Αεροπορικά εισιτήρια για Βενετία

Γιατί να πάτε στη Βενετία

Η Βενετία είναι μαγευτική. Ναι, αυτό μπορεί να είναι κλισέ να το πούμε, αλλά μόλις δείτε μόνοι σας την πόλη πάνω στο νερό, σίγουρα θα συμφωνήσετε.

Βγείτε από τον σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia και το συναρπαστικό  Grand Canal  θα σας υποδεχτεί σύντομα. Θα δείτε την ακτή θαλάσσιων ταξί, περνώντας κάτω από το  Ponte degli Scalzi (Bridge of the Barefoot) και μπορεί να ακούσετε τον πιο αμυδρό υπαινιγμό ενός βιολιού σερενάτας, ή είναι η φαντασία σας; Μπορεί να μην είναι όλα στο μυαλό σου.

Ρομαντικές γόνδολες που μεταφέρουν ζευγαρωμένα ζευγάρια γλιστρούν στον ιστό των πολλών πλωτών οδών της πόλης και οι οδηγοί γόνδολας είναι γνωστό ότι τραγουδούν όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Στη στεριά, στενά περάσματα στρίβουν μπροστά από βιτρίνες και κατοικίες του Παλαιού Κόσμου και πάνω από γέφυρες.

Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι χάρτες δεν είναι τόσο χρήσιμοι εδώ και ότι το να χαθείτε είναι ο κανόνας – αποδεχτείτε τον αποπροσανατολισμό ή ζητήστε τη βοήθεια ενός ντόπιου εγγραφείτε σε μία από τις καλύτερες περιηγήσεις στη Βενετία .

Αεροπορικά εισιτήρια για Βενετία

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της πόλης με το κανάλι είναι η μαγική ατμόσφαιρά της, αλλά θα βρείτε επίσης αρκετές εκτροπές: Οι ξεναγοί στη  Βασιλική του Αγίου Μάρκου  και στο  Παλάτι των Δόγηδων  δίνουν εξαιρετική ιστορική εικόνα.

Η  Gallerie dell’Accademia  κρέμεται από έργα του Τιτσιάνο, του Βερονέζου και άλλων διάσημων Βενετών. και το  Teatro La Fenice  ανεβάζει μερικές παγκοσμίου φήμης όπερες. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε σε κοντινά νησιά όπως το Lido για την παραλία, το Murano για το γνωστό ποτήρι και το Burano για τη δαντέλα του.

English EN Greek EL