Τανζανία

Τανζανία Visa Online: Visa και τι πρέπει να γνωρίζετε – 2024

Η Τουριστική βίζα για την Τανζανία είναι απαραίτητο να μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την υπέροχη χώραΑνατολική Αφρική αλλά πώς να αποκτήσετε το βίζα online? Από την απέραντη ερημιά, ανάμεσα στα δικά του Εθνικά πάρκα δημοφιλής για σαφάρι και το Big Five, το Κιλιμάντζαροτο ψηλότερο αφρικανικό βουνό, και το υπέροχο παραλίες τροπικό του Ζανζιβάρη Υπάρχουν πολλά πράγματα να επισκεφτείτε σε αυτή την υπέροχη χώρα. Ας δούμε λοιπόν πώς θα το αποκτήσουμε ταξιδιωτική βίζα Σε σύνδεση και φύγετε ήσυχοι για το αξέχαστο ταξίδι σας στην Τανζανία.

Έγγραφα και βίζα

Μέχρι σήμερα, για να εισέλθετε στη χώρα θα χρειαστείτε α διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία αναχώρησης. Για τους Ιταλούς ταξιδιώτες που θέλουν να ταξιδέψουν στη χώρα, είναι επίσης Απαιτείται βίζα είσοδος και για τουρισμό. Η τουριστική βίζα μπορεί να ζητηθεί εύκολα Σε σύνδεση. Απλα για ομάδες με τουλάχιστον 10 ταξιδιώτες, είναι επίσης δυνατό να γράψετε [email protected] να πάρει το απλουστευμένες φόρμες.

Σχεδιάστε το ταξίδι μονοί σας

Διαβάστε επίσης:Τανζανία: Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Τανζανία

Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στη Ζανζιβάρη

Ας δούμε όμως πώς θα το αποκτήσετε και τα διάφορα είδη βίζας!

Βίζα Τανζανίας εν συντομία

Απαιτείται βίζαΝαί
Πώς να το αποκτήσετεΣε σύνδεση
Πόσο κοστίζει79€ (τραπεζικά εμβάσματα από Ιταλία) φόρος 50€ + προξενικό τέλος 29€
Πότε να το ζητήσετεΤουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση
Πόσο διαρκεί3 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης

Τανζανία Visa
Οι ελέφαντες και το επιβλητικό Κιλιμάντζαρο

Τουριστική βίζα Τανζανίας, πώς να το ζητήσετε

Όπως είναι γνωστό και αναμενόμενο, πέρα ​​από το διαβατήριο Για την είσοδο στη χώρα απαιτείται και βίζα για τουριστικούς σκοπούς, η οποία εκδίδεται και ως διαδικτυακή βίζα. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε ειδική επίσημη ιστοσελίδα τόσο η βίζα τουρίστας Οτι επιχείρηση. Πρέπει να ζητήσετε τη διαδικτυακή βίζα της Τανζανίας στη διεύθυνσητουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση, επιτρέποντας έτσι όλες τις διαδικασίες και τη σωστή έκδοση. Σε περίπτωση ανάγκης, υπενθυμίζουμε ότι το Προξενείο της Τανζανίας στο Μιλάνο είναι τομόνο εξουσιοδοτημένο άτομο να προσφέρει βοήθεια.

Επιπλέον, για την αποφυγή κλοπής ή απώλειας, συνιστούμε να φέρετε το φωτοτυπίες εγγράφων και αεροπορικών εισιτηρίων, αποστέλλοντάς τα επίσης στη διεύθυνση email σας για να μπορείτε να τα ανακτήσετε πιο εύκολα.

Τουριστική βίζα σε αυτονομία

Επιλέγοντας να οργανώσετε το ταξίδι σας ανεξάρτητα, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση τουριστικής βίζας ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται εδώ. Για να λάβετε online βίζα Τανζανίας είναι απαραίτητη να επισυνάψετε στο Μορφή τα ακόλουθα έγγραφα, φωτογραφημένα ή σαρωμένα, αλλά απόλυτα ευανάγνωστο:

  • Φωτογραφία διαβατηρίου (μορφή .jpg, μέγιστο βάρος 300 Kb)
  • Διαβατήριο: σελίδες που περιέχουν προσωπικά δεδομένα (μορφή .jpg, μέγιστο βάρος 300 Kb)
  • Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής (μορφή .pdf, μέγιστο 1000 Kb)
  • Πιστοποίηση άμεσης τραπεζικής μεταφοράς (μορφή .pdf, μέγιστο 1000 Kb). Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνει τις ακόλουθες ώρες λεπτομέρειες τραπεζικού λογαριασμούστο αιτιώδης συνάφεια πρέπει να αναφέρεται επώνυμο Και όνομα αναφέρθηκε σε διαβατήριο [Consolato della R.U. di Tanzania – IBAN IT89A0538750290000042650593]
  • Ποσό μεταφοράς βίζας ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ: 79 € για τραπεζικά εμβάσματα από Ιταλία (φόρος 50 € + προξενικό τέλος 29 €) (92 € για τραπεζικά εμβάσματα από το εξωτερικό – φόρος 50 € + προξενική αμοιβή 29 € + τραπεζικά έξοδα 13 €)

Η βίζα εισόδου πρέπει να ζητηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και για ανήλικοι. Οι πολίτες από ορισμένες χώρες δεν χρειάζονται βίζα. ελέγξτε τον ιστότοπο της βίζας. Για ομάδες είναι δυνατό να γίνει μόνο ένα σωρευτική μεταφορά αναφέροντας τα ονόματα των ταξιδιωτών στον λόγο πληρωμής, αλλά επισυνάπτοντας το ίδιο PDF στο κάθε μεμονωμένο αίτημα. Σε περίπτωση λανθασμένης μεταγλώττισης, μην εκτελέσετε δεύτερο αίτημα, αλλά περιμένετε βοήθεια.

Μετά την αποστολή του αιτήματος, εντός 10 ημερών θα λάβετε ένα email με α αριθμός αναγνώρισης και το έλαβε της πληρωμής. Αποθηκεύστε το κώδικας αναμονή για την τελική βίζα μέσω email, με τη δική σας πρόσωπο Και δεδομένα προσωπικός. Τυπώνω τη βίζα και κρατήστε την στο διαβατήριό σας για είσοδο στη χώρα. Σε περίπτωση μη παράδοσης της θεώρησης, μόνο εντός 5 ημερών κατά την αναχώρηση, γράψτε στη διεύθυνση [email protected] παρέχοντας τον κωδικό ταυτότητας που λάβατε.

Οποιοσδήποτε άλλος μη κυβερνητικός ιστότοπος δεν είναι εξουσιοδοτημένος και δεν είναι επίσημος ιστότοπος.

www.consolatotanzania.org/richiesta-visto/ - visa tanzania - visa tanzania
© consolatotanzania.org/richiesta-visto/ – Επίσημο έντυπο αίτησης θεώρησης

Τουριστική Βίζα με Tour Operator

Με την κράτηση μιας από τις εκδρομές μας, Θα φροντίσουμε για όλα τα έγγραφα για την κράτηση του ταξιδιού, αναφέροντας τις διαδικασίες που πρέπει να διεξαχθούν αυτονομία να υποβάλετε αίτηση για βίζα Τανζανίας ηλεκτρονικά. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το απλές και γρήγορες διαδικασίες.

Επιπλέον, η πληρωμή της θεώρησης αναγράφεται ne Η χρέωση δεν περιλαμβάνει.

Υπενθυμίζουμε ότι από 15 Μαΐου 2023 είναι επιτακτικός για είσοδο επίσης το ταξιδιωτική ασφάλιση υγείαςεκτός από τη βίζα της Τανζανίας.

Τανζανία Visa
Παραλία Kanga, στο νησί της Μαφίας

Visa Τανζανίας, FAQ

Χρειάζεστε βίζα για να εισέλθετε στην Τανζανία;

Για την είσοδο στη χώρα απαιτείται η τουριστική βίζα της Τανζανίας. Επιπλέον, είναι υποχρεωτικό διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία αναχώρησης.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για βίζα Τανζανίας μέσω Διαδικτύου;

Η τουριστική βίζα εκδίδεται στον ειδικό χώρο ακολουθώντας τις απλές διαδικασίες.

Πόσο κοστίζει η βίζα για την Τανζανία;

Η διαδικτυακή βίζα της Τανζανίας κοστίζει περίπου 80 ευρώ το άτομο.

Πότε να υποβάλετε αίτηση για βίζα Τανζανίας;

Για τη βίζα της Τανζανίας σας συμβουλεύουμε να μετακινηθείτε εκ των προτέρων ζητώντας τη τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Πόσο διαρκεί η τουριστική βίζα της Τανζανίας;

Η βίζα ισχύει για 3 μήνες από τη στιγμή της εισόδου στη χώρα.

Είστε έτοιμοι να επισκεφθείτε την Τανζανία!

Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για τα έγγραφα και την τουριστική βίζα, είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας χάρη στην ηλεκτρονική βίζα της Τανζανίας!

Διαβάστε επίσης: 8 ιδέες για all-inclusive διακοπές: Δεν χρειάζεται διαβατήριο

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια