12 Κορυφαία Τουριστικά Αξιοθέατα Στο Μόναχο

Η πρωτεύουσα της Βαυαρίας, η πόλη του Μονάχου δεν είναι κατώτερη σε δημοτικότητα μεταξύ των τουριστών από την Κολωνία και το Βερολίνο. Εδώ συγκεντρώνονται όχι μόνο τεράστιοι αριθμοί αρχιτεκτονικών μνημείων αλλά και τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα. Μεταξύ των οποίων η κεντρική θέση ανήκει στο αθάνατο φεστιβάλ μπύρας Oktoberfest. Επιπλέον Ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ όπερας είναι εδώ από το 1874. Περπατώντας στις περίτεχνες πλατείες της πόλης και αναπνέοντας στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, επισκεπτόμενοι τα μεγαλοπρεπή βαυαρικά κάστρα και βυθίζοντας καταφατικά σε μια επιδρομή στα παλιά γερμανικά εστιατόρια. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνει ένας τουρίστας που πηγαίνει στο Μόναχο. Επιπλέον, η πρωτεύουσα της Βαυαρίας είναι μια πολύ ευημερούσα πόλη. Αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για ποιοτικές αγορές.

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍
Διαβάστε επίσης : Πού να μείνετε στο Μόναχο :Καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Μόναχο

12. Ολυμπιακό Πάρκο

Το 1972 το Μόναχο φιλοξενήθηκε τον επόμενο καλοκαιρινό Ολυμπιακό. Από τότε υπήρχε έδαφος πάρκου με Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Τι χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής για αναψυχή και βόλτες. Οι πρώτες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται ως βάσεις αθλητικής προπόνησης, Σημαντικές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ακόμη εδώ. Πρέπει να σημειωθεί ότι σε μεγάλο βαθμό χάρη στους Αγώνες. Η πόλη μεταμορφώθηκε και έγινε πιο άνετη.

11. Ζωολογικός κήπος του Μονάχου

Αυτός ο ζωολογικός κήπος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ζωολογικούς κήπους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όπως πολλοί σύγχρονοι ζωολογικοί κήποι, χτίστηκε με την αρχή ενός φυσικού πάρκου. Αυτές οι συνθήκες δημιουργούνται για τα ζώα όσο το δυνατόν πιο κοντά στα φυσικά. Αυτή η βιολογική ποικιλία του Hellabarun είναι εντυπωσιακή πάνω από 760 είδη ζώων και περίπου 21 χιλιάδες άτομα. Αυτός ο ζωολογικός κήπος είναι δημοφιλής με περισσότερους από 2,8 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Ζωολογικός κήπος του Μονάχου

10. Viktualienmarkt

Η κεντρική αγορά της πόλης, ένας πραγματικός παράδεισος για καλοφαγάδες και γνώστες εξαιρετικών προϊόντων. Υπάρχουν περίπου 145 καταστήματα λιανικής που ανήκουν στις ίδιες οικογένειες εδώ και αρκετά χρόνια. Η αγορά είναι κληρονομική. Στο Viktualienmarkt κυρίως πλούσιοι τουρίστες και κάτοικοι του Μονάχου είναι άτακτοι. Δεδομένου ότι οι τιμές του προϊόντος εδώ στο Viktualienmarkt είναι πολύ υψηλές. Επιπλέον, τα προϊόντα εδώ είναι πάντα εξαιρετικής ποιότητας.

Viktualienmarkt

9. Alte Pinakothek

Το συλλογικό όνομα μιας ομάδας μουσείων τέχνης και γκαλερί. Τα οποία στεγάζουν μια συλλογή ζωγραφικής από τον 14ο αιώνα έως τη σύγχρονη εποχή, καθώς και συλλογές μοντέρνας και εφαρμοσμένης τέχνης. Τα παλιά σπίτια Pinakothek ήταν εκθέσεις των δασκάλων του 14ου έως 18ου αιώνα. Στη Νοβάγια, μπορείτε να δείτε τα έργα τέχνης τον 19ο έως τον 20ο αιώνα. Οι συλλογές των ΧΧ-ΧΧ Ι αιώνων εκτίθενται στο Πινακόθεκ του παρόντος.

8. Deutsches Museum

Ένα μοναδικό μουσείο που παρουσιάζει τα επιτεύγματα της Γερμανικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Οι εκθέσεις βρίσκονται σε έξι θεματικές βαθμίδες, ναυτιλία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υδραυλική μηχανική, εξόρυξη, μηχανήματα ισχύος και μεταφορές χωρίς τροχιά. Αυτό το μουσείο περιέχει μοναδικά κομμάτια εξοπλισμού, τα μόνα που έχουν διασωθεί. Δεν καταστρέφεται κατόπιν αιτήματος διαφόρων χωρών μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους.

