Αεροπορικά εισιτήρια για Σανγκάη

Ταξιδιωτικός οδηγός Σαγκάη

Η Σαγκάη έχει μακρά ιστορία ως πύλη προς την Κίνα στο Δέλτα του ποταμού Yangtze. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και εμπορικό κέντρο στην Κίνα και ένα από τα πολιτιστικά κέντρα της Κίνας .

Το αποικιακό παρελθόν της Σαγκάης διατηρείται στο Bund και στον κοσμοπολίτικο αέρα.

Η Σαγκάη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας. Τα ακμαία χαρακτηριστικά της περιοχής Pudong θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.

Κορυφαίοι λόγοι για να επισκεφθείτε τη Σαγκάη

  • Αρχαίοι λόγοι: Πόλεις νερού, παραδοσιακοί κήποι και αρχαίες τοποθεσίες.
  • Σύγχρονοι λόγοι: Με μερικά από τα μεγαλύτερα κτίρια του κόσμου με καταστρώματα παρατήρησης και το Bund, η Σαγκάη αποπνέει μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας και ανταγωνίζεται τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο για τον νεωτερισμό
  • Πολιτιστικοί λόγοι: Η Σαγκάη είναι ένας από τους πολιτιστικούς κόμβους της Κίνας με τη δική της κουζίνα, όπερα και διάλεκτο. Είναι μια τέχνη, η επιστήμη και ο πολιτισμός που καθορίζει τις τάσεις όπου η δυτική κουλτούρα που πηγάζει από το αποικιακό παρελθόν της, τις διεθνείς διασυνδέσεις και τη μεγάλη κοινότητα μεταναστών και την ανατολική κουλτούρα συγχωνεύονται.
  • Ευκολία για τα επόμενα ταξίδια: Η Σαγκάη έχει δύο τεράστια διεθνή αεροδρόμια από τα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε στο τεράστιο Δέλτα του Γιανγκτσέ για 6 ημέρες χωρίς βίζα . Αν και η πόλη είναι τεράστια, ο καλός σχεδιασμός και το μετρό σας βοηθά να μετακινηθείτε. Από τη Σαγκάη, είναι εύκολο να ταξιδέψετε με αεροπλάνο ή τρένο στους περισσότερους σημαντικούς κινεζικούς προορισμούς. Δείτε περισσότερα για Μεταφορές Σαγκάης.

Κορυφαία πράγματα να κάνετε στη Σαγκάη

Καλές στιγμές για να επισκεφθείτε τη Σαγκάη

Το Tongli Water Town είναι ένα από τα πολλά που προτιμούν οι τουρίστες μας κοντά στη Σαγκάη.

Ο χειμώνας στη Σαγκάη είναι άνεμος και ψυχρός, επομένως για να επισκεφτείτε τις υδάτινες πόλεις, να απολαύσετε το Bund και να δείτε το τοπίο κατά τη διάρκεια καθαρού ζεστού (ή ζεστού) καιρού, η περίοδος από τον Μάρτιο έως τα τέλη Νοεμβρίου είναι καλύτερη.

Για να αποφύγετε τα πλήθη, τη ζέστη και τις καταιγίδες, αποφύγετε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου και του Μαΐου.