Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Δουβλίνο 2023

Από την αρχαία αρχιτεκτονική και τα ανεκτίμητα έργα τέχνης μέχρι τις περιηγήσεις με ιρλανδικό ουίσκι και τη μαγευτική νυχτερινή ζωή, η λίστα με τα συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Δουβλίνο είναι ατελείωτη. Αν θέλετε να ζήσετε όσο περισσότερα μπορείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στο Δουβλίνο. Διαβάστε παρακάτω για έναν λεπτομερή οδηγό για μερικές φανταστικές εταιρείες τουριστικών λεωφορείων στο Δουβλίνο που προσφέρουν εμπειρίες hop-on hop-off.

Αυτά είναι τα καλύτερα λεωφορεία hop-on hop-off στο Δουβλίνο:

 1. Περιήγηση με λεωφορείο DoDublin Hop-On Hop-Off
 2. Αξιοθέατα της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο Hop-On Hop-Off του Δουβλίνου
 3. Big Bus Dublin Hop-On Hop-Off ξενάγηση με λεωφορείο

Πώς λειτουργούν οι εκδρομές με λεωφορείο στο Dublin Hop-On Hop-Off;

Οι περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off κάνουν το δρόμο τους σε μια προκαθορισμένη διαδρομή, σταματώντας στα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Μπορείτε είτε να παραμείνετε στο λεωφορείο για όλη τη διαδρομή για να απολαύσετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα ή να κατεβείτε σε οποιαδήποτε από τις στάσεις, κάνοντας αναρρίχηση όταν είστε έτοιμοι να κατευθυνθείτε στο επόμενο αξιοθέατο. Οι περισσότερες εκδρομές έχουν ζωντανούς οδηγούς ή/και ψηφιακό σχολιασμό, ενώ πολλές περιλαμβάνουν ακόμη και δωρεάν περιήγηση στην πόλη με τα πόδια.

Θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε εισιτήρια μίας, δύο, ακόμη και τριών ημερών, τα οποία σας επιτρέπουν να οδηγείτε το λεωφορείο και να επιβιβάζεστε και να φεύγετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια του εισιτηρίου σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Λονδίνο

 • Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Σαν Φρανσίσκο
 • Τα καλύτερα Airbnb στο Δουβλίνο

Οι καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Δουβλίνο

1. DoDublin Hop-On Hop-Off Bus Tour

DoDublin προσφέρει ολοκληρωμένες περιηγήσεις hop-on hop-off που καλύπτουν ολόκληρο το κέντρο της πόλης και περιλαμβάνουν δωρεάν περιήγηση με τα πόδια και δωρεάν είσοδο στο Μικρό Μουσείο του Δουβλίνου. Διατίθενται μειωμένες τιμές για φοιτητές και ηλικιωμένους, ενώ τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν με την αγορά ενός εισιτηρίου για ενήλικες. Όλα τα λεωφορεία διαθέτουν ανοιχτές οροφές, καθιστώντας αυτήν την εταιρεία εξαιρετική επιλογή για μια περιήγηση με διώροφο λεωφορείο στο Δουβλίνο.

Διαδρομές του DoDublin Bus Tour στο Δουβλίνο

Οι περιηγήσεις στο DoDublin ταξιδεύουν σε μια διαδρομή 26 στάσεων που προσεγγίζει όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης.

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 45 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 20-30 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: O’Connell Street (κεντρικά γραφεία λεωφορείων του Δουβλίνου), Parnell Square North, O’Connell Street (διασταύρωση Abbey Street), Nassau Street, Merrion Square West, Merrion Street Upper, St. Stephen’s Green, Leinster Street South, Westland Row, Pearse Street, College Green, Dame Street, Cork’ Hill, St. Cl. ‘s Gate (Guinness Storehouse), James’s Street (Roe & Co.), Irish Museum of Modern Art and Royal Hospital Kilmainham, St. John’s Road, Phoenix Park and Dublin Zoo, Parkgate Street, Collins Barracks, Arran Quay, Ormond Quay, Bachelors Walk

Χάρτης του DoDublin Bus Tour στο Δουβλίνο

Εισιτήρια για την περιήγηση με λεωφορείο DoDublin στο Δουβλίνο

Αγοράστε τώρα εισιτήρια DoDublin Hop-On Hop-Off

2. Αξιοθέατα της πόλης Ξενάγηση με λεωφορείο Hop-On Hop-Off του Δουβλίνου

Αξιοθέατα της πόλης είναι μια άλλη μεγάλη εταιρεία τουριστικών λεωφορείων στο Δουβλίνο, που διαθέτει μοντέρνα λεωφορεία με ευρύχωρα επάνω καταστρώματα από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα. Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν δωρεάν περιήγηση με τα πόδια και μέχρι δύο παιδιά μπορούν να οδηγήσουν δωρεάν με κάθε εισιτήριο ενηλίκων που αγοράζετε.

Διαδρομές της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο στο Δουβλίνο

Τα λεωφορεία City Sightseeing ταξιδεύουν σε μία διαδρομή, η οποία κάνει πάνω από 25 στάσεις στα πιο δημοφιλή μνημεία και αξιοθέατα.

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 45 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 45-60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9:15 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: Irish Whisky Museum, Trinity College, Book of Kells, Dublin Castle, Δημαρχείο, Christ Church Cathedral, Dublinia Viking Museum, St. Patrick’s Cathedral, Marsh’s Library, Teeling Whisky Distillery, The Dublin Liberties Distillery, The Vaults, Guinness Storeons of St. , Phoenix Park και Dublin Zoo, Parkgate Street, Collins Barracks, National Museum of Decorative Arts & History, Smithfield Square, Jameson Distillery, Temple Bar, Irish Rock ‘N’ Roll Museum, Dublin Writers Museum, Hugh Lane Gallery, Garden of Remembrance, O’Connell Street The General Postaniig, Μουσείο Τζέιμτον, The General Postaniig Beckett Bridge, The Convention Centre Dublin, 3Arena, Bord Gáis Energy Theatre, Grand Canal Dock, U2 Studio, Shelbourne Park, Merrion Square, National Museum of Natural History, National Gallery of Ireland, St. Stephen’s Green, The Little Museum of Dublin, Museum of Literature στο St.

Χάρτης της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο στο Δουβλίνο

Εισιτήρια για την περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης στο Δουβλίνο

Αγοράστε τώρα εισιτήρια για τα αξιοθέατα της πόλης

3. Big Bus Dublin Hop-On Hop-Off Bus Tour

Μεγάλο Λεωφορείο Οι περιηγήσεις στο Δουβλίνο είναι δημοφιλείς και προσιτές, και περιλαμβάνουν δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στην πόλη. Όλα τα εισιτήρια για ενήλικες συνοδεύονται από ένα δωρεάν παιδικό εισιτήριο.

Διαδρομές του Big Bus Tour στο Δουβλίνο

Τα ανοιχτά λεωφορεία της Big Bus στο Δουβλίνο κινούνται κατά μήκος μιας ενιαίας κεντρικής διαδρομής, η οποία περιλαμβάνει 25 στάσεις και προσφέρει ζωντανούς οδηγούς και ψηφιακό σχολιασμό σε οκτώ γλώσσες.

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 30 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 20-30 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: O’Connell Street Upper, Nassau Street, Leinster Street, Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας, Merrion Square, St. Stephen’s Green, College Green, Dame Street and Temple Bar, Dublin Castle, Christ Church Cathedral, Βασιλικός Καθεδρικός Ναός St. Σταθμός Heuston, Parkgate Street West, Phoenix Park, Parkgate Street East, National Museum of Decorative Arts & History, Arran Quay, Bachelors Walk, Parnell Square North

Χάρτης του Big Bus Tour στο Δουβλίνο

Εισιτήρια για το Big Bus Tour στο Δουβλίνο

 • ο 24ωρο κλασικό εισιτήριο περιλαμβάνει πρόσβαση hop-on hop-off για 24 ώρες και μια περιήγηση με τα πόδια στην Yellow Umbrella. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν 28,74 δολάρια. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • ο Εισιτήριο Premium 48 ωρών περιλαμβάνει πρόσβαση hop-on hop-off για 48 ώρες, περιήγηση με τα πόδια και πανοραμική νυχτερινή περιήγηση. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν 38,32 δολάρια. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • ο Εισιτήριο Deluxe 72 ωρών περιλαμβάνει πρόσβαση hop-on hop-off για 72 ώρες, περιήγηση με τα πόδια, πανοραμική νυχτερινή περιήγηση και μισή μέρα παράκτια περιήγηση. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν 57,48 δολάρια. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.

Αγοράστε Big Bus Hop-On Hop-Off εισιτήρια τώρα

Σύσταση: Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα συνδυάζοντας την περιήγησή σας με λεωφορείο hop-on hop-off με εισιτήρια εισόδου για δημοφιλή αξιοθέατα του Δουβλίνου, μπορεί να σας ενδιαφέρουν οι Πάσο Go City All-Inclusive. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πάσο μιας, δύο, τριών, τεσσάρων ή πέντε ημερών, το οποίο κοστίζει 73,45 $, 94,74 $, 105,38 $, 116,03 $ και 122,42 $ αντίστοιχα. Τα πάσο περιλαμβάνουν 24ωρο εισιτήριο Big Bus και είσοδο σε περισσότερα από 35 από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης.

Τα οφέλη μιας περιήγησης με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Δουβλίνο

Αν και το Δουβλίνο είναι μια σχετικά μικρή πόλη, είναι γεμάτο με συναρπαστικά πράγματα να δείτε και να κάνετε. Ακόμη και ο έμπειρος ταξιδιώτης κινδυνεύει να κατακλυστεί από την ατελείωτη λίστα με τα αξιοθέατα που πρέπει να δει. Τα λεωφορεία hop-on hop-off προσφέρουν έναν διασκεδαστικό και προσιτό τρόπο για να δείτε την πόλη, φροντίζοντας να συναντήσετε όλα τα σημεία που πρέπει να δείτε στη διαδρομή.

Αυτά τα βολικά τουριστικά λεωφορεία στο Δουβλίνο χαρτογραφούν τη διαδρομή και τις στάσεις για εσάς, εξοικονομώντας χρόνο για να μεταβείτε σε μια νέα πόλη. Παρέχουν επίσης διασκεδαστικά γεγονότα και ιστορικό πλαίσιο για τα πολλά αξιοθέατα και στάσεις στη διαδρομή. Η φύση των εισιτηρίων σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε πού θα περάσετε το χρόνο σας αφού έχετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο.

Τα σύγχρονα λεωφορεία διαθέτουν δύο ορόφους και ανοιχτές οροφές που προσφέρουν πανοραμική θέα στην πόλη. Είναι συνήθως πιο καθαρά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και πιο προσιτά από τα ταξί. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε εισιτήρια περιοδείας με λεωφορείο hop-on hop-off με πάσο για διάφορα αξιοθέατα, κάτι που μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Συμβουλές για μια περιήγηση με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Δουβλίνο

Για να σας βοηθήσουμε χωρίς κόπο να κάνετε hop-on hop-off στο Δουβλίνο, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές:

 • Εάν έχετε χρόνο, εξετάστε το ενδεχόμενο να οδηγήσετε σε ολόκληρη τη διαδρομή του λεωφορείου πριν κάνετε οποιεσδήποτε στάσεις. Αυτό σας δίνει μια αίσθηση των διαφόρων γειτονιών της πόλης και σας βοηθά να αποφασίσετε ποια αξιοθέατα σας ενδιαφέρει περισσότερο να δείτε.
 • Αν αγοράσετε ένα εισιτήριο μίας ημέρας, μπείτε όσο πιο νωρίς μπορείτε και αποφύγετε τις ώρες αιχμής για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιοδεία.
 • Διαβάστε το χρονοδιάγραμμα της επιλεγμένης περιοδείας σας και τη λίστα με τις στάσεις πριν ξεκινήσετε και κρατήστε ένα αντίγραφο μαζί σας, ώστε να είστε έτοιμοι να μεταβείτε στις επιθυμητές στάσεις.
 • Δεδομένου ότι τα λεωφορεία hop-on hop-off στο Δουβλίνο έχουν ανοιχτή κορυφή, λάβετε υπόψη τον καιρό πριν ξεκινήσετε. Είναι πάντα καλή ιδέα να φέρετε νερό εάν η τουριστική εταιρεία δεν το παρέχει και να φέρετε ένα επιπλέον στρώμα σε περίπτωση που φυσάει ή κάνει κρύο στην κορυφή.

Ελπίζουμε αυτός ο οδηγός να σας πιάσει στις καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο στα αξιοθέατα στο Δουβλίνο. Είτε εγκαθιστάτε για λίγο είτε απλώς κάνετε στάση για λίγες μέρες, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στο Δουβλίνο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.