Ταξιδεύοντας με προϋπολογισμό – Συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι

Όλοι πρεπει να πάνε διακοπές μια στο τόσο. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για ρομαντική απόδραση ή ακόμα και για να εξερευνήσετε τον κόσμο μόνοι σας, υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που θα εξοικονομήσουν όχι μόνο χρόνο και χρήμα, αλλά και πολλούς πονοκεφάλους.

Υπάρχουν δύο τομείς όπου ξοδεύεται αμέσως το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας, το φαγητό και το κατάλυμα. Ενώ το κάμπινγκ είναι σίγουρα ένας φθηνός τρόπος για να κρατήσετε πραγματικά μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας, δεν θα έχετε παντού κάμπινγκ.

Εάν ταξιδεύετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, είστε όλοι στριμωγμένοι σε ένα μικρό χώρο και όσο περισσότερες είναι οι διακοπές, τόσο περισσότερο αυτοί οι άνθρωποι θα αρχίσουν να νευριάζουν ο ένας τον άλλον.

Ταξιδεύοντας στη Σρι Λάνκα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένα ξενοδοχείο είναι μια εναλλακτική λύση, αλλά υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα από τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο. Αυτά περιλαμβάνουν την έλλειψη ιδιωτικότητας, τα γεύματα, καθώς και το κόστος ανά άτομο.

Ακόμα κι αν ένα ξενοδοχείο προσφέρει κάποιο πρωινό, υπάρχει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Το φαγητό μπορεί να αφαιρέσει ένα μεγάλο κομμάτι από το πορτοφόλι σας και όσο περισσότερους ανθρώπους έχετε, τόσο περισσότερο θα κοστίσει. Εάν πρέπει να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο, βρείτε αυτό όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν, ειδικά αν έχετε παιδιά δώδεκα ετών και κάτω.

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και χτίζοντας μια ανεξάρτητη καριέρα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί να μην γλιτώσετε από όλη αυτή την ταλαιπωρία, σκεπτόμενοι περισσότερο  εξω από το κουτί. Οι οικογενειακές διακοπές μπορεί να είναι αρκετά ακριβές από μόνες τους, με όλες τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα που είναι διαθέσιμα

. Δοκιμάστε τα all-inclusive θέρετρα αντί για την κανονική σας ρουτίνα. Μπορείτε να βρείτε θέρετρα all-inclusive σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μερικά είναι οικογενειακά και άλλα μόνο για ζευγάρια.

Το ωραίο μέρος για ένα all-inclusive θέρετρο είναι ότι ως επί το πλείστον όλα πληρώνονται σε μία τιμή. Συμπεριλαμβάνονται γεύματα, καθώς και πολλές δραστηριότητες. Αυτά τα θέρετρα έχουν πλήρως εποπτευόμενες δραστηριότητες, ώστε οι γονείς να μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς ανησυχία.

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές για υπέροχες διακοπές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια άλλη ασυνήθιστη ιδέα είναι ένα σπίτι ή μια βίλα για διακοπές. Και αυτά είναι διαθέσιμα σχεδόν οπουδήποτε και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, υπάρχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, ώστε να έχετε ιδιωτικότητα.

Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχετε το φαγητό. Πόσα χρήματα πιστεύετε ότι θα εξοικονομήσετε μόνο και μόνο που δεν πηγαίνετε συνέχεια για δείπνο;

Στη συνέχεια, υπάρχει η ατμόσφαιρα που μοιάζει με το σπίτι και σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα πραγματικό σημείο στάθμευσης για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας. Όχι μόνο κάνετε οικονομία σε αυτούς τους τομείς, αλλά οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε να πληρώσετε 100 $ τη βραδιά για ένα ξενοδοχείο, ένα από αυτά μπορεί να είναι 50 $, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν.

Αεροπορικά εισιτήρια για Μπαλί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια πραγματικά μεγάλη συμβουλή που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε άτομο είναι να προγραμματίσετε τις διακοπές σας νωρίς. Ας υποθέσουμε ότι έχετε κλείσει το κατάλυμα και το ταξίδι σας και ότι έχετε σχέδια για περιηγήσεις ή είσοδο σε κάστρα, ή ιστορικά μνημεία και άλλα αξιοθέατα.

Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να φτάσετε για να κάνετε κράτηση για αυτά τα πράγματα, διαφορετικά δεν θα είναι διαθέσιμα όταν φτάσετε. Όταν κάνετε τη διαμονή και τις ταξιδιωτικές σας ρυθμίσεις, φροντίστε να κάνετε κράτηση και σε αυτά. Ένα ωραίο πράγμα σχετικά με τον προγραμματισμό νωρίς, μερικές φορές μπορείτε να έχετε πολύ καλές τιμές.

Το να ταξιδέψετε στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να είναι μια ηρακλειακή εργασία με τις κορυφαίες συμβουλές μας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια