Γιατί να πάτε στη Σαρδηνία

Η Σαρδηνία, ένα νησί 9.301 τετραγωνικών μιλίων που βρίσκεται στη Μεσόγειο Θάλασσα, ακριβώς δυτικά της ηπειρωτικής Ιταλίας, δελεάζει τους ταξιδιώτες με το μοναδικό μείγμα αρχαίου πολιτισμού και τη συναρπαστική θέα στις ακτές. Στο ταξιδιωτικό του βιβλίο «Θάλασσα και Σαρδηνία», ο DH Lawrence έγραψε ότι «η Σαρδηνία είναι διαφορετική». Και είναι αλήθεια. Όχι μόνο μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια λευκή παραλία ή να περπατήσετε σε καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά, αλλά μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό πράντσο (μεσημεριανό γεύμα) με τη δική σας άποψη για τα ζυμαρικά και το κρασί της Σαρδηνίας. Ναι, μπορείτε να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα ανάμεσα σε πολύχρωμα ψάρια σε κοντινούς όρμους, αλλά μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα παραδοσιακά χωριά της ενδοχώρας της Σαρδηνίας και να δείτε βοσκούς να φροντίζουν τα κοπάδια τους. Η διαδρομή στο νησί ristorantes , και εντελώς τέλειες παραλίες, αλλά θα κάνετε λάθος. Είναι επίσης το σπίτι για ταπεινά αγροκτήματα, δασικά βουνά και φιλικούς αλλά συγκρατημένους ντόπιους… είναι όπως έγραψε ο Lawrence, διαφορετικός.  

Πώς να βρείτε φθηνές πτήσεις που αναχωρούν από το Αλγκέρο Σαρδηνία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε φθηνές πτήσεις που αναχωρούν από το Αλγκέρο Σαρδηνία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  1. Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας: Οι τιμές των πτήσεων μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα του χρόνου. Προσπαθήστε να αναζητήσετε πτήσεις που αναχωρούν σε διαφορετικές ημερομηνίες για να δείτε αν υπάρχουν φθηνότερες επιλογές.
  2. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων: Η κράτηση της πτήσης σας όσο το δυνατόν νωρίτερα μπορεί συχνά να έχει ως αποτέλεσμα φθηνότερες τιμές. Γενικά, συνιστάται να κάνετε κράτηση για την πτήση σας τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες νωρίτερα.
  3. Χρησιμοποιήστε μηχανές αναζήτησης πτήσεων: Ιστότοποι όπως το TicketsWe, το Kayak και το Google Flights μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τιμές από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες και να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις.
  4. Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις: Πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν ειδοποιήσεις μέσω email για προσφορές πτήσεων και προσφορές. Η εγγραφή σε αυτές τις ειδοποιήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες προσφορές και ενδεχομένως να εξοικονομήσετε χρήματα.
  5. Εξετάστε εναλλακτικά αεροδρόμια: Το Αλγκέρο έχει ένα μικρό αεροδρόμιο, επομένως ίσως αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο πτήσεων που αναχωρούν από κοντινά αεροδρόμια όπως το Κάλιαρι ή η Όλμπια, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσφέρουν φθηνότερες πτήσεις.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και είστε επίμονοι στην αναζήτησή σας, θα μπορείτε να βρείτε φτηνές πτήσεις που αναχωρούν από το Αλγκέρο Σαρδηνία.