11 αποδεδειγμένοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια

Η αποταμίευση είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδεψετε, καθώς πιθανότατα πρέπει να κάνετε οικονομία για άλλα έξοδα σε προτεραιότητα, προτού διαθέσετε τον προϋπολογισμό σας για ταξίδια. Έτσι, σας καλύψαμε με μερικούς διασκεδαστικούς, μοναδικούς τρόπους για να αποταμιεύσετε χρήματα για ταξίδια.

Η εξοικονόμηση χρημάτων για ταξίδια είναι μια πρόκληση.

Δεν είναι εύκολο να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για τις διακοπές των ονείρων σας, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε το ταξίδι των ονείρων σας. Θυμηθείτε ότι η αποταμίευση σημαίνει περισσότερα χρήματα για περισσότερα ταξίδια.

 • Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα πακετάροντας ελαφριά και φέρνοντας μόνο τα απαραίτητα μαζί σας στο αεροπλάνο. Αυτό θα σας γλιτώσει από την πληρωμή τελών αποσκευών ή τον έλεγχο των αποσκευών!
 • Ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης είναι η διαμονή σε ξενώνες και η ενοικίαση διαμερισμάτων αντί για ξενοδοχεία όταν είναι δυνατόν. Οι ξενώνες προσφέρουν συχνά ιδιωτικά δωμάτια που κοστίζουν λιγότερο από 20 $ ανά διανυκτέρευση, κάτι που μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες με την πάροδο του χρόνου!

Συγκεντρώσαμε μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε να σχεδιάσετε ευκολότερα το επόμενο ταξίδι σας και σας παραθέσουμε 11 τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για να γεμίσετε το επόμενο ταξιδιωτικό σας κουμπαρά!

Ταξιδιωτικές συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων που λειτουργούν πραγματικά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ας δούμε έναν οδηγό βήμα -βήμα για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τον ταξιδιωτικό σας κουμπαρά.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα προσωπικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες καθώς εξοικονομούν χρήματα. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι η δαπάνη χρημάτων είναι ΠΟΛΥ ευκολότερη από την εξοικονόμηση.

Όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης του δικού σας στόχου αποταμίευσης, είναι απίστευτα σημαντικό να γνωρίζετε τι εννοούν οι άνθρωποι με αυτήν τη φράση.

Ας δούμε μερικούς λόγους στην καθημερινότητά μας, στους οποίους μπορεί να βρείτε αντίσταση καθώς αποταμιεύετε για τα ταξίδια σας, όπως: αποπληρωμή χρεών (λογαριασμοί, στεγαστικά και άλλα δάνεια), έκτακτα ιατρικά έξοδα και πολλοί -συχνά έγκυροι – λόγοι εξοικονόμησης σε προτεραιότητα.

Ακολουθούν ορισμένα κοινά εμπόδια, που μπορεί να κάνουν πιο δύσκολη την έναρξη της εξοικονόμησης χρημάτων:

 • Η κατανάλωση — ή ίσως ακόμη και η υπερβολική κατανάλωση — αγαθών, είναι ένα τεράστιο εμπόδιο για την εξοικονόμηση χρημάτων.
 • Φροντίστε να υπαρχει μια ισορροπία μεταξύ καθαρού μινιμαλισμού, σκόπιμης κατανάλωσης και τον στόχο σας για αποταμίευση.
 • Καθώς οι ανάγκες και τα χρέη αυξάνονται, αυξάνεται και η συναισθηματική πίεση στη ζωή μας. Η προκατάληψη της αισιοδοξίας είναι μια γνωστική προκατάληψη – το σύνδρομο “η ζωή είναι καλή”- που τροφοδοτεί την πεποίθηση ότι τα κακά πράγματα συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.
 • Κάντε ένα βήμα πίσω, κάντε απογραφή, προσαρμόστε τα σχέδια σας και στη συνέχεια αρχίστε να μειώνετε το χρέος και να εξοικονομείτε χρήματα. Μην το αφήσετε να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα. Ξεκινήστε να αναλαμβάνετε δράση.
 • Το να κερδίσετε περισσότερα χρήματα είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο για να αυξήσετε τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό. Ενώ μερικοί από εμάς μπορεί να σκεφτόμαστε να διαπραγματευτούμε μια αύξηση μισθού, πολλοί άλλοι θα επιλέξουν μια δεύτερη εργασία.
 • Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί τρόποι για το πώς να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους Ticketswesky scanner

Βήμα 2: Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός είναι ακριβώς αυτό: ένα σχέδιο για να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Χωρίς αυτό, έχετε μόνο στόχους.

Ακολουθείστε τον προγραμματισμό σας και αποταμίευση χρημάτων γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Εξοικονομείτε χρήματα αυτόματα όταν κάνετε οικονομία για συγκεκριμένους στόχους που είναι γνωστοί εκ των προτέρων (προϋπολογισμός!).

Κάνοντας οικονομία για μελλοντικές διακοπές ή άλλο ορόσημο, μπορείτε να δείτε πόσο πιο κοντά στον στόχο σας πλησιάζετε κάθε μέρα.

Καθώς αποταμιεύετε, ξέρετε πόσα μπορείτε να ξοδέψετε σε καθημερινά είδη χωρίς να απωθήσετε τον εαυτό σας από τον τελικό σας στόχο.

“Εξοικονόμηση για μια δύσκολη στιγμή”. Αυτή η φράση χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για να μην εξοικονομήσετε χρήματα. Το πρόβλημα με αυτή τη νοοτροπία είναι ότι η “δύσκολη στιγμή” έρχεται πάντα, και συχνά όταν οι άνθρωποι είναι λιγότερο προετοιμασμένοι για αυτήν.

Κάντε έναν προϋπολογισμό για το ταξίδι σας (ξεκινήστε με διαμονή, φαγητό, μεταφορικά και οποιαδήποτε άλλα έξοδα) και ενισχύστε τον ταξιδιωτικό κουμπαρά κάθε μέρα. 

Έτσι, μετά από 6 μήνες αποταμίευσης θα πρέπει ήδη να χαμογελάτε με την επίτευξη του στόχου σας!

Βήμα 3: Αναπτύξτε συνήθειες που εξοικονομούν χρήματα

Η επανάληψη είναι το κλειδί της επιτυχίας εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Μόλις αρχίσετε να αναπτύσσετε καλύτερες συνήθειες με την διαχείριση των χρημάτων σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τον στόχο εξοικονόμησης για τα ταξίδια σας.

Πληρωμή για ταξίδια με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ορίστε, ορισμένες συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια:

 • Χρησιμοποιήστε μετρητά αντί για πιστωτικές κάρτες και αποθηκεύστε τα “ρέστα” σε ένα βάζο στο σπίτι.
 • Κάντε αποταμίευση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό (ονομάστε τον ταξιδιωτικό λογαριασμό ταμιευτηρίου για να έχετε επιπλέον κίνητρα) και αποφύγετε να πληρώσετε χρεώσεις υπερανάληψης. Βεβαιωθείτε ότι είναι έντοκος λογαριασμός ταμιευτηρίου. Παρόλο που τα επιτόκια είναι χαμηλά, τυχόν επιπλέον χρήματα στον στόχο αποταμίευσής σας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
 • Εξοικονομήστε δώρα σε φίλους και οικογένεια για γενέθλια και διακοπές δημιουργώντας χειροποίητα δώρα ή παρέχοντας εμπειρίες γύρω από τα ταξίδια
 • Εξοικονομήστε χρόνο (και επιπλέον μετρητά) μαγειρεύοντας γεύματα στο σπίτι αντί να βγαίνετε έξω για φαγητό.
 • Εξοικονομήστε χώρο στο διαμέρισμα/το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη, ανταλλάσσοντας βιβλία με φίλους ή εγγραφείτε σε περιοδικά στο διαδίκτυο. Εξοικονομείτε αυτό το ένα αρχικό κόστος για την αγορά ενός περιοδικού ή βιβλίου και, στη συνέχεια, εξοικονομείτε χρήματα, επειδή βρίσκεται ήδη στη βιβλιοθήκη σας. Εάν εξοικονομείτε χρόνο, εξοικονομήστε και χώρο!
 • Εξοικονομήστε ενέργεια αγοράζοντας είδη που εξοικονομούν τους λογαριασμούς ρεύματος (φώτα LED και άλλες βελτιώσεις ενεργειακής απόδοσης).
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατό σας ή ηλεκτρικό σκούτερ, για να ξοδέψετε λιγότερα στις καθημερινές σας μετακινήσεις.
Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες θα εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια και θα είστε σε καλό δρόμο για το επόμενο ταξίδι των ονείρων σας.

Τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια;

Βήμα 4: Αρχίστε να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας για να καταλάβετε πού μπορείτε να τις μειώσετε ή ακόμα και να τις εξαλείψετε. Υπάρχουν στο διαδύκτιο διάφορα προγράμματα/λογισμικό παρακολούθησης των προσωπικών οικονομικών, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδά σας.

Μπορεί να σοκαριστείτε από το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε κάθε μέρα!

Βήμα 5: Κερδίστε επιπλέον χρήματα

Δημιουργήσετε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό και πετύχετε τον στόχο αποταμίευσης για το ταξίδι των ονείρων σας.

Πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι, δημιουργήστε ένα πιθανό σχέδιο και έναν οδικό χάρτη για να κερδίσετε επιπλέον μετρητά ενώ ταξιδεύετε. Ειδικά αν πρόκειται να κάνετε ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι γιατί να μην κερδίσετε χρήματα από τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες; Θα πρέπει να δείτε αυτά τα χρήματα ως πρόσθετο στην οικονομική σας κατάσταση, κάτι που σημαίνει: αποταμιεύστε τα!).

Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας, τη βιντεοσκόπηση από βίντεο από drone ή ακόμα και να γράψετε για τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες ξεκινώντας ένα blog.

11 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια

Οι καλύτεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια

Ας δούμε τους κορυφαίους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο διακοπών και λιγότερο χρόνο γραφείου.

Εκτύπωση χάρτη κόστους ταξιδιού

Ως πολύ οπτικό άτομο, θεωρώ ότι πρέπει να δω τους στόχους μου για να βοηθήσω στην επίτευξή τους. Ενώ σχεδίαζα το τελευταίο μου ταξίδι, έφτιαξα μια λίστα με τους τρεις κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς μου και ερεύνησα το “κατά προσέγγιση” κόστος του.

Στη συνέχεια εκτύπωσα έναν χάρτη του κόσμου και τον χρωμάτισα στις χώρες που με ενδιαφέρουν. Έβαλα επίσης το ποσό του κόστους του ταξιδιού με έντονα κόκκινα γράμματα σε κάθε χώρα και στη συνέχεια το κρέμασα στο γραφείο μου, όπου ήξερα ότι θα το έβλεπα πολλές φορές την ημέρα.

Διαπίστωσα ότι αυτό με βοήθησε να εξοικονομήσω περισσότερα χρήματα για ταξίδια και επηρέασε τις αποφάσεις μου για τις δαπάνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με θετικό τρόπο.

Ξεκινήστε το Travel Hacking

Το ταξιδιωτικό χακάρισμα μπορεί να είναι συντριπτικό αν μόλις ξεκινάτε, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε. Ένας τρόπος για να το κάνετε πιο εύκολο, είναι να έχετε κατά νου έναν προορισμό προτού αρχίσετε να σχεδιάζετε πώς να κερδίσετε πόντους και μίλια για να πληρώσετε για το ταξίδι σας.

Το να γνωρίζετε πού πηγαίνετε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για να εγγραφείτε και πόσους πόντους/μίλια θα χρειαστείτε για να καλύψετε τα έξοδα ταξιδιού.

Μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στο να πληρώνετε μέρος του ταξιδιού σας με πόντους, όπως τα αεροπορικά εισιτήρια.

Μια εξαμελής οικογένεια, χρειάζεται πολλούς πόντους και μίλια για ένα οικογενειακό ταξίδι, έτσι προσπαθείστε να επικεντρωθείτε στο να κερδίσετε αρκετά μίλια για να καλύψετε πρώτα τα αεροπορικά εισιτήρια.

9 καλύτερα VPN για ταξίδια το 2023

Σκεφτείτε το Nomadic Van Lifestyle

Ένας αγαπημένος και ιδιαίτερος τρόπος ταξιδιού, είναι κάνοντας οδικές εκδρομές με τροχόσπιτο .

Σχεδιάζοντας το ταξίδι σας, προσπαθείστε να βρείτε τρόπο να περάσετε 2-3 μήνες στο δρόμο χωρίς το κόστος διανυκτέρευσης (ξενοδοχεία, κάμπινγκ κ.λπ.). Μην απορρίπτετε την ιδέα της ζωής με βαν, είναι αρκετά ελκυστική! Επιλέξτε ένα βολικό βαν/τροχόσπιτο με δεδομένα την άνεση αλλά και τις αποστάσεις που θα οδηγήσετε. Επίσης, διανυκτερεύστε δωρεάν παρκάροντας στα Εθνικά Δάση (όπου επιτρέπετε), σε ταξιδιωτικά κέντρα/καμπινγκ ή και σε χώρους στάθμευσης μεγάλων μάρκετ.

Ξεκινήστε ένα Ταμείο Διακοπών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ticketswe.gr για να βρείτε φτηνές πτήσεις

Τα ταξίδια είναι κάτι που απολαμβάνουμε όλοι. Κάθε μήνα, διαθέτουμε το ίδιο ποσό χρημάτων στο ταμείο των διακοπών μας.

Η πρώτη συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων στα ταξίδια μπορεί να σας εκπλήξει! Αυτή η ταξιδιωτική συμβουλή ισχύει για μεγαλύτερα ταξίδια, όπως διακοπές all inclusive, ή διεθνείς προορισμούς.

Βρείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα που εμπιστεύεστε και ελέγξτε την τιμή του σε σχέση με αυτό που μπορείτε να αποκτήσετε στο διαδίκτυο.

Από την εμπειρία μας, πετύχαμε καλύτερη προσφορά από τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα και δεν ξοδέψαμε ώρες ψάχνοντας για τις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας νωρίτερα χωρίς όλο το άγχος για τον προγραμματισμό των διακοπών!!

Τέλος, προτιμούμε την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους για εξοικονόμηση χρημάτων και πληρώνουμε λιγότερα από το να ξοδεύουμε στις προτιμώμενες ώρες ταξιδιού ή στα τέλη στάθμευσης για την μεταφορά μας από και προς το αεροδρόμιο.

Εξοικονομήστε χρήματα όπου είναι λογικό, με ελάχιστο άγχος στον προγραμματισμό και απολαύστε τον προορισμό με ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια. Μέρος των διακοπών είναι να απολαμβάνουμε την όλη διαδικασία

Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις το 2023: Ο απόλυτος οδηγός

Οι φτηνές πτήσεις μπορεί να μην σημαίνουν την καλύτερη προσφορά

Εάν σχεδιάζετε διακοπές , μπορεί να είναι δελεαστικό να αναζητήσετε τις φθηνότερες πτήσεις και καταλύματα όπου είναι διαθέσιμα.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην καταλήγει πάντα να είναι η καλύτερη επιλογή!

Η ταξιδιωτική βιομηχανία γνωρίζει καλά τους ταξιδιώτες που αναζητούν φτηνές προσφορές και συχνά αυξάνει τις τιμές ανάλογα. Εάν θέλετε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, όταν ταξιδεύετε με χαμηλό προϋπολογισμό, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

 • Να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμα του ταξιδιού σας (μην κανετε κράτηση πολύ νωρίς ή πολύ αργά).
 • Επιλέξτε να επισκεφθείτε την περίοδο εκτός αιχμής (Ιανουάριος/Φεβρουάριος) ή τη χαμηλή περίοδο (Απρίλιος/Οκτώβριος).

Επιλέγοντας να ταξιδέψετε σε μια περίοδο εκτός αιχμής του χρόνου, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας στις πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου, καταφέραμε να δούμε τη φυσική ομορφιά του εθνικού πάρκου και επίσης να εξοικονομήσουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Μην ξεχνάτε να διαπραγματευτείτε

Ο οδηγός μας για την εξοικονόμηση χρημάτων στα ταξίδια υπενθυμίζει στους ταξιδιώτες ότι τα πάντα είναι διαπραγματεύσιμα.

Ναι, συμπεριλαμβανομένων των τιμών ενοικίασης ξενοδοχείων και αυτοκινήτων . Κάντε κράτηση απευθείας με τον πωλητή και όχι με ιστότοπο κρατήσεων τρίτων (διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο ή OTA) και θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε σημαντικές εξοικονομήσεις εάν είστε διατεθειμένοι να ζητήσετε χαμηλότερη τιμή.

Πώς να ταξιδέψετε με μικρό προϋπολογισμό και να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα στις κρατήσεις ξενοδοχείων , επειδή η ημερήσια τιμή είναι πιθανό να είναι υψηλότερη.

Τα ξενοδοχεία που πληρώνουν προμήθειες 15% ή 20% στην Expedia ή στη “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! είναι συχνά πρόθυμα να επιστρέψουν μέρος ή το σύνολο αυτής της προμήθειας σε εσάς μέσω χαμηλότερων τιμών δωματίων.

Ακόμη και το 10% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό αθροίζεται γρήγορα – αυτό είναι 50 $ έκπτωση για διαμονή 500 $ ή 100 $ έκπτωση για διαμονή 1.000 $.

Best Smart About Ιστότοποι κρατήσεων

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως, ticketswe, Expedia και “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! για εξοικονόμηση χρημάτων στα ταξίδια όταν δεν έχω πολλά σημεία να χρησιμοποιήσω. Το ticketswe είναι το καλύτερο για πτήσεις εσωτερικού – εξωτερικου,  για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και η “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! για διαμονή.

 Aναζητώ τα φθηνότερα καταλύματα (αλλά με καλή τοποθεσία με καλή δυνατότητα πεζοπορίας για καταστήματα και είδη πρώτης ανάγκης) στο “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! , αναζητώ καλές τιμές για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας και πληρώνω πάντα με μια κάρτα επιβράβευσης, ώστε να κερδίζω πόντους για μελλοντικά ταξίδια .

Χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες επιβράβευσης για τα πάντα στη ζωή μας, ώστε να κερδίζουμε πάντα πόντους.

Εάν η “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! δεν έχει καλές επιλογές, θα πάω στο airbnb  για να δω αν μπορώ να πετύχω μια καλή προσφορά.

Στη συνέχεια, αν όλα αυτά υπολείπονται, στρέφομαι πάντα στην “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα! γιατί τα χρησιμοποιούσα για τόσο καιρό και είχα πάντα μια καλή εμπειρία.

Το θέμα με τα “Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!  όμως είναι ότι δεν θα έχετε πάντα την καλύτερη θέα ή το καλύτερο δωμάτιο…γι’ αυτό είναι πάντα λίγο φθηνότερα.

Δεν μου αρέσει να χάνω πολύ χρόνο ψάχνοντας για το φθηνότερο δυνατό κατάλυμα γιατί ο χρόνος μου είναι εξίσου πολύτιμος με τα χρήματά μου.

Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα είναι όταν φτάσετε στον προορισμό σας, να είστε ευγενικοί, και να δείτε αν είναι σε θέση να κάνουν μια αναβάθμιση για το δωμάτιό σας (κάθε φορά που το έκανα αυτό  έπαιρνα ένα μεγαλύτερο δωμάτιο με καλύτερη θέα βάζοντάς τους ένα 20 και ρωτώντας αν υπήρχαν διαθέσιμες αναβαθμίσεις και το έκαναν δωρεάν).

728*90

Περιηγήσεις, αξιοθέατα, εκδρομές στην ξηρά και ιδιωτικοί οδηγοί σε περισσότερους από 2.700 προορισμούς παγκοσμίως

Προσπαθήστε να είστε πλήρως ευέλικτοι με την κράτηση

Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το ticketswe και να είστε εντελώς ανοιχτοί και ευέλικτοι σχετικά με τον προορισμό σας.

Με το ticketswe , μπορείτε να επιλέξετε μια εβδομάδα ή ακόμα και ανοιχτές ημερομηνίες εντός ενός μήνα που θέλετε να ταξιδέψετε.

Πέντε βήματα για να κερδίσετε χρήματα από τις ταξιδιωτικές σας φωτογραφίες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε ποιοι προορισμοί είναι οι πιο οικονομικοί για να ταξιδέψετε μέσω πτήσης. Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι υπάρχουν εξαιρετικά φθηνές πτήσεις προς την Ουάσιγκτον, DC ή μια τυχαία πόλη στη Γιούτα που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ιδέες για ταξίδια. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να προγραμματίζετε, να παραμένετε ευέλικτοι σχετικά με τον προορισμό σας και να κάνετε οικονομία.

Κάντε τα αεροπορικά μίλια σε προτεραιότητα

 

Ταξιδεύουμε αρκετά διεθνώς ως  οικογένεια, επομένως μεγιστοποιούμε κυρίως την εξοικονόμηση ταξιδιού κερδίζοντας μίλια αεροπορικής εταιρείας για να πληρώσουμε για πτήσεις.

Η κάλυψη των πτήσεων με μίλια μας εξοικονομεί χιλιάδες δολάρια σε κάθε ταξίδι που κάνουμε και διευκολύνει το να ξοδεύουμε χρήματα για φαγητό και δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας.

Το αγαπημένο μας πρόγραμμα είναι το Chase Ultimate Rewards γιατί μπορούμε να μεταφέρουμε πόντους στην Air France / Flying Blue για οικονομικές πτήσεις προς την Ευρώπη ή να χρησιμοποιήσουμε πόντους για πτήσεις προς την Καραϊβική ή το Μεξικό στα νοτιοδυτικά.

468*60

“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

Μείνετε ευέλικτοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Πώς να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε; 12 Τρόποι για να πληρωθείτε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν πηγαίνετε στην πόλη για μια μονοήμερη επαγγελματική συνάντηση χωρίς διαμονή, χρειάζεστε πραγματικά ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο;

Εάν κάνετε ένα ταξίδι μονής διαδρομής, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα έχει επιπλέον χρέωση παράδοσης.

Είναι φθηνότερο για την Uber;

Μιλώντας για την Uber όταν ταξιδεύετε από ένα αεροδρόμιο, θα υπάρχει ένα τέλος αεροδρομίου που συνδέεται με ολόκληρη τη διαδρομή σας, οπότε αν διανύετε καλή απόσταση, το τέλος αεροδρομίου αυξάνεται εκθετικά… σκεφτείτε μια σύντομη διαδρομή με το Uber του αεροδρομίου και επανασυνδεθείτε σε διαφορετικό Uber για μεγάλες αποστάσεις.

Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε το λεωφορείο για ενοικίαση αυτοκινήτου εκτός τοποθεσίας στο πρακτορείο ενοικίασης και στη συνέχεια να καλέσετε ένα Uber από εκεί.

Δεν υπάρχει χρέωση αεροδρομίου και πάλι ανάλογα με την απόσταση, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Το χρησιμοποιήσαμε προσωπικά, καθώς ο ναύλος του αεροδρομίου για μια διαδρομή 2 ωρών επρόκειτο να ήταν πάνω από 450 $ για ένα ταξίδι απλής μετάβασης, κάναμε τη δεύτερη επιλογή μιας διαδρομής στο πρακτορείο ενοικίασης και στη συνέχεια καλέσαμε ένα Uber και το ταξίδι ήταν μόνο 130 $ . Η πτήση μόλις πληρώθηκε με τις οικονομίες!

57 Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα χρήματα που εξοικονομούνται είναι χρήματα που κερδίζονται για εσάς ή/και την επιχείρησή σας!

Εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χώρο να εχετε μονο χειραποσκευές, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των οικονομικών μπουκαλιών με είδη μακιγιάζ και υγιεινής αγοράζοντας μικρότερα δοχεία μικρότερα από το μέγεθος των τριών υγρών ουγκιών και να τα χρησιμοποιήσετε και να τα ξαναγεμίσετε όσο πηγαίνετε…

Με την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα ταξιδιού μπορείτε να απλώσετε μια μικρή μερίδα σε χαρτί κεριού, αφήστε το να στεγνώσει, καλύψτε το με χαρτί κεριού, κυλήστε το ή κόψτε τα σε κομμάτια ατομικής χρήσης και τοποθετήστε τα σε μια σακούλα Ziploc.

Εάν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια είναι ευέλικτα κατά τη διάρκεια της υψηλής κίνησης, να είστε έτοιμοι να αφήσετε τη θέση σας για πίστωση στην αεροπορική εταιρεία. Ποτέ μην λάβετε την πρώτη προσφορά και/ή μην ζητήσετε ένα κουπόνι για ένα ξενοδοχείο ή φαγητό μόνο και μόνο για να προσθέσετε τις οικονομίες σας.

Επιπλέον, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες σάς επιτρέπουν να επιβιβαστείτε σε μια πτήση νωρίτερα μέσα στην ημέρα χωρίς χρέωση, εάν έχετε κάρτα επιβίβασης για μεταγενέστερη πτήση.

Επομένως, εάν οι μεταγενέστερες πτήσεις είναι φθηνότερες από αυτήν την πτήση και, στη συνέχεια, εμφανιστείτε νωρίς στο αεροδρόμιο για να πάρετε την άλλη. Εάν δεν υπάρχει χώρος σε αυτήν την πτήση, έχετε ακόμα το εισιτήριό σας για την επόμενη πτήση.

Εάν σας άρεσε το άρθρο αφήστε μας το σχόλιο σας με τους τρόπους εξοικονόμησης χρηματων που ακολουθείτε εσείς για να κανετε ταξίδια.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια