Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε το Λονδίνο;

Το Λονδίνο, η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια από τις πρωτεύουσες του κόσμου. Είναι το κέντρο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, της μόδας, του εμπορίου και πολλών άλλων.

Δεν είναι περίεργο που η πόλη δέχεται πάνω από 20 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες κάθε χρόνο. Το Λονδίνο είναι γεμάτο με διάσημα αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Λονδίνου και το Μπιγκ Μπεν.

Έχει πολλά καταπληκτικά μουσεία, όπως το Βρετανικό Μουσείο και το Μουσείο Victoria & Albert — πολλά από τα οποία είναι δωρεάν. Οι λάτρεις της βρετανικής ποπ κουλτούρας μπορούν να επισκεφθούν το Μουσείο Σέρλοκ Χολμς ή την Πλατφόρμα 9 3/4 από τις ταινίες του Χάρι Πότερ  .

Το πιο διασκεδαστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο μπορεί να είναι να προσπαθήσετε να ζήσετε σαν Λονδρέζος.

Δοκιμάστε τα αμέτρητα εστιατόρια της διεθνούς κουζίνας, διαβάστε σε ένα καφέ, ψωνίστε σε ανεξάρτητες μπουτίκ και αγορές ή απολαύστε εκπληκτική ζωντανή μουσική ή θέατρο.

Το Λονδίνο έχει πραγματικά κάτι για όλους. Το Λονδίνο είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε, αλλά εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη πόλη, με προβλήματα που μπορεί να βρείτε σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων ασφάλειας.

Πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Λονδίνο, αναζητήστε πληροφορίες ασφάλειας που μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζετε, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Ταξιδιωτικός οδηγός του Λονδίνου

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍
Διαβάστε επίσης : Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Λονδίνο

Είναι ασφαλές το Λονδίνο;

Ναί. Το Λονδίνο είναι ασφαλές για επίσκεψη, αρκεί να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική όταν μετακινείστε στην πόλη. Για μια μεγάλη πόλη, έχει μέτριο ποσοστό εγκληματικότητας και ελάχιστους άλλους κινδύνους.

Ωστόσο, το έγκλημα υπάρχει και δεν θέλετε να πέσετε θύμα κλοπής ή άλλου περιστατικού ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. Το Λονδίνο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια χώρα όπου οι περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές λένε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας θέτει το Ηνωμένο Βασίλειο σε ταξιδιωτικές συμβουλές Επιπέδου 2, όπως και πολλές άλλες κυβερνήσεις. Πολλοί από τους κινδύνους που αναφέρονται στις ταξιδιωτικές συμβουλές για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι παρόντες στο Λονδίνο, που είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Μικρό έγκλημα
 • Ληστεία
 • Βία με μαχαίρι
 • Εμφύλια αναταραχή
 • Τρομοκράτης

Ωστόσο, αν και υπάρχει κίνδυνος να συμβούν αυτά τα περιστατικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βέβαιο ότι θα συμβούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η κυβέρνησή σας έχει απλώς καθήκον να σας προειδοποιήσει για τους κινδύνους του να πάτε σε ένα νέο μέρος και για το τι μπορεί να συμβεί, όχι τι σίγουρα θα συμβεί.

Επιπλέον, το Λονδίνο είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη που ένα περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί σε μια γειτονιά και να μην επηρεάσει τους ανθρώπους στην άλλη πλευρά της πόλης.

Ως πρωτεύουσα του έθνους, το Λονδίνο δέχεται πολλές διαμαρτυρίες. Υπάρχουν συχνές διαδηλώσεις, όπως πρόσφατες διαμαρτυρίες από ακτιβιστές για το κλίμα Just Stop Oil . Η συντριπτική πλειονότητα των διαδηλώσεων στο Λονδίνο είναι ειρηνικές, αν και μερικές φορές άβολες.

Είναι καλή ιδέα να αποφεύγετε τις διαμαρτυρίες ενώ ταξιδεύετε, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να μην γνωρίζετε αρκετά για το τοπικό πλαίσιο ώστε να γνωρίζετε πραγματικά τι υποστηρίζετε, αλλά ο κίνδυνος μιας διαμαρτυρίας να επηρεάσει τα ταξιδιωτικά σας σχέδια είναι σπάνιος.

Υπήρξαν περιπτώσεις πιο βίαιων διαδηλώσεων στο Λονδίνο στο παρελθόν. Το 2011 , οι ταραχές στο Λονδίνο κράτησαν 5 ημέρες μετά τη δολοφονία ενός αμάχου, του Μαρκ Ντούγκαν από την αστυνομία.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Αυτό ήταν το πιο πρόσφατο τέτοιο γεγονός και συνέβη πριν από μια δεκαετία, επομένως ο κίνδυνος εμφύλιων αναταραχών ενώ βρίσκεστε στο Λονδίνο είναι αρκετά χαμηλός. Πιο ανησυχητικό είναι ο κίνδυνος της τρομοκρατίας.

Οι περισσότερες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες  αναφέρουν την τρομοκρατία ως τον λόγο που συμβουλεύουν την αυξημένη προσοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο  καταγράφει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ως «ουσιαστικό», το οποίο είναι επίπεδο 3 στα 5.

Το Λονδίνο, ως πρωτεύουσα της χώρας και η μεγαλύτερη πόλη, είναι ο πιο πιθανός στόχος τρομοκρατών. Είναι επίσης το μέρος όπου έχουν συμβεί οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις υψηλού προφίλ στο παρελθόν.

Το 2017 , σημειώθηκε μια θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου που σκότωσε οκτώ ανθρώπους.

Το 2019 , σημειώθηκε άλλη μια θανατηφόρα επίθεση όπου δύο άτομα μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου στην ίδια περιοχή. Η τρομοκρατία είναι δυστυχώς δυνατή στο Λονδίνο, αλλά ο κίνδυνος είναι παρών σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να λάβετε κάποιες προφυλάξεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, όπως να είστε σε εγρήγορση σε περιοχές με συνωστισμό ή να αφήσετε μια περιοχή που το ένστικτό σας λέει ότι δεν είναι ασφαλής.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε τον φόβο μιας τρομοκρατικής επίθεσης που είναι στατιστικά απίθανο να σας επηρεάσει να καταστρέψει το ταξίδι σας. Μπορεί επίσης να χαλαρώσει το μυαλό σας να σκεφτείτε τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου τα τελευταία χρόνια.

Οι πολυσύχναστες, σημαντικές περιοχές της πόλης είναι πλέον γεμάτες με αστυνομικούς και προσωπικό ασφαλείας. Η κυβέρνηση έχει επίσης βάλει οδοφράγματα σε μεγάλες γέφυρες και περιοχές πεζών για να αποτρέψει τους τρομοκράτες να χρησιμοποιούν οχήματα στα σχέδιά τους.

Συνολικά, το Λονδίνο είναι μια μεγάλη πόλη με προβλήματα μεγάλων πόλεων, αλλά ο έξυπνος ταξιδιώτης μπορεί εύκολα να έχει μια ασφαλή επίσκεψη με μερικές βασικές προφυλάξεις.

Έγκλημα στο Λονδίνο

Το έγκλημα είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους περισσότερους ταξιδιώτες και κατοίκους στο Λονδίνο όταν σκέφτονται την ασφάλεια. Είναι το πιο κοινό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε όταν βρίσκεστε στην πόλη.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία  δημοσιεύει ετήσιες στατιστικές εγκληματικότητας που μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα για το πώς μοιάζει το έγκλημα στην πόλη. Το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας στο Λονδίνο είναι περίπου 112 περιστατικά ανά 1.000 άτομα .

Κάθε χρόνο, η Μητροπολιτική Αστυνομία καταγράφει πάνω από 1 εκατομμύριο παραβάσεις — αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό ισχύει για μια πόλη με πληθυσμό περίπου 9 εκατομμυρίων κατοίκων .

Το πιο κοινό είδος εγκλήματος στο Λονδίνο είναι η κλοπή, που αποτελεί το 26% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στο Λονδίνο. Οι συνήθεις μορφές κλοπής περιλαμβάνουν την κλοπή καταστημάτων και την κλοπή ποδηλάτου.

Η κλοπή από ένα άτομο ή ο πορτοφολέας αποτελεί το 24% των συνολικών κλοπών που διαπράττονται στο Λονδίνο. Άλλα εγκλήματα ιδιοκτησίας, όπως κλοπές από οχήματα, είναι επίσης κοινά στο Λονδίνο. Τα βίαια εγκλήματα αποτελούν περίπου το 24% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στο Λονδίνο.

Ωστόσο, το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η βία χωρίς τραυματισμό, άρα η πρόθεση διάπραξης βίας.

Την περίοδο από τον Ιούλιο του 2022 έως τον Αύγουστο του 2023, το Λονδίνο γνώρισε 116 ανθρωποκτονίες, που είναι ένας αρκετά μικρός αριθμός για μια πόλη του μεγέθους της (αν και κάθε ανθρωποκτονία είναι μια τραγωδία). Στην πραγματικότητα, το Λονδίνο έχει πολύ χαμηλότερο ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας από πολλές άλλες παγκόσμιες μητροπόλεις.

Αν και το έγκλημα αποτελεί κίνδυνο στο Λονδίνο, ο κίνδυνος δεν είναι τόσο υψηλός, ειδικά για πιο επικίνδυνα εγκλήματα. Ενώ οι ειδήσεις μπορεί να απεικονίζουν το Λονδίνο ως ένα επικίνδυνο μέρος, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Μικροκλοπή

Τα τεράστια πλήθη του Λονδίνου παρέχουν κάλυψη για έναν πραγματικό στρατό κλεφτών. Οι πορτοφολάδες και οι αρπαχτές τσαντών μπορούν να εκμεταλλευτούν την απροσεξία μιας στιγμής και να ξεφύγουν με τα τιμαλφή σας.

Όλες οι μορφές μικροκλοπής συμβαίνουν στο Λονδίνο, αν και η κλοπή κινητών τηλεφώνων είναι προφανώς μια από τις πιο κοινές μορφές. Η καναδική κυβέρνηση προειδοποιεί για την επικράτηση της κλοπής στο Λονδίνο στην ταξιδιωτική της συμβουλή για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Απαριθμεί κοινόχρηστους χώρους για κλοπές, όπως το μετρό και άλλες μορφές δημόσιας συγκοινωνίας, υπόγειους διαδρόμους, βεράντες καφέ και δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα όπως το Piccadilly Circus.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε από την κλοπή στο Λονδίνο είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχωρίζετε τον εαυτό σας ως πιθανό στόχο.

Μην κάνετε φλας γύρω από πολλά μετρητά, ακριβά κοσμήματα ή μην κρατάτε το τηλέφωνό σας στα χέρια σας, καθώς οι κλέφτες θα το ερμηνεύσουν ως επικερδής στόχος. Μην βάζετε τιμαλφή εκεί που κάποιος μπορεί εύκολα να τα κλέψει χωρίς να το προσέξετε.

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε το παράδειγμα των ντόπιων Λονδρέζων για να ανακατευτείτε. Αν χαθείτε, μπείτε σε ένα κατάστημα ή καφέ για να βρείτε οδηγίες αντί να σταθείτε στο δρόμο ή να ξεδιπλώσετε έναν χάρτη.

Περπατήστε με σκοπό, ειδικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εάν παρατηρήσετε ότι οι ντόπιοι αποφεύγουν μια συγκεκριμένη περιοχή ή μια ομάδα που προκαλεί απόσπαση της προσοχής, ακολουθήστε το παράδειγμα τους.

Η κλοπή συμβαίνει στο Λονδίνο γιατί με τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω, θα υπάρχουν ορισμένοι εγκληματίες και κάποια περιστατικά. Ωστόσο, οι βασικές προφυλάξεις είναι συνήθως αρκετές για να αποτρέψουν τους κλέφτες.

Βία με μαχαίρι

Αν διαβάζετε τίτλους εφημερίδων για το Λονδίνο, η βία με μαχαίρι κυριαρχεί συχνά στους τίτλους. Δημοσιεύματα αναφέρουν  την αύξηση της βίας, αποκαλώντας την κρίση. Το ποσοστό βίας με μαχαίρι είναι 1,6 περιστατικά  ανά 1.000 άτομα.

Είναι αλήθεια ότι το Λονδίνο, όπως πολλές μεγάλες πόλεις, βιώνει βίαιο έγκλημα. Η αυστραλιανή κυβέρνηση  αναφέρει τον κίνδυνο βίαιου εγκλήματος σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο στην ταξιδιωτική της συμβουλή για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, τα περισσότερα περιστατικά βίας με μαχαίρι είναι στοχευμένα εγκλήματα όπου τα εμπλεκόμενα μέρη συνήθως γνωρίζονταν μεταξύ τους ή είχαν κάποια σχέση.

Η βία με μαχαίρι τείνει να επηρεάζει τους τοπικούς νέους, ειδικά εκείνους που βρίσκονται σε μη επηρεασμένες περιοχές. Οι τυχαίοι τουρίστες που είναι πιθανό να προκαλέσουν μαζική αναταραχή εάν στοχοποιηθούν σπάνια είναι θύματα αυτού του εγκλήματος. Όταν οι τουρίστες πέφτουν θύματα ενός βίαιου εγκλήματος, είναι συνήθως ληστεία.

Στην πραγματικότητα, πολλά περιστατικά βίας με μαχαίρι συνδέονται με ληστεία, γι’ αυτό ο δήμος με τον μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών στο Λονδίνο είναι ο κεντρικός, πλούσιος δήμος του Γουέστμινστερ.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους αυτού του εγκλήματος λαμβάνοντας βασικές προφυλάξεις. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μην ξεχωρίζετε αναβοσβήνοντας ακριβά αντικείμενα – πολλά από τα θύματα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου κύματος εγκληματικότητας στο Λονδίνο έγιναν στόχος για τα ακριβά ρολόγια τους .

Μην περπατάτε σε άδειους παράδρομους τη νύχτα, ακόμα και σε γειτονιές που μπορεί να θεωρείτε «ασφαλείς». Εάν είστε μόνοι μετά το σκοτάδι, πάρτε ταξί αντί για μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αποφυγή κακών περιοχών

Είσοδος του σταθμού Stratford μια ηλιόλουστη μέρα. Σιδηροδρομικός σταθμός Stratford δίπλα στην πινακίδα Newham London. Στράτφορντ στο Νιούχαμ του Λονδίνου. Ιούνιος 2018/Ben Latham/Shutterstock

Ορισμένες περιοχές του Λονδίνου έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας από άλλες. Τα πιο επικίνδυνα μέρη του Λονδίνου είναι:

 • Tower Hamlets
 • Southwark
 • Islington
 • Croydon
 • Νιούχαμ

Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι γειτονιές είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της ημέρας και εάν λάβετε τις σωστές προφυλάξεις. Οι ανερχόμενες περιοχές όπως το Dalston και άλλα μέρη του Ανατολικού Λονδίνου είναι ασφαλείς για επίσκεψη, αλλά μπορεί να συμβούν κλοπές.

Το τμήμα του Λονδίνου με το υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας είναι στην πραγματικότητα ο πλούσιος κεντρικός δήμος του Γουέστμινστερ.

Αυτός ο δήμος έχει πολλούς τουρίστες, πλούσιους κατοίκους και επιχειρηματίες, πράγμα που σημαίνει ότι τα ποσοστά κλοπής είναι αρκετά υψηλά. Απλώς δείχνει ότι μερικές φορές η αντίληψή σας για το τι είναι και τι δεν είναι ασφαλές μπορεί να είναι αδύνατο.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Λονδίνο ΗΒ Ιανουάριος 2021 Το μετρό του μετρό σταμάτησε σε σταθμό αποβάθρας στο Λονδίνο, οι πόρτες ανοίγουν χωρίς κόσμο/Antonio Batinic/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές ασφαλείας που πρέπει να έχετε κατά νου όταν βρίσκεστε στο Λονδίνο:

 • Κοιτάξτε δεξιά πριν διασχίσετε το δρόμο. Εάν προέρχεστε από μια χώρα που οδηγεί στα δεξιά, ίσως έχετε συνηθίσει να κοιτάτε προς την άλλη κατεύθυνση! Θυμηθείτε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, οδηγούν στα αριστερά, επομένως πρέπει να κοιτάξετε από την άλλη πλευρά για να αποφύγετε να χτυπήσετε σε διάβαση πεζών.
 • Σταθείτε στα δεξιά, περπατήστε στα αριστερά. Οι Λονδρέζοι είναι πολυάσχολοι, γι’ αυτό ακολουθήστε εθιμοτυπίες όπως να μην μπλοκάρετε την αριστερή πλευρά μιας κυλιόμενης σκάλας, να μην σταματήσετε στη μέση του δρόμου και να μην κόβετε τη σειρά.
 • Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλές μέρος. Η κλοπή τηλεφώνου είναι συνηθισμένη στο Λονδίνο, γι’ αυτό αποφύγετε να περπατάτε με αυτό στο χέρι ή σε ανοιχτή τσάντα.
 • Προγραμματίστε το ταξίδι σας εκ των προτέρων. Ψάξτε πού πηγαίνετε και πώς να φτάσετε εκεί, ώστε να μην ξεφύγετε σαν χαμένος τουρίστας ή να μπείτε στο δρόμο των ανθρώπων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι Χάρτες Google ή το Citymapper είναι χρήσιμοι πόροι.

Συχνές Ερωτήσεις

RICHMOND UPON THAMES, UK – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Οι άνθρωποι απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό στο Richmond Upon Thames κοντά στο Λονδίνο στις 19 Απριλίου 2014. Η πόλη βρίσκεται κοντά σε μεγάλο αριθμό πάρκων, συμπεριλαμβανομένων Richmond Park/Pcruciatti/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν προηγούμενοι επισκέπτες στο Λονδίνο:

Είναι ασφαλές να περπατάς στο Λονδίνο τη νύχτα;

Το Λονδίνο είναι μια από εκείνες τις πόλεις που δεν κοιμούνται ποτέ, επομένως υπάρχουν πολλές περιοχές όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι τριγύρω όλες τις ώρες. Ωστόσο, ακολουθήστε προφυλάξεις για να παραμείνετε ασφαλείς τη νύχτα, όπως να αποφεύγετε τους κακοφωτισμένους παράδρομους και να μην περπατάτε μόνοι σας, εάν μπορείτε να το αποφύγετε.

Πόσο ασφαλές είναι το Λονδίνο το 2023;

Το Λονδίνο το 2023 είναι μια ασφαλής πόλη. Αν και η εγκληματικότητα συμβαίνει, τα ποσοστά εγκληματικότητας δεν είναι πολύ υψηλά, ειδικά σε σύγκριση με άλλες μεγάλες πόλεις.

Ποια είναι η πιο ασφαλής περιοχή στο Λονδίνο;

Μέρη του Λονδίνου ονομάζονται δήμοι. Ο ασφαλέστερος δήμος στο Λονδίνο είναι το Ρίτσμοντ από τον Τάμεση, ένα νυσταγμένο προάστιο στο εξωτερικό του Λονδίνου.

Τι είναι πιο ασφαλές: Λονδίνο ή Παρίσι;

Το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν παρόμοια επίπεδα ασφάλειας. Το Παρίσι μπορεί να έχει χαμηλότερα συνολικά επίπεδα εγκληματικότητας, αλλά έχει υψηλότερα επίπεδα εγκληματικότητας που στοχεύουν τους τουρίστες, έτσι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πιο ασφαλείς στο Λονδίνο.

Είναι ασφαλές το μετρό του Λονδίνου τη νύχτα;

Το μετρό του Λονδίνου είναι ασφαλές τη νύχτα επειδή έχει κόσμο όλες τις ώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών υπαλλήλων ασφαλείας. Ωστόσο, δεν λειτουργεί όλες τις ώρες της νύχτας, οπότε να το έχετε υπόψη σας για να μην κολλήσετε.

Λοιπόν, είναι το Λονδίνο ασφαλές για επίσκεψη;

Όπως σε κάθε μεγάλη πόλη, θα πρέπει να λάβετε προφυλάξεις για να διατηρήσετε τα τιμαλφή σας ασφαλή στο Λονδίνο, ειδικά το τηλέφωνό σας. Ωστόσο, ο κίνδυνος να σας συμβεί κάτι χειρότερο από την κλοπή είναι αρκετά χαμηλός.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και ένα σχετικά ασφαλές περιβάλλον, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει το Λονδίνο. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Διαβάστε επίσης:

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Αγγλία

Τι κοστίζει ένα ταξίδι στο Λονδίνο

Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο

Τα καλύτερα αξιοθέατα του Λονδίνου

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια