Αεροπορικά εισιτήρια για Βαρκελώνη

Γιατί να πάτε στη Βαρκελώνη

Η Βαρκελώνη περιέχει τόσο το αυθεντικά ιστορικό όσο και το παράξενο. Από τα γραφικά μονοπάτια του πολύχρωμου  πάρκου Güell  στα ρομαντικά στενά σοκάκια του Barri Gòtic . από τα παραλιακά νυχτερινά κέντρα μέχρι τις δεκάδες ιερές εκκλησίες και τα αρχιτεκτονικά θαύματα της πόλης, αυτή η πόλη δίπλα στη θάλασσα φαίνεται να προσελκύει όλους τους τύπους: τον τυχοδιώκτη, το ζευγάρι, τον πάρτι, τον λάτρη του πολιτισμού – και πολλά άλλα – με μια σχεδόν συντριπτική ποικιλία πραγμάτων κάνω . Θα μπορούσατε να μείνετε για λίγες μέρες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε μια ολόκληρη εβδομάδα για να εξερευνήσετε.

Στη Βαρκελώνη, ακόμη και η παραλία είναι πολύβουη, αλλά στην πραγματικότητα είναι η κοσμοπολίτικη πόλη που τραβάει όλη την προσοχή. Μεγάλο μέρος της δραστηριότητας περιστρέφεται γύρω από τη Las Ramblas , μια σειρά από στενά δρομάκια και σοκάκια γεμάτα εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και μια ζωντανή πεζοδρομημένη αγορά. Αλλά θα πρέπει επίσης να κάνετε μια περιήγηση στα αριστουργήματα του Αντόνι Γκαουντί. Ο Γκαουντί είναι υπεύθυνος για τοποθεσίες όπως το Casa Milà ,  το Casa Batlló και το La Sagrada Familia . Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε την εκλεκτική εμπορική σκηνή και το εκλεκτό φαγητό και κρασί της περιοχής. Καταλαβαίνετε γιατί προτείνουμε εβδομαδιαίες διακοπές; Για να αποκτήσετε ένα οικόπεδο, σκεφτείτε να εγγραφείτε σε μία από τις καλύτερες ξεναγήσεις της πόλης .

Ποιο αεροδρόμιο εξυπηρετεί την Βαρκελώνη, θα βρω αεροπορικά εισιτήρια μεσο του ticketswe και ενδεικτικές τιμές

Η Βαρκελώνη εξυπηρετείται από δύο αεροδρόμια, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρκελώνης-Ελ Πρατ (BCN) και το Διεθνές Αεροδρόμιο Βαρκελώνης-Ουρσούλα (GRO).

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρκελώνης-Ελ Πρατ είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα νότια της πόλης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Βαρκελώνης-Ουρσούλα είναι ένα μικρότερο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί κυρίως εσωτερικές πτήσεις. Βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης.

Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για τη Βαρκελώνη μέσω του Ticketswe. Οι ενδεικτικές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Βαρκελώνη ξεκινούν από περίπου 400 ευρώ.

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Βαρκελώνη για πτήσεις που αναχωρούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2023:

  • Aegean Airlines: 400 ευρώ
  • Ryanair: 300 ευρώ
  • Vueling Airlines: 450 ευρώ

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, την ημερομηνία αναχώρησης, την ώρα αναχώρησης και την κατηγορία θέσης.

Για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για τη Βαρκελώνη μέσω του Ticketswe, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ticketswe.
  2. Στην ενότητα “Πτήσεις”, επιλέξτε “Αθήνα (ATH) προς Βαρκελώνη (BCN, GRO)”.
  3. Εισαγάγετε τις ημερομηνίες και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης που σας ενδιαφέρουν.
  4. Επιλέξτε την αεροπορική εταιρεία και την κατηγορία θέσης που επιθυμείτε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση”.

Το σύστημα θα σας εμφανίσει μια λίστα με αποτελέσματα που ταιριάζουν στα κριτήρια σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση διάφορους παράγοντες, όπως η τιμή, η διάρκεια της πτήσης και η αεροπορική εταιρεία.

Μόλις βρείτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το εισιτήριό σας.

Ελπίζω να βοηθήσει!