7. Μόναχο Residenz

Το συγκρότημα των κτιρίων βρισκόταν στο κεντρικό τμήμα του Μονάχου. Το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χτίστηκε σε διάστημα 5 αιώνων και τελικά ολοκληρώθηκε μόλις τον 19ο αιώνα. Η κατοικία του Μονάχου είναι επίσημη κατοικία Βαυαρών ηγεμόνων από τη δυναστεία Βίτελσμπαχ. Περιλαμβάνει ένα μουσείο που καταλαμβάνει περισσότερες από 110 αίθουσες, 11 Παλάτια, μια αίθουσα συναυλιών και ένα θέατρο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Διαβάστε επίσης :Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μόναχο: Οδηγός μήνα προς μήνα (+Φωτογραφίες)

6. BMW Welt

Η BMW φημίζεται για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες της. Η Βαυαρία είναι η γενέτειρα του παγκοσμίου φήμης αυτοκινήτου BMW. Εδώ βρίσκονταν τα πρώτα εργοστάσια αεροσκαφών. Το οποίο μετά τον παγκόσμιο πόλεμο διατηρήθηκα στα αυτοκίνητα. Έτσι εμφανίστηκε μια αναγνωρίσιμη μάρκα. Σε αυτό το μουσείο, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας από την ίδρυσή της. Πολλά σπάνια και ενδιαφέροντα ρετρό μοντέλα του περασμένου αιώνα εκτίθενται ακόμη εκεί.

5. Παλάτι Nymphenburg

Το συγκρότημα των ανακτόρων, το οποίο ιδρύθηκε στο δεύτερο μισό του 17ου αιώνα. Χρησιμοποιήθηκε ως έδρα της αρχαίας Βαυαρικής δυναστείας Βίτελσμπαχ. Το πάρκο περιβάλλει το κτίριο του παλατιού εκτείνεται σε μια έκταση 210 εκταρίων. Η λαμπρότητα και η ομορφιά της εσωτερικής διακόσμησης του Nymphenburg και μπορούν να συγκριθούν με το θρυλικό «παραμυθένιο» κάστρο Neuschwanstein. Το τμήμα του παλατιού που ήταν κλειστό για τους τουρίστες εξακολουθεί να κατοικείται από τους απογόνους του Wittelsbachs.

Παλάτι Nymphenburg

4. Μόναχο Frauenkirche

Καθολικός Καθεδρικός Ναός του Μονάχου με τον κύριο πύργο ύψους 99 μέτρων. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πόλης, απαγορεύεται η ανέγερση κτιρίων από πάνω από το Frauenkirche. Πρόκειται για μια προσωρινή απόφαση που εκδόθηκε το 2004 με λαϊκή ψήφο. Εργάστηκαν για την κατασκευή ναών τον 15ο αιώνα. Υποτίθεται ότι θα μπορούσε να φιλοξενήσει 21 χιλιάδες ενορίτες. Αν και ο πληθυσμός της πόλης εκείνους τους αιώνες ήταν μόνο 14 χιλιάδες άνθρωποι.

3. Hofbrauhaus

Ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια μπύρας, ανοίγοντας τις πρώτες του πόρτες στους πρώτους επισκέπτες στα μέσα του 17ου αιώνα. Στην αρχή, το δικαστήριο ήταν μια ζυθοποιία που βρίσκεται εδώ. Οι μεγάλες αίθουσες των ιδρυμάτων μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα έως και 5 χιλιάδες επισκέπτες. Το Hofbrauhaus έχει μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική. Έτσι κάθε τουρίστας μπορεί να αντέξει οικονομικά να δοκιμάσει διαφορετικά είδη εξαιρετικής μπύρας και να απολαύσει γερμανική κουζίνα.

2. Englischer Garten

Ένα από τα δημοφιλή πάρκα της πόλης μεταξύ των ντόπιων κατοίκων. Το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο. Σε αυτό το πάρκο, μπορείτε να κάνετε ποδήλατο και σανίδα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και να παραγγείλετε μια βόλτα με άλογο ή απλά να περπατήσετε. Το πάρκο εκτείνεται από το κέντρο στο βόρειο τμήμα του Μονάχου για 5,7 χιλιόμετρα. Το καλοκαίρι πολλοί χλοοτάπητες γεμίζουν με ανθρώπους που κάνουν ηλιοθεραπεία, κάνουν πικνίκ ή απλώς κοιμούνται κάτω από τη σκιά των δέντρων.

1. Marienplatz

Η κεντρική πλατεία του Μονάχου, όπου κάθε τουριστική διαδρομή οδηγεί αναπόφευκτα. Στο Μεσαίωνα, εδώ διοργανώνονται τουρνουά Ιπποτών και λειτουργεί μια ψαραγορά. Η Marienplatz ήταν η κεντρική πλατεία από την ίδρυση της πόλης. Το πιο σημαντικό αξιοθέατο είναι καταστήματα, δημοφιλή εστιατόρια και μια αγορά παντοπωλείων που βρίσκεται εδώ. Η πλατεία είναι πάντα ζωντανή και αρκετά γεμάτη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Διαβάστε επίσης : Ταξιδιωτικός οδηγός Μόναχο

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια