Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis το 2023

Περιεχόμενα

Η Νέα Υόρκη δελεάζει αμέτρητους ταξιδιώτες με τα εμβληματικά ορόσημα, τη μεγάλη ενέργεια και την εκλεπτυσμένη κουλτούρα της. Ο καθένας θα έχει τη δική του εμπειρία σε αυτήν την ακμάζουσα μητρόπολη, αλλά υπάρχουν μερικά μέρη και εμπειρίες που πάντα φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους στο δρομολόγιο κάθε επισκέπτη στη Νέα Υόρκη. Μια τέτοια εμπειρία είναι μια επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη. Η Lady Liberty είναι ένα διεθνές σύμβολο για τη Νέα Υόρκη και ένα αξιοθέατο που δεν πρέπει να χάσετε, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας και τα εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας πριν φτάσετε εκεί. 

Για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε κάτι λιγότερο για να ανησυχείτε, έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας που θα σας δείξει ποια εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και πού να τα προμηθευτείτε.

Γρήγορη απάντηση – Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis:

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης: 3ήμερο στη Νέα Υόρκη

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis

Με ένα αξιομνημόνευτο ορόσημο της Νέας Υόρκης που όλοι θέλουν να επισκεφθούν, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επίσκεψης και οργάνωσης εισιτηρίων. Εδώ θα σας οδηγήσουμε από πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island, εξηγώντας καθεμία από τις επιλογές, τα πλεονεκτήματά τους και γιατί η κράτηση εισιτηρίων για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island εκ των προτέρων είναι μια καλή ιδέα.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο σε έναν προορισμό όπως η Νέα Υόρκη, ο χειρότερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island είναι να βάλετε ουρά για αυτούς την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε. Κατά την άφιξή σας, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε σε μια ουρά για το εκδοτήριο εισιτηρίων προτού εγγραφείτε στη γραμμή ασφαλείας, κάτι που δεν αξιοποιεί πολύ τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σας.

Επιπλέον, τα εισιτήρια της ίδιας ημέρας για το στέμμα δεν είναι διαθέσιμα, ενώ τα εισιτήρια αυθημερόν για την πρόσβαση στο βάθρο είναι περιορισμένα και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα είναι διαθέσιμα όταν φτάσετε. Η καλύτερη ευκαιρία για εισιτήρια αυτοπροσώπως είναι κατά τη χειμερινή χαμηλή περίοδο, όταν ο αριθμός των επισκεπτών είναι στο χαμηλότερο επίπεδο.

Τέλος, μια λέξη προειδοποίησης για μη εξουσιοδοτημένους πωλητές εισιτηρίων που ενδέχεται να σας πλησιάσουν γύρω από το Battery Park. Αυτοί οι πωλητές εισιτηρίων είναι γνωστό ότι συχνά υπερχρεώνουν τους τουρίστες ή ακόμη και πουλούν πλαστά εισιτήρια, γι’ αυτό απλώς αποφύγετε τους με κάθε κόστος.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Μια πολύ καλύτερη λύση που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και άγχος είναι να αγοράσετε ηλεκτρονικά εισιτήρια skip-the-line προς/για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island πολύ πριν από το ταξίδι σας. Με την κράτηση εισιτηρίων για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island, έχετε την ησυχία σας να γνωρίζετε πότε ακριβώς θα το επισκεφτείτε και τι θα μπορείτε να δείτε την ημέρα. Και, ναι, το εισιτήριό σας για το Άγαλμα της Ελευθερίας διπλασιάζεται και ως εισιτήριο για το Ellis Island, επιτρέποντάς σας να επισκεφθείτε και τα δύο αξιοθέατα σε ένα ταξίδι.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια γενικής εισόδου μέσω του GetYourGuide . Και αν αλλάξουν τα σχέδιά σας, θα χαρείτε να ακούσετε ότι αυτά τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν έως και 24 ώρες νωρίτερα και να επιστρέφονται πλήρως.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Η ξενάγηση στο Άγαλμα της Ελευθερίας και στο Ellis Island είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας. Ο αδειούχος ξεναγός σας θα σας ταξιδέψει στα νησιά και θα μοιραστεί συναρπαστικές ιστορίες και ιστορία για αυτό το αγαπημένο ορόσημο της Νέας Υόρκης. Οι γενικές περιηγήσεις για το νησί Ellis και το Άγαλμα της Ελευθερίας δεν είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου ιστότοπου, επομένως συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου . αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει επίσης την ευκαιρία να πάρετε το πρώτο πλοίο της ημέρας.

Μια άλλη από τις καλύτερες περιηγήσεις στη Νέα Υόρκη που πιστεύουμε ότι αξίζει να μοιραστείτε δεν σας μεταφέρει στο Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά ακριβώς γύρω από αυτό σε μια κρουαζιέρα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Αυτή η περιήγηση κρουαζιέρας είναι ιδανική για εκείνους τους τουρίστες που θέλουν να πάρουν την τέλεια φωτογραφία του αγάλματος καθώς και της Γέφυρας του Μπρούκλιν και του ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

4. Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο της Νέας Υόρκης

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τουριστικά εισιτήρια για να βοηθήσουν τους τουρίστες στη Νέα Υόρκη να εξοικονομήσουν χρήματα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στα αξιοθέατα. Επειδή είναι τόσο απαραίτητα σημεία για επίσκεψη, τα εισιτήρια Statue of Liberty και Ellis Island περιλαμβάνονται ως επιλογές σε πολλά τέτοια εισιτήρια.

Πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίσετε για να βρείτε το κατάλληλο πάσο Νέας Υόρκης για εσάς, αλλά συνιστούμε το New York Explorer Pass για την ευελιξία, τη δυνατότητα προσαρμογής και την ευκολία χρήσης του. Με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε τη γενική επίσκεψη εισόδου στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island μαζί με πάνω από 95 άλλα σπουδαία αξιοθέατα, μουσεία και περιηγήσεις της Νέας Υόρκης.

© Victor Maschek / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας & το νησί Έλις

Statue of Liberty & Ellis Island Ώρες λειτουργίας

Το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island είναι ανοιχτά για το κοινό κάθε μέρα της εβδομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από την Ημέρα των Ευχαριστιών και τις 25 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας ποικίλλουν για κάθε εποχή και ενδέχεται να υπάρχουν μειωμένες ώρες λειτουργίας τις ομοσπονδιακές αργίες των ΗΠΑ και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι ώρες λειτουργίας για το νησί είναι από τις 9:30 έως τις 16:30, με την τελευταία είσοδο στο βάθρο να είναι συνήθως μία ώρα πριν κλείσει το νησί. Ωστόσο, είναι πιο σημαντικό να γνωρίζετε την ώρα των τελευταίων φέρι που αναχωρούν από τη Νέα Υόρκη και την Πολιτεία της Ελευθερίας. Το τελευταίο πλοίο που αναχωρεί για τα νησιά είναι στις 15:30, ενώ το τελευταίο πλοίο αναχωρεί από το Liberty Island στις 17:00 και το Ellis Island στις 17:15.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Έλις;

Τα εισιτήρια δεν είναι το μόνο πράγμα που θα επηρεάσει την εμπειρία σας στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island. Το πότε επισκέπτεστε καθορίζει επίσης σε μεγάλο βαθμό τι μπορείτε να περιμένετε από την επίσκεψή σας, τόσο από την άποψη του καιρού όσο και από το πόσο απασχολημένος θα είναι με τους συντρόφους σας.

Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να περιηγηθείτε στο Άγαλμα της Ελευθερίας και στο Ellis Island είναι κατά τους φθινοπωρινούς μήνες του Οκτωβρίου και του Δεκεμβρίου ή τον Ιούνιο λίγο πριν ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι. Αυτή την εποχή του χρόνου, θα έχετε ευχάριστο καιρό για περιηγήσεις σε εξωτερικούς χώρους και ο αριθμός των τουριστών εξακολουθεί να είναι αρκετά διαχειρίσιμος, αν και τελικά είναι η Νέα Υόρκη. Η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν είναι επίσης ζεστό και υγρό, κάτι που καθιστά μια καλή περίοδο για αποφυγή.

Όσο για το πότε θα πάτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είναι καλύτερο να στοχεύσετε σε μια επίσκεψη μεσοβδόμαδα, καθώς οι ντόπιοι και οι διακρατικοί επισκέπτες είναι πιο πιθανό να έρθουν το Σαββατοκύριακο. Όποια μέρα κι αν αποφασίσετε να έρθετε, το πρώτο πράγμα το πρωί είναι το έξυπνο παιχνίδι καθώς τα πράγματα τείνουν να είναι απασχολημένα γύρω στο μεσημέρι. Αυτή είναι επίσης μια χρήσιμη συμβουλή για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να επισκεφθείτε τόσο το Άγαλμα της Ελευθερίας όσο και το Ellis Island σε μια μέρα.

Πώς να φτάσετε στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Ellis

Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο Άγαλμα της Ελευθερίας και στο Ellis Island είναι με το πλοίο. Υπάρχουν δύο δρομολόγια φέρι για το νησί, ένα από το Battery Park στη Νέα Υόρκη και ένα από το Liberty State Park στο New Jersey. Η καλύτερη διαδρομή για εσάς θα εξαρτηθεί από το πού στη Νέα Υόρκη ή το Νιου Τζέρσεϋ προέρχεστε, αλλά θα επισημάνουμε τις πιο χρήσιμες επιλογές.

Για να φτάσετε στο Battery Park, οι επισκέπτες μπορούν είτε να πάρουν το τρένο 1 προς το σταθμό του μετρό South Ferry είτε να πάρουν τις γραμμές 4 και 5 του Lexington Avenue Express στο σταθμό του μετρό Bowling Green και από εκεί να περπατήσουν μέσα στο πάρκο.

Όσον αφορά τη μετάβαση από το Liberty State Park, οι τουρίστες μπορούν να πάρουν τις υπηρεσίες West Side-Tonnelle και Hoboken-Tonnelle στο Hudson-Bergen Light Rail προς το σταθμό Liberty State Park ή να πάρουν ξεχωριστό φέρι από τον Παγκόσμιο Οικονομικό Τερματικό Σταθμό της Νέας Υόρκης προς το Liberty Landing Μαρίνα κοντά στο Liberty State Park.

© Resul Muslu / shutterstock.com

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Statue of Liberty & Ellis Island;

Για να μάθετε τι είδους εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island θα χρειαστείτε, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ακριβώς τι περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας και δεν θα απογοητευτείτε αν χάσετε κάτι.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε σχετικά με την επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά τέτοιο εισιτήριο για να επισκεφθείτε τα ίδια τα νησιά. Αυτό που στην πραγματικότητα πληρώνετε με εισιτήρια γενικής εισόδου είναι το ταξίδι με το πλοίο τόσο στο νησί Liberty όσο και στο Ellis Island. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πραγματική χρέωση για να εξερευνήσετε τους χώρους του Liberty Island ή να πάτε στο Μουσείο Αγάλματος της Ελευθερίας, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για να επισκεφθείτε το βάθρο ή το στέμμα.

Κατά την κράτηση εισιτηρίων, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια ώρα για την είσοδό σας μέσω της ασφάλειας στον τερματικό σταθμό των φέρι στο Battery Park και όχι για μια ακριβή αναχώρηση ή είσοδο στο βάθρο ή την κορώνα.

Για επισκέψεις στο βάθρο και το στέμμα, απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων και υπάρχει όριο σε τέσσερα εισιτήρια ανά κράτηση για το στέμμα. Αυτές οι κρατήσεις, και ειδικά αυτές για το στέμμα, μπορεί να εξαντληθούν γρήγορα, οπότε φροντίστε να τις λάβετε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Δεν είναι δυνατό να αποκτήσετε εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας που περιλαμβάνουν πρόσβαση τόσο στο βάθρο όσο και στο στέμμα, μόνο το ένα ή το άλλο.

Μόλις αγοράσετε τα εισιτήριά σας, θα λάβετε ένα email με τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια, τα οποία θα πρέπει να εκτυπώσετε και να τα φέρετε μαζί σας. Η εξαίρεση σε αυτό είναι τα εισιτήρια κορώνας, τα οποία μπορούν να παραληφθούν μόνο κατόπιν κλήσης, αφού προσκομίσετε ταυτότητα με φωτογραφία και την πιστωτική σας κάρτα.

Σημείωση του συντάκτη: Η πρόσβαση στο στέμμα είναι προς το παρόν κλειστή λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά υπάρχουν σχέδια να ανοίξει ξανά σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island;

Το κόστος των εισιτηρίων για το Άγαλμα της Ελευθερίας διαφέρει ανάλογα με το είδος του εισιτηρίου που παίρνετε και από πού το αγοράζετε. Αλλά για να σας δώσουμε μια αίσθηση του πώς είναι οι τιμές, παρακάτω θα βρείτε τις τιμές των εισιτηρίων όπως παρουσιάζονται στον επίσημο ιστότοπο του Αγάλματος της Ελευθερίας.

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου για ενήλικες που καλύπτουν μόνο το πλοίο κοστίζουν 23,50 $, ενώ τα εισιτήρια που περιλαμβάνουν πρόσβαση στο βάθρο ή πρόσβαση στο στέμμα κοστίζουν 23,80 $. Τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν 12,00 $ για γενική είσοδο και 12,30 $ για πρόσβαση στο βάθρο ή το στέμμα. Τα εισιτήρια των ηλικιωμένων κοστίζουν 18,00 $ για γενική είσοδο και 18,30 $ για πρόσβαση στο βάθρο ή το στέμμα. 

Τα εισιτήρια για ενήλικες καλύπτουν κάθε επισκέπτη από 13 έως 62 ετών, ενώ τα εισιτήρια για παιδιά είναι για άτομα ηλικίας 4 έως 12 ετών. Παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών εισέρχονται δωρεάν. Οι περιηγήσεις με Ranger στο Liberty Island και στο Ellis Island είναι δωρεάν για τους επισκέπτες και οι ηχητικές περιηγήσεις περιλαμβάνονται ως μέρος οποιουδήποτε εισιτηρίου.

© Felix Lipov / shutterstock.com

Ξενοδοχεία κοντά στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Έλις

Δεδομένου ότι το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα που επισκέπτεστε όσο βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, είναι αναμφίβολα χρήσιμο να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε με εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Αν και η τοποθεσία του στον κόλπο της Άνω Νέας Υόρκης μπορεί να δυσκολεύει τη διαμονή σας κοντά, υπάρχουν μέρη για διαμονή στο Μανχάταν που θα σας φέρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά. Εάν δεν θέλετε να κάνετε τη δική σας έρευνα, επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε μερικές επιλογές που μπορεί να λειτουργήσουν.

Τι πιο ιδιαίτερο από τη θέα στο Άγαλμα της Ελευθερίας; Πολλά δωμάτια και σουίτες στο τεσσάρων αστέρων New York Marriott Downtown έχουν θέα στο ορόσημο και το λιμάνι της Νέας Υόρκης, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή πολυτέλειας για την επίσκεψή σας. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης δωμάτια με κομψό στιλ, γυμναστήριο και δικό του μπαρ με μπέργκερ.

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ τοποθεσίας, αξίας και άνεσης βρίσκεται στο Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown . Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Financial District απέχει δύο λεπτά με τα πόδια από το Battery Park και προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με υπέροχη θέα και όλες τις βασικές ανέσεις που χρειάζεται κάποιος για μια ευχάριστη διαμονή.

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε επιλογές προϋπολογισμού στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Μία από τις πλησιέστερες καλές επιλογές είναι το Nap York Youth Hostel ακριβώς έξω από το Central Park στο Hell’s Kitchen, το οποίο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Battery Park με το μετρό. Ο ξενώνας προσφέρει κομψούς κοιτώνες και λοβούς, μια κοινόχρηστη κουζίνα και εξαιρετικό προσωπικό. Για περισσότερες επιλογές, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό ξενώνα στη Νέα Υόρκη.

Διαδικασία Ασφαλείας στο Άγαλμα της Ελευθερίας & το νησί Ellis

Πριν επιβιβαστούν στο πλοίο για το Άγαλμα της Ελευθερίας, οι επισκέπτες θα πρέπει πρώτα να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι επιτρέπεται να φέρετε μαζί σας και τι περιλαμβάνει ο έλεγχος για να διασφαλίσετε ότι αυτή η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά.

Τα αντικείμενα που απαγορεύεται να φέρονται μέσω της ασφάλειας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, σκούτερ, skateboard, μαρκαδόρους (μόνιμους και σβήσιμους) και πυροβόλα όπλα. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ή η χρήση drones στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Οι βαλίτσες και οι μεγάλες αποσκευές δεν μπορούν να μεταφερθούν στα πλοία και δεν υπάρχουν χώροι αποθήκευσης ντουλαπιών, επομένως είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας πριν έρθετε.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, υπάρχουν ορισμένα μέτρα υγείας για την ασφάλεια των επισκεπτών. Το κυριότερο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι απαιτείται η χρήση μάσκας σε όλα τα κτίρια των πάρκων, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους.

© Sean Pavone / shutterstock.com

Επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Έλις με αναπηρία

Οι επισκέπτες με αναπηρία θα βρουν μια ευρεία ποικιλία μέτρων προσβασιμότητας που θα τους βοηθήσουν στην επίσκεψή τους στο Άγαλμα της Ελευθερίας.

Για άτομα με προβλήματα όρασης, υπάρχουν φυλλάδια πάρκου Braille, απτικές οθόνες και ηχητικές περιηγήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον ιστότοπο. Υπάρχουν επίσης ακουστικοί οδηγοί με ASL διαθέσιμοι για το μουσείο για όσους επισκέπτες με προβλήματα ακοής.

Υπάρχουν ράμπες που παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα γύρω από το Liberty Island, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Αγάλματος της Ελευθερίας. Για πρόσβαση στο εσωτερικό του βάθρου, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ράμπες και ανελκυστήρες για να φτάσουν σε κάθε επίπεδο. Δυστυχώς, η πρόσβαση στο στέμμα είναι δυνατή μόνο μέσω σκαλοπατιών, καθιστώντας το ακατάλληλο για επισκέπτες με αναπηρικά καροτσάκια ή κινητικές δυσκολίες.

FAQ – Γεγονότα για το Άγαλμα της Ελευθερίας

Πότε χτίστηκε το Άγαλμα της Ελευθερίας;

Η κατασκευή του λαμπαδηδρομικού βραχίονα του Αγάλματος της Ελευθερίας ξεκίνησε τον Μάιο του 1876 και το τελειωμένο άγαλμα αφιερώθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1886.

Πόσο χρονών είναι το άγαλμα της ελευθερίας;

Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι 146 ετών από το 2022.

Ποιος έχτισε το Άγαλμα της Ελευθερίας;

Ο γλύπτης Frédéric Auguste Bartholdi ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό του Αγάλματος της Ελευθερίας, ενώ ο διάσημος Γάλλος πολιτικός μηχανικός Gustav Eiffel κατασκεύασε το μεταλλικό πλαίσιο που το στηρίζει.

Γιατί Κατασκευάστηκε το Άγαλμα της Ελευθερίας;

Ο λαός της Γαλλίας έχτισε το Άγαλμα της Ελευθερίας ως δώρο φιλίας στον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών προς τιμήν της νίκης της Ένωσης κατά τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο.

Από τι είναι φτιαγμένο το άγαλμα της ελευθερίας;

Το Άγαλμα της Ελευθερίας κατασκευάστηκε με εξωτερικό χάλκινο δέρμα και σιδερένια δομή στήριξης.

Πού βρίσκεται το Άγαλμα της Ελευθερίας;

Το Άγαλμα της Ελευθερίας βρίσκεται στο Liberty Island στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, στις εκβολές του ποταμού Hudson στον κόλπο Upper New York.

Τώρα που έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες, είναι βέβαιο ότι η διαδικασία προγραμματισμού της επίσκεψής σας θα είναι πολύ πιο εύκολη. Ας ελπίσουμε ότι τώρα καταλαβαίνετε γιατί είναι σοφό να προγραμματίζετε σωστά το ταξίδι σας και γιατί τα εισιτήρια για το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι τόσο κρίσιμα για μια εμπειρία επίσκεψης χωρίς άγχος.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:ημερήσιες εκδρομές από τη Νέα Υόρκη

περιηγήσεις στη Νέα Υόρκη

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.