάθεση (όπως η πολιτική κατάθεσης 200 $/διανυκτέρευση στο Ντάλας/Ft. Worth Hampton Inn).

Τυχόν κρατήσεις θα αποδεσμευτούν μετά τη διαμονή σας, εάν πληρώσατε με μετρητά και δεν υπάρχουν ζημιές στο δωμάτιο ή επιβαρύνονται επιπλέον χρεώσεις. Το πρόγραμμα Hilton Flexible Points & Money σάς επιτρέπει να συνδυάσετε μετρητά και πόντους ξενοδοχείου για να πληρώσετε και για τη διαμονή σας.

kitzcorner/Shutterstock

6. Ξενοδοχεία Hyatt

Ορισμένες τοποθεσίες της Hyatt δέχονται πληρωμές με μετρητά κατά το check-out, αλλά όλες θα απαιτήσουν μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο κατά το check-in για την κάλυψη τυχόν πρόσθετων χρεώσεων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διαμονή σας.

Μπορεί να τεθεί δέσμευση στην κάρτα για την κάλυψη του κόστους του δωματίου και μια προκαταβολή, η οποία θα αποδεσμευτεί μετά την πλήρη πληρωμή σε μετρητά κατά την αναχώρηση.

Είναι καλύτερο να τηλεφωνήσετε στην τοποθεσία σας και να ρωτήσετε για την πληρωμή μετρητών κατά το check-out και, στη συνέχεια, κάντε κράτηση μέσω τηλεφώνου εάν θέλετε να πληρώσετε για τη διαμονή σας σε μετρητά. 

7. IHG Hotels & Resorts

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει το Holiday Inn and Candlewood Suites είναι γνωστό ότι δέχεται πληρωμές σε μετρητά κατά το check-in για το πλήρες αναμενόμενο ποσό της διαμονής, συν φόρους και επιστρεφόμενη προκαταβολή $150 (μπορεί επίσης να είναι μετρητά).

Θα λάβετε την προκαταβολή πίσω μετά τις 8 π.μ. κατά το check out την ημέρα μετά την επιθεώρηση του δωματίου. Θα χρειαστεί να βάλετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο αρχείο στη ρεσεψιόν για την κάλυψη τυχόν επιπλέον χρεώσεων και ενδέχεται να δεσμευτεί στην κάρτα για ολόκληρο το ποσό της διαμονής και της προκαταβολής σας.

Τυχόν δεσμεύσεις στην κάρτα σας θα αποδεσμευτούν μετά από έλεγχο του δωματίου και εξόφληση σε μετρητά. 

8. Marriott

Επικοινωνήστε με μεμονωμένα ξενοδοχεία για πολιτική, αλλά ορισμένες τοποθεσίες του Marriott θα δεχτούν μετρητά στο τέλος της διαμονής σας, όταν καταχωρίσετε μια έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στη ρεσεψιόν.

Θα εφαρμοστεί παρακράτηση στον λογαριασμό και θα αποδεσμευτεί εντός 2 εβδομάδων αφού πληρώσετε σε μετρητά για το δωμάτιό σας και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.

Το πρόγραμμα Marriott Cash + Points σάς επιτρέπει να πληρώσετε μόλις 55 $ και να χρησιμοποιήσετε τους πόντους ξενοδοχείου σας για να πληρώσετε και για ένα δωμάτιο.

9. Microtel Inns & Suites

Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν σε μετρητά κατά την αναχώρηση σε ορισμένες τοποθεσίες της Microtel, υπό την προϋπόθεση ότι είστε 21+, να δείξετε μια κρατική ταυτότητα με φωτογραφία κατά το check-in και να καταβάλετε εγγύηση περίπου 200 $

Λάβετε υπόψη ότι δεν δέχεται πληρωμές με μετρητά κάθε τοποθεσία της Microtel και θα πρέπει να τηλεφωνήσετε και να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν για να είστε σίγουροι πριν κάνετε κράτηση. 

10. Μοτέλ 6

Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν σε μετρητά εκ των προτέρων , αλλά ενδέχεται να χρεωθεί μια επιπλέον προκαταβολή σε διάφορα ποσά ανάλογα με την τιμή του δωματίου.

Στη ρεσεψιόν μπορεί να ζητηθεί έγκυρο δημόσιο έγγραφο ταυτότητας και χρεωστική, πιστωτική ή τραπεζική κάρτα που αντιστοιχεί στην ταυτότητα και οι καταθέσεις ή οι δεσμεύσεις χρεωστικών καρτών επιστρέφονται εντός 2 εβδομάδων από τη διαμονή σας.

stockfour/Shutterstock

11. Omni Hotels & Resorts

Τα ξενοδοχεία Omni μπορούν να δεχτούν πληρωμές με μετρητά εξ ολοκλήρου κατά το check-in μαζί με προκαταβολή 100 $/ημέρα για τον προγραμματισμένο αριθμό ημερών της διαμονής σας.

Η τοποθεσία σας πιθανότατα θα απαιτεί μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο αρχείο κατά το check-in και θα την δεσμεύσει προσωρινά για το ποσό της διαμονής σας, επομένως φροντίστε να καλέσετε και να ρωτήσετε πριν την κράτηση.  

12. Park Plaza Hotels & Resorts

Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν μετρητά κατά την αναχώρηση, αλλά θα πρέπει να προσκομίσουν μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για να κάνουν κράτηση δωματίου και να κάνουν μια κάλυψη 75 $+ με δέσμευση για τη συνολική χρέωση του δωματίου.

Η κράτηση θα αποδεσμευτεί με πληρωμή σε μετρητά και ενδέχεται να χρειαστούν 2 εβδομάδες για να εξαφανιστεί από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Δεν γίνονται δεκτές καταθέσεις μετρητών. 

13. Ξενοδοχεία Radisson

Ορισμένες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Radisson Blu, δέχονται πληρωμές με μετρητά κατά την αναχώρηση με έγκυρη πιστωτική κάρτα που καταχωρείται στο αρχείο κατά το check-in.

Η κάρτα θα έχει δέσμευση για ολόκληρο το ποσό της διαμονής σας και η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί εάν πληρώσετε το ποσό σε μετρητά κατά το check-out. 

14. Red Roof Inn

Ορισμένες τοποθεσίες του Red Roof Inn δέχονται πληρωμές με μετρητά κατά την αναχώρηση μαζί με προκαταβολή 50 $ για τυχόν επιπλέον χρεώσεις που καταβάλλεται σε μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Μετά από επιθεώρηση του δωματίου, θα λάβετε τα χρήματα της κατάθεσής σας πίσω ή θα αποδεσμεύσετε την κράτηση στην κάρτα σας, εφόσον δεν υπάρχει ζημιά στο δωμάτιο. 

15. Σούπερ 8 

Οι επισκέπτες του Super 8 μπορούν να πληρώσουν με μετρητά για ένα δωμάτιο, αλλά απαιτείται εξ ολοκλήρου μια επιπλέον προκαταβολή 250 $, εάν δεν καταχωρίσετε μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο.

Η προκαταβολή είναι 100 $ εάν έχετε καταχωρίσει πιστωτική κάρτα και σε κάθε περίπτωση, η προκαταβολή θα επιστραφεί μετά τη διαμονή σας, εάν δεν υπάρχουν ζημιές στο δωμάτιο. 

Γιατί τα ξενοδοχεία απαιτούν μια πιστωτική κάρτα σε αρχείο;

YAKOBCHUK ΒΙΑΧΕΣΛΑΒ/Shutterstock

Μόλις βρείτε τα ξενοδοχεία που δέχονται πληρωμές με μετρητά, ίσως αναρωτιέστε γιατί τόσα πολλά από αυτά εξακολουθούν να απαιτούν από εσάς να έχετε στο αρχείο μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η απάντηση είναι απλή και διπλή: Διασφάλιση πληρωμής και εύκολη χρήση ανέσεων για τους επισκέπτες. 

Η διατήρηση του αρχείου της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας σημαίνει ότι το ξενοδοχείο έχει ένα μέσο για να καλύψει το συνολικό κόστος του δωματίου σας, μια προκαταβολή ασφαλείας και τυχόν επιπλέον πρόσθετα, όπως υπηρεσία δωματίου, είδη μίνι μπαρ ή ταινίες pay-per-view. 

Εάν πληρώνετε σε μετρητά και αποφασίσετε να φύγετε στη μέση της τελευταίας νύχτας χωρίς να πληρώσετε, να καταστρέψετε το δωμάτιο, να κλέψετε αντικείμενα από το δωμάτιο ή να ακυρώσετε την κράτησή σας μετά το επιτρεπόμενο παράθυρο, το ξενοδοχείο μένει να κρατά την τσάντα.

Έτσι, κρατούν μια έγκυρη πιστωτική/χρεωστική κάρτα στο αρχείο για κάθε ενδεχόμενο. 

Η διατήρηση της κάρτας σας στο αρχείο διευκολύνει επίσης το ξενοδοχείο να διατηρεί μια καρτέλα σε λειτουργία για οποιαδήποτε από αυτά τα πρόσθετα και επιπλέον ανέσεις που χρησιμοποιείτε ενώ απολαμβάνετε τη διαμονή σας.

Εάν έχετε επιβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο σας δέχεται πληρωμές με μετρητά, η προσφορά αριθμού πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της πολιτικής στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν σημαίνει ότι θα χρεωθείτε στην κάρτα.

Θα το χρησιμοποιήσουν για να δεσμεύσουν προσωρινά την εξουσιοδότηση – μια φανταστική χρέωση «για κάθε περίπτωση» που δεν θα πραγματοποιηθεί εκτός και αν αποτύχετε να παράσχετε πλήρη πληρωμή σε μετρητά κατά την αναχώρηση. 

Συμβουλές για κράτηση ξενοδοχείου με μετρητά

Monkey Business Images/Shutterstock

Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο με μετρητά; Απολύτως, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, τείνουν να υπάρχουν πολλά ψιλά γράμματα όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την πλοήγηση στις πληρωμές με μετρητά σε ξενοδοχεία. 

Αναζητήστε ξενοδοχεία και μοτέλ 1-3 αστέρων

Όσο λιγότερο φανταχτερά τα καταλύματά σας, τόσο πιο πιθανό είναι να δεχτούν πληρωμή σε μετρητά. Θα βρείτε μερικά ξενοδοχεία και θέρετρα ανώτερης κατηγορίας που δέχονται μετρητά με μερικές πρόσθετες απαιτήσεις και καταθέσεις, αλλά είναι πολύ πιο συνηθισμένο σε ξενοδοχεία 1-3 αστέρων από ό,τι σε ξενοδοχεία 4-5 αστέρων. 

  • Τα ξενοδοχεία 1 αστέρων που δέχονται μετρητά μπορεί να περιλαμβάνουν το Motel 6, το Super 8 και το Rodeway Inn
  • Τα ξενοδοχεία 2 αστέρων που δέχονται μετρητά μπορεί να περιλαμβάνουν τα Sleep Inn, Comfort Inn & Suites και EconoLodge
  • Τα ξενοδοχεία 3 αστέρων που δέχονται μετρητά μπορεί να περιλαμβάνουν το Hampton Inn, το Courtyard by Marriott και το Hyatt Place

Κάντε κράτηση του δωματίου σας μέσω τηλεφώνου

Η κράτηση ξενοδοχείων μέσω Διαδικτύου είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέθοδος εάν ελπίζετε να πληρώσετε μετρητά για τη διαμονή σας. Η κράτηση μέσω τηλεφώνου είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να πληρώσετε μετρητά.

Όταν τηλεφωνείτε, επιβεβαιώστε ότι το ξενοδοχείο δέχεται πληρωμές σε μετρητά, είτε κατά το check in είτε κατά το check out. Ρωτήστε σχετικά με τις απαιτούμενες καταθέσεις και εάν θα χρειαστείτε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο για αναστολή εξουσιοδότησης. 

Αξίζει να τηλεφωνήσετε για να ελέγξετε για πληρωμές με μετρητά σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο, είτε η πολιτική ορίζει την αποδοχή πληρωμών με μετρητά είτε όχι. Θα μπορούσατε να σταθείτε τυχεροί και να μιλήσετε με κάποιον που είναι πρόθυμος να κάνει μια εξαίρεση ή να χρεώσει μια επιπλέον κατάθεση για να πάρει μετρητά για ένα δωμάτιο!

Κάντε κράτηση μέσω ΟΤΑ

Ορισμένα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (OTA) επιτρέπουν περισσότερες επιλογές μεθόδων πληρωμής από ό,τι η απευθείας κράτηση μέσω του ιστότοπου ενός ξενοδοχείου. Αν και δεν θα μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο διαδίκτυο, ενδέχεται να βρείτε επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με αυτόν τον τρόπο.

Θα διαπιστώσετε ότι η Expedia, για παράδειγμα, δέχεται χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες, Επιβεβαίωση μηνιαίων πληρωμών μέσω επιταγής ή τραπεζικού λογαριασμού, Κλικ για πληρωμή και πληρωμές PayPal.

Μην κρατάτε την αναπνοή σας στην αναμονή εξουσιοδότησης

Δεδομένου ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία που λαμβάνουν μετρητά απαιτούν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο για να δεσμεύσουν την εξουσιοδότηση, είναι σοφό να υποθέσουμε ότι δεν θα δείτε αυτό το ποσό να ελευθερώνεται για 2-4 εβδομάδες μετά τη διαμονή σας.

Διαφορετικά ξενοδοχεία έχουν διαφορετικές πολιτικές σχετικά με τον χρόνο που χρειάζεται για να αποδεσμευτεί η κράτηση εξουσιοδότησης μετά τη διαμονή σας. Έχουμε δει ξενοδοχεία να αφαιρούν την κράτηση οπουδήποτε από 7-30 ημέρες μετά τη διαμονή, οπότε χαλαρώστε και αφήστε το μερικές εβδομάδες εάν δεν το δείτε αμέσως.

Συχνές Ερωτήσεις

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δείχνει με το στυλό του ένα έγγραφο εγγραφής, έτοιμο να υπογράψει ένας πελάτης για ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς την απάντηση στην ερώτηση μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο σε μετρητά;

Chadchai Krisadapong/Shutterstock

Έχετε διαβάσει όλες τις ψιλά γράμματα πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή ενός ξενοδοχείου με μετρητά. Ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα για να μάθετε περισσότερα!

Παίρνουν τα ξενοδοχεία μετρητά ή κάρτα;

Όλα τα ξενοδοχεία δέχονται έγκυρες, σημαντικές πιστωτικές ή/και χρεωστικές κάρτες. Ορισμένα ξενοδοχεία λαμβάνουν μετρητά, αλλά θα απαιτούν μια έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο για να δεσμευτεί προσωρινά η εξουσιοδότηση στο λογαριασμό σας στο αναμενόμενο τελικό ποσό του λογαριασμού σας.

Ελέγξτε την πολιτική του ξενοδοχείου σας και τα ψιλά γράμματα για να μάθετε την πολιτική πληρωμών σε μετρητά. Ορισμένα απαιτούν πλήρη πληρωμή σε μετρητά εκ των προτέρων, μαζί με μια κατάθεση σε μετρητά που θα σας επιστραφεί μετά τη διαμονή σας.

Άλλοι δέχονται πληρωμή σε μετρητά κατά την αναχώρηση, όταν θα αποδεσμεύσουν την κράτηση εξουσιοδότησης στον λογαριασμό σας μετά την πλήρη πληρωμή.

Μπορείτε να βάλετε μετρητά σε ένα ξενοδοχείο για την εγγύηση;

Ορισμένα ξενοδοχεία δέχονται μετρητά για την εγγύηση, ενώ άλλα απαιτούν την κατάθεση σε έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο σας για να μάθετε τι περιλαμβάνει η πολιτική εγγύησης.

Πόσο είναι μια κατάθεση σε μετρητά σε ξενοδοχείο;

Οι καταθέσεις μετρητών στο ξενοδοχείο μπορεί να κυμαίνονται από περίπου $50 έως $200+. Ορισμένα ξενοδοχεία χρεώνουν προκαταβολή σε μετρητά για ολόκληρη τη διαμονή, ενώ άλλα εφαρμόζουν την κατάθεση σε μετρητά ανά διανυκτέρευση.

Αυτά τα ποσά μπορούν να αυξηθούν γρήγορα, επομένως καλέστε το ξενοδοχείο σας για να μάθετε την πολιτική κατάθεσης πριν την κράτηση.

Η Marriott δέχεται μετρητά;

Ναι, ορισμένα ξενοδοχεία Marriott δέχονται πληρωμές σε μετρητά κατά την αναχώρηση, αρκεί να έχετε έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο αρχείο για την εφαρμογή αναστολής εξουσιοδότησης.

Μετά την πληρωμή σας με μετρητά, η Marriott θα αποδεσμεύσει την κάρτα σας εντός 2 εβδομάδων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Cash + Points για να χρησιμοποιήσετε μετρητά και πόντους ξενοδοχείου για να κλείσετε τη διαμονή σας στο Marriott.

Όλα τα ξενοδοχεία απαιτούν πιστωτική κάρτα;

Δεν απαιτούν όλα τα ξενοδοχεία μια πιστωτική κάρτα για τους επισκέπτες. Ορισμένοι δέχονται μια χρεωστική κάρτα για να τη διατηρήσουν στο αρχείο.

Άλλοι, όπως οι τοποθεσίες Microtel, Super 8 και Red Roof Inn, θα δέχονται πληρωμή με μετρητά εκ των προτέρων ή κατά την αναχώρηση μαζί με μια κατάθεση σε μετρητά που κυμαίνεται από 50 έως 200 $.

Λοιπόν, μπορείτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο με μετρητά;

Ναι – μπορείτε οπωσδήποτε να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο σε μετρητά και είναι εκπληκτικά συνηθισμένο. Με τουλάχιστον 15 δημοφιλείς αλυσίδες ξενοδοχείων που δέχονται πληρωμές με μετρητά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε ένα στον ταξιδιωτικό προορισμό σας. 

Λάβετε υπόψη τα σημαντικά ψιλά γράμματα: Πιθανότατα θα χρειαστείτε μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ταυτότητα με φωτογραφία και μετρητά για μια κατάθεση ασφαλείας, εάν δεν ακολουθείτε τη διαδρομή αναμονής της εξουσιοδότησης πιστωτικής κάρτας. 

Αυτή η κατάθεση σε μετρητά μπορεί να είναι $50 που καταβάλλεται κατά το check in ή μπορεί να είναι $200/διανυκτέρευση για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Όλα είναι θέμα πολιτικής του ξενοδοχείου, επομένως μην διστάζετε να ρωτήσετε για λεπτομέρειες. 

Είτε η κάρτα σας παρακρατείται προσωρινά για το κόστος του δωματίου συν κατάθεση ασφαλείας είτε πληρώνετε προκαταβολή σε μετρητά, μην ανησυχείτε – θα λάβετε τα χρήματα της κατάθεσης πίσω εφόσον δεν διοχετεύσετε το εσωτερικό σας rockstar που καταστρέφει το δωμάτιο .

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ
Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια