Αποποίηση ευθύνης Για ticketswe.com

Αποποίηση ευθύνης Για ticketswe.com

Όλες οι πληροφορίες στο “https://www.ticketswe.com/” παρέχονται καλόπιστα και αποκλειστικά για σκοπούς παροχής γενικών πληροφοριών.

Το ticketswe.com δεν φέρει καμία ευθύνη ή εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια ή την αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών.

Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε ως αποτέλεσμα των πληροφοριών στον ιστότοπο ticketswe.com γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Το ticketswe.com δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης του ιστότοπού μας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους κάνοντας κλικ σε υπερσυνδέσμους προς τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους από τον ιστότοπό μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε μόνο συνδέσμους υψηλής ποιότητας σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, αλλά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου ή της φύσης τους.

Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν σημαίνουν ότι συνιστάται όλο το περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους. Οι κάτοχοι και το περιεχόμενο στον ιστότοπο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και αυτό μπορεί να συμβεί πριν έχουμε την ευκαιρία να διαγράψουμε μια δυνητικά επιβλαβή σύνδεση.

Λάβετε υπόψη ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, οι πολιτικές απορρήτου και οι όροι ή άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να διαφέρουν από τους δικούς μας και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε επιχείρηση ή δημοσιεύσετε οποιαδήποτε πληροφορία, διαβάστε τις “Πολιτικές Απορρήτου” καθώς και τους “Όρους Παροχής Υπηρεσιών” αυτών των ιστότοπων.

Η αποποίηση ευθυνών μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του ToolsPrince Disclaimer Page Generator .

Συγκατάθεση

Συναινείτε στην αποποίηση ευθυνών μας και συμφωνείτε με τους όρους της χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας.

Ενημερώσεις

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή επεξεργαστούμε αυτό το έγγραφο με οποιονδήποτε τρόπο, αυτές οι αλλαγές θα εμφανίζονται ευδιάκριτα εδώ.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με την αποποίηση ευθυνών μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνεται παρακάτω.

Email: [email protected]