Clink78 Hostel Κριτική

Clink78 Το hostel είναι ένας από τους πολλούς, πολλούς ξενώνες του Λονδίνου που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την πόλη του Λονδίνου. Γιατί λοιπόν αυτό, γιατί το Clink78 να είναι το μοναδικό μέρος που επιλέγετε να ξαπλώσετε το κεφάλι σας μετά από μια μέρα πίνοντας τσάι. Λοιπόν, πολύ απλά, είναι πολύ ωραίο.

Δεν πρόκειται για μια διεύθυνση του ξενώνα νεολαίας με τον οποίο ασχολούμαστε εδώ, ο Clink78 βρίσκεται σε αυτό που κάποτε ήταν ένα δικαστικό μέγαρο – αυτό σημαίνει ότι οι εγκληματίες καταδικάστηκαν στο κτίριο στο οποίο θα κοιμηθείτε. Ακόμα σήμερα, μεγάλο μέρος του κτιρίου είναι καταχωρημένη κληρονομιά, και για καλό λόγο, αυτό είναι τελικά το μέρος όπου Τσάρλς Ντίκενς κάποτε δούλεψε.

Λονδίνο | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

© Clink Hostels / Clink78

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία του τόπου, τι γίνεται σήμερα;

Το Clink78 είναι μάλλον ένας μεγάλος ξενώνας, με 630 κρεβάτια χωρισμένα σε μια επιλογή από ιδιωτικά δωμάτια μαζί με τους κοιτώνες που κυμαίνονται από 4 έως 16 δωμάτια. Κάθε μονό κρεβάτι στα δωμάτια του κοιτώνα περικλείεται σε έναν μερικό τοίχο, παρέχοντας μια αξιοπρεπή ιδιωτικότητα από τους γείτονές σας που κοιμούνται και κρατώντας το φως από το προσωπικό σας φως ανάγνωσης να λάμπει μόνο για εσάς.

© Clink Hostels / Clink78

Επιπλέον, έχουν όλη την ατμόσφαιρα της φυλακής σε εξέλιξη, με μεγάλες πόρτες σαν κελιά φυλακής.

© Clink Hostels / Clink78

Εκτός από όλα τα βασικά στοιχεία του ξενώνα που θα περιμένατε, όπως δωρεάν WiFi, δωρεάν σεντόνια, κοινόχρηστη κουζίνα και σαλόνι με τηλεόραση, το Clink78 έχει μερικά διασκεδαστικά μοναδικά χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την απήχησή του.

Πρώτον, ένα on premise bar. Το μπαρ, The Clash, πήρε το όνομά του από το πανκ συγκρότημα που καταδικάστηκε στο κτίριο, όταν αυτός ήταν ο σκοπός του. Συνελήφθησαν, εν πάση περιπτώσει, επειδή πυροβόλησαν κατά λάθος τρία περιστέρια αγώνων, τα οποία είχαν λανθάσει ότι ήταν απλώς κάποιοι άλλοι «αρουραίοι του ουρανού». Υπάρχει επίσης ένα τραπέζι μπιλιάρδου στο μπαρ του υπογείου και γύρω από αυτό το μπαρ θα μπορείτε να μοιράζεστε φθηνά ποτά (για το Λονδίνο!) με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Άλλο μπόνους; Αν παίζετε ζωντανή μουσική στο μπαρ, μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν διανυκτερεύσεις!

© Clink Hostels / Clink78

Μόλις βρείτε μια νέα διεθνή ομάδα για να συναναστραφείτε, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο δεύτερο μοναδικό χαρακτηριστικό του ξενώνα, το τουριστικό γραφείο όπου το εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του Clink78 μπορεί να σας συνδέσει με εκπτώσεις σε διάφορα εισιτήρια στο Λονδίνο για τα πάντα, από εκδηλώσεις έως εκδρομές.

© Clink Hostels / Clink78

Το μόνο πράγμα που δεν αγαπάμε είναι οι ξεπερασμένες και πολλές φορές ακάθαρτες εγκαταστάσεις ντους και μπάνιου. Για έναν τόσο δημοφιλές ξενώνα θα μπορούσε κανείς εκτός από το ότι αυτές οι περιοχές θα λάμβαναν λίγη περισσότερη αγάπη και προσοχή.

Αγγλία | Τα 10 κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτό θα βρείτε μέσα στις πόρτες στο Clink78, αλλά τι γίνεται στην άλλη πλευρά;

Το Clink78 βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Λονδίνο, σε απόσταση αναπνοής από το Kings Cross St. Επιπλέον, σημαίνει ότι όταν έχετε το μερίδιό σας από το The Clash, μπορείτε να σκοντάψετε στον δρόμο σας σε μια μυριάδα επιλογών για περαιτέρω ποτό, φαγητό και διασκέδαση.

© Clink Hostels / Clink78

Έχετε πολλές επιλογές όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μείνετε, ειδικά σε μια μεγάλη πόλη όπως το Λονδίνο. Και θα μπορούσε να πει κανείς, ένα κρεβάτι είναι ένα κρεβάτι. Είναι όμως; Δεν είναι αυτό το κρεβάτι ανυψωμένο σε ένα διαφορετικό επίπεδο δροσιάς όταν η ουσία του Κάρολου Ντίκενς αιωρείται στον αέρα;

Οι 10 καλύτεροι ξενώνες στη Φλωρεντία, Ιταλία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια