Κριτική Holafly eSIM: Η καλύτερη eSIM για τα ταξίδια στην Ευρώπη;

Περιεχόμενα

Η παραμονή συνδεδεμένη στο δρόμο έχει γίνει απολύτως απαραίτητη για τον σύγχρονο ταξιδιώτη. Εκτός από τη διατήρηση επαφής με τους φίλους και την οικογένεια και την περιήγηση στο διαδίκτυο, οι ταξιδιώτες στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης πιθανότατα θα χρειαστεί να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά εισιτήρια τρένου, ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης και μενού κωδικών QR. Το δωρεάν Wi-Fi είναι καλό στη θεωρία, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να είναι εκεί όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Έτσι, αν πιστεύετε ότι θα στέλνετε μηνύματα στο σπίτι, θα πλοηγείστε με τους Χάρτες Google ή θα σερφάρετε στον ιστό για τα καλύτερα μέρη για να φάτε κάτι, σίγουρα θα θέλετε να πάρετε μια τοπική κάρτα SIM για ταξίδια στην Ευρώπη.

Παραδοσιακά, οι ταξιδιώτες έπρεπε να βασίζονται σε φυσικές κάρτες που αγόραζαν από τοπικά καταστήματα για να συνδεθούν στο τοπικό δίκτυο. Ωστόσο, η σχετικά νέα ευκολία της eSIM είναι εδώ για να αντικαταστήσει την παλιά φυσική προπληρωμένη κάρτα SIM για την Ευρώπη. Με μια εξαιρετικά εύκολη ηλεκτρονική αγορά και μια διαδικασία απομακρυσμένης ενεργοποίησης, eSIM από Holafly είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε σε απεριόριστα δεδομένα υψηλής ταχύτητας από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στον προορισμό σας.

Κωδικός κουπονιού: Λάβετε έκπτωση 5% σε οποιαδήποτε διεθνή eSIM από το Holafly με εκπτωτικό κωδικό: ROADAFFAIR.

Τι είναι μια eSIM;

Μια eSIM είναι απλώς μια εικονική κάρτα SIM. Λειτουργεί παρόμοια με τη μικρή πλαστική κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας, αποθηκεύοντας τις πληροφορίες σας και παρέχοντας πρόσβαση στο δίκτυό σας, αλλά είναι ψηφιακή και όχι φυσική. Οι περισσότερες νέες έξυπνες συσκευές υποστηρίζουν eSIMS, το οποίο μπορεί να αγοραστεί online και να ενεργοποιηθεί αμέσως, καθιστώντας τις τις τέλειες ευρωπαϊκές κάρτες SIM για ταξιδιώτες.

Ποιες συσκευές υποστηρίζουν eSIM;

Τα περισσότερα νεότερα smartphone, φορητές συσκευές, tablet, ακόμη και ορισμένοι φορητοί υπολογιστές υποστηρίζουν eSIM. Πιθανότατα δεν θα έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση μιας ψηφιακής SIM εάν διαθέτετε μία από τις ακόλουθες συσκευές:

  • iPhone XR ή XS
  • iPhone 11 ή νεότερο
  • iPad με συνδεσιμότητα 4G που κατασκευάζονται από το 2019
  • Samsung Galaxy S20 και νεότερα
  • Google Pixel 2 και νεότερο

Ελέγξτε εάν το τηλέφωνό σας είναι συμβατό με Holafly eSIM εδώ.

Τι είναι το Holafly;

Το Holafly είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα eSIM που κάνει τη σύνδεση για την επόμενη περιπέτειά σας παιχνιδάκι. Η εταιρεία προσφέρει eSIMS για περισσότερες από 120 χώρες στη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Με εξαιρετική βαθμολογία Πιλότος εμπιστοσύνης και ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό σχέδιο, η Holafly προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές κάρτες SIM για την Ευρώπη.

ο Holafly eSim για την Ευρώπη προσφέρει απεριόριστα δεδομένα σε 32 χώρες, με πακέτα που κυμαίνονται από 19 $ για 5 ημέρες έως 99 $ για 90 ημέρες. Το Holafly προσφέρει επίσης υπηρεσίες υποστήριξης πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και WhatsApp, και η υπηρεσία σας συνδέει με το καλύτερο δίκτυο σε κάθε χώρα καθώς αναπηδάτε σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας Holafly eSIM;

1. Μπορείτε να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε εύκολα την SIM Online

Με το Holafly, δεν χρειάζεται να πάτε σε φυσικό κατάστημα στη χώρα προορισμού σας ή να πληρώσετε για μια SIM που θα σας αποσταλεί. Απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα online και σαρώστε τον κωδικό QR που αποστέλλεται στο email σας για να ενεργοποιήσετε την eSIM σας.

2. Μπορείτε να αγοράσετε εκ των προτέρων και να συνδεθείτε αμέσως

Εάν αγοράσετε και ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα πριν από το ταξίδι, μπορείτε να συνδεθείτε στο τοπικό δίκτυο στη χώρα προορισμού σας από τη στιγμή που προσγειωθείτε. Ελέγξτε το email σας για επιβεβαίωση του ξενοδοχείου σας, αναζητήστε οδηγίες για το πλησιέστερο εστιατόριο ή καλέστε μια Uber στην Airbnb σας. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα κατάστημα για να αγοράσετε μια κάρτα SIM ή να βρείτε ένα δίκτυο Wi-Fi για να ρυθμίσετε οτιδήποτε. Απλώς συνδεθείτε και φύγετε!

3. Είναι πιο εύκολο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δικτύων

Ως μία από τις καλύτερες κάρτες SIM για την Ευρώπη, η Holafly eSIM σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα δίκτυα καθώς εισέρχεστε σε νέες χώρες. Το ευρωπαϊκό σχέδιο περιλαμβάνει όλες τις χώρες της περιοχής και μεταβαίνει αυτόματα στο καλύτερο δίκτυο σε κάθε χώρα. Μπορείτε επίσης εύκολα να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε ένα νέο πρόγραμμα εάν φύγετε από την περιοχή χωρίς να αγοράσετε μια νέα φυσική κάρτα.

Οι περισσότερες νεότερες συσκευές έχουν δυνατότητες διπλής κάρτας SIM και μερικές ακόμη σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε πολλές eSIM ταυτόχρονα, επομένως δεν χρειάζεται να αφαιρείτε φυσικά την κανονική SIM και να την αντικαθιστάτε σε κάθε νέα χώρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για συχνούς ταξιδιώτες και μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο οικιακό σας δίκτυο και να ελέγξετε τυχόν σημαντικά μηνύματα κειμένου ή αναπάντητες κλήσεις.

4. Δεν μπορείς να το χάσεις

Οι φυσικές κάρτες SIM είναι εξαιρετικά μικροσκοπικές και η απώλεια τους είναι πολύ εύκολη, ειδικά όταν αλλάζετε συνεχώς μεταξύ οικιακών και τοπικών καρτών. Το Holafly eSIMS εξαλείφει την ανάγκη για φυσικό τσιπ, εξαλείφοντας έτσι τα προβλήματα που σχετίζονται με την απώλεια καρτών SIM.

5. Είναι πιο προσιτό από ένα διεθνές σχέδιο δεδομένων

Τα διεθνή προγράμματα δεδομένων, ειδικά αυτά που προσφέρονται από παρόχους των ΗΠΑ, συνήθως δεν αξίζουν τα χρήματα. Σχεδόν πάντα θα χρειαστεί να πληρώνετε υπερβολικά για δεδομένα υψηλής ταχύτητας ή να αντιμετωπίζετε επώδυνα αργές συνδέσεις. Ορισμένα προγράμματα χρεώνουν έως και 10 $ την ημέρα για περιορισμένη υπηρεσία και οποιαδήποτε περιλαμβανόμενη υπηρεσία συνήθως περιορίζεται σε ταχύτητα περίπου 2G, η οποία δεν αρκεί για να ανοίξει ένα μενού κωδικού QR πριν ο διακομιστής φτάσει στο τραπέζι σας.

6. Μπορείτε να διατηρήσετε τον κανονικό σας αριθμό WhatsApp

Το Holafly σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον τοπικό σας αριθμό όταν χρησιμοποιείτε το WhatsApp, ώστε να έχετε όλες τις επαφές και τις συνομιλίες στα χέρια σας και η οικογένεια και οι φίλοι σας να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας κανονικά.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της χρήσης μιας Holafly eSIM;

1. Δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές eSIMS

Δυστυχώς, οι περισσότερες έξυπνες συσκευές που κατασκευάστηκαν πριν από το 2019 δεν υποστηρίζουν αυτόματα eSIMS και επί του παρόντος δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε ένα σε παλαιότερη συσκευή.

2. Δεν θα έχετε τοπικό αριθμό τηλεφώνου

Οι Holafly eSIM παρέχουν δεδομένα υψηλής ταχύτητας και εξαιρετική συνδεσιμότητα, αλλά δεν θα σας δοθεί τοπικός αριθμός τηλεφώνου. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του WhatsApp και του FaceTime, αν και μπορεί να έχετε πρόβλημα εάν χρειαστεί να δώσετε έναν τοπικό αριθμό για επαλήθευση OTP.

3. Χωρίς κοινή χρήση δεδομένων

Οι eSIM που παρέχονται από το Holafly δεν επιτρέπουν την κοινή χρήση δεδομένων, επομένως δεν θα μπορείτε να προσεγγίσετε φίλους ή άλλες συσκευές.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω την eSIM Holafly στη συσκευή μου;

1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συμβατή και ξεκλείδωτη.

Τα νεότερα Smartphone, tablet και wearables υποστηρίζουν αυτόματα eSIMS, επομένως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα ή λογισμικό. Εάν διαθέτετε iPhone, πιθανότατα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας για να μπορέσετε να αποκτήσετε την eSIM σας.

2. Επιλέξτε το πρόγραμμά σας και αγοράστε την eSIM σας στο Ιστοσελίδα Holafly.

Απλώς επιλέξτε τη συγκεκριμένη περιοχή ή χώρα όπου θα χρειαστείτε υπηρεσία και επιλέξτε ένα πρόγραμμα με βάση τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα πρόγραμμα στο καλάθι αγορών σας και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας για να τα ελέγξετε στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει τίποτα για φυσική αποστολή και δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με κανέναν μέσω τηλεφώνου για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού «ROADAFFAIR» για να λάβετε έκπτωση 5% στην αγορά σας.

3. Σαρώστε τον κωδικό QR που στάλθηκε στο email σας για ενεργοποίηση.

Αφού αγοράσετε την eSIM σας, η Holafly θα σας στείλει δύο email: ένα με την απόδειξή σας και ένα με έναν κωδικό QR για ενεργοποίηση. Απλώς σαρώστε τον κωδικό QR που στάλθηκε στο email σας και ακολουθήστε ένα σύντομο σύνολο οδηγιών για να ενεργοποιήσετε το σχέδιό σας. Η διαδικασία θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από πέντε λεπτά και η εγκατάσταση της eSIM μέσω του κωδικού QR δεν ξεκινά αυτόματα την αντίστροφη μέτρηση της διάρκειας του σχεδίου σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε την eSIM απενεργοποιημένη μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Εφόσον αγοράσετε το πρόγραμμά σας και εγκαταστήσετε την κάρτα SIM χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR πριν φύγετε για το ταξίδι σας, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας και να συνδεθείτε σε ένα τοπικό δίκτυο άμεσα και χωρίς να συνδεθείτε πρώτα στο Wi-Fi.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας διευκολύνει να εξασφαλίσετε την καλύτερη εικονική κάρτα SIM για την Ευρώπη, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας!

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.