Στη σελίδα αυτή θα βρείτε λίστα με συχνές ερωτήσεις -απαντήσεις σχετικά με πτήσεις, οι στις οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια χωρίς ταλαιπωρία.

λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις
λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις-αεροπορικά εισιτήρια
Το TicketsWe είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για Αεροπορικά εισητήρια.
Δεν πουλάμε αεροπορικά εισιτήρια, αλλά σας βοηθάμε να βρείτε τα φθηνότερα. Είναι δωρεάν.

1. Αγόρασα ένα εισιτήριο, αλλά δεν ήρθε στο ταχυδρομείο ή έκανα λάθος στο e-mail μου ή θέλω να εκδώσω επιστροφή χρημάτων. Τι να κάνω?

Επικοινωνήστε με το πρακτορείο ή την αεροπορική εταιρεία μέσω της οποίας αγοράσατε το εισιτήριό σας. Οι λεπτομέρειες  παρέχονται από τους πωλητές του εισιτηρίου.

2. Είναι δυνατόν να αλλάξετε τις ημερομηνίες αναχώρησης / άφιξης των αγορασμένων αεροπορικών εισιτηρίων;

Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες και ναύλοι έχουν διαφορετικούς κανόνες για επιστροφές χρημάτων και αλλαγές στα δεδομένα εισιτηρίων. Πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να λάβετε απευθείας από το πρακτορείο ή την αεροπορική εταιρεία μέσω της οποίας αγοράσατε το εισιτήριο. Κατά κανόνα, οι ακρίδες θα σας προσφέρουν να εκδώσετε επιστροφή χρημάτων του εισιτηρίου που αγοράσατε προηγουμένως και να αγοράσετε ένα νέο για τις απαιτούμενες ημερομηνίες με έκπτωση.

3. Σκοπεύω να αγοράσω εισιτήριο. Θέλω να μάθω αν μπορώ να το ακυρώσω εάν χρειαστεί.

Οι προϋποθέσεις επιστροφής εισιτηρίων εξαρτώνται από μεγάλο αριθμό παραγόντων:

  • αερογραμμή
  • τιμή
  • πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση πραγματοποιείται η επιστροφή ·
  • πολιτική πρακτορείου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις πληροφορίες ναύλων. Μπορεί να βρεθεί απευθείας στη διαδικασία κράτησης συγκεκριμένου εισιτηρίου στον ιστότοπο του πρακτορείου ή της αεροπορικής εταιρείας.

4. Σκοπεύω να αγοράσω εισιτήριο, αλλά το διαβατήριό μου δεν είναι ακόμη έτοιμο. Πώς να είσαι;

Χωρίς διαβατήριο, μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις Lufthansa, WizzAir, EasyJet, AirBerlin. Κατά κανόνα, εάν χρειάζεστε έναν ξένο αριθμό διαβατηρίου για να αγοράσετε εισιτήρια, μπορείτε να τον αλλάξετε, αλλά το όνομα στο λατινικό αλφάβητο είναι συνήθως αδύνατο. Επιλέξτε πρώτα το εισιτήριο πτήσης που σας αρέσει και, στη συνέχεια, καλέστε το πρακτορείο ή την αεροπορική εταιρεία που το πωλεί. Οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν με αυτό το ζήτημα.

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍
Διαβάστε επίσης : Αεροπορικά εισιτήρια προς Πόλεις

5. Είναι δυνατόν να αγοράσετε εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία αναχώρησης;

Δυστυχώς οχι . Κατά την αναζήτησή μας, οι εταιρείες προσφέρουν μόνο εισιτήρια με σαφείς ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής.

αεροπορικά εισιτήρια
λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις-αεροπορικά εισιτήρια

6. Πού μπορώ να δω κριτικές για το πρακτορείο όπου πρόκειται να αγοράσω εισιτήρια; Δεν θα με εξαπατήσουν;

Η  ticketswe είναι συνεργάτης τις aviasales.ru η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά αναζήτησης εισιτηρίων από το 2007. Για 8 χρόνια, έχουμε αναπτύξει μια πρακτική διεξοδικού ελέγχου των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να εμπιστευτείτε όλες τις εταιρείες στην αναζήτησή μας.

7. Προηγουμένως, δεν αγόρασα εισιτήρια μέσω πρακτορείων και στο Διαδίκτυο, κατά κάποιον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε το πρακτορείο, υπάρχουν εγγυήσεις;

Για να ελέγξετε την αξιοπιστία του πρακτορείου εισιτηρίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία real ticket.rf.

8. Πώς μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο ξεχωριστά για ένα παιδί;

Γενικά, η υπηρεσία μεταφοράς ασυνόδευτων παιδιών είναι μια υπηρεσία για γονείς που στέλνουν το παιδί τους σε μια άλλη πόλη. Κατά την εγγραφή της υπηρεσίας, ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας θα συνοδεύει προσωπικά το παιδί στην πτήση του αεροσκάφους, θα το παραδώσει στο πλήρωμα και στο αεροδρόμιο άφιξης, ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας θα παραδώσει το παιδί από χέρι σε χέρι στους χαιρετιστές. Είναι απαραίτητο να παραγγείλετε τη μεταφορά ασυνόδευτου παιδιού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης.

Για να στείλετε ένα παιδί μόνο σε αεροπλάνο:

1. Εκδώστε ένα εισιτήριο στο όνομα ενός παιδιού στο ναύλο ενηλίκων και μόνο στην οικονομική θέση (είναι καλύτερο, μετά την αναζήτησή μας, να καλέσετε το πρακτορείο όπου τα εισιτήρια ταιριάζουν με εσάς και να αποσαφηνίσετε τους κανόνες μεταφοράς ενός παιδιού στο συγκεκριμένη πτήση συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας).

2. Συμπληρώστε την αίτηση μεταφοράς ασυνόδευτου παιδιού σε 4 αντίγραφα και δώστε την στον εκπρόσωπο που εκδίδει το εισιτήριο, σε ηλεκτρονική ή γραπτή μορφή (όπως θα ενημερώσει το πρακτορείο).

3. Πληρώστε για την υπηρεσία εάν έχει πληρωθεί (το κόστος θα πρέπει να ελεγχθεί με τον πράκτορα κατά την κράτηση του εισιτηρίου ).

Ως υπενθύμιση, ένα ασυνόδευτο παιδί γίνεται δεκτό για μεταφορά  εάν:

  • πληρωμένο αεροπορικό εισιτήριο ·
  • πιστοποιητικά γέννησης ή διαβατήρια πολίτη  (για παιδιά άνω των 14 ετών) ·
  • αιτήσεις για τη μεταφορά ασυνόδευτου παιδιού ·
  • ιατρικό πιστοποιητικό υγείας του παιδιού (εάν είναι απαραίτητο, επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία πριν από την αναχώρηση).

9. Πόσο καιρό πριν από το ταξίδι είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε εισιτήρια: όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο; Ή μήπως η τιμή εξακολουθεί να πέφτει πιο κοντά στην ημερομηνία του ταξιδιού;

Κατά μέσο όρο, οι καλές τιμές των εισιτηρίων εμφανίζονται 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Όσο πιο κοντά είναι η ημερομηνία αναχώρησης, τόσο πιο ακριβά τα εισιτήρια. Η αύξηση των τιμών είναι ιδιαίτερα αισθητή κατά τη διάρκεια των διακοπών και της θερινής περιόδου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα εισιτήρια πρέπει να αγοράζονται το συντομότερο δυνατό.

10. Αγόρασα ένα εισιτήριο, αλλά το πρακτορείο δεν το επιβεβαίωσε. Πότε θα επιστραφούν τα χρήματα;

Πιθανότατα, η πληρωμή απλά δεν χρεώθηκε από την κάρτα σας και τα χρήματα παγώνονται στην τράπεζα. Κατά κανόνα, οι τράπεζες διατηρούν το δεσμευμένο ποσό για 30 ημερολογιακές ημέρες, εάν δεν υπήρχαν αιτήματα για τη συναλλαγή από εσάς ή από την άλλη πλευρά. Για να επιταχύνετε την επιστροφή χρημάτων και να τα αποδεσμεύσετε από τον λογαριασμό σας, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για κατάργηση αποκλεισμού απευθείας στην τράπεζά σας.

αεροπορικά εισιτήρια
λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις-αεροπορικά εισιτήρια

11. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αναζήτησης εισιτηρίων εάν δεν σας ενδιαφέρουν συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης, αλλά σε μήνες;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιο χαμηλής τιμής στην αρχικη σελιδα. Ελέγξτε όλους τους πιθανούς μήνες και την επιθυμητή διάρκεια του ταξιδιού για να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια. Οι φθηνότερες επιλογές επισημαίνονται με πράσινο χρώμα. Κάντε κλικ σε αυτά και μάθετε περισσότερα για τις προσφορές που βρέθηκαν.

12. Γιατί τα εισιτήρια στον επίσημο ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας είναι πιο ακριβά;

Είναι συχνά φθηνότερο να αγοράζετε εισιτήρια μέσω ενός πρακτορείου παρά μέσω της ίδιας της αεροπορικής εταιρείας. Το γεγονός είναι ότι οι πράκτορες αγοράζουν εισιτήρια από αεροπορικές εταιρείες χύμα, αντίστοιχα, το κόστος με σημαντική έκπτωση. Κάποιος έχει περισσότερα, κάποιος λιγότερο.

Οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάζονται επίσης με διαφορετικά συστήματα κρατήσεων με διαφορετικούς όρους και πωλούν εισιτήρια σε διαφορετικές τιμές. Μαζί με τη σήμανση του ίδιου του συστήματος κρατήσεων, και πάλι, λαμβάνονται εντελώς διαφορετικές τιμές.

13. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση εισιτηρίου; Και πόσο διαρκεί η κράτηση;

Στον ιστότοπο πολλών αεροπορικών εταιρειών και πρακτορείων, μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσεων χωρίς πληρωμή. Η περίοδος κράτησης εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία και την ημερομηνία αναχώρησης. Για παράδειγμα, εάν η αναχώρηση είναι την άλλη μέρα, τότε η κράτηση πραγματοποιείται για 24 ώρες. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα δείτε την προθεσμία ακύρωσης.

14. Γιατί δεν ψάχνετε πολλές διαδρομές; Ας πούμε, πετάξτε σε μια πόλη και επιστρέψτε στο σπίτι από μια άλλη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δύσκολη διαδρομή στην κύρια σελίδα του ticketswe. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ κάτω από την αναζήτηση στο “κάνουν μια δύσκολη διαδρομή”. Μια τέτοια διαδρομή είναι απαραίτητη όταν τα σημεία άφιξης στο δρόμο εκεί και τα σημεία αναχώρησης στο δρόμο επιστροφής δεν συμπίπτουν (για παράδειγμα, Μόσχα-Ρώμη και μετά Μιλάνο-Μόσχα) ή κατά τη διάρκεια πτήσεων μεταξύ διαφορετικών πόλεων στο ίδιο ταξίδι (για παράδειγμα, Μόσχα-Μπανγκόκ-Ντενπασάρ-Σίδνεϊ).

15. Πείτε μου ποιες αεροπορικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν πτήση με σκύλο (γάτα) και πόσο θα κοστίσει;

Η μεταφορά ζώων σε αεροσκάφος υπόκειται στους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών. Κάθε μεταφορέας έχει το δικό του. Επιτρέπεται σίγουρα η μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο από Vueling, AirBaltic, AirBerlin, Germanwings, Virgin America. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις πτήσεις AirAsia, Ryanair, EasyJet, Flydubai, WizzAir. Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία για ναύλους μεταφοράς. Επίσης, μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε το ζώο για το ταξίδι .

16. Αγόρασα εισιτήρια με μεταβίβαση. Πείτε μου, θα είναι απαραίτητο να κάνετε ξανά check in στο αεροδρόμιο μεταφοράς και να κάνετε check in ξανά στις αποσκευές σας;

Υπάρχουν δύο επιλογές εδώ: Πρώτον, στον μετρητή check-in στο σημείο Α, θα σας δοθούν αμέσως κάρτες επιβίβασης για όλα τα σημεία μεταφοράς. Οι αποσκευές σας θα φτάσουν επίσης στον τελικό προορισμό της πτήσης σας.

Δεύτερον, στον μετρητή check-in θα λάβετε κάρτα επιβίβασης για το πρώτο σκέλος του ταξιδιού. Στην επόμενη παράγραφο, θα πρέπει να κάνετε ξανά check in για την πτήση. Οι αποσκευές είτε θα προχωρήσουν στο τελικό σημείο είτε θα τις συναντήσετε στο σημείο μεταφοράς και θα τις ελέγξετε ξανά.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μάθετε τις λεπτομέρειες κατά το check in για μια πτήση στο αεροδρόμιο.

αεροπορικά εισιτήρια
λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις-αεροπορικά εισιτήρια

17. Εάν αγοράσω εισιτήρια με μεταφορές και η αναμονή είναι πολύ μεγάλη, μπορώ να φύγω από το αεροδρόμιο και να περπατήσω στην πόλη;

Όλα εξαρτώνται από τη χώρα διέλευσης. Εάν πετάτε από τη Ρωσία σε χώρα Σένγκεν και μεταφέρετε σε χώρα Σένγκεν, τότε, φυσικά, μπορείτε να βγείτε από το αεροδρόμιο και να εξερευνήσετε την πόλη. Ωστόσο, ορισμένες άλλες χώρες απαιτούν θεώρηση διέλευσης για να εισέλθουν στην πόλη, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Αυστραλία. Επομένως, μελετήστε τους κανόνες διέλευσης στη χώρα όπου έχετε μακροχρόνια σύνδεση.

18. Πώς μπορεί να μεταφερθεί ένα καροτσάκι με αεροπλάνο;

Κατά κανόνα, όλες οι αεροπορικές εταιρείες σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε δωρεάν ένα αναδιπλούμενο ελαφρύ καρότσι όταν πετάτε με ένα παιδί κάτω των δύο ετών και ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν επίσης τη μεταφορά ενός καροτσιού για μεγαλύτερα παιδιά (μερικές φορές δωρεάν, μερικές φορές το καρότσι είναι αποδεκτή ως αποσκευές). Εάν το καρότσι μεταφέρεται δωρεάν, το καρότσι μπορεί να περιορίζεται σε βάρος και μέγεθος με το άθροισμα τριών διαστάσεων.

Για παράδειγμα, στο S7, το βάρος ενός καροτσιού επιτρέπεται έως και 20 kg και στο Transaero, το βάρος ενός καροτσιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4,5 kg, όχι περισσότερο από 53 * 27 * 97 cm. Ανάλογα με τους εσωτερικούς κανόνες της αεροπορικής εταιρείας, το καρότσι πρέπει να επιστραφεί στον μετρητή check-in, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν μπείτε στο μανίκι ή πριν επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος ή μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους (είναι καλύτερα να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων, τότε δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο αεροδρόμιο).

Δοκίμασε την καλύτερη πλατφόρμα εύρεσης αεροποριών εισιτήριων εδώ