Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) το 2023

Περιεχόμενα

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, γνωστό και ως MoMA, είναι ένα από τα πιο διάσημα μουσεία μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης στον κόσμο. Μπορείτε να δείτε διάφορα γνωστά έργα τέχνης εδώ, όπως το «The Starry Night» του Vincent van Gogh,” «Οι νεαρές κυρίες της Αβινιόν» του Πάμπλο Πικάσο και «Τα κουτάκια σούπας του Κάμπελ» του Άντι Γουόρχολ. Το MoMA είναι κάτι που πρέπει να δουν οι λάτρεις της τέχνης και εύκολα ένα από τα καλύτερα μουσεία της Νέας Υόρκης.

Δεδομένου ότι αυτό το μουσείο είναι ένα τόσο δημοφιλές αξιοθέατο, ίσως αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το MoMA. Με πολλές διαθέσιμες επιλογές εισιτηρίων, εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να ζήσετε το μουσείο. Αυτός ο οδηγός για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το MoMA θα σας δείξει πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο όταν επισκέπτεστε το MoMA.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για το MoMA είναι online εκ των προτέρων εδώ. Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα. Εάν θέλετε να επισκεφθείτε το MoMA χωρίς πλήθη, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση αποκλειστική ξενάγηση πριν από τις ώρες λειτουργίας με έναν επαγγελματία ιστορικό τέχνης αντι αυτου.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το MoMA

Και πάλι, έχετε μερικές επιλογές για την κράτηση εισιτηρίων στο MoMA. Αντί να αγοράσετε το πρώτο εισιτήριο που βλέπετε, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τις παρακάτω προτάσεις μας. Το μουσείο δέχεται κατά μέσο όρο 7 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, επομένως είναι καλύτερο να έχετε πρώτα όλες τις πληροφορίες για να βρείτε το εισιτήριο που ταιριάζει στις διακοπές σας. Ξεκινήστε να κάνετε κύλιση για να βρείτε πού να αγοράσετε εισιτήρια για το MoMA!

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Είναι πιθανό να εμφανιστείτε και να αγοράσετε ένα εισιτήριο MoMA στην πόρτα, αλλά σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε αυτό. Η ουρά μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, και δεν έχετε εγγυημένο εισιτήριο στην πύλη, καθώς οι χρονοθυρίδες συχνά γεμίζουν γρήγορα. Έτσι, εκτός και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε ουρά σαν πραγματικός Νεοϋορκέζος, σκεφτείτε μια από τις άλλες επιλογές.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων online. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στο MoMA στον επίσημο ιστότοπο του ή μέσω τρίτου πωλητή, όπως το GetYourGuide. Συνιστούμε το τελευταίο για μερικούς λόγους.

Για ένα πράγμα, οι τιμές είναι ακριβώς οι ίδιες, αλλά εισιτήρια για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που αγοράστηκαν μέσω του GetYourGuide είναι πιο ευέλικτοι, επιτρέποντας πλήρη επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας. Εάν αγοράζετε εισιτήρια στον επίσημο ιστότοπο, η διαδικασία απαιτεί περισσότερη προσπάθεια, καθώς μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων μόνο επικοινωνώντας με το εκδοτήριο εισιτηρίων και εξηγώντας γιατί πρέπει να ακυρώσετε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του GetYourGuide είναι η επιλογή να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας και να πληρώσετε αργότερα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εισιτήριο, αλλά δεν είστε έτοιμοι να τραβήξετε το έναυσμα για την τιμή.

Η αγορά σας περιλαμβάνει έναν ηχητικό οδηγό και ένα εισιτήριο skip-the-line MoMA. Με άλλα λόγια, επειδή έχετε ήδη εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στη γραμμή ασφαλείας.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Μια άλλη φανταστική επιλογή είναι να κλείστε μια ξενάγηση μιας ώρας στο MoMA. Όχι μόνο θα δείτε όλα τα διάσημα έργα τέχνης, αλλά θα αποκτήσετε και καλύτερες γνώσεις για τους καλλιτέχνες και τα κομμάτια μέσω του επαγγελματικού σας οδηγού ιστορικού τέχνης. Μια ξενάγηση στο MoMA συνοδεύεται από πολλά μπόνους, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων και για τις δύο τοποθεσίες και αποκλειστική είσοδο πριν επιτραπεί η είσοδος του κοινού – το απόλυτο εισιτήριο skip-the-line για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης! Μετά την ξενάγηση, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει το MoMA.

4. Αγορά τουριστικού πάσου

Με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε στη Νέα Υόρκη, μπορεί να είναι δύσκολο να οργανώσετε μια οικονομική διαδρομή. Εάν προσπαθείτε να δείτε και να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα τουριστικό πάσο. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 40% σε διάφορα δημοφιλή αξιοθέατα και εμπειρίες, όπως το MoMA, το One World Observatory, την κλασική μονοήμερη περιήγηση του Big Bus Tours και μια βόλτα με το φέρι στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Εθνικό Μουσείο Μετανάστευσης του Νησί Έλις.

Δύο περάσματα που προτείνουμε είναι τα Πέρασμα Νέας Υόρκης και το Go City Explorer Pass. Για να βρείτε το καλύτερο για εσάς, περιορίστε το σημείο που θέλετε να πάτε και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πάσο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του δρομολογίου σας.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο MoMA

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφτείτε το MoMA;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης είναι μια καθημερινή κατά τη διάρκεια της χαμηλής τουριστικής περιόδου από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο ή Μάρτιο έως Μάιο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα συναντήσετε πλήθη οικογενειών στις καλοκαιρινές διακοπές. Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να σας πει το έντερο σας, η καλύτερη ώρα της ημέρας για επίσκεψη είναι στην πραγματικότητα το απόγευμα, καθώς το μουσείο βλέπει τους περισσότερους επισκέπτες του το πρωί. Η πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα είναι επίσης ιδιαίτερα γεμάτη, καθώς αυτό είναι που το μουσείο προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους ντόπιους.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του MoMA;

Υπάρχουν δύο τοποθεσίες MoMA στη Νέα Υόρκη: η κύρια στο Midtown Manhattan και η MoMA PS1 στο Queens. Το MoMA στο Midtown ανοίγει στις 10:30 π.μ. κάθε μέρα, κλείνει στις 5:30 μ.μ. Κυριακή έως Παρασκευή και στις 7 μ.μ. το Σάββατο. Το MoMA PS1 είναι κλειστό την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά ανοίγει το μεσημέρι την υπόλοιπη εβδομάδα, κλείνει στις 6 μ.μ. την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή και στις 20:00 το Σάββατο. Τόσο το MoMA όσο και το MoMA PS1 είναι κλειστά την Ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πώς θα φτάσετε στο MoMA;

Το Μανχάταν είναι τόσο πυκνό που είναι καλύτερο να μην οδηγείτε τον εαυτό σας στο MoMA – εκτός αν θέλετε να τρελαθείτε με την κίνηση και το πάρκινγκ. Η δημόσια συγκοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί. Το MoMA απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από το Central Park και το Rockefeller Center, με πολλές στάσεις λεωφορείων σε κοντινή απόσταση. Η στάση Fifth Avenue και 53rd Street του μετρό είναι επίσης λιγότερο από ένα τετράγωνο μακριά από το MoMA.

Εάν κάνετε κράτηση α Go City Explorer Pass ή Πέρασμα Νέας Υόρκηςμπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το hop-on-hop-off Big Bus Tour για να σας μεταφέρει από και προς το μουσείο!

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια MoMA και MoMA PS1;

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης προσφέρει ένα εισιτήριο γενικής εισόδου στην κύρια τοποθεσία στο Midtown. Αυτό το εισιτήριο είναι για μια δεσμευμένη ώρα εισόδου, είτε για την ώρα αγοράς (εάν αγοράσετε αυτοπροσώπως) είτε για μια χρονική περίοδο που επιλέγετε κατά την online κράτηση. Εάν κάνετε κράτηση online, απλώς τραβήξτε το εισιτήριό σας στο smartphone σας ή εκτυπώστε το και φέρτε το στην είσοδο. Το εισιτήριο επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα και τις εκδηλώσεις του κτηρίου, μαζί με έναν ηχητικό οδηγό.

Τα εισιτήρια για το MoMA PS1 λειτουργούν διαφορετικά. Αντί για μια καθορισμένη τιμή, το μουσείο έχει προτείνει τιμές για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Ουσιαστικά πληρώνεις όπως θέλεις! Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την προτεινόμενη τιμή ή να δωρίσετε όποιο ποσό θέλετε. Εάν έχετε ήδη εισιτήριο για το MoMA, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισέλθετε δωρεάν στο MoMA PS1 εντός 14 ημερών από την επίσκεψή σας στο MoMA.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το MoMA;

Τα εισιτήρια για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης έχουν την ίδια τιμή στον επίσημο ιστότοπο και στο GetYourGuide, αν και το GetYourGuide προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην κράτησή σας. Τα εισιτήρια για παιδιά 16 ετών και κάτω είναι δωρεάν και τα εισιτήρια για ηλικίες 17-64 κοστίζουν 25 $. Οι ηλικιωμένοι (ηλικίας 65 ετών και άνω) και τα άτομα με αναπηρία μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο με έκπτωση για 18 $. Τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι ξένοι φοιτητές με έγκυρη ταυτότητα μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για 14 $.

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης μπορούν να λάβουν δωρεάν είσοδο την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα από τις 4 έως τις 8 μ.μ. Διατίθενται επίσης δωρεάν εισιτήρια για το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό.

Ακολουθούν ορισμένες τιμές για άλλες επιλογές εισιτηρίων και εκδρομών:

 • Εισιτήρια για α 1ωρη ξενάγηση στο MoMA ξεκινούν από 99 $ ανά άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας.
 • Η τιμή του α Go City Explorer Pass εξαρτάται από το πόσα αξιοθέατα θέλετε να συγκεντρώσετε. Η τιμή εκκίνησης για δύο αξιοθέατα είναι 71 $ για ενήλικες και 61 $ για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Εάν αγοράσετε ένα πάσο Explorer για την οικογένειά σας, να θυμάστε ότι τα παιδιά (16 και κάτω) μπορούν να εισέλθουν στο MoMA δωρεάν, επομένως μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα πάσο με ένα λιγότερο αξιοθέατο για τα παιδιά για να εξοικονομήσετε κάποιο κέρμα.
 • ο Πέρασμα Νέας Υόρκης η τιμή εξαρτάται από το πόσες ημέρες θέλετε να ισχύει αντί για τα αξιοθέατα. Η τιμή εκκίνησης για ένα μονοήμερο πάσο της Νέας Υόρκης είναι 130 $ για ενήλικες και 98 $ για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο MoMA;

Η Νέα Υόρκη είναι τεράστια και διαβόητη για την άγρια ​​κυκλοφορία της. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα πολυσύχναστα μετρό και τους γεμάτους δρόμους είναι να μείνετε κοντά στο MoMA στο Midtown Manhattan. Είναι καλή ιδέα να μείνετε σε αυτήν την περιοχή ούτως ή άλλως, καθώς το μουσείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου, το Empire State Building και τα καταστήματα μπουτίκ της Fifth Avenue.

Για ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο στην Πέμπτη Λεωφόρο, ελέγξτε έξω The Sherry-Ολλανδία. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων έχει ένα πολυτελές ρουστίκ μοτίβο και προσφέρει υπηρεσία δωματίου, γυμναστήριο και χώρο στάθμευσης. Απέχει επίσης μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το MoMA και το Rockefeller Center.

Μια άλλη φανταστική επιλογή κοντά στο MoMA είναι Ο Μιχαήλ Άγγελος. Αυτό το φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο διαθέτει κομψούς, μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και ιδανική τοποθεσία, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την Times Square και το MoMA.

Αν θέλετε να περάσετε με μπάλα σε μια bougie διαμονή στη Νέα Υόρκη, σας προτείνουμε Το ξενοδοχείο Whitby. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει πολυτελείς ανέσεις, όπως πρωινό, υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις και μπαρ.

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στο MoMA;

Βλέποντας ότι το MoMA είναι γεμάτο με έργα τέχνης εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, είναι λογικό να έχει μια αυστηρή διαδικασία ασφαλείας. Κάθε επισκέπτης πρέπει να περάσει από έλεγχο τσάντας πριν εισέλθει στο μουσείο. Για να ξεπεράσετε την ασφάλεια, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κανένα από αυτά τα αντικείμενα επάνω σας όταν επισκέπτεστε το MoMA:

 • Έξω φαγητό και ποτά
 • Κυλιόμενες σακούλες
 • Συνθέσεις λουλουδιών
 • Μπαλόνια
 • Ψυχαγωγικά σκούτερ και skateboard
 • Οποιαδήποτε αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των ομπρελών) μεγαλύτερα από 11 επί 17 επί 5 ίντσες
 • Γυάλινα δοχεία, δοχεία αεροζόλ και υγρά εκτός από νερό
 • Όπλα και επικίνδυνα υλικά

Γιατί να επιλέξω να βρω αεροπορικό εισιτήριο με το ticketswe

Πώς είναι η επίσκεψη στο MoMA με αναπηρία;

Το MoMA είναι ένα εξαιρετικά προσιτό αξιοθέατο για άτομα με αναπηρία. Όχι μόνο οι επισκέπτες με αναπηρία λαμβάνουν εισιτήριο με έκπτωση, αλλά και όποιος φροντιστής τους συνοδεύει μπορεί να εισέλθει δωρεάν.

Το ίδιο το κτίριο είναι πλήρως προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια και διαθέτει πόρτες εισόδου με ηλεκτρική υποβοήθηση. Τα μηχανοκίνητα αναπηρικά αμαξίδια επιτρέπονται στο εσωτερικό και το μουσείο προσφέρει δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια.

Το μουσείο προσφέρει επίσης το Art inSight, ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους επισκέπτες με προβλήματα όρασης να ακούσουν εκτενείς περιγραφές της τέχνης από ειδικά εκπαιδευμένους ομιλητές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα, τις περιηγήσεις και την προσβασιμότητα του MoMA, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Disneyland του Παρισιού(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το MoMA

Τι είναι το MoMA;

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, ή το MoMA, είναι ένα μουσείο σύγχρονης και μοντέρνας τέχνης στην περιοχή Midtown Manhattan της Νέας Υόρκης.

Πότε άνοιξε το MoMA;

Το MoMA άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για την πρώτη του έκθεση στις 7 Νοεμβρίου 1929, σε έναν ενοικιαζόμενο χώρο του Heckscher Building. Το κτίριο που χρησιμοποιεί σήμερα άνοιξε στις 10 Μαΐου 1939.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του MoMA και του MoMA PS1;

Υπάρχουν δύο MoMA, αλλά αυτό στο Midtown Manhattan είναι το πρωτότυπο. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το MoMA εστιάζει σε διάσημα έργα τέχνης, ενώ το MoMA PS1 εστιάζει σε νέες μορφές τέχνης και καλλιτέχνες.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Παλάτι των Βερσαλλιών το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί το εισιτήριό μου MoMA να μου προσφέρει εκπτώσεις;

Ναι, πολλά εστιατόρια και γκαράζ πάρκινγκ προσφέρουν έκπτωση 10%-20% όταν επιδεικνύετε το εισιτήριο της ίδιας ημέρας στο MoMA. Για να δείτε μια πλήρη λίστα εστιατορίων και γκαράζ στάθμευσης που προσφέρουν εκπτώσεις, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Πόσα έργα τέχνης υπάρχουν στο MoMA;

Υπάρχουν περίπου 200.000 πίνακες, σχέδια και σκίτσα στο MoMA. Η συλλογή του περιλαμβάνει επίσης 30.000 ταινίες και πάνω από 1,5 εκατομμύριο στιγμιότυπα ταινιών.

Τρεις μέρες στο Παρίσι με την οικογένεια – Ημέρα 1(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το MoMA έχει ενδυματολογικό κώδικα;

Ναι, το MoMA επιβάλλει έναν business-casual ενδυματολογικό κώδικα.

Ποιος έφτιαξε το MoMA;

Η Lillie P. Bliss, η Mary Quinn Sullivan και η Abby Aldrich Rockefeller δημιούργησαν το MoMA το 1929, μαζί με τους αρχικούς διαχειριστές A. Conger Goodyear, Paul J. Sachs, Frank Crowninshield και Josephine B. Crane. Ο Bliss, ο Sullivan και ο Rockefeller σκέφτηκαν την ιδέα ως έναν τρόπο να απομακρυνθούν από τα παραδοσιακά συντηρητικά μουσεία της εποχής. Οι αρχιτέκτονες Philip L. Goodwin και Edward Durell Stone σχεδίασαν το εμβληματικό κτίριο, το οποίο άνοιξε το 1939 και επανασχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Yoshio Taniguchi για την επαναλειτουργία του 2004.

Λοιπόν, τώρα έχετε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για μια ξεκούραστη και διασκεδαστική μέρα περιήγησης στο MoMA. Είτε σχεδιάζετε μεγάλες διακοπές είτε ένα σαββατοκύριακο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο Big Apple!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια