Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε

Τα νησιά Φερόε είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε για τους λάτρεις της φύσης και των λιτών τοπίων της Αρκτικής. Αυτά τα βραχώδη ηφαιστειακά νησιά είναι μέρος της Δανίας, αλλά βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά από την ηπειρωτική χώρα της Δανίας, στον βόρειο Ατλαντικό μεταξύ της Ισλανδίας, της Σκωτίας και της Νορβηγίας.

Το να φτάσετε εκεί είναι λίγο ταξίδι καθώς τα νησιά είναι τόσο μακριά από την ευρωπαϊκή ηπειρωτική χώρα, αλλά οι επισκέπτες που κάνουν το ταξίδι ανταμείβονται με όμορφα αρκτικά τοπία και εκπληκτική βιοποικιλότητα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι πολλά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στα Νησιά Φερόες είναι σε εξωτερικούς χώρους, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρονομετρήσει σωστά την επίσκεψή σας, ώστε να είναι δυνατές οι πεζοπορίες. Το χρονοδιάγραμμα του ταξιδιού σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβετε σε αυτό το έντονο από υλικοτεχνική άποψη ταξίδι.

Θα σας δείξουμε πότε να επισκεφτείτε τα Νησιά Φερόε, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ώρας για επίσκεψη για εξοικονόμηση χρημάτων και της καλύτερης ώρας για επίσκεψη για παρατήρηση πουλιών.

Συνολικά, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε

iacomino frimages/Shutterstock

Η γενικά καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα Νησιά Φερόε είναι το καλοκαίρι. Αν και ο καιρός δεν γίνεται ποτέ ζεστός, εξακολουθεί να ζεσταίνει αρκετά για να απολαύσετε τις υπαίθριες δραστηριότητες που κάνουν τα Νησιά Φερόε έναν τόσο πολύτιμο προορισμό.

Το καλοκαίρι είναι επίσης όταν τα νησιά ζωντανεύουν με ανθρώπινη και ζωική ζωή. Τα νησιά βρίσκονται τόσο βόρεια που μπορείτε να περιμένετε ότι ο καιρός θα είναι κρύος και υγρός.

Οι καλύτερες συνθήκες είναι το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των Νήσων Φερόε , η μέση υψηλή θερμοκρασία το καλοκαίρι είναι περίπου 13 βαθμοί Κελσίου, ή 55 βαθμοί Φαρενάιτ.

Αν και ο καιρός δεν έχει μαγιό, είναι ακόμα πιο ζεστός από τον υπόλοιπο χρόνο. Η τοποθεσία των Νήσων Φερόε στον βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, μακριά από τυχόν ηπειρωτικές μάζες που μπορεί να τα προστατεύουν από τις καταιγίδες.

Ο καιρός στα Νησιά Φερόε είναι συχνά βροχερός με ισχυρούς ανέμους που καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία των φέρι ή την πραγματοποίηση εκδρομών πεζοπορίας.

Ο πιο ήρεμος καιρός είναι το καλοκαίρι, όταν ηρεμούν οι άνεμοι . Μπορεί ακόμα να συναντήσετε καταιγίδες, αλλά η πιθανότητα μια καταιγίδα να εκτροχιάσει τα σχέδιά σας είναι πολύ μικρότερη από ό,τι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ή του χειμώνα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της επίσκεψης στα Νησιά Φερόε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ότι οι μέρες είναι πολύ μεγαλύτερες, επιτρέποντάς σας να ετοιμάσετε ό,τι θέλετε να κάνετε. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, η πρωτεύουσα του Torshavn δέχεται περίπου 22 ώρες φως  την ημέρα!

Τα πάντα στα Νησιά Φερόε ζωντανεύουν το καλοκαίρι, ακόμα και οι υποδομές. Οι αναχωρήσεις φέρι (που μπορείτε να ελέγξετε στην επίσημη ιστοσελίδα ) είναι πιο συχνές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής υψηλής περιόδου.

Το πλοίο από τη Δανία, μια εξαιρετική ευκαιρία για αργά ταξίδια, εκτελεί δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε αντίθεση με μόνο μία φορά την εβδομάδα το χειμώνα. Τα νησιά αισθάνονται επίσης πολύ πιο ζωντανά το καλοκαίρι. Αν το επισκεφτείτε τους θερμότερους μήνες, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε σημαντικά φεστιβάλ.

Η εθνική εορτή του ημιαυτόνομου αρχιπελάγους είναι η Olavsoka , η οποία συμβαίνει στις 28 και 29 Ιουλίου. Οι δρόμοι του Torshavn είναι γεμάτοι από κόσμο ντυμένο με εθνική ενδυμασία, που επιδεικνύει λαογραφικά έθιμα και συμμετέχει σε παρελάσεις.

Οι επιχειρήσεις είναι συνήθως ανοιχτές μέχρι αργά για το φεστιβάλ. Παραδόξως για ένα τόσο μικρό μέρος, τα Νησιά Φερόε έχουν επίσης πολλά μουσικά φεστιβάλ που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτά που αναφέρονται από την τοπική τουριστική επιτροπή  περιλαμβάνουν:

  • Festivalhöll Viking Festival (Ιούλιος)
  • ΣΟΛ! Φεστιβάλ (Ιούλιος)
  • The Summer Festival (Αύγουστος)

Το καλοκαίρι είναι επίσης η καλύτερη εποχή του χρόνου για να δεις τη ζωή ενός διαφορετικού είδους – της ζωής των πτηνών. Μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου, τα αποδημητικά πουλιά φωλιάζουν στα νησιά Φερόε. Αν και υπάρχουν πουλιά στο νησί όλο το χρόνο, μπορείτε να εντοπίσετε τα περισσότερα είδη το καλοκαίρι.

Διαφορετικά είδη πουλιών είναι πιο άφθονα κατά τη διάρκεια διαφορετικών μηνών. Εάν είστε σοβαρός παρατηρητής πουλιών, τότε η τουριστική επιτροπή των Νήσων Φερόε  δημοσίευσε ένα πλήρες φυλλάδιο με έναν οδηγό για τις καλύτερες τοποθεσίες και ώρες για παρατήρηση πουλιών.

Ακόμη και άνθρωποι που δεν είναι συνήθως παρατηρητές πουλιών θέλουν να επισκεφτούν τα νησιά Φερόε για να δουν τις διάσημες αποικίες των φουσκωτών. Τα Puffins βρίσκονται στο αρχιπέλαγος μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου. Η καλύτερη εποχή για να τα δείτε είναι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όταν τα νεογνά αρχίζουν να κολυμπούν γύρω από τα βράχια.

Η φθηνότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε

Nico Vera Ortiz/Shutterstock

Η λιγότερο δαπανηρή εποχή για να επισκεφθείτε τα Νησιά Φερόε είναι ο χειμώνας. Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, οι τιμές για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων τείνουν να είναι χαμηλότερες. Πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν εκπτώσεις σε άτομα που έρχονται να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Ο χειμώνας είναι η πιο οικονομική περίοδος για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε γιατί δεν έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν ένα κίνητρο να ενθαρρύνουν τους τουρίστες να το επισκεφτούν, κάτι που το κάνουν μειώνοντας τις τιμές.

Τα ξενοδοχεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα όταν επισκέπτεστε τις Νήσους Φερόε επειδή οι επιλογές διαμονής δεν είναι τόσο συχνές, επομένως οι τιμές τους μπορεί να είναι υψηλές.

Το χειμώνα, τα ξενοδοχεία έχουν συχνά έντονες εκπτώσεις, γεγονός που καθιστά πιο προσβάσιμο την πρόσβαση στα Νησιά Φερόε. Για να μετακινηθείτε στις Νήσους Φερόε, ίσως θελήσετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων τείνουν επίσης να έχουν εκπτώσεις κατά τη χειμερινή περίοδο.

Για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να βασιστείτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως λεωφορεία και φέρι για να μετακινηθείτε στο νησί, απλά να είστε προετοιμασμένοι για λιγότερο συχνές αναχωρήσεις κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Το να φτάσετε στα Νησιά Φερόε ανά πάσα στιγμή θα είναι ακριβό. Το αρχιπέλαγος απέχει πολύ από οποιαδήποτε ηπειρωτική χώρα και απαιτεί κάλυψη θαλασσοταραχής ή προσγείωση σε ανώμαλο έδαφος, επομένως δεν είναι πολλές οι εταιρείες πρόθυμες να πραγματοποιήσουν πτήσεις ή πορθμεία εκεί. Δεν υπάρχουν οικονομικές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις προς το Torshavn.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι ναύλοι των πτήσεων είναι χαμηλότεροι από ό,τι κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (αν και το αντίτιμο είναι ότι υπάρχουν και λιγότερες πτήσεις). Η φθηνότερη επιλογή είναι συνήθως να πετάξετε στα Νησιά Φερόε από τη Δανία.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε

Nowaczyk/Shutterstock

Ο χειμώνας είναι επίσης η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε τα Νησιά Φερόε, κάτι που είναι μέρος του λόγου για τον οποίο είναι τόσο φθηνό να το επισκεφτείτε τότε σε σύγκριση με το καλοκαίρι.

Θα βρείτε λιγότερα πλήθη, αλλά και λιγότερες δραστηριότητες να κάνετε. Η πιο πολυσύχναστη περίοδος στα Νησιά Φερόε είναι το καλοκαίρι, όταν ο καιρός είναι ο καλύτερος για υπαίθριες περιπέτειες.

Η άνοιξη προσελκύει επισκέπτες που θέλουν να πιάσουν τα ανθισμένα αγριολούλουδα, ενώ στις αρχές του φθινοπώρου φτάνουν παθιασμένοι παρατηρητές πουλιών για να δοκιμάσουν να πιάσουν τις εποχικές μεταναστεύσεις των πουλιών. Ο χειμώνας δεν έχει κανένα από αυτά τα οφέλη, επομένως δέχεται και τον λιγότερο αριθμό επισκεπτών.

Είναι ακόμα δυνατό να δείτε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του αρχιπελάγους, αλλά ο καιρός θα είναι λιγότερο ευνοϊκός και τα logistics θα είναι λίγο πιο δύσκολα λόγω μικρότερων ωρών.

Τα καλά νέα είναι ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, οι Νήσοι Φερόε δεν έχουν πολύ κόσμο. Το να φτάσετε στο νησί είναι τόσο δύσκολο που αποθαρρύνει κανέναν, εκτός από τους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την επίσκεψη στον προορισμό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τα πλήθη.

Ωστόσο, οι δυνατότητες διαμονής και άλλων αναγκών στο νησί είναι αρκετά χαμηλές, οπότε το καλοκαίρι θα δυσκολευτείτε να βρείτε κράτηση.

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε

Swen Stroop/Shutterstock

Η χειρότερη εποχή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε είναι ο χειμώνας. Ο καιρός και το φως της ημέρας είναι τα χειρότερα για να εξερευνήσετε το αρχιπέλαγος. Ο χειμώνας στα Νησιά Φερόε είναι μια κρύα, άνεμος εποχή του χρόνου. Λάβετε υπόψη ότι τα νησιά Φερόε είναι πολύ βόρεια, οπότε είναι λογικό οι χειμώνες εδώ να είναι αρκετά έντονοι.

Ωστόσο, δεν είναι οι τυπικοί σκανδιναβικοί χειμώνες χάρη στις μετριαστικές επιδράσεις του Βορειοατλαντικού Ρεύματος και στις υψηλές θερμοκρασίες έως και 38 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αν και οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο κρύες όσο σε άλλους προορισμούς τόσο βόρεια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι χειμώνες των Φερόε είναι ευχάριστοι. Οι μέρες είναι πολύ θυελλώδεις με πολλές βροχές, δυσκολεύοντας την πεζοπορία. Η κατασκήνωση συχνά αποκλείεται.

Οι χειμερινές μέρες είναι πολύ μικρότερες, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για τοποθεσίες σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος. Θα έχετε μόνο περίπου τέσσερις ώρες ημέρας κάθε μέρα για να εξερευνήσετε, γεγονός που καθιστά δύσκολο να κάνετε μεγαλύτερες πεζοπορίες.

Αν είστε λάτρεις των ζώων, υπάρχει ακόμη χειρότερη περίοδος για να επισκεφτείτε τα νησιά Φερόε από ό,τι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θα θελήσετε να αποφύγετε τοποθεσίες στα Νησιά Φερόε όταν υπάρχει ένα παραδοσιακό κυνήγι φάλαινας .

Δεν υπάρχει καθορισμένη εποχή για αυτή την πρακτική, αν και είναι πιο συνηθισμένες την άνοιξη ή το καλοκαίρι, όταν υπάρχουν περισσότερες φάλαινες. Ακολουθήστε τις ειδήσεις για να δείτε αν υπάρχει μια ταραχή που συμβαίνει καθώς οι περισσότεροι τουρίστες αποθαρρύνονται από αυτό το αιματηρό θέαμα.

Νησιά Φερόε ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Smelov/Shutterstock

Δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τα Νησιά Φερόε; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Τον Ιανουάριο, οι θερμοκρασίες του χειμώνα στα Νησιά Φερόε κυμαίνονται από 0 έως 5°C (32-41°F). Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός για να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας, να εξερευνήσετε τα γοητευτικά χωριά και να ζήσετε την αυθεντική χειμερινή ατμόσφαιρα των Φερόε.

Φεβρουάριος

Όπως και τον Ιανουάριο, ο Φεβρουάριος διατηρεί δροσερές θερμοκρασίες μεταξύ 0 και 5°C (32-41°F). Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χειμερινές πεζοπορίες σε καταρράκτες όπως το Fossá και το Múlafossur, να ζήσουν τοπικά φεστιβάλ μουσικής και τέχνης και να εξερευνήσουν τις ιστορικές τοποθεσίες στην πρωτεύουσα, Tórshavn.

Μάρτιος

Καθώς ξεκινά η άνοιξη, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 1 έως 6°C (34-43°F). Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για παρατήρηση πουλιών, με τα θαλασσοπούλια να επιστρέφουν στις τοποθεσίες φωλιάς τους. Είναι επίσης μια εξαιρετική εποχή για πεζοπορία στα ορεινά τοπία και εξερεύνηση στα γραφικά φιόρδ.

Απρίλιος

Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες στα Νησιά Φερόε κυμαίνονται από 3 έως 8°C (37-46°F). Είναι η ιδανική στιγμή για να παρακολουθήσετε τα ανθισμένα αγριολούλουδα, να εξερευνήσετε παράκτιους βράχους όπως το ακρωτήριο Enniberg και να παρακολουθήσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Tórshavn.

Ενδέχεται

Τον Μάιο, τα νησιά Φερόε βλέπουν θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 6 έως 11°C (43-52°F). Είναι ένας υπέροχος μήνας για πεζοπορία σε εμβληματικά σημεία όπως το Sørvágur και το Gasadalur, για να γνωρίσετε τη μουσική σκηνή των Φερόε και να παρακολουθήσετε τις γιορτές Ólavsøka στο Tórshavn.

Ιούνιος

Το καλοκαίρι φτάνει με θερμοκρασίες μεταξύ 9 και 15°C (48-59°F). Ο Ιούνιος προσφέρει ευκαιρίες για περιηγήσεις με σκάφος σε θαλάσσιες στοίβες όπως το Drangarnir, για εξερεύνηση του γραφικού χωριού Gjógv και παρακολούθηση του καλοκαιρινού φεστιβάλ στο Klaksvík.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος διατηρεί δροσερές θερμοκρασίες από 10 έως 16°C (50-61°F). Είναι ένας δημοφιλής μήνας για πεζοπορία στην ψηλότερη κορυφή, το Slættaratindur, για να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες στην ύπαιθρο και για να παρακολουθήσετε το G! Φεστιβάλ στη Γκούτα.

Αύγουστος

Οι θερμοκρασίες τον Αύγουστο κυμαίνονται από 10 έως 16°C (50-61°F). Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε το ιστορικό χωριό Kirkjubøur, να παρακολουθήσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το μουσικό φεστιβάλ Summartónar και να απολαύσετε τις μεγάλες μέρες του καλοκαιριού.

Σεπτέμβριος

Καθώς αρχίζει το φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 7 έως 13°C (45-55°F). Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια ευχάριστη μετάβαση, με ευκαιρίες για πεζοπορία στο Tórshavn και την εμπειρία του Φεστιβάλ προβάτων Φερόε, όπου μαζεύονται πρόβατα από τα βουνά.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 5 έως 10°C (41-50°F). Είναι ένας υπέροχος μήνας για να εξερευνήσετε θαλάσσιες σπηλιές όπως το Risin og Kellingin, να παρακολουθήσετε τα χρώματα του φθινοπώρου στα τοπία και να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Λογοτεχνίας Nordic House Tórshavn.

Νοέμβριος

Οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες κυμαίνονται από 2 έως 7°C (36-45°F). Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για να εξερευνήσετε τα σκοτεινά, κυκλοθυμικά τοπία, να παρακολουθήσετε τη μεταναστευτική ζωή των πουλιών και να ζήσετε τους εορτασμούς της ημέρας του Αγίου Μαρτίνου των Φερόε.

Δεκέμβριος

Τον Δεκέμβριο, ο χειμώνας επιστρέφει στα Νησιά Φερόε με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 1 έως 5°C (34-41°F). Ο Δεκέμβριος προσφέρει ευκαιρίες για να ζήσετε τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις των Φερόε, να απολαύσετε χειμερινές πεζοπορίες και να παρακολουθήσετε εορταστικές εκδηλώσεις στο Tórshavn.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Savious Mifsud/Shutterstock

Ακολουθούν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη όταν σχεδιάζετε το χρονοδιάγραμμα του ταξιδιού σας στις Νήσους Φερόε:

  • Κάντε κράτηση για καλοκαιρινά καταλύματα εκ των προτέρων. Θα θελήσετε επίσης να κάνετε κράτηση για το αυτοκίνητό σας και τυχόν οργανωμένες εκδρομές που θέλετε να κάνετε. Αν και δεν υπάρχει τεράστιος κόσμος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει αρκετός κόσμος για να γεμίσει την υπάρχουσα τουριστική ικανότητα.
  • Φέρτε αδιάβροχα ρούχα. Ανεξάρτητα από την εποχή που επισκέπτεστε τα Νησιά Φερόε, μπορείτε να περιμένετε άφθονη βροχή. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει βροχή στην πρόγνωση, φέρτε μαζί σας ένα αδιάβροχο μπουφάν ενώ εξερευνάτε για κάθε ενδεχόμενο.
  • Να είστε ευαίσθητοι όταν συζητάτε την πρακτική της φαλαινοθηρίας. Πολλοί Φερόες είναι αναστατωμένοι που οι ξένοι καταδικάζουν την πρακτική, η οποία, όπως λένε, δεν είναι πιο βάναυση από άλλες μορφές κυνηγιού και απαραίτητη στον μακρινό βορρά όπου οι πηγές τροφής είναι σπάνιες. Αποφύγετε τη συζήτηση αν μπορείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Balipadma/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές κοινές ερωτήσεις που έχουν κάνει επίσης οι άνθρωποι πριν προγραμματίσουν το ταξίδι τους στις Νήσους Φερόες:

Πόσες μέρες χρειάζεστε στα Νησιά Φερόε;

Θέλετε να αφιερώσετε στον εαυτό σας επτά έως εννέα ημέρες για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε. Ταξιδεύοντας στα νησιά θα σας πάρει πολύ χρόνο, επομένως θέλετε να αφιερώσετε αρκετές μέρες στον εαυτό σας για να δείτε τα πάντα.

Είναι ακριβό να επισκεφθείτε τα Νησιά Φερόε;

Τα νησιά Φερόε είναι αρκετά ακριβά για να επισκεφθείτε. Ενώ μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια έξοδα, όπως η διαμονή, όταν έρχεστε εκτός σεζόν ή επιλέγοντας εναλλακτικές λύσεις φιλικές προς τον προϋπολογισμό, ορισμένα, όπως η πτήση προς τα νησιά, θα κοστίζουν πάντα πολύ.

Πότε μπορείτε να δείτε το βόρειο σέλας στα Νησιά Φερόε;

Το βόρειο σέλας είναι ορατό στα Νησιά Φερόε κατά τους χειμερινούς μήνες μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου. Αυτό είναι ένα από τα οφέλη της επίσκεψης στο αρχιπέλαγος κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το οποίο μπορεί να είναι δυσάρεστο.

Ποιος είναι ο πιο ζεστός μήνας στα Νησιά Φερόε;

Οι θερμότεροι μήνες είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Θυμηθείτε ότι η θερμότητα είναι ένας σχετικός όρος εκεί και οι υψηλές θερμοκρασίες σπάνια ξεπερνούν τους 55 βαθμούς Φαρενάιτ.

Μπορώ να μιλήσω αγγλικά στα Νησιά Φερόε;

Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​με τα αγγλικά στα Νησιά Φερόε επειδή οι περισσότεροι ντόπιοι μιλούν αγγλικά, ειδικά όσοι εργάζονται στον τουρισμό.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα νησιά Φερόε είναι το καλοκαίρι. Ο καιρός είναι ο καλύτερος τους θερμότερους μήνες για εξερεύνηση, και είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για παρατήρηση πουλιών. Τι περιμένετε λοιπόν – κλείστε το ταξίδι σας σήμερα!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια