Εορταστική κριτική eSIM: Η ταξιδιωτική eSIM για την Ευρώπη

Περιεχόμενα

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Η άνοιξη είναι προ των πυλών, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε πού θα περάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια βόλτα στην Ευρώπη για μια εβδομάδα ή ακόμα και έναν μήνα, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς θα χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας στο εξωτερικό. 

Μέχρι πρόσφατα, οι ταξιδιώτες έπρεπε να πληρώσουν υψηλές χρεώσεις για να χρησιμοποιήσουν τα τηλεφωνικά τους προγράμματα διεθνώς ή να κυνηγήσουν ένα κατάστημα στο εξωτερικό για να βρουν μια κάρτα SIM. Αλλά αυτές οι μέρες πέρασαν! Μπορείτε να αποφύγετε τις υψηλές χρεώσεις περιαγωγής και να αγοράσετε προγράμματα κινητής τηλεφωνίας και Internet υψηλής ταχύτητας από την άνεση του καναπέ σας με την Holiday eSIM για την Ευρώπη .

Εάν δεν είστε γνώστες της τεχνολογίας, μην ανησυχείτε! Οι eSIM είναι πολύ απλές και εύχρηστες. Η eSIM είναι μια ψηφιακή αντικατάσταση της φυσικής σας κάρτας SIM. Αντί να αγοράσετε φυσικά την κάρτα SIM, τη κατεβάζετε απευθείας στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Αυτό ήταν ένα πραγματικό σωτήριο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν προσιτό και υψηλής ταχύτητας κινητό Διαδίκτυο στην Ευρώπη.

Με τη σωστή προπληρωμένη eSIM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς αριθμούς, να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας, να λάβετε ισχυρό σήμα δικτύου σε όλη την Ευρώπη και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με αξιόπιστη ασφάλεια δικτύου. Δεν μας εκπλήσσει αν δεν έχετε ακούσει για αυτήν την τεχνολογία eSIM, καθώς είναι στην πραγματικότητα αρκετά νέα, αλλά τα περισσότερα νέα μοντέλα smartphone την υποστηρίζουν.

Εμείς εδώ στο Road Affair θέλουμε να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση του τηλεφώνου σας στο εξωτερικό, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα 24/7 καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας με ευρωπαϊκές eSIM από το Holiday eSIM. Είτε είστε περιστασιακός ταξιδιώτης είτε είστε εργασιομανής ψηφιακός νομάδας, είναι πιθανό να βρείτε την τέλεια eSIM για την Ευρώπη με το Holiday eSIM .

Πώς λειτουργεί μια εορταστική eSIM για την Ευρώπη;

Μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε το Holiday eSIM σας σε λιγότερο από πέντε λεπτά! Ναι, είναι τόσο γρήγορο. Απλώς μεταβείτε στο holidayesim.com και περιηγηθείτε στα πακέτα. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πακέτα φωνής και δεδομένων με γνωστούς και αξιόπιστους παρόχους σε περισσότερες από 190 χώρες. Όταν βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα eSIM για το ευρωπαϊκό ταξίδι σας, προσθέστε το στο καλάθι σας και εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email σας είναι σωστή, καθώς θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με έναν κωδικό QR και οδηγίες για την ενεργοποίηση της eSIM σας. 

Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη νέα σας eSIM. Από το μενού ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας, επιλέξτε την προσθήκη ενός νέου προγράμματος κινητής τηλεφωνίας. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να σαρώσετε τον κωδικό QR για να κάνετε λήψη της eSIM σας. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi για αυτό. Μπορείτε να συνδεθείτε σε δωρεάν Wi-Fi σχεδόν σε κάθε αεροδρόμιο στον κόσμο ή στο κατάλυμά σας κατά το check in.

Αφού κατεβάσετε την eSIM, μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας και να απολαύσετε κορυφαία κάλυψη, ακόμη και εκτός πόλεων και τουριστικών περιοχών. Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να επιλέξετε τη νέα σας eSIM ως κύρια SIM στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι η περιαγωγή είναι ενεργοποιημένη. 

Εάν και πάλι δεν λαμβάνετε σήμα μετά την ολοκλήρωση αυτών των βημάτων, το παλιό κόλπο της επανεκκίνησης της συσκευής σας θα πρέπει να τη βάλει σε λειτουργία!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας eSIM;

Οι περισσότεροι έμπειροι ταξιδιώτες – ειδικά οι ψηφιακοί νομάδες – έχουν αναμνήσεις ότι έκαναν πολλά για να εξασφαλίσουν σταθερή συνδεσιμότητα όταν προσγειώθηκαν σε μια νέα χώρα. Η απόκτηση μιας eSIM για την Ευρώπη είναι μια έξυπνη επιλογή, ειδικά για τους συχνούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να απολαύσουν την ευκολία πολλών αριθμών τηλεφώνου σε μία συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του αριθμού σας από τη χώρα σας και ενός τοπικού ευρωπαϊκού αριθμού χωρίς να έχετε μαζί σας πολλά τηλέφωνα ή να αλλάξετε κάρτες SIM. 

Πολλοί ταξιδιώτες χρησιμοποιούν επίσης το WhatsApp ή το iMessage για να επικοινωνούν με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους από το εξωτερικό. Με μια eSIM, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο WhatsApp και στο iMessage χρησιμοποιώντας δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και να διατηρείτε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού σας συνδεδεμένο ταυτόχρονα. 

Μια eSIM προσφέρει όχι μόνο ευκολία αλλά και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε επίσης να αποφύγετε τη σύνδεση σε δωρεάν δημόσιο Wi-Fi και να γλιτώσετε από πιθανούς κινδύνους , όπως κλοπή ταυτότητας, πειρατεία και καταδίωξη. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν δωρεάν Wi-Fi για να κλέψουν ευαίσθητα δεδομένα, όπως διαπιστευτήρια σύνδεσης και στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Η προσκόλληση στην eSIM σας προστατεύει από κακόβουλα δίκτυα και σας εξοικονομεί επίσης από την ταλαιπωρία να ζητάτε κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi.

Η αγορά και η ενεργοποίηση της eSIM για την Ευρώπη είναι εύκολη, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για την αγορά μιας τοπικής κάρτας SIM κάθε φορά που σταματάτε σε διαφορετική χώρα.

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά μιας eSIM από την εορταστική eSIM;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά μιας eSIM από το Holiday eSIM. Όχι μόνο μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, αλλά το Holiday eSIM έχει επίσης προσθέσει πολλές δυνατότητες στις ευρωπαϊκές SIM για ταξιδιώτες. Περιγράψαμε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά παρακάτω.

Άμεση ενεργοποίηση 

Απλώς αγοράστε το πρόγραμμα που προτιμάτε από το κατάστημα Holiday eSIM και σαρώστε τον κωδικό QR, τότε είστε έτοιμοι! Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με eSIM . Εάν το συγκεκριμένο μοντέλο της συσκευής σας δεν αναφέρεται στη λίστα, καλό είναι να ρωτήσετε τον κατασκευαστή της συσκευής σας (όπως η Apple ή η Samsung).

eSIM: ολοκληρωμένος οδηγός(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσιτά σχέδια

Με ανώτατα όρια δεδομένων που κυμαίνονται από 3 GB έως 20 GB, μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο πρόγραμμα προπληρωμένων δεδομένων ή πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας για το ταξίδι και τις συνήθειες χρήσης σας. Η παγκόσμια eSIM της Holiday eSIM σάς προσφέρει απεριόριστο internet με μειωμένη ταχύτητα 2G, εάν συμπληρώσετε το όριο δεδομένων υψηλής ταχύτητας πριν από τη λήξη της ισχύος του προγράμματός σας. Αυτό θα σας κρατήσει μέχρι τη λήξη του σχεδίου σας. 

Ενισχυμένη ασφάλεια 

Παραμείνετε online με μια κρυπτογραφημένη σύνδεση με την eSIM, η οποία σας προστατεύει από τυχαίο κίνδυνο της συσκευής σας ή των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε εξοικονομήσει χρήματα για το ταξίδι σας, επομένως μην αφήσετε τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να σας ληστέψουν στο δρόμο!

Φιλική προς το χρήστη Διαδικασία αγοράς και εγκατάστασης 

Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα πακέτα της Holiday eSIM σε πολλές γλώσσες στον φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο. Αφού αγοράσετε την εορταστική eSIM , τη συνδέετε απλώς σαρώνοντας έναν κωδικό QR που θα βρείτε στο email σας. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο το 1-2-3!

Άμεσα δεδομένα ταξιδιού eSIM σε 130+ χώρες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διεθνή γραπτά μηνύματα 

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες eSIM στο παιχνίδι, αλλά δεν προσφέρουν όλες διεθνή γραπτά μηνύματα. Με μια eSIM της Holiday Europe , θα λάβετε μια κατανομή 200-1.000 διεθνών μηνυμάτων κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φίλους και συγγενείς σε όλο τον κόσμο, μαζί με απεριόριστα μηνύματα σε ευρωπαϊκούς αριθμούς τηλεφώνου.

Κοινή χρήση δεδομένων και Προσωπικό Hotspot 

Η εορταστική eSIM είναι για όλους. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες eSIM, σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα δεδομένα σας με άλλες συσκευές μέσω του προσωπικού σας hotspot. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό όταν εργάζεστε από απόσταση ή χρειάζεται να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα.

Ευρωπαϊκός αριθμός τηλεφώνου και διεθνείς κλήσεις 

Όπως είπαμε, πολλές εταιρείες προσφέρουν πακέτα δεδομένων eSIM, αλλά δεν σας δίνουν όλες πραγματικά έναν φυσικό αριθμό τηλεφώνου για χρήση στο εξωτερικό. Το να έχετε έναν ευρωπαϊκό αριθμό τηλεφώνου αλλάζει το παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να καλείτε τοπικά εστιατόρια για κρατήσεις, να πείτε στο τουριστικό σας πρακτορείο ότι έχετε αργήσει ή να καλέσετε το ξενοδοχείο σας για να πείτε ότι χρειάζεστε καθυστερημένο check-in. Ανεβάζοντας το επίπεδο, το Holiday eSIM σάς επιτρέπει να καλείτε οπουδήποτε στον κόσμο δωρεάν με έναν καθορισμένο αριθμό λεπτών φωνητικής κλήσης. Τώρα δεν έχετε κανένα λόγο να μην τηλεφωνήσετε στη μητέρα σας και να την ενημερώσετε ότι έχετε φτάσει στον προορισμό σας με ασφάλεια!

 

Επιλογές πακέτου μόνο για δεδομένα 

Σε περίπτωση που δεν θέλετε συνεχή σύνδεση στο σπίτι με φωνητικές κλήσεις και SMS, μπορείτε επίσης να αγοράσετε πακέτα μόνο για δεδομένα από το Holiday eSIM. 

Εύκολη ανανέωση 

Η νέα σας eSIM θα είναι έγκυρη έως ότου λήξει το πρόγραμμά σας. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, η πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή είναι να αγοράσετε μια νέα eSIM. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει λιγότερο από τη συμπλήρωση των πιστώσεων στην τρέχουσα eSIM σας. Ωστόσο, εάν πρέπει να διατηρήσετε τον υπάρχοντα αριθμό eSIM σας, μπορείτε να επεκτείνετε την ισχύ της Europe eSIM σας κάνοντας εγγραφή εδώ . Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ξανά την ίδια eSIM για έως και έξι μήνες στην Ευρώπη. 

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των απεριόριστων πακέτων δεδομένων;

Ενώ μερικά απεριόριστα πακέτα είναι διαθέσιμα για διεθνή πακέτα δεδομένων, αυτά δεν είναι πραγματικά απεριόριστα πακέτα υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα θα επιβραδυνθούν μόλις ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο όριο δεδομένων.

Ποια είναι η καλύτερη eSIM για την Ευρώπη;

Η καλύτερη eSIM για την Ευρώπη είναι αυτή που είναι προσιτή και βολική με τέλεια λειτουργία, που σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Η Holiday eSIM έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα για να την κάνει την καλύτερη eSIM για την Ευρώπη. Σας παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη της ηπείρου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε υψηλής ταχύτητας και αξιόπιστο κινητό Διαδίκτυο σε σχεδόν 50 ευρωπαϊκές χώρες. 

Η Holiday eSIM προσφέρει πολλές επιλογές πακέτων, αλλά η πιο δημοφιλής είναι η Orange eSIM για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, η οποία κοστίζει περίπου 41 $. Αυτή η eSIM διαθέτει 20 GB δεδομένων, 120 λεπτά φωνητικής πίστωσης και έναν γαλλικό αριθμό τηλεφώνου, επιτρέποντάς σας να καλείτε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και άλλους ευρωπαϊκούς αριθμούς χωρίς κόπο. Σας προσφέρει βέλτιστη κάλυψη της ηπείρου και εξαιρετική ισχύ δικτύου σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς.

Εάν τα 20 GB ακούγονται υπερβολικά για εσάς, η Holiday Zen eSIM για την Ευρώπη είναι η καλύτερη επιλογή σας. Κοστίζει περίπου 21 $ και σας προσφέρει 8 GB δεδομένων υψηλής ταχύτητας συν μια διεθνή πίστωση φωνής 30 λεπτών. Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των χωρών που υποστηρίζονται από την eSIM για την Ευρώπη εδώ .

Ποια είναι η καλύτερη παγκόσμια eSIM;

Μια παγκόσμια eSIM μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες και με διάφορους παρόχους σε όλο τον κόσμο. Με το Holiday eSIM Global eSIM , δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε φυσικές κάρτες SIM ή να αγοράσετε νέες όταν ταξιδεύετε σε άλλη χώρα. Μπορείτε απλώς να κάνετε λήψη ενός νέου προφίλ eSIM στη συσκευή σας και να συνδεθείτε άμεσα σε ένα τοπικό δίκτυο. 

Η παγκόσμια eSIM έχει ευρύτερη κάλυψη από την Ευρώπη, επομένως είναι καλύτερη επιλογή για ταξίδια σε πολλές ηπείρους. Η παγκόσμια eSIM ισχύει για 15 ημέρες και σας παρέχει κάλυψη σε περισσότερες από 120 χώρες, με υποστήριξη 5G σε όλες τις τοποθεσίες όπου είναι διαθέσιμο το 5G. Το πακέτο προσφέρει 6 GB δεδομένων υψηλής ταχύτητας και κοστίζει περίπου 37,50 $. Αφού φτάσετε το όριο δεδομένων σας, θα έχετε απεριόριστο internet με μειωμένη ταχύτητα μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Το μόνο μειονέκτημα της παγκόσμιας eSIM είναι ότι είναι ένα πρόγραμμα μόνο για δεδομένα και δεν περιλαμβάνει πίστωση φωνής ή κειμένου. Ωστόσο, εφόσον το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις VoIP μέσω εφαρμογών όπως το WhatsApp, το Facebook και το Skype.

Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των χωρών που υποστηρίζονται από τη διεθνή eSIM εδώ .

eSIM για την Ευρώπη έναντι του παγκόσμιου eSIM: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Η καλύτερη ταξιδιωτική sim για την Ευρώπη εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας και από πού σκοπεύετε να πάτε. Εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε πολλές χώρες στην Ευρώπη, η εορταστική eSIM για την Ευρώπη θα ταιριάζει καλύτερα στο δρομολόγιό σας. 

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε τόσο εντός Ευρώπης όσο και σε άλλες ηπείρους στο ίδιο ταξίδι, γλιτώστε από την ταλαιπωρία να αποκτήσετε πολλές eSIM αγοράζοντας την παγκόσμια eSIM . Αυτή η διεθνής eSIM είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μη ευρωπαϊκούς προορισμούς, καλύπτοντας πολλές χώρες σε ηπείρους όπως η Ασία, η Αφρική, η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική και η Αυστραλία. Ωστόσο, υποστηρίζει και ευρωπαϊκές χώρες. Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των χωρών που υποστηρίζονται από την παγκόσμια eSIM εδώ .

Είναι η συσκευή σας συμβατή με την eSIM για την Ευρώπη;

Τα περισσότερα smartphone που κατασκευάστηκαν το 2019 ή μεταγενέστερα είναι συμβατά με eSIM. Αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα νέα, αλλά θα δείτε όλο και περισσότερους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τη φυσική τους κάρτα SIM για μια eSIM τα επόμενα 10 χρόνια. 

Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα και συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM: 

 • iPhone XR ή XS 
 • iPhone 11 και νεότερα
 • iPad με συνδεσιμότητα 4G (κατασκευάζονται από το 2019) 
 • Samsung Galaxy S20 και νεότερα 
 • Google Pixel 2 και νεότερο
 • Windows Surface Pro 7 και νεότερο
 • Windows Surface Go 2 και 3

Όχι μόνο τα περισσότερα σύγχρονα smartphone υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM, αλλά πολλά υποστηρίζουν και πολλαπλές eSIM. Για παράδειγμα, το iPhone 14 μπορεί να υποστηρίξει έως και οκτώ eSIM και δύο ενεργές eSIM. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με συμβατές συσκευές εδώ

Ποιες είναι οι καλύτερες εορταστικές eSIM για την Ευρώπη;

eSIM για Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο – 20 GB δεδομένων και 120 λεπτά φωνής παγκοσμίως

 • 20 GB δεδομένα 4G
 • 120 λεπτά διεθνούς πίστωσης φωνητικών κλήσεων
 • 1.000 διεθνή μηνύματα SMS
 • Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην Ευρώπη
 • Απεριόριστα SMS στην Ευρώπη
 • Γαλλικός αριθμός τηλεφώνου

Holiday Zen eSIM για την Ευρώπη

 • 8 GB δεδομένα 4G
 • 30 λεπτά διεθνούς πίστωσης φωνητικών κλήσεων
 • 200 διεθνή μηνύματα SMS
 • Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην Ευρώπη
 • Απεριόριστα SMS στην Ευρώπη
 • Γαλλικός αριθμός τηλεφώνου

Sim2fly Global eSIM

 • Το παγκόσμιο πρόγραμμα eSIM 6 GB ισχύει για 15 ημέρες
 • 6 GB δεδομένων 5G υψηλής ταχύτητας
 • Ισχυρή και αξιόπιστη κάλυψη δικτύου σε 120 χώρες
 • Αριθμός τηλεφώνου της Ταϊλάνδης
 • Άμεση εγκατάσταση
 • Πραγματικά απεριόριστο πρόγραμμα (μειωμένη ταχύτητα μετά το όριο δεδομένων)

Θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες ταξιδιωτικές eSIM για την Ευρώπη με την εορταστική eSIM. Μόλις δοκιμάσετε μια eSIM, δεν θα θέλετε ποτέ να ταλαιπωρηθείτε ξανά για μια φυσική κάρτα SIM για την Ευρώπη!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια