Νοικιάστε μοτοσικλέτα, σκούτερ ή ποδήλατο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

728*90

Συγκρίνετε 942 εταιρείες ενοικίασης παγκοσμίως

Εγγύηση αντιστοίχισης τιμών

Διαχειριστείτε την κράτησή σας στο διαδίκτυο

Επαληθευμένες κριτικές και βαθμολογίες

ΔΩΡΕΑΝ ακυρώσεις στις περισσότερες κρατήσεις

Πως δουλεύει?

  • Βρείτε το σωστό δίκυκλο η ATV  ενοικίαση μηχανης μοτοσικλέτας αθηνα σκούτερ ποδήλατου 

    Συγκρίνετε τιμές, όρους ενοικίασης και τοποθεσίες εταιρείας. Μην χάνετε το χρόνο σας σε άλλη αναζήτηση – όλες οι εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο βρίσκονται εδω

  • Κάντε κράτηση online

    Τα συμβόλαιά μας με τους συνεργάτες μας σημαίνουν ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ειδικές τιμές. Οι τιμές μας είναι πάντα ίσες ή χαμηλότερες από αυτές που θα βρείτε κατά την άφιξη.

  • Παραλάβετε το όχημα σας κατά την άφιξη

    Θα ενημερώσουμε τον παροχέα σας για την κράτησή σας και το όχημα που έχετε κάνει κράτηση θα σας περιμένει κατά την άφιξη. Απλά έλα και απολαύστε τη βόλτα σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι χρειάζομαι για να νοικιάσω ένα όχημα στον ιστότοπό σας;

Το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε κράτηση σκούτερ, μοτοσικλέτας ή ποδηλάτου στο ticketswe.gr είναι μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όταν συλλέγετε το όχημά σας από την εταιρεία ενοικίασης και υπογράψετε τη σύμβαση ενοικίασης, ίσως χρειαστεί να παρέχετε έγκυρη άδεια οδήγησης, ταυτότητα και κάποια μορφή κατάθεσης. Ελέγξτε τους όρους του παρόχου στη σελίδα κράτησης πριν κάνετε κράτηση.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το όχημα ενοικίασης είναι ασφαλισμένο και τι είναι το CDW;

Όλα τα οχήματα που αναφέρονται στον ιστότοπό μας έχουν ασφάλιση τρίτων. Μερικοί από τους παρόχους μας μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφάλιση ή ασφάλιση με CDW. Ένα CDW (απαλλαγή από τη σύγκρουση) ορίζει το μέγιστο ποσό που θα πληρώσετε εάν υπάρχει σοβαρή ζημιά στο όχημα. Σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε ολοκληρωμένη ασφάλιση ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας. Εάν έχετε προβλήματα, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Τι είδους άδεια οδήγησης χρειάζομαι για να νοικιάσω ένα σκούτερ / ATV / μοτοσικλέτα;

Οι συνθήκες των εταιρειών ποικίλλουν. Στα αποτελέσματα αναζήτησής σας θα μπορείτε να δείτε τι είδους άδεια χρειάζεται κάθε εταιρεία. Συνήθως μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκούτερ με άδεια οδήγησης B (αυτοκίνητο) ή AM / A1. Για μοτοσικλέτα θα χρειαστείτε άδεια οδήγησης Α (moto). Για να νοικιάσετε ένα τετράκλινο ποδήλατο (ATV) θα χρειαστείτε μόνο άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Δεν απαιτείται άδεια για ποδήλατα. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης ζητούν διεθνή άδεια οδήγησης (IDP), επομένως ελέγχετε πάντα τις συνθήκες κάθε παρόχου

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία ενοικίασης θα δεχτεί το κουπόνι μου;

Όταν κάνετε κράτηση μέσω του ticketswe.gr συνάπτετε μια άμεση, νομικά δεσμευτική σύμβαση με τον πάροχο οχημάτων (εταιρεία ενοικίασης). Η εταιρεία ενοικίασης γνωρίζει την κράτησή σας και θα σας παρέχει ακριβώς το μοντέλο του οχήματος που έχετε κάνει κράτηση. Εάν δεν έχουν το σωστό ποδήλατο θα σας προσφερθεί ένα καλύτερο ποδήλατο χωρίς επιπλέον χρέωση.

ενοικίαση μηχανης μοτοσικλέτας αθηνα σκούτερ ποδήλατου

Εχετε ακόμα ερωτήσεις?

1. Γιατί είναι καλύτερο να νοικιάσετε ένα όχημα στο διαδίκτυο;

Εγγυόμαστε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε καλύτερη τιμή ακόμη και στο γραφείο της εταιρείας ενοικίασης. Επιπλέον, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος που επιθυμείτε κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων, γιατί διαφορετικά όλα τα οχήματα ενδέχεται να έχουν ήδη κάνει κράτηση όταν έρχεστε στο γραφείο κατά την άφιξη.

 

2. Πόσο κοστίζει η υπηρεσία ticketswe.gr ;

Δεν πληρώνετε καμία προμήθεια για τις υπηρεσίες μας: οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για τους πελάτες και δεν υπάρχουν χρεώσεις πιστωτικής κάρτας. Έχουμε ειδικές συμφωνίες με όλες τις εταιρείες ενοικίασης που αναφέρονται, και μας πληρώνουν. Ως πελάτης, η τιμή για εσάς είναι πάντα η ίδια σαν να νοικιάζετε κατά την άφιξη. Επίσης, ο ιστότοπός μας είναι πιο φιλικός προς τον χρήστη και μερικές φορές προσφέρουμε ειδικές προσφορές.

 

3. Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος ότι η εταιρεία ενοικίασης θα δεχτεί το κουπόνι ticketswe.gr ;

Κάνοντας μια κράτηση μέσω του ticketswe.gr , συνάπτετε μια άμεση (νομικά δεσμευτική) συμβατική σχέση με τον πάροχο οχημάτων (εταιρεία ενοικίασης) στην οποία κάνετε κράτηση. Η εταιρεία ενοικίασης γνωρίζει για την κράτησή σας και θα σας παρέχει ακριβώς το ίδιο όχημα που έχετε κάνει κράτηση. Εάν η εταιρεία ενοικίασης δεν έχει όχημα που έχετε κάνει κράτηση, θα σας παρέχει ένα καλύτερο όχημα χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

 

4. Πληρωμή

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε την πλήρη τιμή τη στιγμή της κράτησης. Χρεώνουμε μόνο ένα μικρό μέρος της συνολικής τιμής εκ μέρους της εταιρείας ενοικίασης μόνο για την εξασφάλιση της κράτησής σας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μέρος της συνολικής τιμής τώρα και το υπόλοιπο όταν παραλαμβάνετε το όχημά σας.

 

5. Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Φυσικά! Τα σχέδια αλλάζουν μερικές φορές και μπορείτε πάντα να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας. Η ακύρωση χωρίς επιπλέον κόστος είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή περισσότερο από 48 ώρες πριν από την έναρξη της περιόδου ενοικίασης. Μετά από 48 ώρες θα χρεωθεί η πλήρης τιμή ενοικίασης. Λάβετε υπόψη ότι το μέρος που πληρώσατε online για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας δεν επιστρέφεται.

 

6. Χρειάζομαι άδεια οδήγησης;

Εξαρτάται από τη χώρα και τον τύπο του οχήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες της εταιρείας ενοικίασης στη σελίδα κράτησης. Δεν απαιτείται άδεια οδήγησης για ποδήλατα. Συνήθως θα χρειαστείτε άδεια οδήγησης κατηγορίας Β (αυτοκίνητο) για να νοικιάσετε ένα τετράγωνο ποδήλατο ή ένα σκούτερ 50cc. Κατηγορία A1 ή A (μοτοσικλέτα) για οδήγηση σκούτερ ή μοτοσικλέτας με κινητήρα πιο ισχυρό από 100cc. Στην Ισπανία ή την Ιταλία μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκούτερ 125cc με άδεια οδήγησης B (αυτοκίνητο) εάν έχετε αυτήν την άδεια για τουλάχιστον 3 χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες της εταιρείας ενοικίασης στη σελίδα κράτησης. Στις περισσότερες τοποθεσίες, η ελάχιστη ηλικία ενοικίασης οχήματος είναι 18 ή 21 ετών.

 

7. Ηλεκτρονικό κουπόνι

Θα σας στείλουμε ένα κουπόνι μέσω email μετά την πληρωμή μιας κατάθεσης, εκτυπώστε το εκ των προτέρων ή αποθηκεύστε το στο smartphone σας. Το κουπόνι / ηλεκτρονικό κουπόνι BikesBooking.com πρέπει να προσκομιστεί στην εταιρεία ενοικίασης όταν παραλάβετε το όχημά σας. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τα ενοίκια που απορρίπτονται εάν δεν προσκομιστεί Κουπόνι.

 

8. Τι είναι το CDW;

Ένα CDW (Collision Damai Waiver) είναι το χρηματικό ποσό που πρέπει να πληρώσει ο ενοικιαστής στην εταιρεία ενοικίασης σε περίπτωση κλοπής ή ζημιάς του οχήματος. Το CDW μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή για το συνολικό κόστος της ζημιάς σε υπερβολικό ποσό. Το CDW καλύπτει την ευθύνη για ζημιά στο όχημα ή στα ανταλλακτικά του.

 

9. Κατάθεση για όχημα

Οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης απαιτούν προκαταβολή εγγύησης για το όχημα (την άδεια οδήγησης, μετρητά, διαβατήριο κ.λπ.) κατά την έναρξη της ενοικίασης για την κάλυψη της περίπτωσης ευθύνης, τυχόν χρεώσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καύσιμα . Εάν το παρεχόμενο όχημα και τα πρόσθετα επιστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες ενοικίασης και την πολιτική καυσίμων, αυτή η προκαταβολή θα επιστραφεί στο τέλος της ενοικίασης.

 

10. Τι γίνεται αν το όχημα έχει κλαπεί ή υποστεί ζημιά;

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον παροχέα σας το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν αγοράσατε πλήρη ασφάλιση, ενδέχεται να χρεωθείτε από την εταιρεία ενοικίασης για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από τον ενοικιαστή στο ενοικιαζόμενο όχημα που αντιστοιχεί στο κόστος επισκευής. Πολλές εταιρείες προσφέρουν επιπλέον ή ακόμη και πλήρη ασφάλιση ως επιπλέον υπηρεσία: Το BikesBooking.com προτείνει πάντα την αγορά πλήρους ασφάλισης. Εάν το νοικιασμένο όχημα έχει κλαπεί, ο Πελάτης πρέπει να παρουσιάσει κλειδιά, έγγραφα και την καταγγελία της κλοπής της αστυνομίας για να αποφύγει τη χρέωση. Ελέγχετε πάντα τη συμφωνία σας με την εταιρεία ενοικίασης για επιπλέον όρους.

ενοικίαση μηχανης μοτοσικλέτας αθηνα σκούτερ ποδήλατου